Tuotannolta loppuivat ideat

kesken?

Noloa, että tähän kauteen on panostettu suurella palkintosummalla, mutta kaikki muu on näköjään hutaistu ja kausi on pilattu heti alkuun tylsillä ja kevyillä viikkotehtävillä.

Kauden pitäisi olla rankin ikinä, mutta jos tuonne tulisi nyt rankka viikkotehtävä, eivät nuo asukkaat varmaan edes vaivautuisi yrittämään tosissaan, kun kellarissakin on ihan mukavaa. Katsojien kannalta ei ole myöskään kovin kiinnostavaa miten viikkotehtävissä (ja päivätehtävissä) käy, koska jotkut häviävät ja jotkut voittavat joka tapauksessa.

7

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säästökuuri..

      No mutta mieti mitä maksaa parin juoksumaton tuominen talon pihalle,tai pari rekkautollista multaa ja havupuita ja siihen työvoima panemaan ne pystyyn ja siivoamaan..rahasta kaikki kiikastaa,katsojat luulevat että bb tiimi ei keksi mitään mutta miten voivat jos pääpomo määrää budjetin

    • .niin.

      Parasta oli silloin, kun oli kauppa ja viikkobudjetit. Silloin asukkailla oli aito motivaatio ponnistella. Palkinnon käyttämisestä sopiminen ja ostoksilla käyminen oli vielä lisää hyvää hupia yleisölle.

      Parhaat bileetkin tulee raskaiden tai muuten intensiivisten viikkotehtävien jälkeen tai niiden aikana. Tiistaista perjantain iltapäivään asti pitäisi tehtävien ainakin kestää, ja sitten palkinto. Pitäisi olla suurimman osan aikaa selkeä ja yksinkertainen systeemi minkä mukaan mennään. Erillisiä päivätehtäviä ei tarvita kuin poikkeuksena ja yllätyksenä joskus.

    • iqjidoqwjdd

      Kaupan pito on kallista puuhaa sillä tuskin sponsori kauppa tai kioski sitäkään kokonaan kustansi ja jos kustansi niin on vähän hullua jos tuotanto ei käytä tätä kauppatoimintaa nykyään jos siitä ei aiheudu kuluja.Vai onko vaikea saada kauppaa sponssaamaan,taitaa olla aika vähissä kauppaketjut suomessa.

      • vaikeaa joo

        Ruokakaupat lopettivat sponssaamisen sen jälkeen, kun BB:stä tuli pornahtava.


      • jkldf
        vaikeaa joo kirjoitti:

        Ruokakaupat lopettivat sponssaamisen sen jälkeen, kun BB:stä tuli pornahtava.

        Tällä kaudella pornahtavuudesta on näköjään pyritty eroon, mutta siinäkin on huono puoli; ilman skandaaleja ei tule myöskään lööppejä (eikä muutenkaan juuri mediahuomiota ja ilmaista mainosta.) Tällä kaudella tuntuu niin kaukaiselta, miten jonain kausina ihan paperilehdissä oli isot BB-otsikot heti ensimmäisistä bileistä lähtien.


    • ei järkeäkään

      Ei mikään kauppaketju halua tulla yhdistetyksi Big Brotheriin millään tavoin. Ja mitä mainosta se olisi jos siellä kaupassa joku Jenna huutaa koko ajan "Voi v*ttu mitä p*skaa täällä myydään, v*ttu, v*ttu, v*ttu!", Jonista nyt puhumattakaan.

      Sen sijaan joku kuntosaliketju tai terveystuotevalmistaja saattaa hyötyä tämän vuoden BB:n sponsoroinnista, koska jos koskaan nuo talon läskip*rseet tarvitsevat liikuntaa ja terveitä elintapoja.

      Yhteistyökumppaneina ovatkin mm. Dexal (urheilujuomat), Guarana (energiajuomat), Mad-Croc (energiajuomat) ja Selätin (pyörivä levy). Mistä sitten juoksumatot on lainattu? Mainosta ei näy missään. Voihan niitä vuokrata, mutta en usko tuotannon uhraavan rahaa sellaiseen, joku ne sinne on sponssannut.

      Kellarin ja Kartanon välillä pitäisi olla jyrkkä ero, niin että sieltä kellarista haluaisivat hinnalla millä hyvänsä (hullun raivolla) pois kartanoon. Nyt eroa ei käytännössä ole millään tavoin, että käytännössä ihan sama kummalle puolelle joutuu.

      Sitä en kuitenkaan tajua miten viikkotehtävän palkintoa voi olla vain valintavaihtoehto Kellarin ja Kartanon välillä, siis kumpaan menevät???

      • kaikesta huolim

        Mä luulen et kellari on suosituin paikka


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe