Mikä Petäjäveden Halkokankaalla mättää?

Ehkä uusi petäjä

Etuovi.com:n mukaan ns. "Halkokangas 2"-alueelta on viisi uudenkarheaa taloa myynnissä. Viimeisen parin vuoden aikana on ollut myynnissä muutama muukin talo samalta alueelta. Miksi sieltä halutaan muuttaa pois? Tulossa joku kivimurskaamo lähistölle vai mikä?

28

2910

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 10+10+10.....

   Olisiko kenties syynä villit luojanlapset vailla minkäänlaista maallista kuria?

  • en huolis tonttia

   Voi mättää se, että Halkokankaan kupeessa sijaitsi Petäjäveden kaatopaikka johon kaikki jätteet ennen vietiin vuosikaudet. Poltettiin kaikki ja mätettiin päällekäin. Voi vaikuttaa ympäristössä vieläkin vaaralliset aineet. Eikö rakentajilla ollut tietoa tästä. Tai muun syyn takia muuttavat, työttömyys, ei varaa pitää asuntoa, eivät tykkää asua ym. Kyllä siinä lähellä taitaapi kivi murskaamokin olla.

  • hintaralli

   Talojen hinnat ovat kuin Päijänteen rannalla olisivat!

  • ei taistolainen

   Halkokankaan punakaarti verta vaati? samaa sakkia ku 1918 ku riitelivät oikeitten ihmisten kaa. Tuskin sinne punaiselle torille oo kaikki muuttamassa.kai sinnekkin pitää olla SDP ja kommareiden passit ja jäsenkirjat matkassa??

   • pettuvetinen

    Mitä tämä punainen tori tarkoittaa? siellä Halkokankaalla voisiko joku selventää. Ainakin se tiedossa, että pahantekijöitä ollut eräissä piireissä.


   • SKDL väkee.
    pettuvetinen kirjoitti:

    Mitä tämä punainen tori tarkoittaa? siellä Halkokankaalla voisiko joku selventää. Ainakin se tiedossa, että pahantekijöitä ollut eräissä piireissä.

    Eikös paunainen tori ole moskovassa kremlissä ja sieltä johdetaan toimintaa edelleenkin. ja jos halkokankaalla asuu ja maijailee punasia kin??


  • Wolu91

   Paskoja jettataloja suurin osa ollut myynnissä ja sun muita pakettitaloja. Ei kukaan halkokankaalla halua asua, talot kyllä aivan liian lähellä toisiaan. Läheisyys tuo turvaa?

  • plainen

   Todennäköisesti monet talot vaan rakennettu suoraan myyntiin.

  • iougoiu

   Ehkä nykytilanne, eli työttömäksi jääminen ja velkaantuminen ajavat pois asuinpaikasta. Ja sitten yritetään myydä asuntoa kalliimmalla, jotta saadaan katettua rakennuskustannukset ja velka maksettua. Eli huonosti löytyy ostajakin...

  • Pe77u

   Halkokangas 2 oli asuntomessualue parin vuoden takaa. Sinne rakennettiin useita taloja myös pienempien rakennusliikkeiden näytetaloja. Nyt talot voidaan myydä pienemmällä verotuksella eteenpäin.
   Tosin vanha Petäjäveden kaatopaikka sijaitsee vajaan kilometrin päässä, mutta välissä on laakso, joten sieltä ei asutusalueelle ei valu mitään. Kivenmurskaamo on kolmen kilometrin päässä, mutta murskauksesta ei kuulu halkokankaalle ääntä. Joskus kalliota räjäytetään, joka kyllä kuuluu.

  • petäjävesi city

   Kyllä tiedetään nämä kaatopaikka alueet siellä ollut 3 eri kaatopaikka aluetta. Yksi jo siinä missä sijaitsee (Keski-Suomen Valon valvomo rakennus) mikä nyk.oikealta nimeltään on, eipä siitä pitkä matka ole taloihin. Myrkkyä, myrkkyä varmaan.......

  • Ehkä uusi petäjä

   Ok, kiitos tiedosta. Tämä olikin mulle uusi tieto, että Halkokangas 2 oli myös messualueena. Kuvittelin se rajoittuneen ykköseen.

  • elämän realiteetit

   Tien meteli, murskaamo, saastuneelle maa-ainekselle rakentaminen, alueen radonpitoisuus, 1918 haamujen liike yöpimeällä ja ennenkaikkea tympeä maisema.

   Samaan hintaan olisi päässyt järven rantaan suojaiselle paikalle puhtaaseen luontoon, yhtä lähelle palveluja, jopa lähemmäksi.

   Niinhän sitä sanotaan, että kolme taloa kun on rakennuttanut, niin on oppinut minne ja mitä pitää rakentaa, jotta viihtyy.

  • vellu pirinen

   Nyt kun vielä joku viitsisi valaista ulkopuoliselle näitä "punaiset", "punainen tori", "punikit", "punakaarti", "vuoden 1918 tapahtumat", "se huoltoasemalla istuva porukka", "oikean värinen jäsenkirja" -juttuja, niin hyvä tulisi.

   • ja opetti tähtäämään

    Hemmi oli hieno ihminen, ehkä vähä punanen mutta teki senkin tyylillä. Meille pikkupojille se jako kuteja, kun mentiin kaatikselle ampumaan rottia.


   • lahtarit kurriin
    ja opetti tähtäämään kirjoitti:

    Hemmi oli hieno ihminen, ehkä vähä punanen mutta teki senkin tyylillä. Meille pikkupojille se jako kuteja, kun mentiin kaatikselle ampumaan rottia.

    Luennoiko se teitile, kuinka slaktaria annetaan "silimäin välliin"


   • oikia immeinen
    lahtarit kurriin kirjoitti:

    Luennoiko se teitile, kuinka slaktaria annetaan "silimäin välliin"

    Ei, mutta kertoi olleensa jatkosodan aikana sotavankileirin vartijana.

    STOI se oi huutanut vasta sitten, kun karkuun yrittäjä oli pudotettu selkään ammutulla räjähtävällä luodilla.


  • Näätä Määttä

   No siellähän on halot ja puupäät mädänneet.

   Se siellä mättää

   • Harmin paikka

    Ankea maisema, rottia, osa taloista lähes suolla, takapäiväisillä tonteilla. Ennen ymmärrettiin sentään, että suon laita ei ole talon paikka. Hintaa pitää pudottaa rutkasti, että talot tekevät kauppansa.


  • Asuntoaetsimässä

   Taas on Halkokankaalla ainakin kuusi 1-7 vuotta vanhaa asuntoa myynnissä, ihmetyttää. Eikö Halkokankaalla viihdytä vai onko jotain häiriötekijöitä? Tietääkö joku?

   • Lahtaritkangaalta

    Hemmi kummittelee, sorron yössä


   • Asuntoaetsimässä

    Kiitos hyvästä vastauksesta, ei siis nähtävästi mitään vikaa ole alueessa?


  • eipahaharrastuslainkaan

   Nuoret.kauniit rouvat käyvät vieraissa ? useasti.

  • Eiolenäkynytkummituksia

   Tällä hetkellä myynnin syitä taitavat olla nämä: yhdellä kasvanut perhe tarvitsee isomman kodin ja toisella omilleen muuttaneiden lasten myötä tarve pienemmälle asunnolle, kolmannella innostus päästä rakentamaan itse... Yleisiä syitä varmaan mahdolliset avioerot, työpaikan vaihdot yms. Yksi talo kai noista ainoastaan on ollut useamman vuoden myynnissä.

  • Anonyymi

   Ei mikään? Ihana rauhallinen lapsiperhe alue isoine tontteineen.
   20- 30min ruuhkaton matka Jyväskylään, entinen kaatopaikka ei häiritse millään tavoin ja ei se iha naapurissa edes olekaan. Hyvät sieni metsät ja mahtavat hiihtomaastot. Kaupat ym tarvittavat palvelut lähellä , jos tarvii shoppailla nii keljoon ajaa 20minuutissa, jkl keskustaan 30min... Koulukyydityksetkin tila taksilla 1-3lk asti vaikka koulumatka ei ole kuin 2km. Multiantien ylitystä lukuunottamatta turvallinen koulureitti metsän halki.
   Ja onhan meillä myös oma rautakauppakin!

   • Anonyymi

    Asiallisen hyvä kirjoitus ja maalla on mukava asua.


  • Anonyymi

   LehtiHemmi ei kummittele, hauassaan se makkaa. Mutta piti aikonaan kaatiksen kunnossa ja tosiasiassa johti koko kuntaa suurissa linjoissa.

   Isänmaallinen mies ja talvisoassa listi ry...ä läjiin. Enemmän kuin koko muu komppania. Mutta oikia sotsialisti se oli, semmonen aito ideolookinen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   203
   4842
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   280
   2966
  3. 134
   1777
  4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   222
   1566
  5. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   67
   1431
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   84
   1196
  7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   64
   1154
  8. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   75
   1139
  9. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1107
  10. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   76
   1081
  Aihe