bi-miesten naiset huhuu!

nainen miehelle

Olen nainen, mieheni on bi-seksuaali. Asia on selvinnyt varmasti (kerron tästä tarkemmin jos keskustelu etenee). Kokemuksia miehellä ei ole, ja hän on erittäin uskollisuutta arvostava ylipäätään.

Mutta: fantasiat näkyvät monin tavoin selvästi. Samoin seksielämässä mielestäni näkyy tämä kiinnostus miehiin. Sen vuoksi mietin miten voimakas mieshalu on ja miten paljon se vie jotakin meidän väliltä...

Toisaalta tunnen voimakasta kiintymystä kun asia on yhteinen ja selvinnyt, toisaalta mietin jopa pelkkää ystävyyttä. Heilun vaihtoehtojen välillä.

On vaikeaa ymmärtää, että mies joka rakastaisi minua ei kuitenkaan olisi kiinnostunut minun pimpistäni. Mies selvästi (puheen ja reaktion tasolla) reagoi miehen välineisiin, ei naisen oikeastaan ollenkaan. Yhdyntä on kyllä nautinnollista. Joku etäisyys jää, ja mietinkin miettiikö mies miehiä minun kanssani? Sitäkö on tämäntyyppisen bi-miehen elämä: tunteet naisiin ja suuremoi seksihalu miehiin.
Pelkään että näiden ajatusten myötä oma haluni näivettyy vähitellen.

Miten olette selvinneet? Tunnetteko itsenne halutuiksi?
MYÖS BIMIEHET VOI VASTAILLA. KAIPAATTEKO NAISEN KANSSA MIESTÄ?

Jos olisin varma, että mieshalu on vain fantasia ja lisä, asia ei olisi ongelma.
Mutta pelkään näkemäni perusteella, että mieskiinnostus on seksissä (masturboinnissa ja fantasioissa ja kiinnostuksen kohteissa) se keskeisin, joskus minä kiinnostan. Ja minun kanssani on kiva olla helposti ja odottaa minulta naisena ymmärrystä.

Miehen historia on täysin heterohistoria. Mutta seksi on suhteissa aina hiipunut.
Niin nyt meilläkin. Ja jotakin ...Hmmm... erilaista siinä on kuin heteroiden kanssa.

14

652

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ap jatkaa

   olen huomannut tällaisia eroja heteromieheen:
   ei suutele samalla tavoin rakastuneesti
   ei tutki vartaloa (pillua) kuten hetero
   suosii takaapäin lykkimistä
   paljon silmät kiinni
   nopeasti yhdyntään.

   ja kalut kiihottaa sitä.

   • 17.

    Kannattaa kysyä mieheltäsi miten asia on. Siis, että kaipaako hän? Eikö hän enää halua olla sinun kanssa? Turhaan mietit pääsi puhki miten asia on ja vertaa miestäsi hetskumieheen :D


  • nainen ja bi-mies

   Myös bi-miehet kertokaa
   haluatteko enemmän miestä.

  • Bi-miehenä nautin sekä naisten että miesten kanssa! Ei minun naiseni jää mitään vailla kun ollaan yhdessä, saa kyllä kaiken huomioni. Enkä minä ainakaan halua enemmän miestä, harvemmin olen sängyssä miehen kanssa kuin naisen. Seksiä naisen kanssa 1-2 kertaa viikossa, miehen kanssa keskim. 5 kertaa vuodessa....

  • takaapäin

   nonyyminä tästä vois kertoa rehellisesti???

   • takaapäin

    Viesti karkas.

    Siis: Bi-miehet tai melko homot ja näiden naiset vastailkaa.
    Kohdistuuko seksihalu enemmän mieheen, hoivan ja ymmärryksen tarve naiseen. Tai kulissi.

    Haittaako kiinnostus omaan sukupuoleen vastakkaista kontaktia?
    Onko seksiä harvenmmin, runkkailua enemmän, puutteita esileikissä jne.

    Näin anonyyyminä asiasta kai vois kirjoitella rehellisesti????


   • fkfnjgv
    takaapäin kirjoitti:

    Viesti karkas.

    Siis: Bi-miehet tai melko homot ja näiden naiset vastailkaa.
    Kohdistuuko seksihalu enemmän mieheen, hoivan ja ymmärryksen tarve naiseen. Tai kulissi.

    Haittaako kiinnostus omaan sukupuoleen vastakkaista kontaktia?
    Onko seksiä harvenmmin, runkkailua enemmän, puutteita esileikissä jne.

    Näin anonyyyminä asiasta kai vois kirjoitella rehellisesti????

    Minun mielestä on vähän tehotonta vertailla ja miettiä kuka tai mikä kiinnostaa enemmän. Ennemmin kyseenalaistaisin miehen sitoutuneisuuden ja kiinnostuksen SINUUN eikä sinun sukupuoleen. Sun viesteistä kuultaa läpi epävarmuus, vaille jääminen ja ehkä epäluottamuskin? Hyväksytkö miehen biseksuaalisuuden ja hänet juuri sellaisena kuin hän on? Jos seksiin liittyy sinun huomiotta jättämistä, jatkuvaa omien tarpeiden korostamista jne. Hän tuskin on hyvä kumppani kenellekään muullekaan, oli se sitten mies tahi nainen.


  • apapap

   Mies on erittäin sitoutunut minuun, mutta en tiedä miksi. Koska kiinnostusta minuun (minun sukupuoleeni) ei ilmiselvästi ole.
   Seksi on jotenkin väkinäistä, mutta onnistuu.

   Olisiko niin, että mies on enemmän homouteen kallellaan?

   Hän haluaa suhteen naisen ja juuri minun kanssa.

   Vastaavia tunnelmia?

  • Toivon mä

   Eikö täällä tosiaan oo bi-miesten naisia tai bi-miehiä jotka ovat seksuaaliselta kiinnostukseltaan miehiin päin kallellaan ja siitä huolimatta naisen kanssa uskollisessa parisuhteessa.

   Kertokaa.

   • joku jossain

    Kyllä varmaan sellaisiakin on, mutta ehkä se ei heillä ole varsinaisesti ongelma. Eihän suurimmalle osalle heteropareistakaan ole ongelma, vaikka puolet ihmiskunnasta on vastakkaista sukupuolta, eli mahdollisia seksikumppaneita. Ongelmaksi se muodostuu sellaisille, joille seksi tulee ja on ennen kaikkea muuta.

    Oikein mielelläni sekstailen naisen kuin miehenkin kanssa, mutta en kyllä tunne mitään yhteenkuuluvuutta homokulttuuriin, enkä lainkaan tarvetta tai halua uskottomuuteen. Oma perhe on aina ollut itsestääselvyys, ja salaisuudet vaimon kanssa yhteisiä, ne on meidän asia.


  • Bi mies

   Moi!
   Tällä 34v bi mies. Olen naimisissa ja meillä on lapsia. Tykkään enemmän miehistä kun naisista, mutta nuorena en uskaltanut tulla ulos kaapista ja tuntui helpommalta elää suhteessa naisenkanssa kun miehen. Seksisuhteita miehiin on ollut ennen vaimoa joten tiedän kyllä mitä se on.
   Nyt vanhempana en homouttani häpeä ja olenkin julkisesti bi, mutta halut miehiä kohtaan ovat kasvaneet koko ajan. Olen kuitenkin ollut uskollinen koko suhteemme ajan. Olen miettinyt myös avointa avioliittoa, mutta pelkäämpä että saattaisi homma mennä ihan kokonaan homoiluksi..... En tiedä vaikeaa on. Välillä tuntuu että elämä on täyttä helvettiä!
   Mulla on kuitenkin niin vahva tunne side vaimooni ja rakastan häntä ihmisenä sekä lasteni äitinä aivan valtavasti, en ole valmis luopumaan myöskään hänestä.

   Seksi on hyvää, mutta joitainhan siitä puuttuu varsinkin kun homosuhteessa olen bottom. Haluaisin niin taas tuntea miehen sisälläni.
   Mutta näillä mennään, aina ei voi saada kaikkea, olen silti saanut jo enemmän kuin toiset elämältä saavat koskaan!!!

   • teme0576

    Moikkak!Päätin vastata koska itekin bi(M)!Olin naimisissa naisen kanssa ja erottiin,mut edelleen parhaita Ystäviä keskenämme!Vieläkin pussaillaan ja nukutaan joskus yhdessä,mutta enemmän kaipaan noilla kerroilla Miestä!Miehet ovat mulle kuiteenkin aina olleet se asia NR.1!!
    BiMiehet kiinnostaa,sillä koen itseni välillä naiseksi,mutten käytä mitään naisten vaatteita tai se on vain mun tunne...Olis kiva meilailla ja vaihtaa ajatuksia...Kiinnostukseni enemmän Miehiä kohtaan voi johtua siitä et olen naisten syhteen arka ja pelkään asioita esim.ei seiso,nainen ei oo seksuaalisesti tyytyväinen minuun,pitää mua outona...yms.
    Onko Sulla samanlaisia ajatuksia?
    Terv.teme0576


  • Homo heteroliitossa

   Hei!
   En ole tuo "bi mies", mutta bi seksuaali mies kuitenkin. Toi tarina vaan on kuin omasta elämästäni, paitsi meillä ei ole lapsia. Olen 32 vee, ollut aieemin parisuhteessa miehen kanssa, nyt jo vuosia naisen kanssa. Olen umpikujassa, en pääse eteen enkä taakse. Kovasti haluaisin miestä, mutta en rikkoa avioliittoamme.

   Mulla jonkin verran tullu ongelmia seksin suhteen, pelkään että erektio ei ole riittävä ja että en saa vaimoani tyydytettyä jne. Olisi kiva vaihtaa kuulumisia muiden kanssa. Sähköpostilla tjn....

   Kyllä seksi käteenvedon voittaa, mutta en ole kovi aloitteellinen, luulen että homoseksissä minua ei saisi pidettyä sängystä millään pois.

   • homo heteroliitossa

    Mulle saa meilata.... jaybi82@hotmail.com

    T: homo heteroliitossa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   35
   3425
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3237
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   362
   2906
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   58
   1420
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   95
   1224
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1184
  7. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1123
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1097
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   962
  Aihe