Korkeimmat Voimat ja Taivashallinto

hgfhgfhfgh

Miksiköhän ateistit useinkaan eivät edes yritä ymmärtää Korkeampien Voimien olemassaolon mahdollisuutta ja sitä kautta Jumalaa kokonaisuutena? On helppoa kieltää Jumalan olemassaolo - siis Jumalan, jonka sanotaan SUORAAN luoneen kaiken, sillä eihän Jumala ole yksittäisten ihmistenkään luomuksista vastuussa.
Jos kuitenkin näemme ja ymmärrämme selvästi sen, että on olemassa korkeiden - ja korkeimpien - Valon olentojen ja Valon voimien hallinnollinen järjestelmä, niin voimme ymmärtää ainakin jonkin verran Korkeimpia Voimia ja Jumalaa; Korkein PERSOONALLINEN Jumala on luonnollisestikin Taivaallisen Keskushallinnon ylin Jumala ja myöskin johtaja, jonka alaisuuteen kuuluvat mm. laajat enkelihierarkiat. Kaikkeuden Alkulähde (ja ykseyden lähde) taas on korkein olemassaoleva luova voima, mutta persoonaton voima.

Enkelit ovat olennainen osa kristinoppia, mutta monilta uskoviltakin puuttuu kykyä, tai rohkeuttakin, tunnustaa Taivashierarkioiden olemassaolo...siis suurien Valon olentojen ja Valon voimien muodostamien korkeimpien hallintojen, jotka voivat käyttää avaruusluksiakin niin halutessaan ("aurinkoihme" Fatimassa 1917).

Kosmonautit näkivät kahdesti avaruusmatkansa aikana vuonna 1984 seitsemän noin 30 metriä korkeaa enkelihahmoa. Selvästikin on olemassa suuria kosmisia olentoja ja voimia, jotka ovat mielikuvituksemme ja tietämyksemme tuolla puolen ja joilla on kykyä luoda mm. aurinkokuntia Taivaallisen suunnitelman mukaisesti.

Voidaan tietysti ajatella niinkin, että koska Alkulähteestä on peräisin KAIKKI olemassaoleva - Taivashallintokin - niin silloin on olemassa vain yksi Jumala, mutta ei se kerro läheskään koko totuutta asiasta. Ei tietenkään ole olemassa minkäänlaista jättimäistä jumalolentoa, joka näkee ja tietää kaiken ja luo vielä henkilökohtaisesti kaiken, mutta on olemassa jumalallisten olentojen Hierarkia, joka toimii kaikkalla universumissa - myös tällä maaplaneetalla. Alkulähde ei tietenkään voi olla mitään vähäisempää mitä se ilmentää, mutta koko totuutta Jumalasta - ja jumaluudesta - ei voi ymmärtää jos ei hyväksy Taivashallinnon olemassaoloa ja vaikutusta.

Taivashallintoa ei tule sekoittaa et-hallintoihin, sillä Taivashallinto on kaikkien et-sivilisaatioidenkin taustalla koko universumissa vaikuttaen samalla tavalla kuin täällä maaplaneetallakin. Korkeasti kehittyneet Valoa palvelevat et-olennot ja sivilisaatiot toimivat yleensä läheisessä yhteistyössä Taivashallinnon kanssa.

8

109

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hfhfhfgh

   Jotkut ihmiset kunnioittavat TOTUUTTA, tosiasioita ja Korkeampia Voimia (Jumalaa) ja jotkut eivät...ja tästä syntyvät jatkuvat ristiriidat ja erimielisyydet.

   Kyse on luonnollisesti pohjimmiltaan siitä, että kunnioittaako ihminen itseään(omaa sieluaan). Jos ei arvosta itseään, niin ei yleensä kohtele kunnioittavasti toisiakaan

  • fda

   Onhan se hankala käsittää asioita joita ei ole olemassa. Olisiko sinulla esittää todisteita taivashallinnoista?

   "Jos ei arvosta itseään, niin ei yleensä kohtele kunnioittavasti toisiakaan"

   Aivan, ja jos ei arvosta totuutta mielikuvitushallintojen sijaan ei arvosta sitä muutenkaan.

  • faust72

   Se on niin vaikea tajuta koska sitä ei kertakaikkiaan minun mielestäni ole olemassakaan.

   Miksi uskovaiset eivät edes YRITÄ ymmärtää että ateistit eivät pysty elämään taruhenkilön alaisuudessa. Taruhenkilö josta ei ole minkäänlaisia todisteita. Taruhenkilö jonka dogmeista päättää ja vastaa vallanhimoiset (useimmiten) miehet ja sen kautta saavat valtaa heikoista ihmisistä jotka eivät kykene elämään tässä todellisuudessa ilman että joku päättää miten tulisi ajatella ja tuntea.

  • jason_dax

   Perusteettomia asioita ja etenkin fiktiota ei tarvitse 'yrittää ymmärtää'.

  • kaarne

   Erilaisia taivaallisia hallintoja on tyrkyllä liuta. Samoin jumalolentoja. Sinulla on ihan oma versiosi, jota olet tainnut ennenkin esitellä palstalla.

   Mulle ei ole täysin mahdotonta hyväksyä jotain korkeampaa voimaa, mutta kaikki esitetyt tulkinnat siitä ovat epäuskottavia. Niiden kirjo on myös ällistyttävän laaja. Toisessa päässä voisi olla sinun taivashallintosi, jonka jumalolennot eivät suoraan ole luoneet mitään, eivätkä vastaa yksittäisen ihmisen teoista - ja toisessa päässä erään palstalla kirjoitelleen uskovan Jumala, joka ohjaa jokaisen ihmisen yksittäisiä ajatuksiakin yliluonnollisesti, jopa niin, että ilman Jumalan aktiivista yliluonnollista ohjausta ihmisten päässä ei edes kulkisi ajatuksia.

   Näiden väliin sitten mahtuu koko joukko versioita.

   Se mikä mua pohdituttaa on, miksi erilaisilla uskovilla on tarve esitellä tällaisia tarkkoja skenaarioita jumalasta/jumalista.
   Kellään ei niistä tunnu olevan täsmätietoa, päätellen siitä, kuinka erilaisia versioita samankin uskonnon edustajilla on samastakin jumalasta. Miksi asiaa ei voi jättää yleiselle tasolle ja olla määrittelemättä mahdollisen jumalan/jumalien ominaisuuksia ja tahtoa?

   • kristitty *

    Miksi sinua häiritsee se, että ihmiset esittelevät noita skenaarioitaan? ( Itse en jaksa niitä lukea, mutta sitä vain ihmettelen, miksei niitä mielestäsi saisi olla.)

    Tuo oli vain sellainen köykäinen kysymys. Vältän nyt jäämistä kiinni keskusteluihin.


   • kaarne
    kristitty * kirjoitti:

    Miksi sinua häiritsee se, että ihmiset esittelevät noita skenaarioitaan? ( Itse en jaksa niitä lukea, mutta sitä vain ihmettelen, miksei niitä mielestäsi saisi olla.)

    Tuo oli vain sellainen köykäinen kysymys. Vältän nyt jäämistä kiinni keskusteluihin.

    Ei se varsinaisesti häiritse, pikemmin ihmetyttää, kuten sanoinkin. Ja toki niitä saa olla. Pohdin vain touhun mielekkyyttä nimenomaan Ateismi-palstalla. Mutta jokainen varmasti toimii omasta näkökulmastaan mielekkäästi ja saa tavoittelemansa hyödyn.


   • kaarne
    kaarne kirjoitti:

    Ei se varsinaisesti häiritse, pikemmin ihmetyttää, kuten sanoinkin. Ja toki niitä saa olla. Pohdin vain touhun mielekkyyttä nimenomaan Ateismi-palstalla. Mutta jokainen varmasti toimii omasta näkökulmastaan mielekkäästi ja saa tavoittelemansa hyödyn.

    Keskustelu näköjään siirrettiinkin toiselle palstalle. Joku muu pohti ilmeisesti kanssani samaa asiaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   3128
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   459
   2653
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2236
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   2219
  5. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   101
   1669
  6. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   104
   1603
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   172
   906
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   79
   760
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   225
   665
  10. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   663
  Aihe