Neuvoja tyhmälle :)

pemssu

Ollaan avopuolison kans lapsettomuushoidoissa, mut kirjottelen silti tänne suuntaan jos joku osaisi auttaa :)

Eli olimme juuri juttelemassa lapsettomuuslääkärin kans tulevasta koeputkihoidosta.

Lääkäri ultrasi minut ja sanoi että olen aikoja sitten ovuloinut(jes koska tätä häiriöö oli jossai vaiheessa). Oli kuulemma myös hienot keltarauhashormonit jylläämäs ja verenkierto oli vilkasta. Limakalvostaki jotai sanoi, mut en muista enää et mitä, mutta paikka oli niinkuin "oppikirjasta". :)

Olenko ymmärtänyt että PMS-oireet johtuu siitä ku tuo keltarauhashormoni surkastuu?

Mun kierto vaihtelee 28-35 välillä(2 viimistä olleet 33 ja kolmasviiminen 28) Tuo lääkärin sanoma "olet ovuloinut aikoja sitte" Eli ajattelin sitte että tästä tulee 28pv:n kiertokuukausi.

Mulla oli nimittäin kp 20 ehk tunnin ajan menkkamaisia jomotuksia(ovis vai kiinnittyminen?!). Sit ne loppu eikä oo tulleet takas vaik yleens ennen menkkoja mulla välillä jomottelee.

Kp 23 alko toinen nänneistä tulemaan kipeeksi, ja samana päivänä tuli suuhun metallin maku(tosin voi johtua mistä vaa, en halua tuudittautua siihe että johtuis raskaudesta :D) ja sitte lääkäri tosiaan ultrasi minut kp 25 ja sielä oli kaikki hyvin, keltarauhanen jylläs ja verenkierto vilkasta(Mutta jos raskautuu nii eiks molempia nännien/rintojen pitäisi tulla kipeksi?)

Tätä en tietenkään kertonut lääkäri koska en osannut varautua mihinkää, ja nyt lääkärikäynnin jälkee koittanut ottaa selvää.

Onko joillakin jotai vastausta tähän? :) Eipähä se haittaa jos monsuunit alkais, koska päästään heti alottamaan koeputkihoitolääkitykset :)

Nyt ku kerroin nii aivan varmasti alkaa monsut :) Odottan menkkoja lauantaille jolloin on kp 29. Eli menkat alkoi viimeksi 9.8 :)

4

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Se kertoisi paljon

   Onko teillä mies tuhkamuna vai nainen maho, vai molemmat?

  • Pemssu

   Sanotaan näin et meillä mahdollisuus "ihmeisiin". En viitti sen yksityiskohtasesti kertoilee.

  • samoja oireita

   Mulla oli viime marraskuussa lähes samanlainen olotila, olin syönyt laatallisen keltarauhashormoneja, ja yleensä laatan loppumisen jälkeen alkoi menkat viim. 2 päivää myöhemmin, tuolloin ei kuulutkaan, mutta oireita tuli, rinnat oli ihan älyttömän kipeät, nänneistä lähtien,ja nännit turpos normaalista, meinas itku päästä kun koski, alamahaa juili, oksetti, hajuaisti tuntui kymmenkertaistuneen, pissatti alvariinsa, ja sit multa tuli valkovuotoa ihan holisemalla, se normisti tuoksuu hieman, mutta silloin ei laisinkaan millekkään. Oltiin jo ihan varmoja että nyt tärppäs, mutta ei niin ei. tein varmaan 3 testiä viikon aikana, ei viivaa, edes haamua. sit alkoi menkat, ihan kamalat kivut,makasin ekan päivän, vuotoa hurjasti, seassa sellasia tummia riekaleita ja klöntsiä.
   . joulukuussa kävimme lapsettomuusklinikalla, jossa kerroin tuosta, niin lääkäri totesi että varmaan vaan joku estrogeenipiikki, ei sitä tuntunut kiinnostavan lainkaan nuo oireilut. me miehen kans veikattiin kuitenkin, että oisin ollu raskaana, mutta jostain syystä ei kestänyt..
   Mulla ongelmana se, ettei munasolut ole aktiivisia, muuten kohtu normaali mutta menkkoja saa vartoilla.

   Yleensä menkkoja ennen on mulla rinnat kipeät, hyvinkin paljon joskus, mutta nännit ei juuri, alamahassa vihloo repivästi ajoittain ja oon tunneherkkä, huoo olo saattaa olla ja huipata. sillain se on hankalaa, kun menkkaoireet on niin paljon samankaltaiset raskausoireiden kanssa, että aina ehtii toivomaan. ja yleensä turhaan :(

  • Pemssu

   Tuo on hermoja raastavaa ku ei tiedä mikä vaivaa, sitä positiivisesti uskoo olevansa raskaana mut sit alkaaki kuukautiset. Tiiän sen tunteen :(

   Sulla hyvinki on voinut olla biokemiallinen raskaus, mulla tuli tämmönen ku keväällä tehtiin inseminaatio.

   Mulla oli yhdessä vaiheessa ovulaatiohäiriöö(johtu stressistä) ja miehellä on kyllä siittiöitä jotka liikkuu mutta sen määrä on alentunut. Mutta kuitenki mahdollisuus "ihmeisiin" on :)

   Mä en edes tiedä koska mulla ollut ovulaatio, koska en tikuttanut. Enkä myöskää käyttänyt mitää lääkitystä. Turhauttavaa tämä kun ei tiedä koska menkat alkaa ku ei tiedä ovulaatiota :)

   Mutta toivottavasti mulla(ja kumppanilleni) ja teillä myöskin onnistuisi. Annan rutkasti paljon onnea sinne suuntaa ! :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1751
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   109
   1432
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1393
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1244
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   42
   812
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   753
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   50
   743
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   719
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   702
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   691
  Aihe