Kiitos Paula ja Vesku

kiitos teille

Kiitos uskomattomasta tulkinnasta Eino Leinon Lapin kesä teoksesta.

Harvoin musiikki koskettaa näin syvältä, mutta nyt kokemus oli ainutlaatuinen.

Enpä muista itkeeneeni yhtä vuolaasti pitkään aikaan.

Musiikilla on ihmeellinen eheyttävä voima.

Sydämellinen kiitos!

47

900

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kiitos teille

   Ajattelin, että kuuntelen tämän tulkinnan mahdollisimman usein, mielellään joka päivä.

   Jotta muistaisin sen mikä on elämässä tärkeintä. Rehellisyys, aitous ja rakkaus.

   Kaikki tämä turhanpäiväinen hälinä, jonnin joutavat, joutavat pois.

   Toivon Veskulle terveitä elinpäiviä, pidä huolta itsestäsi. Jotta ennätät nähdä miten paljon sinua rakastetaan. Ja myös Paula.

  • jaskan kaveri

   Hienoja tulkintoja Paulalta myös Joutsenet ja ensi perjantain Koneeseen kadonneet.

  • kiitos.....

   Katson Vain Elämää yksinomaan Paulan ja Vesa-Matin takia.

   • nolla paula

    Tylsä ja geneerinen jopa iskelmälaulajaksi. Ei mitään annettavaa nyt - eikä koskaan aiemminkaan ole ollut. 0/5.


   • parempi Paula

    Onneksi siel on toinenkin Paula. Paula Vesala, joka yllättänyt monet taidoillaan. Paula Vesalan lahjakkuus ei tullu esille Nylon Beatissa, nyt soolona tulee.


  • kyllästynyt

   samat kuluneet maneerit ..katse alas katse sivulle katse kaukaisuuteen....vaikka se mitä laulaa niin nuo samat liikkeet ja elkeet. Viis numeroa liian pieni kulunu virttyny farkkutakki niskassa että kaukana tyylikkäästä.

   • keinotekoista

    Oivallinen kiteytys:) Ja suu ammollaan kaikissa kuvissa mitä lehdissä näkyy?
    On täytynyt opetella peilin edessä kaikki ilmeet ja maneerit...
    pukeutumisesta vielä, että aina tiukat joustavat sukkahousut päällä. Olisi joskus hame tai kokomekko. Pisteenä päälle 15 sentin korkkarit jalassa. Paula on luonnossa aika lyhyt, mitä läheltä nähty ja päätelty. Ei voi olla 169cm mikä jossain oli, ei millään. viis senttiä liikaa , vähintään..


   • iskelmäpöly
    keinotekoista kirjoitti:

    Oivallinen kiteytys:) Ja suu ammollaan kaikissa kuvissa mitä lehdissä näkyy?
    On täytynyt opetella peilin edessä kaikki ilmeet ja maneerit...
    pukeutumisesta vielä, että aina tiukat joustavat sukkahousut päällä. Olisi joskus hame tai kokomekko. Pisteenä päälle 15 sentin korkkarit jalassa. Paula on luonnossa aika lyhyt, mitä läheltä nähty ja päätelty. Ei voi olla 169cm mikä jossain oli, ei millään. viis senttiä liikaa , vähintään..

    tämänkin laulajan suosio on suuri mysteeri. karaoketason hoilaaja suppealla äänialalla ja todella ärsyttävä persoona mitä julkisuudessa antaa itestään ulos.


   • Hanba
    iskelmäpöly kirjoitti:

    tämänkin laulajan suosio on suuri mysteeri. karaoketason hoilaaja suppealla äänialalla ja todella ärsyttävä persoona mitä julkisuudessa antaa itestään ulos.

    Ei nyt Paulaa noin voi verrata karaokelaulajaksi ! 50 v uraa takana ja jatkuvasti pysynyt pinnalla! Mahtava laulalaja !


  • Ihana ja rakas Paula

   Kyllä Paulan on tulkinnut, esittäjänyt ja laulanut kaikki kappaleet Vain Elämää kolmannella kaudella hienosti. Osaa hyvin tulkinta ja tuoda elämän kokemuksen mukaan esitykseen. Osaa ottaa aina yleisönsä. Lapin kesä, joutsenet ja Missä muruseni on kaikki ollee hyviä ja hyvä oli myös erilainen versio Koneeseen kadonneet kappaleessa. Hyvin tunnistaa Paulan aina. Sovitettu kappalee hyvin. Kohtelee Faneja upeasti. Paula on edelleen ihana ja rakas esiintyjä.

   • nolla kautta viis

    Turha mikä turha.


  • Peter Pan

   Vain Elämää: Hienoja Tulkintoja Paulalta

   • höhöhöö

    Paula on noista nykyisistä "tähdistä" surkein.


  • Ihailija_95

   Paula on upea artisti, joka osaa ottaa yleisön haltuun ja tulkita kappaleet kauniisti ja eläytyen. Persoonana todella sympaattinen ja ihana. Ja ääni on kaunis ja tumma- käheys lisää vain tiettyä mystisyyttä.

   Kunnioitan, arvostan ja ihailen häntä hyvin paljon sekä artistina että persoonana.Olen tavannut hänet kerran; todella mukava ja ystävällinen ihminen. Vain elämää- ohjelmassa mielestäni ehdottomasti parhaita artisteja! :)

  • ei fanittaja

   Totuushan on ettei Paulan ääni enää ole oikein kunnossa.

   Jos tuolla äänellä, uutena artistina nyt menisi esiintymään johonkin tanssipaikkaan yleisö buuaisi pihalle.

   Hienoa kuitenkin, että entiset fanit jaksavat kannattaa Paulaa edelleen.

  • Ihailija_95

   Ei ole kunnossa? No se riippuu siitä, mitä haetaan ja mistä pitää. Paulan ääni on nykyään madaltunut ja vähän käheämpi, mitä tosin on aina ollut. Omasta mielestäni se kuulostaa todella hyvältä, jotkut toki voivat olla eri mieltä. Hän kuitenkin laulaa puhtaasti ja virheettömästi. Jos haetaan Whitney Houstonin tai Beyoncén soundia, korkeaa ja voimakasta, niin ei se tarkoita ettei Paulan ääni olisi kunnossa. Äänet ovat erilaisia, niin kuin ihmisetkin. :)

  • mummon ikäkriisi
  • Ihailija_95

   No niin, Paula ei ole mikään mummo, joten älä viitsi. Ja mikäli et lukenut juttua kunnolla niin tässäpä pieni fakta: Paula koki suuren ikäkriisin nelikymppisenä, josta tuokin juttu kertoo. Hän koki epävarmuutta, kun nuorempia tuli alalle. Kunnes hän tajusi että nimenomaan kokemus on hänen valttikorttinsa persoonallisen ja tunnistettavan äänen lisäksi! Nykyään hän on sinut ikänsä kanssa ja tekee mitä haluaa. Paula on nuorekas eikä tunne itseään liian vanhaksi ammatilleen ja tyylilleen (niin kun ei olekaan). Minusta tämä on ihailtavaa. Miksi käyttäytyä kuin mummo, kun ei tunne itseään sellaiseksi?

   • täysmummo

    Mummo on ja ei ole sitä hehkuttanut. Ainakin yksi lapsenlapsi on.
    Mm Helena Lingren joka ei näytä mummolta hehkuttanut lapsenlapsestaan monet kerrat. Ei häpeä olla mummo vaikka hän kävis paljon nuoremmasta.


  • öööööööööööööööööööö

   no voi h.elevetti tuota et usko itsekkään! todellakin tekee mitä haluaa ja loppujen lopuksi tekee pellen itsestään

  • Ihailija_95

   En puhunutkaan siitä, onko hänellä lapsenlapsia...vaan tyylistä. Miksi pukeutua mummomaisesti, jos se ei tunnu oikealta tai omalta? Ja toki jokaisella on oma mielipiteensä, mutta minusta eikä sellaisten 10 000:n fanin mielestä hän ei tee itseään naurunalaiseksi. Minusta hän on vain rohkeasti oma itsensä/ toteuttaa omaa tyyliään onnistuneesti. :)

  • mörö

   mitä tarkoittaa pukeutua mummomaisesti?? Jos seitenkymppinen kehtaa vetää pillifarkut lättäperzeeseen niin siitä on jo tyylikkyys kaukana..jotenki vaan tuntuu että taitaa PK tulla uudelleen lapseksi niinkuin vanhukset yleensä jossain vaiheessa tulee kun sitä ikää tarpeeksi tulee. Onhan se joskus ollut tyylikäs mutta nyt sekin tyylikkyys on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä..ei ne virttyneet farkkutakit ja pillit tuo sitä mennyttä nuoruutta takaisin ja kurttunen naama sekä kädet on melko ristiriitainen yhdistelmä noitten rääsyjensä kanssa,

  • Ihailija_95

   No niin. Voit toki olla tuota mieltä, jos haluat. Mutta farkkuja ja farkkutakkeja käyttävät kaiken ikäiset nuorista vanhempiin. Tulee uudelleen lapseksi? Jos pukeutuu nuorekkaasti? No voi hyvänen aika...

   Ja Paula on kylläkin ikäisekseen todella hyvin säilynyt ja muutenkin hyvännäköinen. :)

   P.S. No itse laskisin mummomaisiin vaatteisiin löysät, värittömät, erittäin peittävät sekä tietenkin tyyliltään vanhahtavat vaatteet.

   • monenmoista löytyy

    Ihan eri asia farkut, lököttävät farkut tai farkkulegginsit. Farkkuja on moneen lähtöön.
    Mielestäni PK käyttää legginstyylisiä farkkuja, jotka ovat kuin sukat kintuissa.
    Eik' kukaan odotakaan lökötysfarkkuja pitävän. Miks ei muodikas hame, mekko tms..?


  • mörö

   kannattaako puhua "hyvin" säilymisestä tässä tapauksessa kun tietää että operaatioita on tuohonkin naamatauluun tehty vuosien varrella..se vain olisi mielenkiintoista nähdä että minkä näköinen rouva olis ilman näitä kaikkia operaatioita kun olisi antanut vanhuudelle vaan reilusti periksi. Ja huom. nuorekas ja nuorisopukeutuminen on kaks eri asiaa ..ja pk näköjään harrastaa tätä jälkimmäistä.

  • Ihailija_95

   Jaha, voi olla että on joskus jossain fiksauksessa käynytkin, mutta yli ei ole ainakaan mennyt. Ja Paula käyttää tavallisia pillifarkkuja, eikä siinä mitään kamalaa ole, varsinkaan jos kroppa kestää. Ja käyttäähän hän myös hameita ja myös mekkoja, ainakin keikoilla ja juhlatilaisuuksissa.

   Ja onhan noita muitakin nuorekasta tyyliä käyttäviä- miten esimerkiksi Aira Samulin? Ikää hänellä melkein 90 vuotta ja pukeutuu huomattavasti radikaalimmin ja eri levelillä muutenkin meikin ja hiusten kanssa. Tai vaikkapa Lenita Airisto, joka on myös Paulaa vanhempi.

   Paulalla on kuitenkin kohtuus kaikessa, överiksi ei ole mennyt vaan hyvän maun rajoissa. Tosin eiväthän kaikki tietenkään pidä...mutta miksi kuluttaa aikaansa kritisointiin?

   • suotta verrata

    Aira Samulin on aina pitänyt oman persoonansa/tyylinsä ja saa pitääkin. Minihame on aina ollut Airan tavaramerkki. Mutta tyyliä en pidä nuorekkaana vaan pelkästään Airalle ikuisesti kuuluvana tavaramerkkinä ei voi puhua radikaalisuudesta kun kyseessä on Aira. Hän ei ole muuttanut mitään elämänsä aikana pukeutumisessa, siitä "tavaramerkki". Lenitallakin on aina ollut oma tyyli. Kampauskaan ei ole muuttunut vuosien saatossa.


  • Airatäti

   Yks Aira kyllä riittää tähän maahan, eipä tuo pk ole nuoremmalla iällä farkkutamineissa heilunu joka paikassa mutta huomaa vaan että on joku ikäkriisi menossa kun rääsyt eiku menee teinimmäksi kun ikää tulee....kylmä totuus on silti että kohta on seitenkymppinen ja sen näkee kyllä naamasta kaulasta ja käsistä oli päällä mitä nuorisokuteita vaan.

  • Ihailija_95

   2000-luvun alusta on farkkuja käyttänyt, eli jo viisikymppisenä ja se sopii hänelle. Ja nimenomaan- niin Lenitalla, kuin Airallakin on oma tyylinsä, niin saa olla Paulallakin. Artistin työssä vain täytyy ja on hyväksi uusiutua ja muuttaa tyyliä, jos haluaa uraansa pitkittää. Niinhän kaikki tekevät- ja Paulan tapauksessa itse olen ainakin sitä mieltä, että nykytyyli sopii hänelle paljon paremmin kuin muutaman vuosikymmenen takaiset jakkupuvut! :)

  • Airatäti

   vanhassa lattape.rseessä pillit vau jopa on sexy. vaihtais sitä mummokampaustakin saman tien nuorekkaamaksi

  • Ihailija_95

   Vanha? Jos joku on vanha niin Aira etkä häntä ole haukkumassa... Ja hanki lasit, Paulalla on edelleen hyvä kroppa! Niillä säärillä voi kyllä kaikessa rauhassa käyttää pillifarkkuja. :) Ja mikä ihmeen hokemasi lättäperse, nyt ei taideta puhua samasta henkilöstä...O.o

   Ja kampauksesta nyt vielä, kun niin kritisoit: sehän on nuorekas! Eihän hänellä mitään tiukkaa nutturaa ole vaan lyhyet, modernit hiukset, jotka on aina kauniisti, (mutta ei liikaa; ei mitään mummojen käkkäräkiharoita) kiharrettu. Ei siis mitään mummomaista.

   Ja vielä: etkö parempaa tekemistä keksi kuin kritisoida anonyyminä netissä henkilöitä, joista et pidä? :D

   • saunapuhdas

    Haluttasi nähä Paula silleen, että on vetänyt tukan ponnarille tms... ja täysin ilman meikkiä. Toivoisin että on tänä vuonna tanssii tähtien kanssa kilpailijana ja siinä näyttää ittensä saunapuhtaana ja tukka pois silmiltä..Ei tuu mieleen että tukka olis koskaan vedetty korvallisilta pois.


   • missäryhdikkyys
    saunapuhdas kirjoitti:

    Haluttasi nähä Paula silleen, että on vetänyt tukan ponnarille tms... ja täysin ilman meikkiä. Toivoisin että on tänä vuonna tanssii tähtien kanssa kilpailijana ja siinä näyttää ittensä saunapuhtaana ja tukka pois silmiltä..Ei tuu mieleen että tukka olis koskaan vedetty korvallisilta pois.

    Tuon kun näkisi, niin kunnioitus lisisi huimasti. Hiukset pois silmiltä ja niskasta ja tukka ponnarille :)


  • Airatäti

   no en ole kyllä ainoa joka kritisoi että hankippa sinä ne lasit ja kato aikaisempia kommentteja ja anonyymi se sinäkin olet

  • Ihailija_95

   Aha, olen 19 eikä ikänäkö ainakaan minun tapauksessa vaivaa, aina on ollut hyvä näkö. :))) Ihmettelen kieltämättä tuota että pidät 100-vuotiasta Airaa tyylineen ok:na mutta olet Paulaa halventamassa...

   Ja kyllä olen anonyyminä, mutta en olekaan haukkumassa ketään.

  • fani1

   Paula on ok, mutta hämmästyttää hoikkaakin hoikemmat reidet. Ei ne varmaan ihan sauvakävelyllä ole aikaan saadut. vanhempi ihminen kun on hoikka, niin ei välttämättä ole terveen näköinen. Ettei vain olisi jokin sairaus taustalla.....

  • minä pelkään paulaa

   kutistunut vanha mummeli. Järkky näky vain elämää-sarjassa kun menivät keilaamaan. Katsooko itseään lainkaan peiliin kun vetää pillifarkut jalkaan..mulla tulee Kirsti Paakkanen siitä nykyisin mieleen samanlainen käppänä

   • haapa12

    ja vanhoilla akoilla se vittu haisee


  • Fani1

   Luin hiljattain, että paulalla on henkilökohtainen avustaja. nuorempi naishenkilö, joka asuu naapurihuoneistossa ja jonka kanssa heillä on tämä yhteinen Oliver, kissa joka on lehtienpalstalla mainittava, joka kerta kun paulasta on juttu. Eihän se Paula enää freesi ole, mutta "henk.kohtainen avustaja" saa hänet tuntemaan jotenkin kyvyttömäksi hoitamaan omia asioitaan. Yhteiset New Yorkin asumiset sun muut lomat, liekö muutakin yhteistä.....

   • henk.koht avustaja?

  • Ihailija_95

   Kutistunut vanha mummeli? Ettei olisi näöntarkastuksen paikka? :D

   Tuo avustaja tarkoittaa assistenttia, joka jokaisella menestyvällä artistilla on. Hän hoitaa keikkajärjestelyitä jne. Paula on selvästi läheinen assistenttinsa Lauran kanssa, eikä siinä mitään ihmeellistä ole, työskenteleväthän he yhdessä ja Laura on ollut hänellä jo pitkään. Ja onhan noita ystäviä ennekin otettu lomalle mukaan. :D

  • mummukka10

   selittelyn makua havaittavissa sulla

  • Ihailija_95

   Mulla? Niin missä asiassa? Itse en vain Paulaa todellakaan näe minään mummelina vaan nuorekkaana valovoimaisena artistina. :)

   Ja assistentti on assistentti. Niinkö luulet, että nykypäivänä artistit hoitavat kaiken itse? Höpöhöpö. Jokaisella artistilla on meikkaaja, manageri ja assistentti.

   Vai tarkoitiko kenties tuota, että ystäviä otetaan useinkin reissuun mukaan? Niinhän se on. Vai jotain suhdettako ajattelit? Todella uskottavaa juu. :))

  • Liisa48
  • MrJuha82outolintu

   Paula ja Vesku - kaksi niin masentavan näköistä tyyppiä että! Ihme etteivät ole hyppänneet paino jaloissaan merenpohjaan nähtyään kauheat peilikuvansa. Ehkä kumpaisellakaan ei ole peiliä niin ei tarvitse kohdata kauheaa totuutta silmästäsilmään?

   • erikoinenidoli

    Onks ne syyliä vai mitä ne pampulat ovat sen Loirin naamassa?


  • Hienotartistit

   Haluatko selittää tuon? Millä tavalla he ovat muka huononnäköisiä? Paula edelleen on kaunis, tyylikkäästi ikääntynyt mutta silti nuorekas ja energinen, jaksaa paremmin kuin monet nuoremmat! Ei uskoisi niin korkeaksi hänen ikäänsä mitenkään. Veskussa tietenkin elämän vaiheet ja ikä näkyy eri tavalla, mutta eihän se ulkonäkö ole se ykkösasia. Arvostettu henkilö hänkin.

   Ja vastauksena toisen kysymykseen, niin uskoakseni luomia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   450
   3768
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   539
   3350
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2827
  4. 65
   1335
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   1331
  6. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1296
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1074
  8. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   838
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   492
   830
  10. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   82
   789
  Aihe