Sitruuna + Sooda = Terveyttä ja parannusta!

""SITRUUNA JA RUOKASOODA – IHMEELLINEN YHDISTELMÄ: 10000 KERTAA VAHVEMPI VAIKUTUS KUIN KEMOTERAPIALLA
28.8.2014 ELATAYSILLA 21 KOMMENTTIA
800x523xlemon-600x392.jpg.pagespeed.ic.E5KRBkeFod

Huom!
Poistimme artikkelin väärinymmärrysten välttämiseksi, mutta laitoimme sen takaisin näkyville useista pyynnöistä johtuen. Haluamme korostaa, että olemme suomentaneet artikkelin lähestulkoon suoraan pidetyn hyvinvointialan ammattilaisen Drew Canolen blogista ja artikkeli on hyvin kärjistetty. Artikkelista tuli myös hänen blogissaan hyvin suosittu ja se jakoi mielipiteitä puoleen sun toiseen ihan ymmärrettävästi.

Haluamme, että käytte myös lukemassa mm. tämän hope4cancer instituten artikkelin koskien samaa aihetta.

Aihe on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, mutta näin vakavien asioiden kanssa kun ollaan tekemisissä, on oltava hyvin tarkkana siitä mitä päätyy julkaisemaan ja mitä ei. Joka tapauksessa me emme missään tapauksessa kehoita ketään jättämään esim. vakavaan sairauteen määrättyjä lääkkeitä pois ja kokeilemaan tämän tyyppisiä ”hoitomuotoja” pelkästään.

Hyvävointista alkavaa syksyä kaikille blogimme lukijoille!

Miksi me emme tiedä tästä?

Koska on organisaatioita, jotka eivät halua meidän tietävän sitruunan hyvistä ominaisuuksista. Organisaatioita, jotka hyötyvät sairauksista. Se on niin yksinkertaista.

Tiedätkö kuinka monta ihmistä kuolee vain sen vuoksi, että tätä salaisuutta ei kerrota?

Sitruunalla on todettu olevan vahvoja syöpää estäviä ominaisuuksia. Sen lisäksi sitruunalla on myös paljon muita käytännöllisiä käyttötarkoituksia. Sitruunalla on vahvoja vaikutuksia kystiin ja kasvaimiin.

Sitruuna voi parantaa syövän. Sitä on testattu kaikkiin eri syöpiin ja jos vielä lisäät ruokasoodaa, on tulos vielä parempi. Tämä siksi, että ruokasooda tasoittaa kehon omaa pH-tasapainoa. Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.

Viimeaikainen tutkimus Euroopasta osoitti, että käyttämällä 4 tai useampaa 150 gramman annosta sitruunaa viikossa vähensi kurkkusyövän riskiä 58%:lla, suu/nielusyövän riskiä 53%:lla, vatsasyövän riskiä 31%:lla ja peräsuolen syövän riskiä 18%:lla. Tämä tutkimus ei löytänyt suojaavaa vaikutusta rintasyöpää vastaan. Viimeaikainen amerikkalainen tutkimus tosin osoitti, että naisilla, jotka käyttivät 75 grammaa greippiä (mehuna tai hedelmänä) päivässä vähentyi rintasyövän riski 22%:lla, jos he eivät koskaan olleet käyttäneet hormonikorvaushoitoa. On myös huomionarvoista, että sitrushedelmien käytön suojaava taso oli melkein identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525-600 grammaa viikossa) ja se voidaan tulkita minimiannokseksi syövän ennaltaehkäisyssä.

Sitruuna on tehokas sisäisiä loisia vastaaan, tasoittaa verenpainetta ja on tehokas masennuslääke sekä vähentää stressiä.

800x419xBakingSoda.gif.pagespeed.ic.I66uz--601

Mikä on tämän tiedon lähde?

Tieto tulee yhdeltä suurimmista lääkevalmistajista. He ovat tehneet yli 20 laboratoriotestiä vuodesta 1970 lähtien ja todistaneet, että:

Sitruuna tuhoaa syöpäsoluja 12:ssa eri tyyppisessä syövässä. Sitruuna ehkäisee syöpäsolujen leviämisen ja sillä on 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin lääkkeillä kuten Adriamycin tai kemoterapialla.

Kemoterapialla on järkyttäviä sivuvaikutuksia. Pahimpana se, että se tappaa myös terveitä soluja. Sitruuna ja ruokasooda yhdessä taas tappavat vain syöpäsoluja.

Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.

Käytä aina luomusitruunoita. Luomusitruunat ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin sitruunat, jotka on kasvatettu kemiallisilla lannoitteilla ja päälle ruiskutettu vielä muita kemikaaleja.

800x625xlemon-and-baking-soda-600x469.jpg.pagespeed.ic.j3RZUjiBDX

Lähde: Instituto de Ciencias de la Salud, L. L. C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201 http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/

Kuvat: fitlife.tv
fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/

cancerres.aacrjournals.org/content/69/6/2260.abstract#sthash.GE9rMzWo.dpuf""
Ilmoita


Tyhjäpää idiootti on saanut taas kivan huuhaa jutun käsiinsä ja nyt sitä täytyy postailla joka paikkaan.
1 VASTAUS:
Ja toinen vielä tyhjäpäisempi vastailee tyhjäpäiselle, koska ei ole mitääm muuta tekemistä kuin vastailla tyhjäpäisille!
+Lisää kommentti
Onpa todella tyhjäpää, kun ei osaa varsinaisesta ASIASTA sanoa mitään, vaan arvioi asiasta kirjoittavaa, kuten vain tyhjäpää osaa!
1 VASTAUS:
Ja taas skepovsjakki on päässyt palstaa pilaamaan!
+Lisää kommentti
Itse lisään tuohon sitruuna-ruokasooda-coctailiin vielä jodilisän käytön. Jodihan on myös syöpää torjuva ja tappava aine. Kurlaan joka ilta nieluni vesilasillisella vettä, johon olen tiputtanut muutaman jodiliuostipan (esim. Betadine). Jodilla olen muuten parantanut halkeilevat haavaiset sormet ja kämmenet, psoriaattiset korvantaustat ym. Tietysti pitää olla varovainen jodin sisäisessä käytössä: siihen tarkoitukseen käy esim. jodioitu suola ja merilevä sekä jodia sisältävät monivitamiinivalmisteet. Nythän on todettu suomalaisilla olevan jodinpuutetta.
1 VASTAUS:
> Jodihan on myös syöpää torjuva ja tappava aine.
Ja todisteet ovat missä?
+Lisää kommentti
Sooda pehmentää mukavasti sitruunan hapokkuutta, niin maistuu paljon paremmalta juo juoma. Sitähän voisi juoda limonaadin sijasta, niin kaikki ihmiset parantuisivat!
2 VASTAUSTA:
Alkosta saa valmista lääkettä.

http://www.alko.fi/tuotteet/721114/
Ihanaa ! kirjoitti:
Alkosta saa valmista lääkettä.

http://www.alko.fi/tuotteet/721114/
Saako alkosta sitruunasoodaa?
+Lisää kommentti
"Allopaattinen lääketiede (koululääketiede) on Kuhnin kuvaamaa normaalitiedettä parhaimmillaan. Olemme kuitenkin lähestymässä hetkeä jolloin lääketieteessä tapahtuu paradigman vaihto ja sekavat teoriat saavat antaa tilaa uusille, todellisuutta paremmin kuvaaville malleille.

Murrosta pidättelee vielä hetken se tosiasia, että allopaattisen lääkebisneksen kannalta sen perustana olevan teorian heikkoudet ovat paremminkin siunaus kuin kirous. Mikäli allopaattinen lääketiede korjaisi perusteorioidensa heikkoudet, tuhoaisi se samalla oman tuottoisan liiketoimintansa.

Väitänkin, että allopaattinen lääketiede on tätä nykyä lähinnä tieteelliseksi hiottu menetelmä jonka avulla yksilö kyetään oireita peittelemällä saattelemaan pois homeostaasista.

Tämän jälkeen voidaankin siirtyä core-bisnekseen eli kontrolloimaan ja säätelemään saavutettua epätasapinotilaa kemikaalien ja kirurgian avulla. Kyseessä on siis nerokas bisnesmalli joka takoo rahaa sitä enemmän mitä suurempi osa kansasta saadaan ajautumaan pois homeostaasista.

Tämän pohjalta käy ymmärrettäväksi myös se, miksi allopaattinen lääketiede jatkuvasti vähättelee ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä terveyden ylläpidossa sekä tukee ruokavaliosuosituksia joita noudattamalla homeostaasin ylläpitäminen on pidemmällä tähtäimellä lähes mahdotonta.

Allopaattinen lääketieteemme on liiketoiminnan ala joka takoo suuria voittoja homeostaasista sivuun ajautuneiden massojen tietämättömyyden kustannuksella.

Näillä voitoilla voidaan huoletta synnyttää tusinoittain parhaaseen katseluaikaan näytettäviä lääkärisarjoja sekä ”dokumentteja” joiden tarkoituksena on myydä allopaattinen inkvisitio massoille edistyksellisenä tieteenä.

Ikävä tosiasia kuitenkin on, että käynti allopaattisen lääkärin vastaanotolla jättää ongelmien alkusyyn lähes poikkeuksetta hoitamatta samalla kun niistä kertovat oireet pyritään piilottamaan jollain puoli-ilmaisella öljypohjaisella kemikaalilla jonka patenttitodistus, pseudotieteelliset tilastotutkimukset sekä ennen kaikkea massiivinen markkinointikoneisto on muuttanut ihmelääkkeeksi. "
4 VASTAUSTA:
Pakkomielteinen asioiden toistaminen ei muuta mitään, se on vain mielenterveydellinen häiriö.
Pakko oireet. kirjoitti:
Pakkomielteinen asioiden toistaminen ei muuta mitään, se on vain mielenterveydellinen häiriö.
Niin skepo sinullahan on tämä pakko oire oikein selvänä havaittavissa tällä palstalla.
Pakko oireesi on vastata jokaiseen lähetettyyn viestiin, vaikka et asiasta tiedä tai ymmärrä mitään, vaan sinun on pakko saada puumerkkisi jokaiseen viestiin, vaikka ne ovat 99% sontaa.
Pakko oireet. kirjoitti:
Pakkomielteinen asioiden toistaminen ei muuta mitään, se on vain mielenterveydellinen häiriö.
Sinunmakuusi:
http://www.alko.fi/tuotteet/pieni-juomaopas/viinit/makutyypit/
"yksilö kyetään oireita peittelemällä saattelemaan pois homeostaasista."
Taas tieteelliseltä kuulostavaa mutta totaalista huuhaata.
+Lisää kommentti
Jos uskoo sitruunan auttavan, eikö se silloin auta??(plasebo)

Jos toisten sitruunan käyttö hatuttaa, NIIN ONKO SITRUUNAN KÄYTÖSTÄ HAITTAA muille kuin palstan skeepon mielenterveydelle
Ilmoita
Join lapsena sitruunasooda limonaadia aika usein.
Onko kyseessä sama aine? Ja vieläkö sitä on kaupoissa samalla nimellä?
6 VASTAUSTA:
Jutussa mainittu Drew Canole ei blogittajien väitteistä huolimatta ole hyvinvointialan ammattilainen vaan kauppamies, joka kusettaa sairaita ihmisiä. Lumetuotteisiin sijoittaminen ei myöskään välttämättä ole hyvä asia. Vaikka kuinka uskoisit, että kemoterapian jättäminen kesken ja kauppamiehen mehutuotteen ostaminen olisivat hyviä juttuja terveydellesi, eivät ne valitettavasti sellaisiksi muutu. Myöskään joulupukki ei toivomalla todeksi muutu.

Blogittajat ovat perustelleet höpögöpöväitteitään tutkimusviitteellä. Valitettavasti blogittajat joko eivät osaa englantia tai he luottavat, että blogin lukijat eivät osaa. Viitteestä ei voi päätellä, että leivinjauheen syöminen parantaisi kenenkään syöpää. Sen sijaan tällaisten väitteiden esittäminen voi olla hyvä bisnesidea. Jos sinulla on kyseenalaisia ideoita ja haluat kerätä mahdollisimman helposti höynäytettäviä uhreja, esitä niin uskomatonta soopaa, että kukaan täyspäinen ei siihen tartu.
strategia kirjoitti:
Jutussa mainittu Drew Canole ei blogittajien väitteistä huolimatta ole hyvinvointialan ammattilainen vaan kauppamies, joka kusettaa sairaita ihmisiä. Lumetuotteisiin sijoittaminen ei myöskään välttämättä ole hyvä asia. Vaikka kuinka uskoisit, että kemoterapian jättäminen kesken ja kauppamiehen mehutuotteen ostaminen olisivat hyviä juttuja terveydellesi, eivät ne valitettavasti sellaisiksi muutu. Myöskään joulupukki ei toivomalla todeksi muutu.

Blogittajat ovat perustelleet höpögöpöväitteitään tutkimusviitteellä. Valitettavasti blogittajat joko eivät osaa englantia tai he luottavat, että blogin lukijat eivät osaa. Viitteestä ei voi päätellä, että leivinjauheen syöminen parantaisi kenenkään syöpää. Sen sijaan tällaisten väitteiden esittäminen voi olla hyvä bisnesidea. Jos sinulla on kyseenalaisia ideoita ja haluat kerätä mahdollisimman helposti höynäytettäviä uhreja, esitä niin uskomatonta soopaa, että kukaan täyspäinen ei siihen tartu.
--esitä niin uskomatonta soopaa--

Soopa on todellakin aivan uskomatonta, Nonimehut, graviolahedelmät, sitruunasoodat ja muut mitä hulluimmat parannusmenetelmät, eihän nämä uppoa kuin kaikkein höyrypäisimpään ihmisryhmään.

Onko jo tarjolla mitään intuitiivista energiahoitoa syöpään ?
Korkeampitietoisuus. kirjoitti:
--esitä niin uskomatonta soopaa--

Soopa on todellakin aivan uskomatonta, Nonimehut, graviolahedelmät, sitruunasoodat ja muut mitä hulluimmat parannusmenetelmät, eihän nämä uppoa kuin kaikkein höyrypäisimpään ihmisryhmään.

Onko jo tarjolla mitään intuitiivista energiahoitoa syöpään ?
Ja kaikkea ym. sina tarjoilet ihmisille kovaan hintaan!
Olet huijarien kunkku!
Olet korkeammantietoisuuden huijari!
strategia kirjoitti:
Jutussa mainittu Drew Canole ei blogittajien väitteistä huolimatta ole hyvinvointialan ammattilainen vaan kauppamies, joka kusettaa sairaita ihmisiä. Lumetuotteisiin sijoittaminen ei myöskään välttämättä ole hyvä asia. Vaikka kuinka uskoisit, että kemoterapian jättäminen kesken ja kauppamiehen mehutuotteen ostaminen olisivat hyviä juttuja terveydellesi, eivät ne valitettavasti sellaisiksi muutu. Myöskään joulupukki ei toivomalla todeksi muutu.

Blogittajat ovat perustelleet höpögöpöväitteitään tutkimusviitteellä. Valitettavasti blogittajat joko eivät osaa englantia tai he luottavat, että blogin lukijat eivät osaa. Viitteestä ei voi päätellä, että leivinjauheen syöminen parantaisi kenenkään syöpää. Sen sijaan tällaisten väitteiden esittäminen voi olla hyvä bisnesidea. Jos sinulla on kyseenalaisia ideoita ja haluat kerätä mahdollisimman helposti höynäytettäviä uhreja, esitä niin uskomatonta soopaa, että kukaan täyspäinen ei siihen tartu.
Mitä sairautta olet hoitanut ruokasoodalla? Et varmasti mitään, eli kokemusta ei ole. Minä hoidan parhaillaan sairautta kyseisellä aineella sekä myös yleiskuntoani, hyvin tuloksin. Pidän suuni kiinni asiasta jota en ymmärrä ,enkä ymmärrä miksi tuomitset asian jota et ole kokenut. En myöskään ole ammattilainen,koulutettu hyvinvointialalle mutta minulla on rakkaus lähimmäistä kohtaan. Olen tukena vaikeasti sairaalle, kuolemaan tuomitulle syöpäsairaalle. Lääkitystä en ole käskenyt lopettamaan ja muutenkin toimin lähinnä auttaen asioiden hoitamisessa. Molemmat käytämme ruokasoodaa sekä sitruunaa hoitona sairauteen.
vatipäävati kirjoitti:
Mitä sairautta olet hoitanut ruokasoodalla? Et varmasti mitään, eli kokemusta ei ole. Minä hoidan parhaillaan sairautta kyseisellä aineella sekä myös yleiskuntoani, hyvin tuloksin. Pidän suuni kiinni asiasta jota en ymmärrä ,enkä ymmärrä miksi tuomitset asian jota et ole kokenut. En myöskään ole ammattilainen,koulutettu hyvinvointialalle mutta minulla on rakkaus lähimmäistä kohtaan. Olen tukena vaikeasti sairaalle, kuolemaan tuomitulle syöpäsairaalle. Lääkitystä en ole käskenyt lopettamaan ja muutenkin toimin lähinnä auttaen asioiden hoitamisessa. Molemmat käytämme ruokasoodaa sekä sitruunaa hoitona sairauteen.
Eikös ruokasooda ole aika tiukka aine? Sillähän puhdistetaan pintoja ja likaa pois, jopa kovimmat rasvatkin irtoaa. Lähtee lika kuin räjäyttämällä. Kova aine noin sisäisesti otettuna ja vielä happaman sitruunan kanssa. Pitäisi tietää enemmän ruoka- aineista, niiden yhdistämisestä ja vaikutuksista noin joka päivä otettuna.
'Tiukka'ruokasooda ja sitruuna ovat luonnontuotteita....niitä voi järkevällä tavalla(pieninä kohtuumäärinä) kokeilla ja tunnustella mikä on vaikutus.Sitävastoin synteettisillä lääkkeillä kokeilu saattaa tuoda uusia paljon vakavampia sivuvaikutuksia ja jopa lääkeriippuvuutta.
On lääkkeitä jotka tuhoavat myös nk. hyvän bakteerikannan joka on erittäin huono asia.
+Lisää kommentti
Skeptismi ja psi - tiedettä vai turhaumia?

Seitsemisen vuotta sitten suoritti skeptismiksi kutsuttu mielipiteenmuokkausliike maihinnousun Suomen kamaralle, asiaan kuuluvan mainosrummutuksen saattelemana. Kun tulokkaalla on jo ollut aikaa osoittaa ominaislaatunsa, on sopiva hetki tarkastella, mitä sen rauhaan kuuluu. Aivan viime aikoina on Suomessa harjoitetun skeptismin julkisuuteen näkyvässä toiminnassa alkanut ilmetä merkkejä, jotka viittaavat siihen, että se on joutunut luopumaan ylevältä kalskahtavista ihanteistaan. Ovatko toiminnan tuloksettomuuden paljastuminen ja harhakuvitelmien haihtuminen tähän syynä? Skeptismin tutkimukselle se ei olisi mikään yllätys, sillä vastaavanlainen murrosilmiö on tuttu myös skeptisen liikehdinnän emämaasta Yhdysvalloissa. Ja aivan kuten Yhdysvalloissa aiemmin, niin myös Suomessa skeptismin otteet ovat nyttemmin selvästi kiristymässä. Kun tietää skeptismin "kovat", kylmyyttä henkivät, ateistiset ja materialistiset pohjavirtaukset, ei tämä kehitys lupaa hengenmaailmojen rajavaeltajalle varmaankaan sen parempaa kuin aikaisemminkaan. Ehkä on kuitenkin hyvä olla perillä tämän kummajaisen toimintatavoista ja tavoitteista; ken käärmeen tuntee, ei käärmettä pelkää.

Taikauskon ja epäuskon taivaallinen tanssi

Mitä skeptismi on? Siitä voisi varmaan kirjoittaa paksun kirjan, mutta oikeastaan tämän merkillisen lintusen alasampumiseen riittäisi mainiosti yksi ainoa asiantuntijalausunto: "Sen vuoksi rationalistit eivät vielä nykyäänkään myönnä minkäänlaisten parapsykologisten kokemusten olemassaoloa, koska se voisi murskata heidän maailmankuvansa". Koska se voisi murskata heidän maailmankuvansa. Carl Gustav Jungin, vuosisatamme suurimman ihmismielen tuntijan karut sanat eivät totisesti jätä tulkinnan varaa. Mutta ehkäpä skeptismiä - järkeisuskon viisastelevaa rintaperillistä - kannattaa katsoa hieman tarkemmin. Tehkäämme siis niin ja seuratkaamme kappaleen matkaa epäilevän älyn outoja harhapolkuja Salon Gahlinin kuolemattoman ajatelman hengessä: "Poikamies on mieshenkilö, joka oppii erehdyksestä, minkä muut miehet tekevät".

Skeptisyyden käsite kätkee monia vivahteita, mutta siitä voidaan erottaa kaksi pääsuuntausta. Julkisuudessa näyttäytyvän, varsin meluisasti ja usein kovin epäkorrektisti käyttäytyvän epäilemisen muodon voisi ristiä asenneskeptismiksi. Suomalaisen järjestöskeptismin "raamattu" Paholaisen asianajaja määrittelee sen seuraavasti: "Skeptisyys on asenne tai näkökulma, ei mikään uskonto eikä ideologia". Toista päämuunnelmaa voisimme kutsua asiaskeptismiksi. Tällöin on kysymyksessä se terve epäily, jota jokainen normaali ihminen vaistomaisesti noudattaa arkielämässään. Asiaskeptismi suhtautuu käsittelemiinsä ilmiöihin puolueettomasti, omaksumatta esitettäviin väitteisiin mitään etukäteiskantaa, asennetta tai näkökulmaa. Yhdysvalloissa käytävässä keskustelussa asenneskeptikkoja kutsutaan "kovan linjan skeptikoiksi" (hard-line skeptics) ja asiaskeptikkoja "kriittisiksi skeptikoiksi" (critical skeptics). Asiaskeptisessä terveessä epäilyssä ei ole mitään ihmeellistä eikä liiemmin tutkimisen aihettakaan, niinpä skeptismillä seuraavassa tarkoitetaan yksinomaisesti asenneskeptismiä.

Skeptismin jäljet voidaan johtaa siihen "Jumalan asianajajan" ja "Paholaisen asianajajan" väliseen vuoropuheluun, joka katolisen kirkon piirissä kehittyi eräänlaiseksi maanpäällisen vaelluksensa päättäneen "hyvän ihmisen" sisäänpääsytutkinnoksi pyhimyskuntaan. Katolisuus oli ja on edelleenkin valmis hyväksymään ihmeet, mutta Paholaisen asianajajan tehtäväksi tuli etsiä niille luonnollisia selityksiä. Tätä voidaan pitää skeptismin ensimmäisenä kehitysvaiheena: ihmeelle pyrittiin löytämään vaihtoehtoisia selityksiä, mutta ihmeen mahdollisuutta sinänsä ei torjuttu. Kun protestanttinen liike irtautui katolisuudesta, ihmeistä tuli sille valtapoliittinen valttikortti: se ei tarvinnut pyhimyksiä ja saattoi siten leimata ihmeet katolisuuteen kuuluvaksi taikauskoksi. Asettaessaan väitteet yliluonnollisten ilmiöiden olemassaolosta kokonaisuudessaan epäilyksenalaiseksi protestantismi tuli tahtomattaan toimineeksi "rationalismin savuverhona", kuten joku historioitsija on asian ilmaissut.

Orastava tieteellinen ajattelu toi skeptisyyteen 1600-luvun loppua lähestyttäessä uuden kerrostuman: ihmeiden luonnonlakien vastaisuuteen vedoten alettiin epäillä aiempienkin, jopa raamatullisten ihmeiden todenperäisyyttä. Satakunta vuotta myöhemmin skeptismi lopulta vakiintui nykyiseen muotoonsa sen tieteellisen kädenväännön myötä, minkä taivaalta putoilevat kivet (meteoriitit) saivat aikaan. Meteoriittien mahdottomuuteen uskova sveitsiläinen säätieteilijä Deluc tuli määritelleeksi skeptismin periolemuksen lähes täydellisesti todetessaan, että jos taivaalta tipahtaisi palava kivi hänen jalkoihinsa, hän myöntäisi kyllä nähneensä sen, mutta ei sittenkään uskoisi! Epäuskosta oli tullut ikään kuin nurinpäin käännettyä taikauskoa, kuten Goethe asian sattuvasti ilmaisi.
Ilmoita
British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"
Ilmoita
Tässä vielä linkki tieteellisiin todisteisiin:
http://www.kristallipuolue.fi/ruokasooda-ihmelaake/
1 VASTAUS:
British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"
+Lisää kommentti
Miten tätä tulisi nauttia?
- millainen seos? Sooda%, sitruunamehu %, ja veden määrä?
- kuinka monta annosta päivittäin
- ja kuinka kauan hoitoa jatkettava, viikkoja/ kuukausia?

Kertokaa, jos tiedätte tai on omia kokemuksia!

Kiinnostunut ja utelias kokeilemaan.
Ilmoita
Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.
Ilmoita
Italialainen lääkäri-tutkija Tullio Simoncini tekee laajaa tutkimusta vetykarbonaatin käytöstä syövän hoidossa.Vetukarbonaatti eli bikarbonaatti on siis tämä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vetykarbonaatti

Bikarbonaattia käytetään laajasti Välimeren alueella kotitekoisissa soodissa ja pudottamaan vatsan sisältöä raskaan illallisen jälkeen.Eli se on ruokakauppatuote.Varmaan saa Suomestakin.

Tullio Simoncinin näkemyksen mukaan syövän pinnalla kasvaa candida sieni,joka on läsnä kasvaimissa.Sairastuneella kudoksella on valkoinen candida-sienen peittämä pinta.
Tämän lääkärin mielestä itse syöpä on sieni.Tai candida sieni mahdollistaa syövän puhkeamisen ja ideaaliset kasvuolosuhteet.Ja syöpää hoidetaan nimenomaan tappamalla sienikudosta.

Luen ja puhun italiaa,mutta en pysty oikeaoppisesti kääntämään tätä wikipedian artikkelia:
http://it.wikipedia.org/wiki/Il_cancro_è_un_fungo

Artikkeli olisi hyvä saada käännettyä suomeksi.Jos tiedätte ketään joka jaksaisi harrastella käännöstehtävän,nin olisi todella hyvä.

Itse ajattelen että bikarbonaattitutkimus on erittäin mielenkiintoinen.
Tutkimus bikarbonaatin vaikutuksista syöpäkasvaimeen on kesken.

Asia on sinällään jo vanha,sillä muinaiset kreikkalaiset hoitivat itseään bikarbonaatilla.

Wikipedian candida-sieneen pääsee tästä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Candida
Candidasta ei ole paljon wikipediaan suomeksi kirjoitettu.Muilla kielillä tekstiä löytyy enemmänkin.Siihenkin tarvittaisiin käännösapua.

Välimeren alueella on syöpää siinä missä muuallakin.Mutta sitruunaa pidetään yleisesti yleiskuntoa parantavana hedelmänä,mitä se onkin.Ei siitä haittaakaan ole.Muita yleiskuntoa hoitavia tuotteita ovat valkosipuli.

"Valkosipuli on limaa irrottavaa ja hikoiluttavaa. Se on myös hyvin tehokasta hiivasienitulehdusta aiheuttavaa Candida albicansia vastaan. Se estää myös mahahaavaa ja -syöpää aiheuttavan Helicobacter pyroli´n kasvua. Tosin se voi olla liian vahvaa maha- ja pohjukaissuolihaavasta kärsivälle.
Ilmeisesti valkosipulilla on immunostimulanttista vaikutusta ja se lisää ihmisen omia puolustusmekanismeja. Se saattaa lievittää heinänuhan ja muiden allergioiden oireita."

http://www.huippukuntoon.fi/ravitsemus/valkosipulia-terveydeksi

Italialainen mieheni syö joka aamu yhden valkosipulinkynnen ja juo lasin sitruunavettä päälle.Vastaava tapa on Italiassa yleinen.Itse kykenen asiaan muistaessani.Valkosipulin kynsi polttelee paljon kahvia juovan vatsaa aikalailla.

Lisäksi välimeren alueella käytetään paljon etikkaa ruoanlaitossa.Sokerin puputtaminen on minimissä ja leivän syönti rajoitetaan varsinaisille aterioille.

Sokeri ja valkoinen vehnä kasvattaa hiivaa vatsaan.Hiivaa vastaan voi tapella etikalla esimerkiksi.
Että voi tuossa candidan tutkimuksessa olla jotain perääkin.
Terve kakka on terveen ihmsen merkki,että jos kakka on käynyttä ja ilmavaa on ruokavaliossa jotain perusteellisesti vialla.samoin jos kärsii ummetuksesta on tarkistettava ruokavalio.

Olen itse aika skeptinen ihmekuureihin,mutta jos saisin syövän,kokeilisin toki koululääketieteen ohella kaiken millä voisin vointiani kohottaa valkosipulista bikarbonaattiin.Luultavasti hoitona jättäisin kaikki sokerit ruokavaliosta pois.

Syöpää sairastavilla on oikeus saada tietoa kaikista mahdollisuuksista hoitaa itseään.Ja kohottaa vointiaan.Siksi olisi tärkeätä jos saataisiin suomenkielistä tekstiä wikille candidasta ja bikarbonaattiteoriasta.
1 VASTAUS:
http://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/laakari-hiilihydraattien-vahentaminen-ruokavaliosta-voi-auttaa-jopa-syovan-nitistamisessa/133302

Syövän ja sokerin yhteyttä tutkitaan tällähetkellä paljon.
Asia herättää rajuja tunteita ja mielenilmaisuja puoleen ja toiseen.
Vhh ruokavaliota suositaan esim aivokasvaimen tukiterapiamuotona.

Lisäksi alzhaimerin tauti on tutkimustulosten valossa kolmostyypin diabetes.Ennaltaehkäisevänä terapiana vhh ruokavalio ja b/d vtamiinien lisäys ruokavalioon.Ja tietenkin se kiistelty kalaöljy,jonka mainitsemista ihmiset tuntuvat aina hiiltyvän.
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=17

Alzheimerin tautia on hoideltu kookosöjyllä,mutta asiasta kiistellään:
http://hannanlchf.wordpress.com/2012/05/11/kookosoljy-ja-alzheimerin-tauti/
Googletast artikkelissa mainittuja nimiä niin pääset tutkimustuloksiin.

Ennen kuin minut tässä seuraavissa kommenteissa haukutaan,niin ptää todeta että:En siis ota kantaa ja en ole siis tiedemaailmassa mukana.En myy mitään tai tuputa kenellekkään mitään hoitoa.Mutta yksityisenä henkilönä ajattelen että syöpä ja yleisterveys/ruokavalio asia on erittäin mielenkiintoinen.

Ps: parasta tuossa alkuperäisessä bikarbonaattitutkimuksessa on se,että tukiterapiana itse terapia on periaatteessa ilmainen.Jokaisella on mahdollisuus siihen.Niinkuin myös ruokavaliomuutoksiin.
Terveyttä kannattaa vaalia.
+Lisää kommentti
Ai.Onhan tuosta syövästä sienenä jotain suomeksikin.
Googlettakaa "Syöpä on sieni" niin alkaa tulla kirjoituksia ja linkkejä eteenpäin.
https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=jKaqU9a7K-WO8QeAs4HQAg&gws_rd=ssl#q=syöpä on sieni

Mielenkiintoisin lueskeltava on kuitenkin muilla kielillä kuin suomenkielellä.Googleta cancer and fungus.

Simoncinin "cancer is a fungus":
http://www.cancerfungus.com/en/

Simoncinin teoriassa bikarbonaatin on oltava suorassa kosketuksissa syöpäkasvaimeen.Eli kotioloissa voisi terapisoida syöpäkasvaimia suun kautta nautittuna,suun:kurkkutorven,vatsan ja suolistojärjestelmän syöpiin.Tai ilmeisesti huuhtelemalla melanoomaan.

Tämä ilmeisesti debunkkaisi sitruuna ja soodateorian.
Mutta voihan sitä silti kokeilla...
3 VASTAUSTA:
Vaihtoehtopuolella on kasapäin toisensa kumoavia teorioita.
Bakurahedelmänitiöt. kirjoitti:
Vaihtoehtopuolella on kasapäin toisensa kumoavia teorioita.
Paljonko kumosit kossua itseesi jo näin varhain?
Bakurahedelmänitiöt. kirjoitti:
Vaihtoehtopuolella on kasapäin toisensa kumoavia teorioita.
Miten niin vain vaihtoehtopuolella? Siellä "oikealla" puolellahan tutkimusten tuloksia on niin puolesta kuin vastaankin. Niitä tuloksia käytetään mitkä kulloinkin parhaiten sopivat kulloiseenkin tilanteeseen! Kerrotaan.
+Lisää kommentti
British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"
Ilmoita
Ensimmäinen päivä takana sitruuna ja ruokasooda annoksen juontia ja huomaa jo hyödyt. Vaikealaatuinen syöpä johon ei leikkaus mahdollista. Kovat kivut joihin kova lääkitys, väsymystä ,lääkkeistä sekä syövästä. Myös oikea ruokavalio joka harvemmin onnistuu yksin elävältä ja vaikeasti sairaalta. Siis, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vitamiineja sekä hivenaineita. En tiedä paraneeko syöpä mutta olo on parempi ja mielenkiinnolla odotan jatkoa!
6 VASTAUSTA:
Tutustu intialaisiin ayurvedahoitoihin syövän parantamiseksi, niin paranet!
Tai pidä kehosi emäksisenä ruokavalion avulla, niin paranet lähes kaikista taudeista.
Käytän itse yksisarvisenergiahoitoa intuitiivisesti kaukoparannuksena.
Luontainenhoitomuoto kirjoitti:
Käytän itse yksisarvisenergiahoitoa intuitiivisesti kaukoparannuksena.
Olen parantunut 2.s diabeteksesta ruokavaliolla ja lisäravinteilla. Olen myös "hullu" uskova, eli lisää sontaa niskaan, sitä on luvattu Jeesuksen seuraajille. Lääketiede ja terve järki mutta myös katson mitä syön. En "syö" lääketehtaiden ja elintarviketeollisuuden ohjeiden mukaisia aineita tutkimatta. Kaukopanannus ym.....ne on "sarvipään" hommia, mihin en sotke itseäni.
vatipäävati kirjoitti:
Olen parantunut 2.s diabeteksesta ruokavaliolla ja lisäravinteilla. Olen myös "hullu" uskova, eli lisää sontaa niskaan, sitä on luvattu Jeesuksen seuraajille. Lääketiede ja terve järki mutta myös katson mitä syön. En "syö" lääketehtaiden ja elintarviketeollisuuden ohjeiden mukaisia aineita tutkimatta. Kaukopanannus ym.....ne on "sarvipään" hommia, mihin en sotke itseäni.
Ajoin 400km ystäväni luokse. Katsoin jääkaappiin, TYHJÄ.Kävin ostamassa ruokaa, hoidin sairaalamaksut, apteekista lääkkeet. Viikon kuuntelin, hoidin asioita ,rukoiltiin yhdessä. Katsoin että lääkkeet otettiin niinkuin lääkäri oli määrännyt. Lähimmäisen rakkaus, se antaa voimaa auttaamiseen. Jotkut hoitaa asiat "kaukoparantamisella" ja jäkättämisellä, no ,keinoja on monia mutta mikä on lopputulos :(
Luontainenhoitomuoto kirjoitti:
Käytän itse yksisarvisenergiahoitoa intuitiivisesti kaukoparannuksena.
Kerro lisää, kiinnostaa!!!!
vatipäävati kirjoitti:
Ajoin 400km ystäväni luokse. Katsoin jääkaappiin, TYHJÄ.Kävin ostamassa ruokaa, hoidin sairaalamaksut, apteekista lääkkeet. Viikon kuuntelin, hoidin asioita ,rukoiltiin yhdessä. Katsoin että lääkkeet otettiin niinkuin lääkäri oli määrännyt. Lähimmäisen rakkaus, se antaa voimaa auttaamiseen. Jotkut hoitaa asiat "kaukoparantamisella" ja jäkättämisellä, no ,keinoja on monia mutta mikä on lopputulos :(
"mutta mikä on lopputulos :( "
Etkö todella tiedä???
KUOLEMA
+Lisää kommentti
Sitrushedelmissä on paljon terveyttä edistäviä ainesosia. Viime viikolla luin että greipit edistävät hyvällä tasolla vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä kehon hyväksi.
Jostain syystä verigreipit ovat henk.koht. hedelmistä parhaimpia. Niistä saa wirtaa.
4 VASTAUSTA:
Greippi ei valitettavasti sovi määrättyjen lääkkeiden kanssa. Sitruunaa ja luomuna!
Entä sellaiset lääkkeet joita ei ole määrätty? mistä saa luomunia?
Vaihtoehtoihminen kirjoitti:
Entä sellaiset lääkkeet joita ei ole määrätty? mistä saa luomunia?
Luomunia saa.....kanat kasvaa kanalassa, ravut rapulassa. Kokeile vaikka rapulaa ;)
Vaihtoehtoihminen kirjoitti:
Entä sellaiset lääkkeet joita ei ole määrätty? mistä saa luomunia?
Minä ostan aina luomumunani K-marketista. Minusta K-marketilla on parhaat luomumunat.
+Lisää kommentti
Ette ymmärrä mitään!!! Voodoo-CAM on paras hoito kaikkiin tauteihin ja sekepoista tehdään olkinukkeja, joihin pistellään neuloja. Apuna on vielä yksisarvis-CAM hoito!!! Kysykää vaikka TAYS:n syöpätautien dosentilta Pauliina Aarvalta. Lue "Liinanblogi".
2 VASTAUSTA:
Mitä tarkoittaa "sekepoista " ?
VoodooCAM hoito heti kaikkiin terveyskekuksiin!
Suosittelen väkevästi!
+Lisää kommentti
Luomusitruunan puolikas ja lusikallinen ruokasoodaa. Eikä ole kallista, vaikka on hyvää ja saa ilman reseptiä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sitruuna + Sooda = Terveyttä ja parannusta!

""SITRUUNA JA RUOKASOODA – IHMEELLINEN YHDISTELMÄ: 10000 KERTAA VAHVEMPI VAIKUTUS KUIN KEMOTERAPIALLA
28.8.2014 ELATAYSILLA 21 KOMMENTTIA
800x523xlemon-600x392.jpg.pagespeed.ic.E5KRBkeFod

Huom!
Poistimme artikkelin väärinymmärrysten välttämiseksi, mutta laitoimme sen takaisin näkyville useista pyynnöistä johtuen. Haluamme korostaa, että olemme suomentaneet artikkelin lähestulkoon suoraan pidetyn hyvinvointialan ammattilaisen Drew Canolen blogista ja artikkeli on hyvin kärjistetty. Artikkelista tuli myös hänen blogissaan hyvin suosittu ja se jakoi mielipiteitä puoleen sun toiseen ihan ymmärrettävästi.

Haluamme, että käytte myös lukemassa mm. tämän hope4cancer instituten artikkelin koskien samaa aihetta.

Aihe on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, mutta näin vakavien asioiden kanssa kun ollaan tekemisissä, on oltava hyvin tarkkana siitä mitä päätyy julkaisemaan ja mitä ei. Joka tapauksessa me emme missään tapauksessa kehoita ketään jättämään esim. vakavaan sairauteen määrättyjä lääkkeitä pois ja kokeilemaan tämän tyyppisiä ”hoitomuotoja” pelkästään.

Hyvävointista alkavaa syksyä kaikille blogimme lukijoille!

Miksi me emme tiedä tästä?

Koska on organisaatioita, jotka eivät halua meidän tietävän sitruunan hyvistä ominaisuuksista. Organisaatioita, jotka hyötyvät sairauksista. Se on niin yksinkertaista.

Tiedätkö kuinka monta ihmistä kuolee vain sen vuoksi, että tätä salaisuutta ei kerrota?

Sitruunalla on todettu olevan vahvoja syöpää estäviä ominaisuuksia. Sen lisäksi sitruunalla on myös paljon muita käytännöllisiä käyttötarkoituksia. Sitruunalla on vahvoja vaikutuksia kystiin ja kasvaimiin.

Sitruuna voi parantaa syövän. Sitä on testattu kaikkiin eri syöpiin ja jos vielä lisäät ruokasoodaa, on tulos vielä parempi. Tämä siksi, että ruokasooda tasoittaa kehon omaa pH-tasapainoa. Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.

Viimeaikainen tutkimus Euroopasta osoitti, että käyttämällä 4 tai useampaa 150 gramman annosta sitruunaa viikossa vähensi kurkkusyövän riskiä 58%:lla, suu/nielusyövän riskiä 53%:lla, vatsasyövän riskiä 31%:lla ja peräsuolen syövän riskiä 18%:lla. Tämä tutkimus ei löytänyt suojaavaa vaikutusta rintasyöpää vastaan. Viimeaikainen amerikkalainen tutkimus tosin osoitti, että naisilla, jotka käyttivät 75 grammaa greippiä (mehuna tai hedelmänä) päivässä vähentyi rintasyövän riski 22%:lla, jos he eivät koskaan olleet käyttäneet hormonikorvaushoitoa. On myös huomionarvoista, että sitrushedelmien käytön suojaava taso oli melkein identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525-600 grammaa viikossa) ja se voidaan tulkita minimiannokseksi syövän ennaltaehkäisyssä.

Sitruuna on tehokas sisäisiä loisia vastaaan, tasoittaa verenpainetta ja on tehokas masennuslääke sekä vähentää stressiä.

800x419xBakingSoda.gif.pagespeed.ic.I66uz--601

Mikä on tämän tiedon lähde?

Tieto tulee yhdeltä suurimmista lääkevalmistajista. He ovat tehneet yli 20 laboratoriotestiä vuodesta 1970 lähtien ja todistaneet, että:

Sitruuna tuhoaa syöpäsoluja 12:ssa eri tyyppisessä syövässä. Sitruuna ehkäisee syöpäsolujen leviämisen ja sillä on 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin lääkkeillä kuten Adriamycin tai kemoterapialla.

Kemoterapialla on järkyttäviä sivuvaikutuksia. Pahimpana se, että se tappaa myös terveitä soluja. Sitruuna ja ruokasooda yhdessä taas tappavat vain syöpäsoluja.

Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.

Käytä aina luomusitruunoita. Luomusitruunat ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin sitruunat, jotka on kasvatettu kemiallisilla lannoitteilla ja päälle ruiskutettu vielä muita kemikaaleja.

800x625xlemon-and-baking-soda-600x469.jpg.pagespeed.ic.j3RZUjiBDX

Lähde: Instituto de Ciencias de la Salud, L. L. C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201 http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/

Kuvat: fitlife.tv
fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/

cancerres.aacrjournals.org/content/69/6/2260.abstract#sthash.GE9rMzWo.dpuf""

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta