salaperäinen Mona Carita

m32Hki

Mitä tiedätte tästä ihanuudesta? Eikö olisi aika laittaa nettiin sivut? Oli meinaan kuuma tähti 70/80-lukujen vaihteessa!!

15

1870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reepo

      Kanadaan... jonkun äijän luo...t..nan..petturi.
      oishan tuo meillekkin kelvannut

    • Ahhhhh....

      oli sellainen taskukokoinen sexipommi. Ahhhhh...

    • Daniel

      Tiedän ainakin sen, että hän aloitti uransa sellaisessa tyttöduossa nimeltä Cissy, jonka muodosti tämä Carita Hautanen ja Tuula Sipinen. He tekivät ihan hillittömän hyvän diskobiisin "Taas taas" (joka ei valitettavasti enää nykyään soi missään...). Sitten duo kuitenkin unohtui ja Mona Carita aloitti neljän vuoden pituisen soolouransa. Ura olisi kuulemma jatkunut vielä, mutta poikaystävä Lauri Virkkunen ei pitänyt uravalinnasta olla äijien kuolattavana, joten hän antoi kaksi vaihtoehtoa: perhe-elämä tai laulu-ura. Meidän harmiksemme Mona Carita päätyi ensimmäiseen vaihtoehtoon.

      Juu, ja niin kuulemma Jenkkilässä asuu tätä nykyä. Mutta laulut elävät!

    • Tuttu vm-77

      Älä höpötä! Suomessa Carita asuu ja on asunut täällä jo vuosia! Jenkkilässä Carita perheineen oli vain muutaman vuoden. Muuttunut hän on tosi paljon siitä ihanasta nuoruuden hehkustaan. Murheet ovat varmaan vanhentanut ja se jumalaton auringonotto jota hän suorastaan rakasti. Saman ukon kaa Carita on aviossa edelleen. Liiton onnellisuudesta en mene takuuseen. Tyttäriä Carita ja LV saivat kaksi joista kumpikaan ei ole valitettavasti äiskän näköisiä ei sitten yhtään! Isänsä näköisiä ovat sekä ...a (synt. -85) että ....a (synt.-90). Vanhempi tytär asuu Suomessa mutta nuorempi viihtyy enimmäkseen ulkomailla.

      • Munkkiniemi is best

        Molemmat tyttäret ovat asuneet vuosia Suomessa. Toinen heistä on tehnyt vanhemmistaan jo kaksinkertaiset isovanhemmat!


    • Don Quitote

      No noista edellisistä viesteistähän on jo vuosia ja aika paljon on tuosta jo ollutkin eri yhteyksissä että asuu nykyään Suomessa. Täytyy vain kunnioittaa Mona Caritan tahtoa pysyä poissa julkisuudesta ja ettemme hänestä enää kuule, niin paljon kuin häntä eri foorumeilla kaivataankin.

    • siideri on hyvää

      naurattaa noi "mäpäs tiedänkin ja suorastaan tunnen sen, mutten kerro teille lälläl lää!" Taitaa olla vähän lapsellinen tuo "Tuttu vm. 77", mitähän toikin akka MC:n elämästä muka tietää?! On yleisessä tiedossa, että MC asuu Helsingissä ja on ihan tavismuijan näköinen nykyään. Että se siitä.

    • Edelleen Tuttu vm-77

      Mitä LAPSELLISTA nikissäni muka on? Tai siinä jos tunnen naapureitani? Ertkö sä tunne omiasi? Mitä ihmettelemistä siinä on että satun tuntemaan Carita Vn joka esiintyi joskun taiteilijanimellä Mona Carita! Sulle ei jostain systä mene realiteetit jakeluun!! Aika moni helsinkiläinen tietää hänet ja so what!! Jopa me jotka eivät hänen urastaan juuri mitään muista! Ihan tavallinen helsinkiläisnainen hän on siinä kuin monet muutkin! Käytät ilmaisua "tavismuijan näköinen"; mitä sitten vaikka onkin? Aika juntilta kuulostat!!

      "...Enpäs kerro teille lällällää..."; juuri tuolla lällättelylläsi paljastitkin tyhmyytesi!! CARITASTA eikä hänen perheestään EI nyt vaan SATU OLEMAAN MITÄÄN KERROTTAVAA SUNLAISELLESI TYPERYKSELLE!!

    • MC oli PARAS

      Voi ihanaa Mona Caritaa tuskin unohdan koskaan!! Pikkutyttönä diggasin häntä ihan hirveesti. Kiva huomata että en ole ainoa joka häntä kaipailee!!!

      • Ikuinen MCn ihailija

        Täällä keskustellaan Mona Caritasta. Olin jo melkein unohtanut että hän on olemassa edelleenkin jossakin . Tuo lapsuuteni ihanin idolini!!


    • Munccalainen

      Hyvä Cade! Tsemppiä. Missattiin Munccan 75:ssa . Terkkuja Muncasta:-)

      • Munkan kasvatti

        Outo asenne nikillä "siideri on hyvää"! Mona-Carita eli Carita Virkkunen on todellakin olemassa täällä stadissa. Ei hän nyt mikään avaruusolento tai mileikuvitus sellainen ole vaikka hävisi julkisuudesta kokonaan jo kymmeniä vuosia sitten.

        Hänen lähistöllään asuvat tuntevat edelleen Caritan ja tietävät hänen menestyksekkäästä artistiurastaan! Itse olin lapsi kun Carita levytteli ja keikkaili. Silti tunnen Caritan kappaleet ja osaan joitakin jopa ulkoa!

        Antaa fanien muistella idoliaan. Älä anna sen häiritä eritystroimintaasi. Ei se Caritaakaan häiritse. Tottahan se lämmittää entisen artistinmieltä että fanit eivät ole häntä unohtaneet.


    • Anonyymi

      Mikä on suosikkisi Mona Caritan biiseistä?

      • Anonyymi

        Kiittää saan tätä päivää


    • Anonyymi

      Aloitti duona kaverinsa kanssa, mutta Monalle tarjottiin levytyssopimusta yksinään ja kaveri jäi kuin nalli kalliolle.
      Mona meni teatterikouluun ja piti tulla tv haastatteluun Turkan oppilaana, mutta jätti tulematta.
      En tiedä onko näyttelijäntyötä tehnyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1864
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1441
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1409
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1362
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1277
    7. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      93
      1277
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1202
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1087
    Aihe