IRJA RÖNTYSEN KIRJOITUKSET

Seudun arvostus meni

Olen ihmetellyt, kuinka Seutu-lehti on julkaissut Irja Röntysen kirjoituksia viimeaikoina melkeinpä viikosta toiseen. Pikkuhiljaa alkaa tulla mitta täyteen! Olemme perheeni kanssa tuumanneet, että emme tilaa ko. lehteä enää tulevana vuonna 2015. Jos te arvoisat ja kyseisen lehden omalaatuiset toimittajat olette niin ideaköyhiä että haluatte laittaa lehtenne täytteeksi tällaista, lukijoissa pahaa oloa lietsovaa p a s k a a ja ala-arvoista tekstiä, niin emme laita pahaksi vaikka jätätte kyseisen palstan tyhjäksi. Se on paljon parempaa journalistiikkaa.

11

1772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vinkiksi Röntyselle

      Täytyy todeta näin julkisesti, että meillä Viitasaarella on todella fiksuja ja tasapainoisiakin kunnallisvaltuutettuja. Röntynen on ilmeisesti tarkoitushakuisesti ja kukapa tietää, vaikka toisten älypäiden painostuksesta kohdistanut haukkumiset ja loukkaavan sävyiset kirjoitukset Perussuomalaisten valtuutettuihin? Tässä jos missä pätee vanha sanonta "viisaampi vaikenee" Ko. valtuutetut ovat antaneet mennä Röntysen lehtikirjoitusten toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja jättäneet kommentoimatta tällaisia epäasialiset lehti kirjoituksia.

      Tämän päiväistä Seutu-lehteä lukiessani tulin huomanneeksi, kuinka moni on tuohtunut Röntyselle Viitasaari-nimisen kattilan aiheettomasta hämmentämisestä. Fiksusti toimiessasi lopetat välittömästi toisten ihmisten solvaamisen ja pyytänet julkisesti lehdessä anteeksi kaikilta henköiltä, joita olet lehtien palstoilla julkisesti loukannut.

      • kirjoit. kyllästynyt

        Tekee mieli palata hieman ajassa taaksepäin. Ellen väärin muista, niin Te Irja Röntynen olitte Kansallisen kokoomuksen ehdokkaana kuntavaaleissa. Saitte muistaakseni 8 ääntä. Ensinnäkään em. äänisaaliinne ei anne Teille mitään perusteltua syytä lietsoa eripuraa ja pahaa mieltä Viitasaarelaisten keskuudessa. Toiseksi nykyinen kotikuntanne lienee käsitykseni mukaan Kokemäki. Eikö sinne suunnalle ilmesty lehtiä johon saatte kirjoittaa kuntalaisena? Ellei, niin kirjottakaa vaikka ruutupaperille kaunokirjoituksella ajatuksianne ja lähettäkää ne Joulupukille, osoite 12345 Korvatunturi, Finland.


    • tyhjäntoimittaja.

      Esat ja vaalit menettäneet otteensa lehden lukijoihin ajat sitten,ottakaa äksästä mallia.
      Kytätkää vaikka niitä siilien yliajajia jotka isolleaholle menevalle tielle niitä raatoja tekee.

      • voihan persie!

        Kokemäen kirjoittajaeukko on huolissaan Viitasaaren vesienpökäleistä. Onneksi Kokemäellä ei oo vesistössä kuin nikkeliä, sehän ei oo ollenkaa niin saastuttavaa.Eivät ilmeisesti huoli sinne paikallislehteen höyryjuttuja. Tänne kyllä kelpaa.


    • esitys

      Eikö Viitasaaren Seutu lehden nimi kannattaisi muuttaa vaikkapa, Viitasaari Röntysen näkökulmasta.

      • Kiliponen

        Ei kohta kukaan muu kuin Röntynen laita Seutulehteen juttujaan. Sen akan kun annetaan vastata Viitasaarelaisten puolesta asiaan kuin asiaan. On varmaankin muualla asuvien mukava lukea tätä täyttä paskaa. Journalismin kukkasia ripotellaan hölmöillä yleisönosaston kirjoittajilla. Hullua on ne nettikeskustelu hörötyksetkin. Eikö toimittajat tajua, että lehden pitäisi olla lukijoita varten eikä toimittajien kavereita varten. Voi herran pieksut Kilposta.


    • kiitollinen

      Röntysen kirjoitukset lisäävät yhteisöllisyyttä sekä tasa-arvoisuutta, hänen valtava elämänkokemus loistaa kirjoituksissa sekä vaativat johtotehtävät joissa hän on edistänyt suomalaisen yhteiskunnan kehittymistä on jalostanut hanestä nerokkaan ja ylen kaikkitietävän kannanottajan elämän eri osa-alueilla. Suuri on se ilo joka leimuu aamuisin hänen henkevien, hyvyyttä ja rakkautta pursuavien kirjoitusten ansiosta.Maahan polvistuen me voimme osoittaa nöyryyttä niistä viisauden sanoista joita häneltä saamme.

    • dft

      iop

    • Anonyymi

      Irja rakas,olemme aivan hukassa ilman sinun johdatustasi,viisauttasi,minne olet kadonnut sinä paikallislehden maskotti,ihana Irja.

    • Anonyymi

      Ei asu Röntynen Viitasaarella mutta suoltaa paskaa joka paikkaan. Ikä on tehnyt tehtävänsä tai oli kyllä jo alunperinkin hyvin kireä.

    • Anonyymi

      Seudun tilaus on lopetettu jo yli vuosi sitten. Työpaikalla luin seutulehteä ja eikös siellä irja vanhus kertonut viisauksiaan. Seuraavassa seudussa joku oikoi ja ohjeisti ottamaan ensin selvää ennen kuin kirjoittaa. Tätähän ei tapahdu. Niin tein oikean päätöksen lehden tilaamisen suhteen, en enää maksa itse irjan omahyväisistä höpinöistä.Se vaan ihmetyttää lehden ylläpitäjiä että antavat tämän tapahtua. Joku lakiko estää julkaisujen estämisen, irjahan voi olla muuten syrjitty. No säästyypähän seuturahat johonkin muuhun vai pistäiskö pankkiin säästötilille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe