Chrystal tai Smile4

Toteutuuko toiveeni?

Luotettavia vastauksia odotan elämäni kysymyksiin

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toteutuuko toiveeni?

      Smile/Chrystal Kauniisti kiitän ajastasi....Odottaa hän.... Ne muutokset, jos tulee?

    • 4 Smile

      Lähen tästä saunaan.., Oiskohan Chrystalilta selkeämmät vastaukset??

    • 4 Smile

      Mennyt
      Jostakin vanhasta asiasta on pitäny osata päästää irti ja ootkin ollu suht hilpeällä mielellä kun oot osannu pitää pääsi tässä asiassa. Stressiltä et kumminkaan oo voinu välttyä. Kilpailukin ollut suht kovaa ja tässä nyt on se muutosten tuulien kortti, tämä voi myös tarkoittaa että jokin päämäärä on lähellä saavuttamista. Ilmassa ollut toiveikas mielentila.

      Nyt:
      Rakastavaiset, eli kysyjä ei oikein tiedä minkä ottaisi ja minkä jättäisi. Toinen vaihtoehto houkuttelee, mutta toisaalta se tuntuu liian kepeältä. On tehtävä päätös ja siihen liittyy aina vastuu. Kortti merkitsee myös rakkautta - ehkä ohimenevää tunne-elämystä joka jättää pikkusen noloksi.. ja tää nyt sitten juontaisi jostain sinulle tulevasta tiedonannosta.. Noh... rahakortti täällä on ja tässä tapauksessa tää nyt ilmentäisi enemmänkin sitä aineellista hyvinvointia. Oikeita ratkaisujakin mahdollisesti duunailet, Luovaa voimaa on paljon ja työssä hedelmällinen tilanne. Varoituksena kuitenkin yli varojen eläminen. Sua nyppii - suoraan sanottuna suututtaa, kun tiedät että nyt pitäis takoa kun rauta on kuuma ja nyt oliskin viisasta perehtyä asioihin sen kaikilta kanteiltaan.

      Tulee
      Kotiasioissa, ehkäpä erittäinkin varakas ristiverinen aikuinen mies. Eri paikkakunnalta - mutta tässä ihan ei kaikki mee niinku toivoisit. Ja tulevaisuuden suunnitelmiahan sinä suunnittelet ja että rakkautta riittäis loputtomiiin, mutta jotakin mätää tässä on. Selkäs takana puuhaillaan ties mitä.

      Palaan saunan jälkeen loppuihin...

      • Toteutuuko toiveeni?

        Kiitos Smile. Muuttuuko kaupunki- muutto/uusi koti? Miltä tarotit kertoo?


      • Toteutuuko toiveeni?
        Toteutuuko toiveeni? kirjoitti:

        Kiitos Smile. Muuttuuko kaupunki- muutto/uusi koti? Miltä tarotit kertoo?

        Kiitos Smile. Työasia mitä näkyy tähän syksyyn? Muuttuuko kaupunki- muutto/uusi koti? Miltä tarotit kertoo? Tässä nämä minulle tärkeimmät asiat.


    • 4 Smile

      Tarina jatkuu..

      Maailman kortti ja tämä voi tarkoittaa että kysyjää odottaa matka. Oli sitten odotettavissa matka tai kirje tai tieto maailmalta - se on hyvä. Liike voi myös merkitä hyvää kehitystä työssä tai hyvää kauppaa. Ellei kysyjä itse ole avoin ja rehellinen, kaikki jää haaveeksi. Tässä kuitenkin pelannet korttisi oikein, sillä koet kaikenlaisia voittoja. Raha-asioissa saattaa jokin viivästys olla tai tämä voi koskea myös lainaa - kuitenkin pääpointti tässä on, että tätä asiaa pitää aikalailla työstää. Jos mun omien merkitysten mukaan tätä katottais, ni täs ois tyrkyllä yllättävä tieto tai kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan ja etenkin.., kun tässä on vaalea aikuinen mies, niin katsoisin että saat kuulla jotakin tällaiseen vaaleaan aikuiseen mieheen liittyvää. Mitään et sille mahda, että paljon alat tän tiimoilta asioita pohtia.
      Joku harvemmin tavattu ihminen aiheuttanee jonni verran harmaita hiuksia ja tilanne pikkusen on liikahtelu herkkä. Se myös pistänee sut miettimään arvojas uusiksi ja voi johtaa jopa lopulliseen eroon. TAI sitten tässä vihjaillaan kolmannesta osapuolesta, johon jonkun verrankin oot luottanut. Ja viimeseks tuli Miekkojen (Pata) kuningas. Tässä mun lehtisessäni häntä on kuvailtu vaikutusvaltaiseksi mieheksi, saattaa olla tummatukkainen. Tiukka johtaja tyyppi, usein virkamies tai pappi. Viisas neuvonantaja. Hyvä ajattelija. Tämä kortti voi myös merkitä lakiasiaa tai oikeudenkäyntiä, mutta niin ollessaan vierellä pitäisi olla aika negatiivisia kortteja..
      Vapautuminen jostakin mikä on painostanut ja ahdistanut. Samalla elämään tulee muutos joka on ehdottomasti hyvä. Voit myös oivaltaa virheen, tämän voit hiffata joko työmatkalla tai matkalla toiselle paikkakunnalle, tähän matkaan että kehitykseen osallistuu muitakin ihmisiä. Tämä voi tarjota myös uusia mahdollisuuksia, mutta kehottaa myös valppauteen ja tää on joku juttu joka on jo jonkun aikaa kestänytkin.
      Kodin ja perheen kortti. Jonkin alkaminen joka liittyy kotiin. Uusi idea tai mahdollisesti uusi koti, voi merkitä myös perheen perustamista.. ja tässä onnistumisen mahdollisuudet on sinun käsissäsi. Vaalea aikuinen mies ja vaalea nainen ja heti perään tuli petollisen naisen kortti. Katsoisin, että jokin juttu tässä nyt jarruttaa näitä sun suunnitelmiasi ja se jokin juttu on tuo joku nainen... hän onnistunee aikeissaan.
      Sun ajatuksias hallihtee se, ettet millään suostu uskomaan tapahtuneita todeksi. Sinulle on pikkusen haasteellista se, että juttu menee puihin.. Sit tulee joku tiedonanto, joka kuljettaa sinua sitten kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua
      Haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa, mutta olet asioissasi erittäinkin oikeudentajuinen ja se tekee tästä asiasta perin vaikean. Se myös kuluttaa sinua kun koet jääväs täysin ulkopuoliseksi - jonkun vaalean naisen jalkoihin ja koko ajan oot taisteluvalmiudessa.
      Rahasopimusasiat ja tyytyväisyyttä kun edes ne on balanssissa ja sillai sun tilantees on harmoninen. Jotakin tulee vääjäämättä ja kun häly ympäriltäsi laantuu - vaivut ajatuksiisi. Varo kuitenkin liiaksi vaipumasta atoksiisi ja tekemään asioista kärpäsestä härkästä. Sulla on kuitenkin kaikki syy olla iloinen ja tuskin ois pahitteeks lähteä vähän tuulettumaankin..
      Aurinko alkaa paistaa mollottamaan asioihisi ja oot onnesta soikeena. Pelkäät kuitenkin, että se onni on ennenaikaista. Jotakin sulle tullaan ehdottelemaan ja sen ehdotuksen tekee joku sun erittäinkin läheinen ystäväsi, mutta pidä nyt ne jalat maassa.. Uutta tilaisuutta sulle tarjotaan, mut tosiasiat ajaa sut aika ahtaalle. Mitä ne tosiasiat on - tarina ei kerro..

      • Toteutuuko toiveeni?

        Jos oikein ymmärsin niin asioilleni näkyy vihreä valo vai mitä? Tähän mitä viime viestissäni kyselin? Voimia ja Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle


      • 4 Smile
        Toteutuuko toiveeni? kirjoitti:

        Jos oikein ymmärsin niin asioilleni näkyy vihreä valo vai mitä? Tähän mitä viime viestissäni kyselin? Voimia ja Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle

        Niin noista itsekin olin ymmärtävinäni..
        Elä tapa mua, jos menio vikaan ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe