Myykö Suomi24.fi palvelu sairausdiagnooseja?

Humanrigts

IS ja SS uutiset 15.9.2014 "Googlediagnoosin hankkineet koettelevat lääkäreiden hermoja"
http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288738037970.html?pos=ksk-trm-trvs-

Lääkärit Mari Teittinen "...Joskus lääkäriltä vaatii melkoista kärsivällisyyttä selvittää, että tutkimukset tehdään sairaalassa, vaikka moni potilas on mielestään saanut riittävät tiedot jo suomi24 -nettikeskustelussa"

ja professori Juhani Nuutinen " ...kertoo SS:lle, että lääkäriopinnoissa on enemmän kiinnitettävä huomiota kansalaisten innokkuuteen googlata sairauksiaan."
"Potilaat yrittävän selvittää yhä useammin netistä itse, mikä heitä vaivaa. Lääkärit ovat välillä helisemässä Google-diagnoosin hankkineiden kanssa, uutisoi Savon Sanomat"

Pidän totuudenvastaisina ja mainetta ja kunniaa loukaavina ihmisiä, suomi24.fi ja Google-palvelua kohtaan ja ihmisen oikeuksia luokkaavana väitteitä, että suomi24.fi:ltä tai Googlelta voisi hankkia diagnooseja.
Väite ei pidä paikkaansa, en ole koskaan nähnyt, että Suomi24.fi tai Google tarjoaisi meille diagnoosia!
Se, että ihminen tietää terveytensä ja elimistönsä ja etsii tietoa googlea tai keskutelupalstaa tutkimalla, ei ole ao:n diagnoosimyyntiä. Mutta moni löytää ja kuin minäkin löysin ulkomaiset hyvät palvelut , enkoskaan osta enää palvelua suomalaiselta terveyden hoidolta.
Minä kiitän avointa asioiden esille tuomista ja se on pelastanut henkeni, kun minut 2002 terveyskeskuslääkäri jätti kuolemaan infektoon, jota oli levittänyt elimistööni, koska halusi erikoistua ihotauteihin, hoiti kortisonivoiteilla sairaalbakteeri infektiota ei ottanyt viljelyä, eu kunnellut. itse jouduin työterveyslääkäriltä vaatimaan microbi.viljelyt. Peräsuolesta tuli jo litrakaupalla märkää lääkäri vaan syytti, ettet ole pessyt ja antoi voidetta ja kivut oli aivan sietämättömät, ei kipulääkkeitä, Kieltäytyi korjaamasta ja antoi jotakin muuta kuin infektioon sopivaa lääkettä, kirjoitteli papereihin, että asikas on agressiivinen ja vaatii infektiolääkitystä yms, leimasivat ettei asiakas pese ja vaihda sukkia ja aalusvatteita, vaikka näkivät, että jatkuvasti jouduin vaihtamaan vaatteita ja infektio tuhosi kaiken alusvaatevarastoni, kenkäni yms petivaatteet ja jouduin kaikki ostamaan. Sain yhdeltä hoitajalta tiedon että ao kunta on antanut ohjeen kieltää hoitovirheensä, koska eivät halua korvata hoitovirheitä. eivätkä valtuksesta huolimatta korvanneet. Oli viimeinen kerta kun kävin terveyskeskuksessa, kun levinneden infektioiden vuoksi tuli myös streptokokki-infektio, niin terveyskeskukseta lääkäri kielsi tulemasta hakemaan infektiolääkettä ja sanoi syö tikkaria, se auttaa yhtä paljon ja älä tule terveyskeskukseen, krooninen tauti ei koskaan parane ja terveyskeskus ei anna infektiolääkkeitä kroonistatautia poteville. Hän minitti näitä elimistöön levitettyjä infektioita krooniseksi ihotaudiksi. Minusta tässä kidutettiin hoidolla
ja minut jätetiin kuolemaan infektioihin. Onneksi löytyi hyvä yksityislääkäri, joka heti tunnisti vakavat elimistössä riehuvat infektiot ja viisi vuotta kesti kun lainarahoilla työpaikkani menettäneenä(infektion vuoksi), jatkuvasti kolmella infektiolääkkeellä hoidettiin kolmea infektiota ja aina oli vaarana ja välillä iski myös strepttokokki-infektio. Lääkäri oli aina käytettävissä, en koskaan joutunut kokemaan hoidossa terveyskeskuksen kaltaista julmuutta. Mutta viiden vuoden lainarahahoidolla korjattiin niitä vakavia vammoja ja infektiot paranivat.
Jos en itse olisi tunnistanut infektioita ja voinut etsiä oikeata hoitoa, en tätä voisi kirjoittaa. Tästä on mustaa valkoisella, asiakirjat ja valitukset ja tiedot olemassa.
Lääkärit näitä diagnooseja myyvät, ei selainpalvelut tai keskustelupalstat,
Ihmisellä on lainmukainen itsemääräämisoikeus hoidostaan, lääkäri voi tarjota vaihtoehtoja, mutta ihmisellä on oikeus päättää ottaako ne vastaan. Ihmistä on hoidettava yhteistyössä hänen kanssaan myös muulla kuin käypähoitosuositustenmukaisella hoidolla. Se perustuu ihmisoikeuksiin ja siihen, että ihminen omistaa elimistönsä. Lääkäri omistaa vain oman elimistönsä, eikä hän voi vaatia kenenkään elimistöä omaan käyttöönsä.
Haluaako nämä lääkärit kieltää asioiden tutkimuksen muilta ja sallia sen vain itselleen. On YK:n ihmisoikeuksien mukaan jokaisella on yhtälainen ja jakamaton asemasta,arvosta,varallisuudesta, sukupuolesta,iästä, kansallisuudesta ja rodustaja mistään riippumaton oikeus tietoon. Tiedonsaanti kuuluu terveydesä ja sairaudesta kaikille!

Pidän näiden lääkärien väitteittä asiakkaitaan halventavana, ihmisoikeuksia loukkaavana ja valinnan vapauden ja itsemäärämisoikeuksien vastaisena.

0

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

        Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
        Maailman menoa
        199
        4750
      2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        277
        2884
      3. 134
        1747
      4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        210
        1458
      5. Luovutetaanko nainen?

        En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
        Ikävä
        67
        1421
      6. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        84
        1176
      7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

        Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
        Ikävä
        64
        1144
      8. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        75
        1119
      9. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        59
        1087
      10. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        76
        1071
      Aihe