Hyvä vuokranantaja

Kerrankin hyvä

No nyt löytyi meillekin oikeasti hyvä vuokranantaja vaikka pitkään ollaan rouvan kanssa mietitty että yksityiset vuokranantajat ovat 99% huonoja.

Nykyinen vuokranantaja on neuvottelukykyinen, näkyi jo heti ensitapaamisella ja kaikesta on voitu sopia kaikille sopivaksi. Eli esimerkiksi kun itse siivosimme asunnon vanhoista tavaroista, saimme asua kaksi viikkoa käytännössä ilmaiseksi ja muuttaa rauhassa.

Lemmikit on sallittu, mutta toki vastaamme itse kaikista mahdollisista vahingoista ja toimitimme vuokranantajalle kopion laajasta kotivakuutuksesta.

Minulla on maksuhäiriömerkintä, mutta rouvalla puhtaat paperit ja sovimme että maksamme yhden ylimääräisen kuukauden vuokran takuuna eli yhteensä 3kk takuuvuokra.

Asuntoon tehdään remonttia ja remontin ajalta vuokra on alennettu, me voimme itse remontoida oman taitomme mukaan, ja pyydämme apua sitten vuokranantajalta kun sitä tarvitaan. Vuokranantaja on hankkinut tarvikkeet, tai hyvittänyt vuokrassa.

Vuokranantajasta ei ole ollut koskaan harmia meille, eikä meistäkään toivottavasti hänelle, vuokrat maksetaan joko ajallaan tai paria päivää ennen eräpäivää ja laitamme varmuudeksi kuittikopion hänelle sähköpostiin (meillä on huonoja kokemuksia vuokranantajista, joten kaikki kuitit pidetään tallessa).

Nyt keskustellaan sähkölaskusta koska se on meidän kaikkien mielestä aivan liian suuri, ja vikaa selvitellään, ja sähköä maksetaan niin sanotusti sopiva summa kuussa siihen saakka kun vika löytyy ja lasketaan sitten kuka on kenellekin velkaa.

Vuokranantaja on välillä soitellut että voiko tulla käymään katsomassa remontin tuloksia, ja aina on ollut mukavaa kahvit juoda vuokranantajan kanssa.

Nyt vuokranantajat huomio!: Tällaiselle vuokranantajalle on mukavaa maksaa asumisesta, autella hommissa, hoitaa pihaa ja taloa yms. Eikä sitä ole aina muistettu jokaista ruuvia laskuttaa vuokranantajaltakaan.

Tiedämme niistä huonoista vuokralaisista, mutta toivottavasti jokainen vuokranantaja ja jokainen vuokralainen pääsisi tähän tilanteeseen!

Erittäin hyvää syksyä jokaiselle vuokranantajalle ja vuokralaiselle! Keskustelkaa hyvässä hengessä niin kaikki kyllä järjestyy!

5

925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valehtelet taas

      Olet taas niitä paskanpuhujia, joihin ei ole luottamista, vuokranantaja tulee pettymään. Olet jättänyt ennenkin maksamatta laskusi, kun luottotiedot ovat kerran menneet, ne sinulle luottoa antaneet ovat tietysti olleet 99% huonoja, kuten kertomasi mukaan vuokranantajatkin.

      • Anonyymi

        Meillä kaikista paras vuokralainen on juuri ollut sellainen nuorimies, jonka luottotiedot eivät olleet kunnossa. Nuoruuden sählingiksi hän sanoi itse aiempaa tekemistään. Vuokrat saatìin kaikki ajallaan, asunto pysyi priimakunnossa. Syntyi juuri aloitus viestissä kuvatun kaltainen tilanne. Me tulimme hyvin toimeen, kävimme yhdessä kahvilla, ostimme asuntoon pieniä tarpeellisia juttuja va reagoimme nopeasti pyyntöihin. Kun molemmat osapuolet huomioivat toisensa, homma toimii.


    • Hyväksikäyttäjiä?!

      Sähkölaskun suuruus voi johtua esim huoneistokohtaisesta ilmanvaihtokoneesta, jonka tuloilman esilämmitys toimii sähköllä. Toinen sähkörosvo on pesutilojen lattialämmitys, kolmas saunan kiuas jne. Jos teillä on oma mittari, niin sillon maksatte sen minkä kulutatte. Monelle on muuten ylläri sekin, että menneiden vuosien litteät telkkarit oli ihan tolkuttomia sähkörosvoja, suosittelen vilkaisemaan sieltäkin sitä arvokilven wattimäärää. Samoten epäkuntoinen pakastin vie sähköä tolkuttomasti... Edelleenkin kuitenkin asia on niin, että jos teillä on oma sähkösopimus, te olette vastuussa aiheuttamastanne laskusta, ei vuokranantaja.

      • sähkö puoli-ilmaista

        Riita muhii jo sähkölaskusta, melkoinen ongelmageneraattori tuo ketjun aloittanut vuokralainen, varmasti toteaa jossakin vaiheessa, en maksa käyttämästäni sähköstä mitään ja vuokranantajat ovat 100% huonoja.


    • asdfdsafadfsgfdagfgd

      Vuokrasuhteessa on tärkeää että KUMPIKIN osapuoli osaa asettua myös toisen asemaan ja kykenee VÄLILLÄ joustamaan myös toisen hyväksi. Silloin vuokrasuhde on onnistunut eikä riitoja juurikaan tule. Asioista rauhallinen keskustelu ajan kanssa on tärkeää eikä heti alkaa lakikirjaa kaivamaan esiin jos toinen sanoo jotain ristiin vaan selvittää tarkemmin mitä toinen sanomisellaan todella tarkoitti. Kun kumpikin osapuoli ottaa toista huomioon eikä hommaa tehdä kummankaan osapuolelta "kaikki eurot lasketaan" ajatuksella joka asiasta, niin riidoilta vältytään esim. vuokralainen ostaa parin euron lampun vessaan kun palaa ja vuokranantaja ei kitise joka naarmusta lopputarkastuksessa vuokralaisen muuttaessa pois..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe