Apua!! :/

taivas tippuu

Kuka katsoisi mitä lähitulevaisuus tuo? Pelkään lapseni puolesta,kun isänsä uusi nainen alkanut uhkaavaksi minua kohtaa ja tiedän ettei ihan terve päästään.Uhkaillaa käräjillä ja yrittää manipuloida ja "varastaa" lapseni :( En haluaisu ryhtyä likaiseen peliin mutta kohta pakko jos tilanne ei rauhotu.Kertooko kortit? Olen yksin tilanteessa ja ikävöin entistä rakasta kun tuntuu etten pärjää.Terveys myös nollissa eikä lääkärit löydä syytä.

10

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Terveys nollissa, eikä lääkärit löydä syytä..
      Muistan aikoinani, edellisessä työpaikassani - minulla oli paljon vatsavaivoja. Tutkittiin, mitään ei löydetty. Pomo vain ilkeili.., että kuvittelen koko tilanteen. Kun vaihdoin vallan suoritealaa - loppu nekin vaivat. Nyt en vuosiin oo enää saanut ylävatsakipuja. Työni on raskaampaa kun aiemmin, mutta tykkään työstäni.

      Millä hiton oikeudella exäsi uusi nainen luulee saavansa talloa varpaillesi? Lapsi on sinun ja exäsi. TE olette lapsen verta ja lihaa.
      Voi itku kun on inhottava tilanne. Usko minua, kun sanon - tiedän kyllä mille sinusta tuntuu. On kauheaa elää tuollaisten paineiden alla. Ei ihme, ettei terveytesikään ihan kuosissaan ole. Mä kyllä pikkusen oon sitä mieltä - kuinkahan kauan exäsi jaksaa tuollaista dominoivaa naista??

      Jotakin pölähtää sulle täysin puskista. Tässä on vaalea aikuinen mies ja eroon/eroon pääseminen jostakin ja sen myötä löydät myös sovun asioissasi, jutussa joka ei ihan menny niinku oisit halunnu. Sulla saattaa jonkun sortin 'haiku' olla miten hommat sit lopultas menee.
      Tässä on nyt 2 naista TAI sitten joku ristiverinen nainen, joka esiintyy äitinä/vaimona/lämminhenkisenä henkilönä, ristiverisen miehen rinnalla. Sinä et mahda sille mitään, että edelleen tunnet syvästi tuota miestä kohtaan ja kyllä täällä joku uus tilaisuuskin tyrkyllä on, joka saa taas päivän paistamaan...
      Sulta kysytään kyllä rohkeutta/sisua, että tasapaino säilyy ja harmonia. Aineellisissa asioissa joku erittäinkin vaikea asia TAI sitten joku sairauteen liittyvä juttu, joka jonkunverran verottaa kukkaroa. Elelet toiveissa, että kohtalonpyörä raksuttais omaa aikaansa myös näille vaikeille asioille - kohtalonpyörä kun on jatkuvassa liikkeessä, väistämättä jokainen asia kestää aikansa, mutta myös kuluttaa sen loppuun, luoden mahdollisuuden uudelle.
      Joku sun harvemmin tapaamasi ihminen - kotiin liittyvissä asioissa, pikkusen vaatii sulta terävää päätä nyt ja et hirveen innoissas moisesta ole. Tässä on joku vaaleahko nainen, joka jo pitkään on kuvioissa ollut ja siinä asiassa nyt, pitää osata päästää vanhoista irti, mikäli aikoo uutta synnyttää.
      Joku 'hengenheimolaisesi.., viestiä tulossa ja sun pitää osata joku asia ratkaista. Eri paikkakunnalta TAI jonkun ajan kuluttus - jokin juttu paljastuu sinulle ja sitä sun on kyllä vaikea sulattaa. Tää juttu voi olla peräti ravisteleva sulle..
      Tulossa myös viestiä, jonka takia tunnet olosi onnistuneeksi ja kaikki äidinvaistosi heräävät jälleen ja nyt on taottava, kun se rauta on kuuma. Tässä on.., joko virkamies tai henkilö, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta. Oli kumminpäin tahansa, paljon asioita pohdit itsekses, mitä saat taas kuulla.
      Viestiä onkin tulossa ja nyt kannattaa tällätä jalat tiukasti maan kamaralle. Olkoonkin, vaikka täällä luvataankin kaikkea syytä iloon ja juhlaan - voi tämä varoittaa myös liiallisesta sinisilmäisyydestä... Kilpailutilanne. Kasaat hartioilles ihan liikaa ja oot vihanen kun ampiainen! Oot täysin tilanteen armoilla tässä.
      Jotakin tulee vääjäämättä ja vie sinut keskelle haasteita ja oot jo pikkusen takajaloillas kun vaadit sitä, mikä sulle kuuluu. Muutosten tuulet puhaltelevat ja oot syystäkin ahdistunut jonkun petollisen naisen takia.
      Onnistumisen avaimet on sinulla siinä, miten saat kotisi pysymään oikeinpäin. Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja nyt siihen onkin hyvä panostaa. Oot hyvällä tuulella. Maailmalta kiirii uutisia, johonkin levottomuutta aiheuttaneeseen asiaan liittyen ja kun kyseessä on maailman kortti - tarkoittaa se yleensä yhden vaiheen loppua elämässä ja uuden alkua. Työn/opiskelun kortti
      Valintoja pitää tehdä, mutta oo tarkkana, sillä selkäs takana puuhataan ties mitä. Rahasopimusasiat ja ties mitä ehdotuksia niissä. Liittyvätten asiaan jossa oot kokenu ittes täysin ulkopuoliseks, mutta nyt käy niin, että oot onnesta soikeena. Tosiasiat tosiasioina - onnistut kyllä siinä missä haluat onnistua. Tämä voi tarkoittaa siis isoa summaa rahaa (perintöä) tai sitten vaan muuten menestyt siinä mitä duunaat..

    • taivas tippuu

      näinähän asiat on suunnilleen mennytkin..yksityisen lääkärin puoleen piti kääntyä ja se verottaa..masennus ja borrelia epäily..käräjät tuossa tässä lapsiasiassa..pelottaa :/

      • 4 Smile

        Voi sinnuu :(
        oon kiin kauhean pahoillani, etten pystynyt kertomaan oikein mitään valoisampaa.

        Voimia sinne täältä låhettelen, ajatuksen siivin..


      • 4 Smile

        Katon sul ku joskus kotti pääsen..


    • taivas tippuu

      Eihän se tietänkään sinun vika ole ettei täällä aurinko paista :) pakkohan tän on joskus hyväksi kääntyä..vähän on vaan nyt usko koetuksella..

    • taivas tippuu

      ..jos jaksat vielä katsoa miten tää jatkuu..

      • 4 Smile

        Jossain välis joo, kun on aikaa


    • taivas tippuu..

      valheita ja lisää valheita..millä tästä selviää,kun vastapuoli pelaa likasilla :/

      • 4 Smile

        oota, kun saan hoidetuks muutaman jutun. Menee tunnista kolmeen...


      • 4 Smile

        Noniin..,
        yritä pysyä kärryillä mitä täältä tulee. En oo nyt iskussa, mutta mua inhottaa siks paljon tuo sun tilantees, et katon mitä nousee.

        Mennyt:
        Tässä on ollut ristiverinen nainen ja sitä, että olet ollut täysin tilanteitten armoilla sen suhteen, miten onnistut pitelemään niitä onnistumisen avaimia käsissäsi. Tässä on myös vaalea aikuinen mies ja aika iso taakka kannettavana. Jokin viesti tullut, mitä paljon olet pohtimaan jäänyt.

        Nyt
        Jokin yllättävä viesti tulossa, liittyy menestymiseesi, jossa pitää ottaa huomioon vain tosiasiat - olkoonkin miten heilahteleva tahansa, tämä tilanne. Kilpailu on kovaa ja tasapainon säilymisen kanssa edelleen tekemistä, nimittäin maailmalta kiirii uutisia, joista suutut sitten kunniolla ja koet perin raskaana nämä asiat. Kuitenkin valon pilkahduksiakin täällä olisi, muttet ehkä jääräpäisyyttäsi millään suostu uskomaan että hommat olis menossa parempaan suuntaan. Kuitenkin pikkusen joudut miettimään arvojasi uusiksi, kun jotakin pölähtää eteesi täysin puskista.
        Jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa, kuvioihin astuu virkamies ja äitinä sun pitää nyt osata ratkaista, mikä on parasta. Jokin paljastuu sinulle, eri paikkakunta ja jotain selkäs takana puuhastelua.
        Tulossa iso muutos ja tämä voi myös kuvastaa sitä, että pitää osata päästää irti vanhoista, kannattamattomista asioista. Kuitenkin nämä jäytävät ajatuksiasi ja osaat kyllä osaltasi pitää jalat maassa, sillä sinä haluat että asiat voisivat olla harmonisemminkin ja joitakin asioita olisit jopa valmis antamaan anteeksikin. Stressisi on aika kovaa, mutta olet katsonut suunnan, mitä kohti etenet.
        Täällä on joku sinun erittäinkin läheinen ystäväsi. ehkä kihlattu/miesystävä/hengenheimolaisesi.., erittäin lämpimiä ajatuksia ja nyt on se aika takoa, kun rauta on kuuma. Toivoa on myös ilmassa, mutta kieltäydyt uskomasta mokomaa. Aineellisiin asioihin liittyen tulossa joku viesti vaaleahkolta aikuiselta mieheltä.
        Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen, joku ahistaa, mutta siinäkin muutosten tuulet jo puhaltelevat ja juttu jossa olet kokenut itsesi enemmän sivustaseuraajaksi, kun asianomaiseksi - olet jo voitonratsusi satuloinut. Jokin juttu on nyt menossa kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua ja tämä kyllä sinulle selviääkin.
        Menestystä asiassa, johon saattaa liittyä jotain oikeudellisia juttuja, mutta sanoisin, että tässä käy niin, kun parhaaksi on nähty. Sinulle ehdotellaan ties mitä ja tässä on joku nainen, joka sinulle näitä jaarittaa. Oo varovainen niitten valintojen edessä, joihin tää sut vie, älä ole liian sinisilmäinen, mikäli aiot kotisi oikeinpäin saada.
        Kotiin liittyvissä asioissa lopullinen ero/eroon pääseminen jostakin/kolmas osapuoli, tämä voi peräti ravistelevaa aikaa olla. Jokin viesti tulee, joka kysyy sinulta niin hermoja, kun rohkeuttakin. Lopultas täällä on kaveri pistänyt narrin kengät jalkaansa, eli onnesi huumassa, et välttämättä huomaa jaloissasi vaanivaa vaaraa. Et, vaikka pieni koira kuinka yrittää näykkiä lahkeitasi ja varoittaa sinua, ettet putoaisi kielekkeeltä..
        Täällä tarjoillaan kyllä uutta mahdollisuutta sen suhteen, että luottamuksesi palautuisi henkilön suhteen, jota et joka päivä tapaa. Rahasopimusasiat ja kuu, eli, kun tämä kortti kuvastaa kaveria, joka istuu kannon nokallaan soitintaan soittamassa - katse luotuna ties minne - hän ei huomaa sellaisia asioita, jotka kuuluisi huomata. Vaalea nainen ja haasteellinen tilanne TAI sitten kyseessä on kypsään ikään ehtinyt lämmin sydäminen nainen.
        Ristiverinen aikuinen mes ja tyytymättömyyttä. Vaaleahko nainen ja työasiat - jotain tiedon tynkää tulossa ja peräti onnellista aikaa ja saat luvan vetää henkeä tai sitten tämä on lepoa aiemmista ponnisteluista..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe