Kumpula

kirjuri@luukku.com

Tunteeko tai tietääkö kukaan Nikolai ja Anna Kumpulan vaiheita. Muuttaneet vuonna 1921 Alahärmästä Viipuriin. Pari vihitty 1906 Kurkijoella. Nikolai kotoisin Alahärmästä ja Anna Laukaalta. Lapsia aikin kaksi Vieno Aliina s. 1908. ja Wäinö s.1913. Erityisesti apua olisi tiedoista Viipuriin muuton jälkeen, lapsista ja myöhemmistä sukupolvista. Toivoisin saavani yhteyden tämän avulla.

3

224

  Vastaukset

  • Meillä on kaksi valokuvaa, toiseen kirjoitettu Anna ja Nikolai Kumpulat, tytär Vieno. Toisessa lukee Vieno Kemppainen. Ei tietoa miksi meillä on nämä kuvat.

  • Heippa. Haluaisin saada yhteyden nimimerkkiin Netty. Aiempi viestini poistettiin sääntöjen vastaisena??? Aikaviive tähän viestiin johtuu siitä, että huomasin vastauksesi vasta 16.2.2017.

  • Apua kaivattaisiin edelleen henkilöiden tietojen haussa. Toivoisin saavani yhteyden noista kuvista kertovaan vastaajaan. Kaikki muutkin tiedot olisivat tärkeitä, tiedon murusetkin. Yhteyden minuun saa vaikka sähköpostilla, osoite on kirjuri@luukku.com

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3850