Iltasatu kummittelusta...

mariina_84

Tuttuun tapaan, sivelin nänniäni, hivutin toista kättä varovasti pikkareihin. Haaveilin, nopeasta, kiihkeästä seksistä baarin vessassa, vieraan miehen kanssa.

Kuinka hänen ahnaat huulensa ahmisivat suutani, kaulaani, rintaani. Käsi hakeutuisi vyötärölle, etsimään housujen vyötäröä, hivuttaen niitä alemmas... mä availisin hänen farkkujaan, työntäisin käden kovalle kalulle.

Työnnän sormet varovasti häpyhuulien väliin ja aina alemmas, kohti pillua, upotan etusormen sisääni. Varmistan kostumistani, levitän nestettä klitalle. Aloitan hennon pyörittelyn etu- ja keskisormella, tunnen kuinka klitta alkaa pikku hiljaa turvota, kuin nousten esiin. Ja just silloin... tunnen, kuin joku nojaisi seinään (levyä elementtiseinässä, joka narahtaa, esim seksin aikana jos siitä ottaa esim. tukea kädellään), samanlainen narahdus, aivan pääni yläpuolella, kylmä henkäys päälaelleni. Sävähdän, ja oloni on entistä levottomampi... jatkan kuitenkin itseni hyväilyä.

Mies laskee farkkujaan ja ottaa kalunsa esiin. Kyykistyn hänen eteensä ja lipaisen kielelläni hänen kalunsa kärkeä. Vedän kärjen näkyviin paremmin, nuolaisen huuliani kostuttaakseni tien valmiiksi... Upotan varovasti kärkeä suuhuni, huulet hennosti kalun ympärillä, liutan kaulua syvemmälle suuhuni. Mies huokaa, ottaa kiinni takaraivostani, hennon tukistusotteen, työntää hellästi päätäni itseään kohden) Kalu uppoaa syvemmälle suuhuni, puristan huuleni tiukemmin kalun ympärille, sivelen kielelläni kalun vartta aina tyveen mennessä. Vetäydyn hölläten huulten otetta kalusta, mies huokailee ja työntää lantiota vasten kasvojani. Jatkan näin muutaman kerran, nopeammin, välillä hitaammin... Nousen ja pudotan pikkarit jalastani, istahdan sykkivän ja kovan kalun päälle, hitaasti laskeutuen, kunnes kalu uppoaa pohjaan saakka. Huokaisen ja puren alahuultani, taivutan päätäni taaksepäin, mies vapauttaa toisen rintani ja imaisee nännin suuhunsa.

Tässä vaiheessa saan jo niin paljon kylmiä väreitä ja ilma on todella tullut viileäksi makkarissa. Kehoni on kauttaaltaan väristyksien peitossa, mikä on todella epänormaalia. Väristykset menevät hitaasti, aina varpaista päälaelle asti. Jatkan kuitenkin hyväilyä, villiä tanssia sormilla klittani ympärillä.

Kiihdytän rytmiäni miehen jännittäessä lantiota ylöspäin, mua vasten. Kalu uppoaa syvälle, kuin repien tietä itselleen, hieroen juuri oikeaa kohtaa, tuota karheaa aluetta, tuoden tuntemuksen kutittamisesta. Väristykset hajottavat paikan, ajan, veri kohisee päässä, jaloissa, käsissä, rinnoissa, sormenpäissä ja erityisesti jalkojeni välissä. Pyörryttää, kiroan viimeisen vodkapaukun. Läähätämme lähes äänettömästi, keinutan itseäni, kuin edes takasin miestä vasten. Samalla tuo liike aiheuttaa myös pientä kosketusta klitalle, saaden pilluni supistelemaan rajummin miehen kalun ympärillä.

Tässä kohtaa saan niin jäätävän orgasmin, että joudun puremaan peittoani kaikin voimin, jotten kiljaise. Kehoni vapisee holtittomasti, kylmät väreet kulkevat kuin sähköiskut pitkin kehoani. Nännit osoittavat kohti kattoa, kuin olisivat saaneet kosketuksen jäästä. Kivistävät, rinnat tuntuvat raskailta, kurkkua kuivaa, varpaat ovat jäykistyneet kohti kattoa, muutoin tärisen kauttaaltaan. En uskalla lopettaa, koska orgasmi tuntuu jatkavan kehoni rajua ravistelua, sekuntti sekunnilta, hiipuen... mutta silti jatkuen tuskaisen kauan... Huoneessa on kylmä, kuin joku olisi kosketellut sadoin kylmin käsin vartaloani. Olen aivan poikki, mutta täysin hereilllä. Kymyys häviää yhtä nopeasti, kuin tulikin. Vedän käteni pois pikkareista, imaisen suuhuni sormet, jotka niin ahkerasti minut tyydytti, taas kerran.

0

892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1707
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe