PoliisiPOMOJEN määrä YLI KAKSINKERTAISTUNUT?!

Piti leikata 20%

Vuonna 2009 poliisihallinnossa työskenteli 136 henkilöä.

Sen jälkeen niistä piti leikata 20%

No mikä oli seuraus.

Se että tänäpäivänä NYT poliisiHALLINNOSSA työskentelee 280 henkilöä!!!!!

Millä matikalla se että poliisipomojen määrää LISÄTÄÄN YLI KAKSINKERTAISESTI,
on muka 20 % VÄHENNYS?!

Kuka näitä säästöjä siellä poliisissa laskee?!

9

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poliisipomo

      Mahtavaa, upeeta!

    • Hullujen hommaa

      Hallitus selitteli asiaa "no mitä niille poliisipomoille pitäis tehdä, ei niitä passipoliiseikskaan pysty laittaan.. täytyy vaan odotella että ne jää eläkkeelle.."

      Just joo noinhan muuallakin virkamiehistössä toimitaan eli ettei ketään koskaan eroteta ja odotellaan jopa 40 vuotta että ne eläköityy?! Kyllähän niitä säästöjä pikkuhiljaa tulee?!

    • Poliisi kertoo..

      Poliisia on saneerattu monta vuotta ja viimeisin vaihe PORA3 on saatu päätökseen.

      Valvontaosastosta (järjestyspoliisi) on vuodesta 2012 vähennetty henkilöstöä noin 25 prosenttia ja ylikin, vaikka ne vähennykset piti tehdä poliisipomoista?

      Julkisuuteen kerrottiin, että mm. Hämeen poliisilaitoksesta päällystön määrä väheni. Samalla kuitenkin entisiä apulaispoliisipäälliköitä ja komisarioita nimitettiin uusiin ei-poliisivirkoihin ja heille luotiin aivan uusia virkanimikkeitä, joita ilman tähän asti on pärjätty. Osaan niistä haetaan parhaimmillaankin tekijöitä. Nykyisellä säästökurilla tuntuu oudolta muun muassa henkilöstöasiantuntijan hakeminen?

      Isolla osalla päälliköistä palkka nousi uudistuksen myötä useammalla sadalla eurolla, jopa 1500 eurolla kuukaudessa, niin että se siitä säästöistä.

      Säästöjä haetaan jättämällä miehistön virkojen täyttämättä eläkepoistumien ja virkasiirtojen jälkeen. Päällystövirat ja uudet virkanimikkeet eivät kuulu säästöjen piiriin.

      Ylipalkattujen päälliköiden ei tarvitse osallistua säästötalkoisiin?!

      "Uudistuksia on tullut paljon, mutta jotain vanhaakin on säilytetty osan päälliköiden toimesta, nimittäin autoritäärinen johtamismalli ja hyvä veli -järjestelmä. Sukulaisuus- ja muilla päällystösuhteilla eteneminen talossa tapahtuu nopeasti. Johtamismalli alkaa muistuttaa yhä enemmän itänaapurin öykkäritouhua. Julkista mielipidettä vastustava ei ehkä joudu Siperiaan, mutta johdon suunnasta tulevaan puhutteluun kyllä.", kertoo anonyymi "Tavallinen konstaapeli" Hämeen poliisilaitokselta Ess.fissä.

    • Kansanhallitus

      Jos tuo asia on totta.niin missä on poliisien kenttäväen ääni? eikös heillä ole sjpl?vai jokijn järjestö,,ja kansan edustajijakin vaikka kuinka paljon? eikös poliisi olekaan yhtenäinen? kun sallii keskuudesaan moiste kusipäät johtajat ja muut rötöstelijät? taitaapi kuitekin olla niin,että ego syistä johtunee stasilaisuus ja kaikki tahtoo kuitekin kalifiksi kalifin paikalle ja siksi asiaan ei puututa kentältä jossa vielä tuhansia jepareita enen kuin heistäkin tulee poliisihalituksen nosto väkeä..hmmm oiva keino pitää alaiset kurissa...

    • tivkep

      Eduskunnan hallintovaliokunta on 1990-luvun alusta saakka kaikissa kannanotoissaan korostanut hyvän henkilöstöhallinnon edellyttävän uudistuksissa sitä, että henkilöstön asema ei ainakaan päälliköiden kohdalla heikkene ettei menetetä heidän korvaamatonta ammattitaitoaan. Noin 250:stä poliisipiiristä on siirrytty 12:een. Kaikki läänit on lakkautettu. Ketään ei ole irtisanottu. Eläköityminen ei ole riittänyt ja tämän vuoksi poliisihallitus on kasvanut ja paikallispoliisiin on jouduttu perustamaan virkoja, joissa ei esiinny sanaa "päällikkö tai apulaispäällikko".

    • kaisahämäläinen

      onko siinä jollaki jotain vaikeeta ymmärtää että jos oot kerran päässy päällikkötasolle sua ei voida edes LAIN/TYÖEHTOSOPIMUKSEN mukaan siirtää alempiin tehtäviin vaan löytää vähintään nykyisiä tehtäviä vaativia töitä. sen takia säästöjä vaikeita tehdä todellisuudessa muutaku kentältä ottamalla väkeetä pois. ( kaikki varmasti huomannut uutisoinnut mm. piiritystilanteesta yhellä partiolla) samaan aikaan kun päälliköt ettivät kesämökkejä kovine tuloineen. niin se menee ja niin se on. surullista että turvallisuudesta säästetään.

      • 4+3

        Jos olet käynyt äänestämässä, niin olet itsekin osallistunut sen järjestelmän luomiseen, mitä Suomessa noudatetaan.


    • Vaari samovaari

      Eli poliisiissa vakiintunut käytäntä johtaa siihen,että rikoksia tehdään kun tavoitellaan päällikkö tason virkaa ja polisihallitus paisuu ja kenttä poliisien määrää vähenettään ja aina vaan enenmmän ja enemmän tarvitaan rahaa kun johtoporras lauma kasvaa korkeine palkoineen loisimaan veronmaksajijen varoilla ja kenttä poliisit otttaa vastaan kansan arvostelun ainakin näin vaikuttas tapahtuvan ja kuin muukin kansa he ovat hiljaa etteivät vaan eksy virka hissin ovesta..ja sama peli se on muissakin valtion instituutioissa...lukeekas vaan mediaa..tämä ei luo kansalaisille lainkaan turvallisuutta..

    • Pora-3

      Ja kaikilla poliisipäällystöllä on palkkatakuu ja irtisanomissuoja suoja tehtävien siirrolta. Valtio "$ää$tää" ja poliisiministeri uskoo keijuihin ja menninkäisiin.

      Näinkö on että 2014 poliisissa on todella vara palkkatakuuseen, irtisanomissuojaan ja tehtävätason suojaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe