BB tuotanto säästää

Huonoin kausi ikinä

Tuotanto kohtelee maksavia katsojia huonommin kuin BB asukkaita.
Kaikki säästöt on kohdistettu katsojiin että saisivat kokoon suuren BB voittopotin.
Tuo ei ole enää mitään viihdettä, asukkaat on jaettu kellariin ja kartanoon ja sen ympärille on kehitelty typeriä tehtäviä halvalla joihin ei ole tarvinnut paljon rahaa laittaa.
BB:n idea on hylätty asukkaat saavat rikkoa sääntöjä ilman rangaistusta mitään kuria ei ole.
Kamera työskentely on aivan harjoittelijamaista, koostelähetysten äänentoistokin takkuilee puheesta ei tahdo saada selvää, osa puheesta on tekstitetty joka vilahtaa ruudussa niin nopeasti että vaivoin ehtii lukea loppuun.
24/7 palvelut takkuilee netissä ajoittain kamerat pimeänä kaapelissa kameramiehellä taitaa usein olla vapaapäivä kun kamera ei vaihdu tilanteiden mukaan.
Uutis sivusto ei päivity, (kai johtuu siitä että mitään ei tapahdu) mistään tulevasta ei saa tietoa ennakkoon, subin keskustelupalsta lopetettu.
Kaikessa on säästetty että saatiin iso potti voittajalle, mutta kannattiko se maksavien katsojien kustannuksella?

17

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Te1

      Väkeä on kaiketi vähennetty ja budjetti on pienempi kuin koskaan. BB on tulossa tiensä päähän.

      Mikään iso firma ei enää halua sponsata tätä p*skaa.

      Ja jostain tuo 100.000 on revittävä.

      Surkeat asukkaat, onko tosiaan niin, ettei parempia ihmisiä enää edes pyri tähän roskaan? Jo edellinen taviskausi keräsi lähinnä jäteihmisiä ja muuta ihmiskuonaa.

      • arvosana huono

        Asukkaat ovat kyllä heikkoja, luulisi että niinkin suuresta määrästä hakijoita olis löytynyt parempia. Tämä on ensimmäinen kausi jolloin en ole vieläkään löytänyt suosikkiani inhokkia kyllä sitäkin enempi. Tuo asukkaiden jako on rasittavaa. Tuntuu myös että talon kameroita on vähennetty.


      • Jyggy

        Kun miettii tämän vuoden asukasvalintoja, niin on aivan selvää, että nuo asukkaat ovat varmasti ainoita hakijoita. Miksi muuten sinne olisi valittu vanha mummo peräkammaripoikansa kera, mitäänsanomattoman tylsä-Jussi, tylsääkin tylsempi Tommi, Anne, josta en edes keksi mitään sanottavaa, Jonathan, joka oli omien sanojensa mukaan jo eräänä vuonna ollut menossa taloon, mutta hän oli perunut tulonsa ja nyt tänä vuonna häntä oli oikein pyydetty mukaan taloon (eikä häntä muuten edes kielletty puhumasta tuotannon asioista, varmaan tämä "isoveli" ei edes valvo jatkuvasti asukkaita) ym. asukkaat, joissa ei ole mitään katsottavaa tai kuunneltavaa.


    • possubb

      Mua rasittaa jo toi talo kun se sama joka vuosi, tapetit vaan vaihdettu ja sohva, muuten huoneet on samassa paikkaa, piha on sama ja tehtäväalue on sama.

      Pitäisi saada uusi talo jossa olisi kunnon piha, vaikka nurmikkoakin ja iso poreallas jne...

      Alku tunnarikin on sama kuin viimevuosina.

      Lehdistössä on vähemmän BB juttuja kuin edellisvuosina, menossa on todella BBn kuolema vaan vielä löytyy faneja jotka haluaa maksaa tuosta niin sama se on mitä heille tarjoaa.

      Omasta mielestäni BB alkoi Kätlinin kauden jälkeen mennä todella alas ja pohjat oli Joukon kausi 2012 , julkkis BB oli floppi ja sama alamäki jatkuu 2014.

      Ameba BB, vituun limakasa

    • loppu lähellä

      Kameratyöskentely ja moni muukin on harjoittelijamaista koska siellä on oikeasti harjoittelijat tekemässä suurimpaa osaa hommia.

      Harjoittelijat minimipalkka yhtälö ei ole kovinkaan toimiva.

      BB-uutiset ei päivity kunnolla koska pers'nettoa tekevän MTV3:n toimittajaresursseja on supistettu. Ne on itse tunnustanut BB:n Facebook sivuilla tämän.

      Ideat on loppuneet ja siihen kun lisätään halvalla huonoa-tyyli niin tulos on tämä.

      • enderäisämol

        Kyllä tästä halvallakin on saatu hyvää viihdettä,bb on voimissaan ei kuole vaikka kuinka yritätte mollata tuotantoa,voittoa tulee rutkasti eikä 100000 voittopotti ole mikään ongelma tuotannolle,sponsseja riittää,mtv kiittää kun mainostajia tulvii ovista ja raoista,hyvin menee endemolilla,vain yleinen lama vaikuttaa mutta ei liikaa..


    • p*skallakin on tekij

      Lama-ajan asukkaat Pula-ajan BeeBeessä!

    • Aro22

      Muistaakseni joku tuottaja sanoi jo muutama vuosi sitten että BB on elinkaarensa lopussa. Ja tiettävästi Endemolilla on yksi optiovuosi jäljellä.

      Ohjelma ei ole kehittynyt sitten 5. kauden, ja asukaskatras on vuosi vuodelta huonompaa niin on vaikea nähdä miten tämä voisi enää jatkuva kuin max. pari vuotta.

      Kukaan fiksu tuonne ei hae, ja vaikka hakisi niin ei oteta koska Räisänen suosii juntteja ja tyhmiä.

      Ohjelma on nykyään eräänlainen maalaisten BB.

    • viideskausi24/7

      Huono kausi. Iso palkinto, pieni tarjonta. Ei mitään mielenkiintoista.
      Yleensä asiakkailta kysytään mielipidettä ja tehdään mahdollisia muutoksia. Big brother ei tee niin. Kausi kaudelta palkintosumma suurenee ja tarjonta sekä asukkaat huononee. Tapahan se on tuokin.
      Olisi mielenkiintoista tietää kuinka vähän 24/7 ostajia on ja kuinka aktiivisesti he lähetystä seuraavat (monta minuuttia/päivä), samoin noita TV-lähetyksiä.
      Jotain tarttis keksiä!
      Ei enään 24/7.piste.Viisi kautta riittää.

    • äänestysRahat...

      BB-kautta mainostettiin RANKIMPANA kautena koskaan, eli taitaa olla rankimmista säästöistä kyse BB:n historiassa. Se on näkynyt. Kauheeta kuraa. Siitä suoraan mistä aita on matalin.

      Suurin jytky vielä kytee tuolla "ÄÄNESTYS" puolella, jos ne tulee julkisuuteen, niin BB-formaattia ei enää nähdä suomessa.

    • BB=bisnestä

      Säästö ja kaikenlainen pihistely näkyy nyt kyllä kaikessa.Näin tuotto maksimoidaan.
      En siksi enää odota mitään tältä ohjelmalta.

    • Naurettavaa touhua

      Maanantaina oli 24/7 tilaajilla huikea päivä, tehtäviä suoritettiin jopa 2 aikaa niihin meni yhteensä noin puolituntia, loppuaika sitten makoiltiin. Kyllä on rankkaa, ei tule voitto todellakaan helposti.
      Voisko 24/7 tilaajat tehdä valituksen harhaan johtavasta mainonnasta.

      • irma19

        Eikö uusi sääntö koske Dania ja Jennaa, koska petivaatteet sängyn päällä?

        Kausi surkeata katsottavaa. Vähän tehtäviä, kestävät hetken ja lopun ajan makailevat ja kilpailijatkin valittavat tylsyyttä. Jenna ja Danin makoilua ja peiton alla puuhailua ei todellakaan kiinnosta katsella.


    • Oumaikudnes

      Näin on! Ärsyttävää on myös se, että esim. eilen illalla asukkaat istuivat sängyissään (olivat luultavasti menossa nukkumaan), mutta kenelläkään ei ollut mikrofonia (ne roikkuivat naulassa). Luulisi, ettei heidän käskettäisi pitää niitä mikrofoneja käytössä niin kauan kunnes menevät nukkumaan ja lopettavat puhumisen. Asukkaiden puheesta ei siis saanut mitään selvää.

      Toinen asia joka ärsyttää, on koosteissa tekstityksen puute. Joidenkin asukkaiden puheesta ei yksinkertaisesti saa mitään selvää, puhuvat niin epäselvästi ja hiljaa.

      Bileitä ei tällä kaudella ilmeisesti järjestetä lainkaan, meneehän siihen rahaa, kun pitäisi tuollaiselle porukalle hankkia juomiset. Bileet ovat kuitenkin ainoa asia, jossa olisi jotain katsottavaa, kun asukkaat toikkaroivat kännissä.

      • Haiseeko henki pahal

        Minäkin olen ihmetellyt miten jotku asukkaat puhuvat niin ettei niillä huulet liiku yhtään, puhuvat kuin "vatsasta" epäselvästi mumisten. Kyllä BB:n pitäisi sanoa että peskää hampaat ja puhukaa selvästi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe