Korkeimmat Voimat ja Taivashallinto

hgfhgfhfgh

Miksiköhän ateistit useinkaan eivät edes yritä ymmärtää Korkeampien Voimien olemassaolon mahdollisuutta ja sitä kautta Jumalaa kokonaisuutena? On helppoa kieltää Jumalan olemassaolo - siis Jumalan, jonka sanotaan SUORAAN luoneen kaiken, sillä eihän Jumala ole yksittäisten ihmistenkään luomuksista vastuussa.
Jos kuitenkin näemme ja ymmärrämme selvästi sen, että on olemassa korkeiden - ja korkeimpien - Valon olentojen ja Valon voimien hallinnollinen järjestelmä, niin voimme ymmärtää ainakin jonkin verran Korkeimpia Voimia ja Jumalaa; Korkein PERSOONALLINEN Jumala on luonnollisestikin Taivaallisen Keskushallinnon ylin Jumala ja myöskin johtaja, jonka alaisuuteen kuuluvat mm. laajat enkelihierarkiat. Kaikkeuden Alkulähde (ja ykseyden lähde) taas on korkein olemassaoleva luova voima, mutta persoonaton voima.

Enkelit ovat olennainen osa kristinoppia, mutta monilta uskoviltakin puuttuu kykyä, tai rohkeuttakin, tunnustaa Taivashierarkioiden olemassaolo...siis suurien Valon olentojen ja Valon voimien muodostamien korkeimpien hallintojen, jotka voivat käyttää avaruusluksiakin niin halutessaan ("aurinkoihme" Fatimassa 1917).

Kosmonautit näkivät kahdesti avaruusmatkansa aikana vuonna 1984 seitsemän noin 30 metriä korkeaa enkelihahmoa. Selvästikin on olemassa suuria kosmisia olentoja ja voimia, jotka ovat mielikuvituksemme ja tietämyksemme tuolla puolen ja joilla on kykyä luoda mm. aurinkokuntia Taivaallisen suunnitelman mukaisesti.

Voidaan tietysti ajatella niinkin, että koska Alkulähteestä on peräisin KAIKKI olemassaoleva - Taivashallintokin - niin silloin on olemassa vain yksi Jumala, mutta ei se kerro läheskään koko totuutta asiasta. Ei tietenkään ole olemassa minkäänlaista jättimäistä jumalolentoa, joka näkee ja tietää kaiken ja luo vielä henkilökohtaisesti kaiken, mutta on olemassa jumalallisten olentojen Hierarkia, joka toimii kaikkalla universumissa - myös tällä maaplaneetalla. Alkulähde ei tietenkään voi olla mitään vähäisempää mitä se ilmentää, mutta koko totuutta Jumalasta - ja jumaluudesta - ei voi ymmärtää jos ei hyväksy Taivashallinnon olemassaoloa ja vaikutusta.

Taivashallintoa ei tule sekoittaa et-hallintoihin, sillä Taivashallinto on kaikkien et-sivilisaatioidenkin taustalla koko universumissa vaikuttaen samalla tavalla kuin täällä maaplaneetallakin. Korkeasti kehittyneet Valoa palvelevat et-olennot ja sivilisaatiot toimivat yleensä läheisessä yhteistyössä Taivashallinnon kanssa.

8

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hfhfhfgh

      Jotkut ihmiset kunnioittavat TOTUUTTA, tosiasioita ja Korkeampia Voimia (Jumalaa) ja jotkut eivät...ja tästä syntyvät jatkuvat ristiriidat ja erimielisyydet.

      Kyse on luonnollisesti pohjimmiltaan siitä, että kunnioittaako ihminen itseään(omaa sieluaan). Jos ei arvosta itseään, niin ei yleensä kohtele kunnioittavasti toisiakaan

    • fda

      Onhan se hankala käsittää asioita joita ei ole olemassa. Olisiko sinulla esittää todisteita taivashallinnoista?

      "Jos ei arvosta itseään, niin ei yleensä kohtele kunnioittavasti toisiakaan"

      Aivan, ja jos ei arvosta totuutta mielikuvitushallintojen sijaan ei arvosta sitä muutenkaan.

    • Se on niin vaikea tajuta koska sitä ei kertakaikkiaan minun mielestäni ole olemassakaan.

      Miksi uskovaiset eivät edes YRITÄ ymmärtää että ateistit eivät pysty elämään taruhenkilön alaisuudessa. Taruhenkilö josta ei ole minkäänlaisia todisteita. Taruhenkilö jonka dogmeista päättää ja vastaa vallanhimoiset (useimmiten) miehet ja sen kautta saavat valtaa heikoista ihmisistä jotka eivät kykene elämään tässä todellisuudessa ilman että joku päättää miten tulisi ajatella ja tuntea.

    • Perusteettomia asioita ja etenkin fiktiota ei tarvitse 'yrittää ymmärtää'.

    • Erilaisia taivaallisia hallintoja on tyrkyllä liuta. Samoin jumalolentoja. Sinulla on ihan oma versiosi, jota olet tainnut ennenkin esitellä palstalla.

      Mulle ei ole täysin mahdotonta hyväksyä jotain korkeampaa voimaa, mutta kaikki esitetyt tulkinnat siitä ovat epäuskottavia. Niiden kirjo on myös ällistyttävän laaja. Toisessa päässä voisi olla sinun taivashallintosi, jonka jumalolennot eivät suoraan ole luoneet mitään, eivätkä vastaa yksittäisen ihmisen teoista - ja toisessa päässä erään palstalla kirjoitelleen uskovan Jumala, joka ohjaa jokaisen ihmisen yksittäisiä ajatuksiakin yliluonnollisesti, jopa niin, että ilman Jumalan aktiivista yliluonnollista ohjausta ihmisten päässä ei edes kulkisi ajatuksia.

      Näiden väliin sitten mahtuu koko joukko versioita.

      Se mikä mua pohdituttaa on, miksi erilaisilla uskovilla on tarve esitellä tällaisia tarkkoja skenaarioita jumalasta/jumalista.
      Kellään ei niistä tunnu olevan täsmätietoa, päätellen siitä, kuinka erilaisia versioita samankin uskonnon edustajilla on samastakin jumalasta. Miksi asiaa ei voi jättää yleiselle tasolle ja olla määrittelemättä mahdollisen jumalan/jumalien ominaisuuksia ja tahtoa?

      • kristitty *

        Miksi sinua häiritsee se, että ihmiset esittelevät noita skenaarioitaan? ( Itse en jaksa niitä lukea, mutta sitä vain ihmettelen, miksei niitä mielestäsi saisi olla.)

        Tuo oli vain sellainen köykäinen kysymys. Vältän nyt jäämistä kiinni keskusteluihin.


      • kristitty * kirjoitti:

        Miksi sinua häiritsee se, että ihmiset esittelevät noita skenaarioitaan? ( Itse en jaksa niitä lukea, mutta sitä vain ihmettelen, miksei niitä mielestäsi saisi olla.)

        Tuo oli vain sellainen köykäinen kysymys. Vältän nyt jäämistä kiinni keskusteluihin.

        Ei se varsinaisesti häiritse, pikemmin ihmetyttää, kuten sanoinkin. Ja toki niitä saa olla. Pohdin vain touhun mielekkyyttä nimenomaan Ateismi-palstalla. Mutta jokainen varmasti toimii omasta näkökulmastaan mielekkäästi ja saa tavoittelemansa hyödyn.


      • kaarne kirjoitti:

        Ei se varsinaisesti häiritse, pikemmin ihmetyttää, kuten sanoinkin. Ja toki niitä saa olla. Pohdin vain touhun mielekkyyttä nimenomaan Ateismi-palstalla. Mutta jokainen varmasti toimii omasta näkökulmastaan mielekkäästi ja saa tavoittelemansa hyödyn.

        Keskustelu näköjään siirrettiinkin toiselle palstalle. Joku muu pohti ilmeisesti kanssani samaa asiaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe