Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ikäryhmät chattiin takaisin!!

vanhempi chattaaja

Ihmettelen suunnattomasti kuinka kaikki nelikymppiset ja nuoremmatkin tulevat "VANHIMMAT" -chattisivulle. Luulevatko he todellakin, että he ovat vanhimpia chattaajia.
Aiemmin kun ikäryhmät olivat, viisikymppisissä oli eniten porukkaa.
"Vanhimmissa" jotkut kysyvät näsäviisaasti että kertokaa kuinka vanhoja olette ja ilmoittavat itse olevansa 35-vuotiaita. Ei paljon muuten innosta itseä ilmoittaa, että on 58 v vanha!!!
Eihän se entinen ikäraja-systeemi estänyt tulemasta nuoria vanhempienkin sivuille eikä se ainakaan mua haitannut. Olen useinkin keskustellut punaisilla nuorempienkin kanssa ja saanut ihan kivoja keskusteluja aikaan, eikä ne ole olleet mitään seksijuttuja ;)).
Ikäohje on kuitenkin viite siitä keitä siellä on ja keille se on pääsääntöisesti tarkoitettu.
Kyllä minä livessäkin vapaa-ajalla haen pääsääntöisesti ikäisteni seuraa.
Tulen toimeen kaikenikäisten kanssa työelämässä yms. siellä ei ikäasiat haittaa yhtään, päinvastoin nuorempien työkavereiden mielipiteet/jutut ovat tosi hyviä ja piristäviäkin.

3

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen täysin samaa mieltä siitä, että entiset ikäryhmät tulisi saada takaisin. Mutta ne ikäryhmät ennen edellistä uudistusta, eli ilman tiukkoja rajoitteita. Oli aivan älytöntä, että esimerkiksi minä joka olen vuosikaudet sättäillyt 30 ryhmässä en enää siellä saanut olla, koska olen jo täyttänyt 40. Käsittääkseni myös nelikymppinen on yli 30-vuotias, ja siksi voi myös olla 30 foorumilla.

      Ymmärrän sen täysin, että 16 ryhmään eivät aikuiset, eivätkä varsinkaan vanhemmat sellaiset kuulu, mutta täysi-ikäisten välillä ei tällaisia keinotekoisia rajoitteita tarvita. Itsekin aina sanon, että ikä on vain pelkkiä numeroita, mutta kyllä nuoria pitää suojella jollei oma järki vielä kaikkeen riitä....

    • lukihärö

      Tuskin ikäryhmiä palautetaan. Koskaan ei kaikille ole hyvä, olkoon miten vain. Aina jotkut nurisee, yleensä samat valittajat.

    • Joku****

      No eipä se ihan putkeen mennyt tuo uudistus, 40 -huone päätettiin nimetä nerokkaasti "keski-ikäiset". Huoneen nimi oli sitten niin houkutteleva että ennen lähes aina täynnä olleessa huoneessa en ole kertaakaan nähnyt olevan ketään uudistuksen jälkeen.

      Mistäs hemmetistä te muuten olette saaneet päähänne että 30 -huoneessa ei saisi esim 40v enää olla? Onko joku seriffi ajanut ulos vai? Nuo luvut eivät todellakaan ole mitään ikärajoja joita pitiäsi orjallisesti kunnioittaa, poikkeuksena nuorten huone ymmärrettävistä syistä. Mutta miksi joku normaali sanotaan yli 22-vuotias haluaisikaan mennä huoneeseen jossa on 16-vuotiaita?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe