meni päin v.......ua

voiei

Ensin, aluksi, vilpittömät pahoitteluni, tämän mahdollisesti lukevalle henkilölle. 1: En kirjoita tätä selvinpäin, mikä osaltaan selittää suurien kirjoitusvirheiden määrän. 2. Joudun hetken tylsistyttämään sinua, kuivilla yksityiskohdilla, joiden tarkoitus on saada sinut ymmärtämään, miten mielipuoliseen tilanteeseen, ihminen joskus saattaa joutua ja jos tämän kestät, toivottavasti saat hymyn naamallesi, ehkä jopa naurut.

Olen murrosikäisestä asti, jakanut elämäni saman naisen kassa. Nyt lähestytään muutaman vuoden päästä 50v. rajapyykkiä. Vaimo on edelleen, itsestään huolta pitävä notkea blondi, omassa treenaamisessani voi olla kehittymisen mahdollisuuksia. Yhdessä ollaan oltu murrosikäisestä. Mukana roikkunut myös lapsuuden kaverini, jolla ei ole flaksi käynyt naisten suhteen. Joskus ihmettelen miksi, mukava supliikkimies, mutta olisiko liian kiltti? Akateemisen uran, toimistossaan läpikäynyt mies, olemme kaikki tuttuja siis jo melkein lapsuudesta.

Vanhemmillani on kesämökki, vaatimaton, 70 luvulla pystytetty. Sinne mentiin, onko tästä nyt 4 vuotta, vanhoja muistelemaan. Vaimolla on joku, mullekkin sopiva fetissi, aina kun mies seuraa yöpymässä, pitää rakastella. Mitä suurempi mahdollisuus jäädä kiinni, sitä kiihottavampi homma. Sopii mulle. Sopii vaimolle ja tuntui sopia kaverillekkin. Se, mikä ei mennyt kuin srömsössä, naurattaa mua edelleenkin.

Kyseisellä kesämökillä, ei ole kuin sauna ja nukkumatilat, se tarkoitti vanhaa itsetehtyä kerros-sänkyä. Päivä vanhan jengin kokoontumiseen meni mukavasti, pilkillä, saunoessa ja toki tuli juotua viskiäkin. Kömmimme vaimon kanssa kerros-sängyn yläpedille, kaveri nukkumaan alapedille. CD soittimen melko kalvakassa valossa tarkistan kaveri nukkuu, selällään kuin vainaja, vaimo kuumenee. Hönkii korvaan. On muna aika. No pakkohan se on, minä päällä, blondini alla. Jalat kiertyvät ympärilleni, kyl te tiedätte, noita naisellisia huokauksia ja voihkauksia, lopetan jyystämisen hetkeksi, kurkatakseni alapedille, että kaveri oikeasti nukkuu. Ja nukkuu se. Aina tähän asti...kunnes pahaenteinen rasahdus, rakasteleminen jää toiseksi, kumpikin tuijottaa toisiaan silmiin, tämä sänky on hajoamassa! Makaan vaimon päällä ja kerrankin nopeana, heitän nilkkani sängyn laidoille ja tarraudun apinan raivolla käsilläni sängyn laita lautoihin.

Kuuluu hirvittävää ryminää, sängyn alapohja pettää ja vie äsken alla maanneen vaimoni, superlonipatjan, laudat ja lakanat paukkeella alla nukkuvan kaverin niskaan. Vaimo jää pahasti roikkumaan käsistään minun ja reunalautojen väliin, ja peffa tipahtaa alla nukkuvan kaverini naamasta muutaman sentin päähän, kaveri säikähtää ja yrittää nousta, lyöden naamansa,,,,no, sanotaan nyt suoraan, päin vittua. Vaimoni suusta kuuluu "oh". Muistan nämä äänet aina. Kraakkk...rymäys, smäsh, oh!

Tilanne on päällä. Yritän kaikilla lihaksillani vastustaa tippumistani kahden alla olevan ihmisen niskaan. Alla oleva kaveri toteaa, yhtä aikaa säihkätäneenä, että onnellisena: Vittu. Vaimoni sanoo, että käsiin sattuu, ne ovat puristuksissa minun ja reunalautojen välissä. Pakettia ruvetaan purkamaan, yritän astua varovasti jaloillani alas, ja poljen kaveri vatsaa, kaveri yrittää mahdollisimman hienotunteisesti, siirtää vaimoni peffaa naamaltaan, vaimo luikertelee irti pinteesstään. Ei tälläistä olekaan. Sai mustelmat käsivarsiinsa. Keskustelu on tasolla, oi, sori, anteeks, öh.

Kun aamulla juodaan kahvia, vaimoni kysyy, miten yö meni (yrittäen kysyä, miten se meni ennen sängyn hajoamista) Kaverini tekee kaksi liikettä, joille nauran edelleen. Häneltä kysyttiin, miten yö meni, vastasi: päin vittua, saisi mennä useamminkin ja ainoan kerran, ainoan kerran koko tuntemisemme aikana, hän koskettaa vaimoani epäkorrektisti, minun nähden ja sanoi: Tälläisen naisen minäkin haluaisin. Ja sitten naurettiin. Ihan hulluna.

4

3940

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nauraenluettu

      No voi vittu mitä peliä sänkykii hajosi. Kaveri nukkuu kerros vuoteen alavuoteella.
      Te kaks pelehitte vuoteen yläpedillä. Kunnes siitä kuului Parng, räksis, prängs!
      Naikkonen istu kaveri naaman päällä. Säikähti reppana.

      HAHAHHAHHAHHAHIHIHIHIH! Kyllä ratkesin nauramaan eihän tuota voinut nauramatta lukee.

    • voi ei

      Näin siinä kävi:)

    • jopas kävi

      jaa

    • nuoremmillekkin

      Hyviä stooreja tullu tänne, toi kerros-sänky ja pilssipumppu rouva tossa ylempänä postattuna :) Kiva, kun noi keski-ikäiset naiset ei oo niin nipottajia, heruu joskus nuoremmallekkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe