Vaarinkalja

Minä

Isäni on monesti puhunut että aikanaan myytiin vaarinkaljaa kahden litran pulloissa. Yritin netistä etsiä kuvaa siitä mutta en löytänyt yhtäkään. Jos joku tietää mistä kuvan voisin löytää niin olisi todella mukava. Lahjaksi olemme hänelle sellaisen ajatelleet ostaa jos jostain löydämme. Kiitos jo etukäteen.

18

10866

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies

      Vaarinkaljaa myydään ainakin muutamissa Tarmon lähikaupoissa.

    • vaarille

      Muistan minäkin tuon vaarinkaljan, ei ole ollenskaan samma, kuin mitä nykyisin myydään samalla nimellä. Kuinka kiire sinulla on tuon kuvan tms. kanssa, eli koska vaarisi on tarkoitus lahja saada. Meinaan että saatan kyllä tietää, mistä saisi aidon, alkuperäisen pullon etiketteineen, tyhjänä tosin.

      • Minä

        En ole etsimässä nyt juotavaksi ko kaljaa vaan juuri sitä vanhaa pulloa :)
        Mielellään tyhjänä. Kiire ei ole tammikuussa on vasta juhlat.


      • Javelin

        Joo, Vaarinkalja oli parasta kotikaljaa mitä olen saanut, se vaahtosi ja oli tummaa ja hyvää, meillä oli sitä aina ja varsinkin Jouluna se oli kunniapaikalla!! Loimaalla sitä tehtiin ja monissa muissakin paikoissa; Pori, Salo Pyynikki, Koff. Mutta meillä oli aina Loimaalaista! Sen veroista ei ole, joskus olen ruokapaikoissa saanut ns. "kotikaljaa", joka on aivan kuin mehua;
        makeaa , eikä yhtään hiilihappoa!! Vaarinkalja heti takaisin!!! :)


    • Vaarinkaljapullo

      Melkein joka kerta kun olen kirpputorilla käynyt (käyn viikottain) olen nähdyt ruskean parin litran pullon. Kierräppä lähialueen kirpparit. Vai joko olet sen tehnyt? Jos olet niin laajenna aluetta, kyllä niitä löytyy.

    • varille

      Täysiä, juotavia vanhoja ei enää ole ollut aikoihin, mutta pulloihin törmää jokus kirpputoreilla, etiketillisiinkin. Menen käymään parin viikon päästä paikssa, misä niitäon ollut Hyväkuntoisina, niin katson, minkälaisia löytyy. Jos löydät sitä ennen, niin ilmoittele, etten sitten turhaan osta. Mitä olet sellaisesta valmis maksamaan, pyynnit saattaa olla jotain n. 20€, jos kunto hyvä.

    • Lisää ostopaikkoja
    • vaarille

      Ihan vain tiedoksi, että netissä on useassakin paikassa myynnissä vaarinkaljapulloja, mutta kunto saattaa olla joskus kyseenalainen, eli korkit saattaa puuttua, etiketti puuttuu tai on risa. Jos pillo onkin sitten huono, saattaa palatuts olla mahdotonta. Mikäli maltat odottaa maanantaihin 08.11, niin uskoisin, että silloin minulla on hyväkuntoinen yksilö kaikin puolin, kiirehän sinulla ei vielä muistaakseni ollut.
      Toimitan pullon sillä hinnalla, minkä siitä maksan (kuitti mukana)ilman lisäpalkkioita. Postimaksukin maksettuna tarvittaessa, tai sitten postimaksua vastaan. Ilmoittele, laitetaanko hankintaan.

    • Mattiantero

      Vaarinkaljaa kahdelitran pulloissa sai vielä viimejouluna Hämeenlinnasta Katumajärven rannassaolevasta marketista. en nyt muista sen kaupan nimea.Kannattaa kysyä sieltä.

    • vaarille

      Lupailin metsästää sinulle vaarinkaljapullon sieltä eräästä myymälästä. Kävin ko. paikassa, mutta pullot, joita siellä oli, oli niin huonoja (,ielestäni) että en ottanut sieltä. Mikäli menet Huuto.net sivulle, klikkaat haku, tagia ja laitat hakusanaksi pullo, löytyy vanha vaarinkaljapullo ja kuvan perusteella suht hyväkuntoinen korkkeineen päivineen, eikä hintakaan tässä vaiheessa paha. Sorry, kun en saanut hankittua, kuten oli suunnitelma.

    • yks

      sen vaarinkaljapullon!!!!!!!!!!!!!! Ja jos löysit niin mistä!

      • Minä

        Ei tuo ilmoitus uusista viesteistä näköjään ihan toimi niinkuin pitää :)
        Löysin pullon. Huuto.netistä joku aika sitten. Pullo on vanhempaa laatua ja patenttikorkilla. Ihan hyväkuntoinen. Nyt ei muuta kuin askartelemaan :) Kiitos vaan kaikille vastanneille.


    • keimola

      Ensinnakin vanhemmat pullot olivat patenttikorkilla, uudemmat muovisella, taisi olla myynnissa paallekainkin, ehka hieman aineesta ja valmistajasta riippuen. Useimmiten nuo pullot ovat talouskaljapulloja. Itse ostin taannoin pakettiautollisen noita muovikorkillisia , kuuden kappaleen puukoreissa. Mahtoiko maksaa kaksi-kolme markkaa kappale. Siis per pullo. Pari koria taitaa olla jaljella. Kympilla saat korillisen.

      • kirpputoreilija

        Halvalla meinaat myydä, kirpputorilla näyttäisi hinta olevan sellaisista muovikorkillisista 3-4 euroa kappale.


      • keimola
        kirpputoreilija kirjoitti:

        Halvalla meinaat myydä, kirpputorilla näyttäisi hinta olevan sellaisista muovikorkillisista 3-4 euroa kappale.

        Joo pahaa tekee, kun ihmiset ei ymmarra enaa rahan arvoa. Markan tavarasta tuli euron myota euron tavara. Kirppikset on aivan sikahintaisia. Omastani onneksi luovuin ajoissa, niiden kuolema on jo alkanut.


    • mimosamusta

      multa löytyisi sellainen Vaarinkaljapullo!
      siinä tekstit: mietoa mallasjuomaa vaarinkaljaa verovapaa oy pyynikki 1854

    • jariht

      Moikka..

      Löysin vanhoista kätköistäni juuri tuollaisen vanhan kaljapullon,joka on todella hyvässä kunnossa,jos asia on sinulla vielä tapetilla voit ottaa yhteyttä..

      [email protected]

    • jami56

      minulla olisi sellainen vaarinkaljapullo jossa on lasiin valettua tekstiä ,mietoa mallasjuomaaa verovapaa vaarinkalja pyynikki v1854 tiedustella voit www [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe