Käsitöitä tekevät miehet

Vetskari_*

Hei käsitöitä harrastavat pojat ja miehet! Onko täällä sellaisia? Millaisia käsitöitä teette? Onko jotain lempitekniikkaa? Missä olette oppineet taitonne? Ja miksi harrastatte käsitöitä? Mitä läheisenne ovat mieltä harrastuksestanne? Saa ilmiantaa myös muita :)

5 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • En ole mies, mutta tiedän kaksi joilla käsityöt harrastuksena.

  Toinen oli edesmennyt vaarini, joka teki ristipistotauluja. Tehdastyöläinen ja siihen aikaan maailmassa, voit varmasti kuvitella mitä ihmiset siitä olisi sanonut jos olisi tiennyt. Se siis oli enemmän tai vähemmän salattu asia. Harmi sinänsä, koska hän oli taitava.

  Toinen on tuttavani joka ompelee ja neuloo melkein kaikki vaattensa, ja tekee myyntiinkin jos ja kun aika riittää. Itseoppinut, tyyli sellainen yksinkertainen unisex mutta silti omaperäinen, materiaalit A ja O. Hän ei ole koskaan kertonut ympäristön suhtautuvan negatiivisesti, mutta hän onkin asunut suurissa kaupungeissa ulkomaillakin ja liikkuu lähinnä suvaitsevissa, luovissa piireissä. Ihan taitava mies, itsepäinen ja peloton :-)

 • Hei; minä olen toisinaan käynyt kansalaisopistoilla matonkudonta, neulous ja virkkaus sekä ompelukursseilla. Tekstiilityöt sopivat minulle paremmin kuin puutyöt, koska niissä minulla on "peukalo keskellä kämmentä ". Tekstiilikäsitöiden tekeminen on mielestäni rentouttavaa.

 • Hei!
  Mä olen näkövammainen mies ja harrastan kankaan painantaa tekemilläni sapluunoilla. Tuossa edellisessä viestissä aloitin keskustelun sapluunasta. Mä teen tietokoneella kuvankäsittelyohjelmaöa kuvia ja tekstejä, joita sit painan esim t-paitaan. Leikkaan suurennustelevision avulla niitä.

 • Lol.

 • Vasemman käden tekniikka. Peiton alla iltaisin.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.