Hyvät lukijat!

frozen.rose

Näyttäkäähän tyhmälle ja huonosti asiansa hoitavalle seriffille nyt se lause tai teko, mikä teitä niin kovasti häiritsee, että pitää henkilökohtaisuuksiin mennä, antaa lähestulkoon pelkästään negatiivistä palautetta ja yllyttää muitakin alkamaan samaan? Kertokaa, mikä rasisminvastaisuudessani pännii? Miksi vain haukkua ja valittaa ilman minkään sortin perusteluja?

Lukekaa myös palstan säännöt ja kertokaa, miten olen toiminut niitä vastaan?

Juttelisin mieluusti rennosti vaikka Mari Boinen musiikista, vaan eipä anneta olla... Ei edes miettiä mitään muuta kuin puollustuskannalla olemista.

Pitääkö kaiken todella olla näin armottoman musta-valkoista? Ja todellakin, kun hyökkäätte jonkun kimppuun kritisoidaksenne, perustelkaa hyvät ihmiset väittämänne... Perusteeton haukku on haukku tyhjyyteen.

Nyt iloisempia aiheitakin kehiin, sitä ripaskaa, kiitos! =)

2

353

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ribaska

   Siis se tapa, jolla toimit. Se ärsyttää suunnattomasti. Olet ottanut itsellesi oikeuden päättää, mikä on kelvollista ja mikä kelvotonta. Onko mieleesi juolahtanut, että täällä keskustelee aikuisia ihmisä, jotka eivät tarvitse osoittelevaa opastusta.Minusta yksikään keskustelu tällä palstalla ei ole ollut rasistinen. Se ei vielä ole rasismia, jos sanoo, että saamen kieli on kuoleva kieli tai opettakaa lapsillenne suomea saamen sijaan. Se on yksittäisen ihmisen mielipide, jonka ilmaisemiseen hänellä on täysi oikeus. Itse ihmettelen kovasti, miksi sinä et vastaa saamenkielisiin viesteihin saameksi. Tämä kysymys ei ole haukkumista vaan aitoa ihmettelemistä. Tällä tavoin tänne saataisiin viriämään myös saamenkielisiä keskusteluja.
   Minusta ennen sinun seriffeerausta täällä keskusteltiin monitasoisesti ja -syisesti. Se, että olet joutunut puolustukannalle, johtuu yksinomaan sinun omasta tyylistä ja kapeakatseisuudesta.

   • frozen.rose

    Olisitko hyvä ja lukisit seriffin hommista sen, minkä suomi24 on kirjoittanut.

    Onko käynyt mielessäkään, että tätä palstaa voi lukea lapsikin?

    Kertomasi viestit eivät olleet minusta rasistisia niinkään, vaan hyvän käytöksen vastaisia. Minä koin ne sellaisiksi ja ensikädessä luotin omaan arvostelukykyyni kun poistin ne.

    Ihmettelyysi siitä, miksen vastaa saamenkielisiin viesteihin saameksi on se, että rihkujen puuttuminen koneeltani vielä tässä vaiheessa saattaisi käynnistää toisen samanlaisen syytössateen. Vastaan heti toki saameksi kun saan ne rihkut käyttööni. Ja se on taivahan tosi.

    Henkilökohtaisuuksiin menemisestäsi en kommentoi muuta, kuin tiesitkö, että sellaisetkin viestit suomi24 kelpuuttaa poistettavien listalle? En poista haukkumaviestejänne, sillä siitä taas alkaisi omansa jankuttaminen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2157
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1094
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   85
   1038
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   77
   864
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   843
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   794
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   711
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   667
  9. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   208
   632
  Aihe