Varjoäänestys!

bbvarjoaanestys

14

396

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kemiin

   Toivottavasti Jussi lähtee.

  • vaihda

   Kysymyksenasettelu on väärin.
   Kun häätöäänestys on plussaäänestys niin varjoäänestyksessä pitäisi silloin kysyä että kenen haluat jäävän.

   Nykyinen kysymys on miinusäänestystä varten jollaista ei ole BB:ssä.

  • bbvarjoaanestys

   Katsotaan seuraavassa äänestyksessä. Tämä toiminto oli käytössä myös viime vuonna ja osu paremmin kohdilleen yhteensä kuin bbplazan pelkkä plusäänestys.

  • jonifani

   Armi, Jussi, Markku vai Tuulikki?

   Toivottavasti Armi joutuu pois nyt, koska äiti-poika pari alkaa vasta nyt hieman avautua. Jennaa eniten inhoavana toivon myös Jennan saavan pian tarpeeksi häätöääniä ja Markku sekä Tuulikki ovat Jarnon ohella potentiaalisimmat Jennan äänestäjät.

   Jussi nyt on oma lukunsa, joka saisi vielä jonkin aikaa höyrytä junaansa eteenpäin ja pudota sitten aikanaan, kun kunnon draama on saatu nähtyä ja Jussi näin kaluttu loppuun. Jussihan tulee häätöäänestyksissä säilymään jatkossakin, ei huolta...

   Armilla on näistä neljästä vähiten mitään erityistä annettavaa, vaikka tiukka akka onkin. Tuulikki kuitenkin ajaa saman asian, joten mieluummin Armi pois ensin.

  • 13+8

   Veikkaan että Jussi häädetään sunnuntaina.

   Jussin "käsi" näyttää tyhjältä. Pelasiko korttinsa liian aikaisin vai vieläkö löytyy mieheltä ässää hihasta? Jos löytyy niin mihin se riittää ja olisi jo syytä alkaa iskemään pöytään, huomenna voi olla jo liian myöhäistä.

   Jos äänestyksessä voisi antaa myös miinuspisteitä, veikkaukseni olisi Armi.

   Armi oli edellisessä häätö-äänestyksessä toistuvasti lähtijän paikalla, mutta äänestäjänsä pitivät huolen että Armi sai jäädä taloon. Jos miinusääniä saisi antaa, niitä ropisisi Armille nyt niin tuhottomasti että puolesta äänestäjien panos tuskin riittäisi pitämään Armia talossa.

   Ns. Villikortti putoaja olisi Tuulikki.

   Jollei Jussi jo olisi kompastunut omaan nokkeluuteensa, veikkaisin hänen sijaansa Tuulikkia seuraavana häädettäväksi asukkaaksi. Tuulikki ei ole tuonut bb-taloon mukanaan mitään sellaista itsestään jota ei jo farmi ohjelmassa olisi nähty. Paitsi tietysti poikansa Markun, joka on nyt myöskin häätö-äänestyksessä. Heidän keskinäisessä äänestyksessä Markku vetäisi varmasti pidemmän korren. Talon kaikki muut asukkaat ovat valitettavasti kiinnostavampia kuin Tuulikki, jollei jo pudonnutta Annea ja talosta poistettua Tommya lasketa mukaan. Jos Jussi olisi malttanut pitää mölyt mahassa ja lunastanut lupauksiansa, unohtamatta ns. "itseään heikompien asukkaiden" suolaamista, olisi seuraavaksi häädettävä asukas ollut Tuulikki.

   Markun putoamiseen tässä vaiheessa en jaksa uskoa missään tapauksessa, jollei sitten Markun "fanit" satu olemaan yhtä "laiskoja, huolimattomia ja välinpitämättömiä" kuin Markku itse on talossa ollut.

  • bb87y

   Aika varmaa on, että Jussi ei lähde. Enkä haluakkaan Jussia ulos.
   MInua ei Jussi ole lainkaan ärsyttänyt. Miehinen mies.
   Homot joutaa enemmin hiiteen talosta.

  • parannus

   Kauden aikaisempien varjoäänestyksien tulokset voisi jättää sivuille johonkin arkistoon.

  • Jonifani

   No niin, mielenkiintoista on Jonathanin läsnäolo äänestyksessä Jussin paikalla. Muutenhan häätöäänestysnelikko onkin sama kuin edellisellä viikolla. Ehkäpä Jussin jälkeen onkin Jonathanin vuoro?

   Jonathan on ollut toinen näkyvä ja mielipiteitä jakava persoona talossa alusta asti Jussin ohella. Jussin tippuminen oli hieman yllätys, vaikka tulkitsen sen niin että Jussi tippui miinusäänillä, jotka muuttuivat kilpailijoiden plusääniksi. Jonathanilla lienee liian paljon faneja jotta putoaisi jo nyt?

   Toivottavasti Jonathan putoaa.

   Äiti-poika-parista mieluummin putoaisi turhanpäiväinen Markku. Tuulikin meno muuttuisi varmasti, kun ei tarvitsisi murehtia pojan pärjäämistä aidan takana. Olisi kiinnostavaa nähdä millä tavalla. Jos Tuulikki puolestaan putoaisi ei se Markkua hetkauttaisi mitenkään. Eikä ketään muutakaan talossa. Äiti-poika-paria voisi kuitenkin vielä tarkkailla ainakin viikon, että näkee mitä tapahtuu jos vaikka kireähermoiselta vaikuttava Markku pimahtaa yms.

   Armin putoaminen olisi vähiten merkittävä tapaus, mutta Armissa on potentiaalia. Ihan jo Jonathanin kiusaksi olisi hienoa nähdä Jonathanin putoavan ennen Armia.

  • justiinsa..

   Jonathan ulos, niin on kyllä naurussa pitelemistä. Siitäpähän saisi päällepäsmäri. Hahhaa.

  • bbvarjoaanestys

   Kilpailu varjoäänestyksen sivuilla! Tarjolla loppukauden kattava 24/7 koodi. perustele miksi juuri sinä tarvitset koodin. Paras perustelu palkitaan.

   http://www.freewebs.com/bbvarjoaanestys

   Sunnuntaista lähtien myös varjoäänestyksen ja oikean lopputuloksen prosentit arkistoidaan erilliselle sivulle josta niitä voi tarkastella.

  • ulos

   Jonathan ulos. Se on talossa suunapäänä. Vetää narusta koko porukkaa.
   SUURI PELURI

  • Jonifani

   Toivottavasti nyt ois Jarnon vuoro lähteä. Suurisuinen sovinisti, ärsyttävä möykkääjä ja aika tylsä tyyppi vaikka onkin paljon äänessä.

   Ilmeisesti kuitenkin Janne tippuu, koska on myöhemmin tulleena jäänyt etäisemmäksi, vaikka onkin sosiaalinen ja reipas tyyppi. Mutta tuskin on uskollisia faneja tarpeeksi.

  • PissinJuppeli

   Ei taida löytyä Jonathanille haastajaa tässä äänestyksessä. Paha mennä tässä vaiheessa sanomaan kuka tulee lähtemään sunnuntaina talosta.

   Arvaukseni on seuraavanlainen

   Tuulikki häviää äänestyksessä niukasti Jannelle ja joutuu siis häädetetyksi.

   LISÄKSI Big Brother poistaa JONATHANIN talosta lukuisten sääntörikkomusten seurauksena.
   Jonathan on saanut jo VAKAVAN varoituksen aiemmin, jonka yhteydessä BB lupasi seuraavista rikkeistä tiukan linjan rangaistuksia kuten suoraan häätöäänestykseen joutumista tai talosta poistaminen. Puhuttelun jälkeenkin hän on toistuvasti rikkonut sääntöjä ja nythän Jonathan on häätöäänestyksessä asukkaiden nimeämänä. Jos Jonathanille aiotaan antaa rangaistus tällä viikolla, ei jää juurikaan vaihtoehtoja mikä rangaistus voisi olla.

   Toisaalta, rangaistus voi olla taas jonkin kilpailusta voitetun hyödykkeen siirtyminen vastapuolelle nautittavaksi tms. sillä ei Jonathan ole ainoa joukkueestaan joka jatkuvasti rikkoo talon sääntöjä.

   Niin tai näin, veikkaan että Tuulikki häädetään sunnuntaina ja Jonathan poistetaan talosta rangaistuksena sääntörikkomuksistaan.

  • vanhus kotii

   tuulikki ulos! kiero ko mikä ja liian vanha taloon. ärsyttävä kaksnaamane mummo kotii

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   4881
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   191
   3817
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   2977
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   70
   2818
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   1898
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   81
   1881
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   227
   1504
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   182
   1100
  9. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   193
   944
  Aihe