Oppitunti Iisakille v. 2002 ei auttanut!

Ilkkalafani

FaktaaM 18.10.2012 18:23

Terve Iisakki!

Maistuuko konjakki?

Hämeenlinnalta jäävät 8.5 miljoonan tonttitulot 99.99 % varmuudela saamatta, Ritaluoman taholta, sillä suunniteltu hanke ei koskaan tule toteutumaan, tai kannattamaan sillä se täysin järjetön jo sijanniltaan pikku kaupungissa.

Uusimmat ehdot todistavat, ettei Ritaluoma halua menettää kasvojaan ja vaatii sellaista, mitä Hämeenlinna ei pysty edes toteuttamaan, ilman että Ely siihen suostuu, tai Kaurialan autoliikkeet, joilla on jo nyt paras liikepaikka-alue Hämeelinnassa.

On erittäin helppoa sanoa, että olisin kyllä ostanut tontin ja panisin talonkin pystyyn, mutta "rahoittaja" ei suostu nykyisillä ehdoilla. Sanoiko Ritaluoma uusimmat ehdot nauramatta?

Jos 20 miljoonaa on muka jo kasassa, niin mikä estää ostamasta tonttia heti? Vaikka Ritaluoman uusimmat vaatimukset täyttyivätkin, niin aina voi keksiä uusia. Ritaluoma on mainio visioija ja hyvä puhumaan pehmoisia ja perumaan puheitaan. Omaa rahaa hän ei kuitenkaan riskeeraa kuin minimaalisesti. Muiden tahojen rahat ovat asia erikseen.

Kaikki tiedot alueesta olivat esillä koko ajan, joten niitä ei voi rehellisesti ajatellen panna syyksi, ettei hanke etene.
Jos sinä vieläkin uskot, että hanke totetuu, niin taidat uskoa vielä Joulu-Pukkiinkin. Panen 5 pulloa konjakkia (Curvoiser) vetoa, että rakentaminen ei toteudu sellaisenaan koskaan. Onko veto kiinni?

Suomessa on jo riittävästä valmiina isoja autotaloja pääkaupunkiseudulla , jonne kauppa on jo nyt keskittynyt . Tuusulassa on Suomen suurin autokauppakeskittymä, joka on monin verroin isompi, kuin nyt suunniteltu keskus Hämeenlinnaan. Siellä on kymmeniä autoliikkeitä, korjaamoja, maalaamoja katsastusta, varaosaliikeitä ym, eli kaikkea mahdollista autoilijoille, eikä sielläkään kauppa laman edetessä käy kunnolla. Eihän kukaan tiedä mikä on tilanne silloin, jos hanke olisi täysin valmis. Voi olla, että on taas lama edessä, eikä kauppa käy ja koko pulju menee konkkaan.

Yksikään liike ei siirry Tuusulasta , tai läheltä Helsinkiä hyviltä kauppapaikoilta Hämeenlinnaan, sillä autokaupan volyymi on siellä tulevaisuudessakin aivan eri luokkaa kuin Hämeelinnassa.

Jos minä olisin Hämeelinna, niin panisin nopeasti stopin tälle koomiselle hupailulle. Kaavoittaisin alueen pienille ja keskisuurille yrityksille, sillä juuri niistä tonteista on huutava pula, jonne voi rakentaa halleja. Näin saataisiin varmuudelle enemmän verotuloja ja työllisyyttä, kuin yhdestä liikekeskuksesta, joka keskittyy vain yhdelle kapealle ja suhdanneherkälle alalle.

55

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12-62

      Jumankauta, että täältäkin löytyy enemmän tietoja ja ennustustarkkuutta kuin KOK/Dem koalisaatiosta yhteensä.

      • Kärkivahti

        Varsinkin kunniakonsuli Gary Persin multalöydöistä.


      • TarkkaP

        FaktaaM asiantuntija,johon olisi Iisakin ja Sartsan olisi pitänyt ilman muuta uskoa.


    • Lainaaja.

      FaktaaM kirjoitti:
      22.10.2012 11.06

      Onko pääkirjoittajakin aivopesun uhri? Valtiovallan edustajia on kusetettu ympäri Suomen oikein urakalla, joten heihin ei voi luottaa yhtään enempää, sillä mm. Häkämies hoiteli kaverilleen ja saman kaupungin hyvälle veljelle miljoonien avustukset , kun kaveri huomasi, että iso tehdas lopettaa Kemijärvellä ja työttömiä tulee kaupunkiin uhkaavan paljon.

      Kun saadut miljoonat oli keploteltu eri keinoin omistajien taskuihin, niin sinne suurilla lupauksilla palkatut duunarit saivat kenkää ja nyt venkuloitten toimet ovat poliisien rikostutkinnassa. SCC:n puuhamiesten toimet ovat ainakin alussa kuin kopio Kemijärven tapahtumista.

      Omaa rahaa ei ole kuin nimeksi, mutta muiden rahoja kalastellaan ja lupaillaan mitä sattuu. Kustannukset sen kun nousevat, mutta pytinki on kohta varmaan maan tasalla, luvattuun kerrosmäärään nähden.

    • Kysynvaan

      Voiko Iisakkia enää selvemmin varoittaa?

      • jospa.vain.tietäisitte

        Voi, mutta se ei katso asiakseen ottaa onkeensa. On aivan mahdoton tapaus keskuskomiteansa kanssa. Jospa vain tietäisitte.


      • 357754

        Hyvin on hämärä asia Karin osalta.


    • iisakitus

      Iisakilla ei tunnetusti ole muuta päässä kuin pitkä tukka. Hölmö ja yksinkertainen se on. Puhumalla ja kirjoittamalla päässyt kunnallispolitiikkaan. Valtakunnanpolitiikka jää haaveeksi. Hämeenlinnasta löytyy tarpeeksi hölmöjä äänestämään Iisakkia, ei muualta.

      • Lhdesxxff29

        Iisakkitautinen herännyt ja lääkkeet puppelilla ottamatta.


      • Ömlnkbj

        Halpaa mielenterveystyötä.


    • katefani

      Samoin tämä mennyt aika odotuksiin katteen osalta.

      Ensi vuoden uutinen etuajassa

      tulevaisuustoimisto

      29.6.2014 10:15

      "Hämeenlinnan moottoritien katteella on käynyt odotettua vähemmän asiakkaita. Vaikka konsultin kanssa tehdyn arvion perusteella kävijöitä olisi pitänyt olla 6000 päivässä, on määrä jäänyt alle 500. Hankkeen isähahmo ja mestaroija Iisakki Kiemunki on analysoinut tilannetta ja tullut siihen tulokseen että vähäinen kävijämäärä johtuu huonosta taloustilanteesta, jota ei voinut tietää etukäteen."

      Näin tämäkin pöhinäpömpeli jää veronmaksajien maksettavaksi. Betonia on taas valettu miljoonilla, eikä kannattanut. Demarien hankkeen harvoin kannattavat.

      • VäärinJjh

        Goodman on rakennettu yksityisellä rahalla eikä veromarkoilla.


      • Free.Alongside.Ship

        Verovaroista kupataan kunnossapito, ja nakitetaan suojatyöpaikkoja/vuokralaisia.


      • Ole.huoletonna

        Saat luukulta rahasi.


      • PitääTunteaFaktat

        Goodman on rakennettu Kevan eli Kuntien eläkevakuutusyhtiön varoilla. Hankkeeseen on siis sijoitettu kuntien henkiöstöltä ja työnantajilta eläkemaksuina kerättyjä varoja. Kyseessä ei ole siis mikään tyypillinen riskisijoittaja.


      • Pojalle.työtä

        Tapsukin vielä varmistuksena.


    • rahaa.tulossa

      Mitä sitten tehdään, jos siihen tontille tuleekin joku toinen yrittäjä ja maksaa siitä pyydetyn summan kaupungille?

      FaktaaM ja muut perussuomalaiset haluaisivat sen tontin itselleen ilmaiseksi.

      • DemulillaViiraaNupissa

        Et ilmeisesti seuraa Hämeenlinnaa koskevaa uutisointia lainkaan. Alue kaavoitetaan pienempiin osiin ja tarkoitus on myydä tontit erikoiskauppojen käyttöön, ei päivttäistavarakaupoille. Mikä muu voisik olla myyjän eli kaupungin tavoitteena kuin saada tontit myytyä ja myyntitulot kaupungin kassaan.

        Viimeinen lause tekstissäsi on taas niin järjetöntä demulihölmön tuottamaa paskaa, että sitä ei viitsi edes kommentoida.


      • rahaa.tulossa
        DemulillaViiraaNupissa kirjoitti:

        Et ilmeisesti seuraa Hämeenlinnaa koskevaa uutisointia lainkaan. Alue kaavoitetaan pienempiin osiin ja tarkoitus on myydä tontit erikoiskauppojen käyttöön, ei päivttäistavarakaupoille. Mikä muu voisik olla myyjän eli kaupungin tavoitteena kuin saada tontit myytyä ja myyntitulot kaupungin kassaan.

        Viimeinen lause tekstissäsi on taas niin järjetöntä demulihölmön tuottamaa paskaa, että sitä ei viitsi edes kommentoida.

        Kommentoit kuitenkin!

        Tietysti se myydään halukkaille, mutta sinua ja perussuomalaisia harmittaa kun siitä kaupunki saa rahaakin.


      • Pakkonauraa

        Yli 8- miljoonaa oli niin törkeä ylihinta, että vain KOK/Dem hölmöt uskoivat, että Ritaluoman oli oikeasti tarkoitus maksaa ko. hinta


      • kiitos.karifani

        Karifani löysi kaupunkipöytäkirjan jossa liikemies Kari halusi tonttikauppaneuvotteluja liikemies Ritakuonan kanssa vielä maaliskuussa 2014. Pakkonauraa


      • Karifani
        kiitos.karifani kirjoitti:

        Karifani löysi kaupunkipöytäkirjan jossa liikemies Kari halusi tonttikauppaneuvotteluja liikemies Ritakuonan kanssa vielä maaliskuussa 2014. Pakkonauraa

        Älä jauha paskaa ulvatti. Kari ei halunnut olle missään tekemissä Ritakuonan kanssa v- 2014. Kari ei voinut millään lailla vähemmistössä estää, jos enemmistö, eli KOK/Dem hölmölmöiset halusivat neuvotella ja tehdä jopa kaupan, jossa rahaa näkynyt edes yhtä euroa. Ritakuona piti KOk/Dem porukkaa pilkkanaan.


      • Pakkonauraa

        Niin hullua ei tule, joka maksaa 8.5 milliä tosta savipellosta. Eihän Ritaluomalla ollut edes tarkoitusta ostaa sitä, vaan kusettaa Iisakkia ja Saria ym. luulemaan niin. Kusetus meni läpi helposti, sillä tyhmiä on helppo kusettaa.


    • luukurkkuunluukulla

      > Saat luukulta rahasi.

      Jos tätä menoa jatkuu niin luukulla tavataan luulen mä.

      • MeeVaaSinä

        en tule koskaan sinne


      • DAODIAOI

        Kiemunki jo kaupungin luukulla eli palkkalistoilla.


      • ehhehhehhehhe

        Sulla on oma luuserluukku.


    • RomuMarttiin

      Miten vakavasti pitäisi ottaa sellaisen kaverin jutut, joka ei osaa kirjoittaa lempikonjakkinsa nimeä oikein?

      • TervKeyWest

        Ei Karia voi muutenkaan ottaa vakavasti.


      • lisääpalkkaatyhjöstä

        Konjakit ehkä liittyvät Kiemungin James Bond fantasioihin. Kiemunki parka yrittää niillä varmaan paeta todellisuutta ja kaupunkilaisille aiheuttamiaan jättivelkoja.


      • werbnhåw

        Kari on ainoa Lepakkomies ja Gay Westin Ropin.


      • katumallatehty

        Sehän on niiden puliveivarien juoma, jossa kiljuun on sekoitettu kus...

        Siitähän se nimikin tulee, faktamiehen mielijuoma


      • Faktaa

        Kiemunkikin on sinua fiksumpi, sillä osasi tietääkseni tuoda ihan oikeaa juomaa.


      • Naurajasi

        Joos. Iisakki osasi sentään erottaa kossun konusta, siihen sinä et olisi kyennyt, sillä käytät LASOLIA.


    • LupaustenTonava

      Rahat Ritaluomalta saadaan varmasti!!!

      Kaivopark rakennetaan koska sitten kun kauppakeskus avataan, meidän päättäjien kimppuun hyökätään, kun ei mahdu ostoksille ja moottoritie on ruuhkista tukossa!

      Goodmannin uudet myyjät tarvitsevat Kaivoparkista ainakin 300 vakipaikkaa.

      • kysykääkarilta

        Autotalohanketta tukenut liikemies Kari tietää parhaiten liikemies Ritakuonan rahoista.


      • Lapsenuskoisille

        Unohtamatta luvattuja roskiksia.


      • 5ghy0

        Roskakorit on hyvinkin Karille sopiva asiakokonaisuus. Luvannut paljon muutakin.


      • PettynytLopullisesti

        Iisakki, kävelin eilen torin laitaa, niistin nenäni, mutta en voinutkaan laittaa räkäpaperia mihinkään, kun se keskellä toria oleva roskapönttö pursusi saastaa metrin säteelle lokkimeren keskellä. Ei anna kovin hyvää kuvaa kaupungista näin jos vaikka jokin Sibeliusfani saapuis juhlavuonna tänne kylään. Koska ne sinun jo kahdesti lupaamat roskapöntöt oikein tulevat? Tai sitten kerrot että se oli vitsi. Ei me mitään roskapönttöjä oikeesti tarvita. Ihan vaan sillä, että millaisen kuvan se antaa sun asianhoitokyvyistä, jossei tälläistä pikkuasiaa osaa hoitaa. Vähän kuin murrosikäinen joka lupaa pedata sänkynsä, muttei sitten koko vuonna ehtinytkään. Pikkuhiljaa äänestäjätkin huomaa ettei tuohon jätkään voikaan luottaa ja äänet sen kun häviää. Isot asiat saakin epäonnistua, mutta ei tälläinen parin roskalaatikon hankinta ja asennus, ei jumalauta.


      • käytä.roskakoria

        Iisakkitautisella on taudin lisäksi räkänokka.


      • Naurajasi
        kysykääkarilta kirjoitti:

        Autotalohanketta tukenut liikemies Kari tietää parhaiten liikemies Ritakuonan rahoista.

        Eipä tukenut, sillä on viisas, mutta oletko taas jättänyt lääkkeet ottamatta?


      • oijoiboioiboiboiboi
        käytä.roskakoria kirjoitti:

        Iisakkitautisella on taudin lisäksi räkänokka.

        Mikäs tauti iisakilla?


      • rgbypurewb

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee auttaa. Soita Iisakille se tietää. Onnea matkaan!


    • Tottaon

      FaktaaM oli ensimmäinen joka huomasi, että SCC källäys on menossa. Yritti ihan toissaan ohjeistaa ja neuvoa Iisakkia, mutta se oli kuin seinälle olisi puhunut. Iisakin uho vaan lisääntyi ja Iisakki löi jopa vetoja SCC:n puolesta. Kyllä kaupungin johdon pitäisi uskoa myös viisaampia, eikä puskea omaa kantaansa härkäpäiseti eteenpäin, kunnes pää tulee vetäjän käteen.

      • Fakta.virhe

        FaktaaM olisi voinu varottaa myöskin liikemies Karia että se ei tukisi scc hanketta. Karilta meni ed.paikka.


    • Exyrittäjädaami

      Ei Karia tarvinnut varoittaa, koska Kari ei koskaan ole tukenut Ritsua, tai ketään muutakaan koijjaria.

      • ehehehehehhee

        Karifani löysi pöytäkirjan 11.8.2014 missä sanoutuu vasta irti autotalohakkeesta. Ei uskonut omia varoituksiaan vaan kannatti.


      • Hupaisaolet
        ehehehehehhee kirjoitti:

        Karifani löysi pöytäkirjan 11.8.2014 missä sanoutuu vasta irti autotalohakkeesta. Ei uskonut omia varoituksiaan vaan kannatti.

        Älä puhu paskaa vajakki. Etsi viesti jossa Kari kannatti Scc kusetusta😹


      • LöytyiJo

        Tuossa lukee karifani löysi jo. Ei tarvita vajakkia.


    • LuottoEiLopu

      Kiitos Iisakki! Kiitos Rautio! Kiitos Isosuo! Kiitos Vekka!

      • Gujfrgfff

        Kiitos Ilkkala ja käräjäoikeus.


    • isotsormetsarananvälissä

      Kuinkahan monella muulla Hämeenlinnalaisella Iisakin lisäksi alkaa kainalot hikoamaan kun oikeudenkäynnit pääsevät oikein vauhtiin? Ei kai tuossa isossa puhalluksessa Iisu ihan yksistään ole puuhastellut Hämeenlinnalaisista.

      • Fruiryrrr

        Minä veikkaan Kari Ilkkalan kainaloita. Ei sitten puhettakaan että meni kuten kuvitellaan, että Kari Ilkkala varoitti ja silti lankesi. Hyvä jutun avaaminen.


    • aina_aurinkoinen

      Se on ikävä kun on yhteisvastuullisesti määrätty 6.2 miljoonan saatavat ja siihen reilu 100 000 päälle. Sitten on lisäksi sakot ja mahdollinen vankeusaika.

      Kyllä mä olisin mieluummin noiden miljoonien kanssa jossain lämpimässä paikassa mihin vouti ei pääse.

      • LisääTulee

        Pers Pilkkalan noin kovaan uustuomioon en usko.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe