Smile Tervehdys

Salatut elämät

Mitä näet tavalliselle tallaajalle olevan tulossa tähän loppuvuoteen? Olen brunette
ja näkyykö muutoksia jos niin mitä? Rakkaus ja ihmissuhteet ja miten tarotit sen kertoo? Muuta mitä halutaan minulle kertoa tulevasta? Työ/raha?

4

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salatut elämät

      ylös...

    • Salatut elämät

      Smile olisiko aikaa katsoa?

    • 4 Smile

      Palaan tuossa iltasella..

    • 4 Smile

      meni vähä myöhään tuolla. Katon tän ja palailen sit ku on mahdollista

      Mennyt
      Oot päässy jossain jutussa niskan päälle ja niin ollen se on tuonut mukanaan uudet mahdollisuudet/uudet kujeet.. Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja sun ajatuksias on hallinnut onnistumisenmenestymisen tunteet ja kovin luottavainen olet ollut siinä, että pitelet niitä onnistumisen tiirikoita kädessäsi

      Nyt
      Tilanne pikkusen elää ja taidat kuitenkin pelätä tilannetta, johon et millään haluais joutua, etenkin viestiä, joka toisi muassaan aika isotkin muutokset, liittynee henkilöön, jolla on sinuun ja tekemisiisi aika suuri valta ja taitaa itsekin olla asiasta tietoinen.

      Tulee
      Joku erittäinkin hyvä ystäväsituttusi ja jokin täysin yllättäen tuleva juttu, joka saa sut ajattelemaan, et nyt pannaan elämä pikkusen hilpeämmälle vaihteelle.. Jossakin työhön liittyvässä asiassa, jossa oot kokenu jäänees pikkusen paitsi (työttömyys???), jokin viesti tulossa, mistä et oikein tykkää.
      Sit sun pitää miettiä arvojas pikkusen uusiks jossakin asiassa, joka tuo mukanaan muutoksen tuulia ja sitä, että joudut ratkomaan mitä teet TAI saatat joutua vastuuseen jostain aiemmasta ja tää saattaa olla aika ravistelevaakin sulle. Torni, on kova kortti, koska se kuvastaa kuningas pariskuntaa, joka putoaa ylhäisyyksistään kun salama iskee torniin, eli tän vois ottaa myös niin, että voi pudota pkirjaimellisesti pikkusen korkealta, kun on tottunut tiettyyn elämän tapaan. Stressiä, mutta löydät kyllä sen kultaisen keskitien ja valokin alkaa pilkahdella
      Noh.., sitten - tulee vääjäämättä jotakin, mikä saa sut kertakaikkisen vihaiseksi. Tähän liittyy rahasopimusasiat ja joku juttu, joka paljastuu sinulle. Saat kuitenkin olla ylpeä siitä mitä olet jo saavuttanut ja etpä tuolle mitään mahda, että kuitenkin olet onnellinen - kaikesta huolimatta.
      Ja johtunee sitte lopultas siitä, että noissa aineellisissa asioissa käy, niinkun on tarkoitettu, olkoonkin vaikka itse kohtaat tuossa omat peikkosi. Tulee viesti ja saat asiasi järjestymään, mutta päättäväisyyttä tarvitaan, että menestyt siinä.
      jotakin tulee täysin puskista ja joudut valintojen eteen. Saat jotain toiveita herättäviä uutisia ja nyt on viisasta pitää töppöset maassa ja järki päässä ja edtä asioissa vakaasti ja harkiten. Niin taidat tehdäkin, koskapa haalit hartioillesi koko telluksen murheet.
      Tässä on jotakin hämärää taustalla, jotakin puuhaillaan selkäs takana ja tähän näyttäis liittyvän sinulle läheinen vaaleahko aikuinen mies, kaksikin. Tää on joku vanha juttu jo ja suattaapi liittyä siihen, että saatat haaveilla vähän molemmista..
      Tosiasioitten huomioimista, mikäli aikoo balanssinsa säilyttää. Tässä on vaaleahko nainen, harvemmin tavattu ystävä/tuttu/sukulainen ja tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä. Tässä löydetään sopusointu/anteeksianto.
      Sulle tullaan ehdottelemaan ties mitä, jonkun vaalean naisen tiimoilta, hän lienee eri paikkakunnalta ja tuli eron kortti. Maailmalta kiirii tuon suuntaisia uutisia ja sinulta jostain syystä vaaditaan aika paljon rohkeutta/mielenlujuutta.
      Tilanne voi äityä aika vaikeaksi ja kilpailukin aika armotonta ja paljon asiaa itekses pohdit ja hyvä niin. Ristiverinen aikuinen mies ja kotiin liittyvät asiat ja ahdistusta. Nyt pitää kumminkin olla valmiina näkemään vaivaakin. Viimenen kortti herttaässä, eli onnesi on ylitsevuotavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe