Varjoäänestys!

bbvarjoaanestys

14

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kemiin

      Toivottavasti Jussi lähtee.

    • vaihda

      Kysymyksenasettelu on väärin.
      Kun häätöäänestys on plussaäänestys niin varjoäänestyksessä pitäisi silloin kysyä että kenen haluat jäävän.

      Nykyinen kysymys on miinusäänestystä varten jollaista ei ole BB:ssä.

    • bbvarjoaanestys

      Katsotaan seuraavassa äänestyksessä. Tämä toiminto oli käytössä myös viime vuonna ja osu paremmin kohdilleen yhteensä kuin bbplazan pelkkä plusäänestys.

    • jonifani

      Armi, Jussi, Markku vai Tuulikki?

      Toivottavasti Armi joutuu pois nyt, koska äiti-poika pari alkaa vasta nyt hieman avautua. Jennaa eniten inhoavana toivon myös Jennan saavan pian tarpeeksi häätöääniä ja Markku sekä Tuulikki ovat Jarnon ohella potentiaalisimmat Jennan äänestäjät.

      Jussi nyt on oma lukunsa, joka saisi vielä jonkin aikaa höyrytä junaansa eteenpäin ja pudota sitten aikanaan, kun kunnon draama on saatu nähtyä ja Jussi näin kaluttu loppuun. Jussihan tulee häätöäänestyksissä säilymään jatkossakin, ei huolta...

      Armilla on näistä neljästä vähiten mitään erityistä annettavaa, vaikka tiukka akka onkin. Tuulikki kuitenkin ajaa saman asian, joten mieluummin Armi pois ensin.

    • 13+8

      Veikkaan että Jussi häädetään sunnuntaina.

      Jussin "käsi" näyttää tyhjältä. Pelasiko korttinsa liian aikaisin vai vieläkö löytyy mieheltä ässää hihasta? Jos löytyy niin mihin se riittää ja olisi jo syytä alkaa iskemään pöytään, huomenna voi olla jo liian myöhäistä.

      Jos äänestyksessä voisi antaa myös miinuspisteitä, veikkaukseni olisi Armi.

      Armi oli edellisessä häätö-äänestyksessä toistuvasti lähtijän paikalla, mutta äänestäjänsä pitivät huolen että Armi sai jäädä taloon. Jos miinusääniä saisi antaa, niitä ropisisi Armille nyt niin tuhottomasti että puolesta äänestäjien panos tuskin riittäisi pitämään Armia talossa.

      Ns. Villikortti putoaja olisi Tuulikki.

      Jollei Jussi jo olisi kompastunut omaan nokkeluuteensa, veikkaisin hänen sijaansa Tuulikkia seuraavana häädettäväksi asukkaaksi. Tuulikki ei ole tuonut bb-taloon mukanaan mitään sellaista itsestään jota ei jo farmi ohjelmassa olisi nähty. Paitsi tietysti poikansa Markun, joka on nyt myöskin häätö-äänestyksessä. Heidän keskinäisessä äänestyksessä Markku vetäisi varmasti pidemmän korren. Talon kaikki muut asukkaat ovat valitettavasti kiinnostavampia kuin Tuulikki, jollei jo pudonnutta Annea ja talosta poistettua Tommya lasketa mukaan. Jos Jussi olisi malttanut pitää mölyt mahassa ja lunastanut lupauksiansa, unohtamatta ns. "itseään heikompien asukkaiden" suolaamista, olisi seuraavaksi häädettävä asukas ollut Tuulikki.

      Markun putoamiseen tässä vaiheessa en jaksa uskoa missään tapauksessa, jollei sitten Markun "fanit" satu olemaan yhtä "laiskoja, huolimattomia ja välinpitämättömiä" kuin Markku itse on talossa ollut.

    • bb87y

      Aika varmaa on, että Jussi ei lähde. Enkä haluakkaan Jussia ulos.
      MInua ei Jussi ole lainkaan ärsyttänyt. Miehinen mies.
      Homot joutaa enemmin hiiteen talosta.

    • parannus

      Kauden aikaisempien varjoäänestyksien tulokset voisi jättää sivuille johonkin arkistoon.

    • Jonifani

      No niin, mielenkiintoista on Jonathanin läsnäolo äänestyksessä Jussin paikalla. Muutenhan häätöäänestysnelikko onkin sama kuin edellisellä viikolla. Ehkäpä Jussin jälkeen onkin Jonathanin vuoro?

      Jonathan on ollut toinen näkyvä ja mielipiteitä jakava persoona talossa alusta asti Jussin ohella. Jussin tippuminen oli hieman yllätys, vaikka tulkitsen sen niin että Jussi tippui miinusäänillä, jotka muuttuivat kilpailijoiden plusääniksi. Jonathanilla lienee liian paljon faneja jotta putoaisi jo nyt?

      Toivottavasti Jonathan putoaa.

      Äiti-poika-parista mieluummin putoaisi turhanpäiväinen Markku. Tuulikin meno muuttuisi varmasti, kun ei tarvitsisi murehtia pojan pärjäämistä aidan takana. Olisi kiinnostavaa nähdä millä tavalla. Jos Tuulikki puolestaan putoaisi ei se Markkua hetkauttaisi mitenkään. Eikä ketään muutakaan talossa. Äiti-poika-paria voisi kuitenkin vielä tarkkailla ainakin viikon, että näkee mitä tapahtuu jos vaikka kireähermoiselta vaikuttava Markku pimahtaa yms.

      Armin putoaminen olisi vähiten merkittävä tapaus, mutta Armissa on potentiaalia. Ihan jo Jonathanin kiusaksi olisi hienoa nähdä Jonathanin putoavan ennen Armia.

    • justiinsa..

      Jonathan ulos, niin on kyllä naurussa pitelemistä. Siitäpähän saisi päällepäsmäri. Hahhaa.

    • bbvarjoaanestys

      Kilpailu varjoäänestyksen sivuilla! Tarjolla loppukauden kattava 24/7 koodi. perustele miksi juuri sinä tarvitset koodin. Paras perustelu palkitaan.

      http://www.freewebs.com/bbvarjoaanestys

      Sunnuntaista lähtien myös varjoäänestyksen ja oikean lopputuloksen prosentit arkistoidaan erilliselle sivulle josta niitä voi tarkastella.

    • ulos

      Jonathan ulos. Se on talossa suunapäänä. Vetää narusta koko porukkaa.
      SUURI PELURI

    • Jonifani

      Toivottavasti nyt ois Jarnon vuoro lähteä. Suurisuinen sovinisti, ärsyttävä möykkääjä ja aika tylsä tyyppi vaikka onkin paljon äänessä.

      Ilmeisesti kuitenkin Janne tippuu, koska on myöhemmin tulleena jäänyt etäisemmäksi, vaikka onkin sosiaalinen ja reipas tyyppi. Mutta tuskin on uskollisia faneja tarpeeksi.

    • PissinJuppeli

      Ei taida löytyä Jonathanille haastajaa tässä äänestyksessä. Paha mennä tässä vaiheessa sanomaan kuka tulee lähtemään sunnuntaina talosta.

      Arvaukseni on seuraavanlainen

      Tuulikki häviää äänestyksessä niukasti Jannelle ja joutuu siis häädetetyksi.

      LISÄKSI Big Brother poistaa JONATHANIN talosta lukuisten sääntörikkomusten seurauksena.
      Jonathan on saanut jo VAKAVAN varoituksen aiemmin, jonka yhteydessä BB lupasi seuraavista rikkeistä tiukan linjan rangaistuksia kuten suoraan häätöäänestykseen joutumista tai talosta poistaminen. Puhuttelun jälkeenkin hän on toistuvasti rikkonut sääntöjä ja nythän Jonathan on häätöäänestyksessä asukkaiden nimeämänä. Jos Jonathanille aiotaan antaa rangaistus tällä viikolla, ei jää juurikaan vaihtoehtoja mikä rangaistus voisi olla.

      Toisaalta, rangaistus voi olla taas jonkin kilpailusta voitetun hyödykkeen siirtyminen vastapuolelle nautittavaksi tms. sillä ei Jonathan ole ainoa joukkueestaan joka jatkuvasti rikkoo talon sääntöjä.

      Niin tai näin, veikkaan että Tuulikki häädetään sunnuntaina ja Jonathan poistetaan talosta rangaistuksena sääntörikkomuksistaan.

    • vanhus kotii

      tuulikki ulos! kiero ko mikä ja liian vanha taloon. ärsyttävä kaksnaamane mummo kotii

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe