EM Karsinnat alkaa

Suomen osalta sunnuntaina Fäärsaria vastaan.

Kysymys kuuluukin kuinka paljon suomi häviää Fäärsaarille?

Saarilla joku 10 tuhatta hieman enemmän asukkaita ja taatusti pelataan parempaa jalkapalloa kun suomessa.

veikkaan Fäärsaaret voittaa 3-1
Ilmoita


Junnuista tuo aivoton pelaaminen saa jo siemenen. Ykkösjoukkueeseen otetaan vilkkaimmat adh : t valkkujen pojat, ja
hyvää tulee.
Ilmoita
Olipas kamalan näköistä peliä suomelta. Miksi suomi ylipäätään osallistuu näihin arvokisoihin, vähän kuin hakkaisi päätä seinään?
Nämäkin määrärahat voisi käyttää vaikka liikuntapalveluihin edistämään kansanterveyttä ja fyysistä kuntoa. Sama koskee oikeastaan kaikkia urheilulajeja jääkiekkoa lukuunottamatta. Koriksessa pudottiin jatkosta ja lentiksessa todennäköisesti käy sama. EM keihäsmenestys kiitettävää, ainoita valopilkkuja synkällä taivaalla. Aikoinaan suomi pärjäsi juoksussa sun muussa, ei enää. Puolella silmällä katselin sydän syrjällä tätä potkupallofarssia. Tällaiset pikkumaat tulisi pyöritellä viisnolla jos EM-tasolla haluaa pärjätä. Näin se vaan on.
3 VASTAUSTA:
Jopa lajia sen enempää seuraamaton näkee, että tuo peli on ihan hirveää katsottavaa!
Sinun kirjoitus on kamalaa ja päin helvettiä. Kuten on aloittajallakin. Suomella menee palloilussa hyvin harrastajamääriin suhteutettuna.

Suksikaa sitten vittuun kun Suomi pelaa Ranskassa. Apinoiden ei tarvitse katsoa yhtäkään ottelua.
Siltä se näyttää kun heikompi vain puolustaa. Samalta näytti Espanjan peli Gijonin ihmeessä.
+Lisää kommentti
tehotykki Pukin voisi jättää ulos kuvioista, vaikka olisi se kuuluisa ladon seinä, niin ei osuisi siihen.Ajetaan sisään Riski ja Markkanen. Eremenko ylihehkutettu kaveri, joku syöttö hyvä ja joku syöttö päin persettä...

Hirveetä hypetystä koko A-maajoukkue homma.....eivät selviä mihinkään jatkoon tasan tarkkaan.....pelkkä fakta.
1 VASTAUS:
On se kauheaa

nimittäin jos on tommonen puusilmä ettei erota sitä poikkeuksellista lahjakkuutta ja tyyliä joka Eremenkolla on
+Lisää kommentti
Meni veikkaus väärinpäin. 1991 mukana olleelle Färsaarille on jättänyt karsintapinnoja Itävalta, Pohjois-Irlanti, Skotlanti kahdesti, Slovenia, Liettua ja muutama heikkompi maa.
Ilmoita
Taidettiin voittaa 3-1. Eka jakso tappiolla. Ainut voitto Huuhkajille piiitkään aikaan...
Hehkutus HJK:n ympärillä ihmetyttää. Suomen jalkapalloilun "lippulaiva" saa edes maalia aikaan, kun on vastassa Euroopan keskinkertaiset seurajoukkueet. Itse asiassa nuo kaikki ulkomaailman vahvistukset on surkeita. Siis Doblas steppailee minne steppailee, 0 torjuntaa, 3 maalia omiin. Se nuori poika on 100x parempi veskari, laittakaa hyvä HJK maaliin se nuori tuleva huippuveskari! Se vois opettaa Doblasille pelin alkeet. Sitä, jos on Burkina Fason maajoukkueessa, ei tarkoita että olet hyvä kärkimies Euroopassa. Jos tukka hyvin, ei välttämättä riittävä pelote vastustajalle. Nehän nauraa Suomen potkupalloilun tasolle.
1 VASTAUS:
"Ainut voitto Huuhkajille piiitkään aikaan..."

Miksi valehtelet? Suomi on pelannut tänä vuonna kuusi peliä joista tuloksena kolme voittoa, kaksi tasapeiliä ja yksi häviö. Esimerkiksi Färsaaret peliä edeltävä peli Viroa vastaan päättyi Suomen 2-0 voittoon.
+Lisää kommentti
Suomi-Kreikka tulossa.
Hirveää hehkutusta miten Kreikka on sekaisin ja hävisi eka pelin,suomen hyökkääjät iskevät maaleja ympäri Eurooppaa,tungosta ja kilpailua pelipaikoille...

Kannattaisiko kuitenkin jäitä laittaa hattuun.Kreikka oli muistaakseni MM-kisoissa kesällä ja nyt kun sillä on yksi tappio takana,luulen että se on vähän kuin ärsytetty karhu.Kreikan ukkoja pelaa useissa sarjoissa ulkomailla, joten kyllä se Suomi on altavastaaja.

Fifan ranking kertoo totuuden..Kreikka sijalla 14 ja Suomi sijalla 65.
Joten eiköhän ensin pelata ja sitten jaetaan pisteet.

Nimimerkistä huolimatta en pessimisti vaan realisti.
Ilmoita
Unkari otti Fär-Saarista 1-0 voiton.
Ilmoita
Suomen ongelma ei ole pelisysteemissä vaan yksinkertaisesti taitotasossa. Menestyvän joukkueen rutiinitaso on niin korkea että joukkue voittaa tai yltää ainakin tasuriin huonollakin pelillä. Karsintasysteemi on sellainen että tasainen laadukas suorittaminen palkitaan kisapaikalla eikä yhdellä yksittäisellä Gijonin ihmeellä ole merkitystä kokonaisuuden kannalta.

Kukaan ei tietenkään halua hävitä mutta kun voitosta saa 3 pistettä niin rokeammalla taktiikalla pitäisi lähteä pelaamaan ainakin kotipeleissä. Voitto ja tappio on parempi tulos kuin kaksi tasuria.
1 VASTAUS:
Gijonin ihme oli paljolti tuurin kauppaa. Puolustamisella nyt voi aina saada tuollaisen tuloksen.

Suomalainen pelisysteemi on kehittynyt Paatelaisen ansiosta, mutta Paatelaisen heikkoudet näkyivät siinä, että jos jotakin pitäisi muuttaa kesken pelin niin mitään ei tapahdu. Tästä esimerkkinä erikoistilanteeet & Ring.

Pelisysteemissä laitettiin kaikki hyökkääjät kentälle, mutta rohkeus pelata keskelle puuttui edelleen...

Jokainen ymmärtää jalkapallosta sen verran, että todennäköisemmin ne maalit tehdään siitä rangaistuspotkualueen sisältä kuin kymmenen metriä sen ulkopuolelta. Vaikka pääpelissä olisi lyhyempiä pelaajia, niin ei se tarkoita etteikö voisi pelata keskityksiäkin ja rohkeammin keskelle, jos mikään muu ei auta.
+Lisää kommentti
Fär-Saaret voitti. MM-menestyjä oli kesy pala Fär-Saarille. http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288770590635.html?pos=ok-ltm-urhl

Fär-Saarilla jotain tuhatta asukasta ja Kreikassa yli 10 000 000 ja takuulla siellä pelataan parempaa jalkapalloa kuin Kreikassa.
Ilmoita
Unkari otti tuurivoiton Fär-Saarista vaikka Fär-Saaret hallitsi peliä suvereenisti
Pallon hallinta 58%-42%
Kulmat 5-1
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers/season=2016/matches/round=2000446/match=2013886/postmatch/quotes/index.html

Fär-Saarilla jotain tuhatta asukasta ja Unkarissa yli 10 000 000 ja takuulla siellä pelataan parempaa jalkapalloa kuin Unkarissa.
Ilmoita
Joo no Suomi kyllä murskasi Fär-Saaret niin pelillisesti kuin tuloksellisesti. Olin väärässä. Suomi on ollut vakuuttavin.

Pallon hallinta Suomelle 67%-33%
kulmat 9-3
Ilmoita
suomen valmetaja täys syöpä
Ilmoita
Fär-Saarille hävää kaikki muut paitsi Suomi. Suomi otti reilun voiton.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

EM Karsinnat alkaa

Suomen osalta sunnuntaina Fäärsaria vastaan.

Kysymys kuuluukin kuinka paljon suomi häviää Fäärsaarille?

Saarilla joku 10 tuhatta hieman enemmän asukkaita ja taatusti pelataan parempaa jalkapalloa kun suomessa.

veikkaan Fäärsaaret voittaa 3-1

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta