Pientä kuumeilua kolmosesta.

the

Hei vaan kaikille!
Täällä pienesti kuumeillaan kolmannesta mussukasta. Varsinaista yritystä ei vielä ole käynnissä, mutta ajatuksella ollaan puolison kanssa jo leikitty ja asiasta hieman keskusteltukin.

Hieman tykkäisin keskustella asioista tämän yrittämisen kanssa, sillä kaksi ensimmäistä lasta ovat tulleet aika spontaanisti, eli koskaan ei perheenlisäystä ole varsinaisesti yritetty.
Onko kanssasisarilla millaisia kokemuksia perheen kasvattamisessa? Onko ollut ihan yritämistä vai onko vaan ollut sellaista "huoletonta avioelämää" että tulee jos on tullakseen? (En keksinyt parempaakaan termiä edelliselle, joten älkää välittäkö tuosta avio-sanasta, minulle sillä ei ole väliä ootteko naimisissa vai ette.)
Entäs onko käynytkin niin ettei olekaan enää tärpännyt vaikka edellinen/edelliset lapset ovat saaneet alkunsa ns. helposti?

En ole koskaan tikutellut ovulaatioita, sillä luotan omaan kykyyni tuntea ja tarkkailla itseäni. Eilen ostin vaan ihan mielenkiinnosta testerin ja päätin kokeilla tänä aamuna että pitääkö tuo intuitio paikkansa. No plussahan sieltä tuli, mutta eipä me vielä tällä kierrolla taida pullaa uuniin yrittää :)

Asiallista keskustelua kiitos! Ylläpito poistakoon raa'asti kommentoinnit kielioppivirheisiin, moraalisointiin yms asiattomuudet/asiaan kuulumattomuudet. Koskee myös sitä surullisen kuuluisaa 10/32 höpöhöpöä.

7

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kantava voima

   12/32 ei ole höpöä ja eiköhän teilläkin ole parempi jättää kolmas maanvaiva hankkimata, kun muutenkin ihmisiä on liikaa. Jos parisuhteenne on huono, niin ei se kolmas lapsi siitä tee mielekkäämpää. Joudutte isomman auton hankkimaan ja kaikkea. Tuota se justiinsa on kun liian nuorena aletaan lapsia pukata ja mennään naimisiin liian aikaisin, niin sitten suhteesta paetaan lisääntymällä liikaa.

   • kysynpähän vaan

    öööö, niiden suhde vaikuttaa olevan hyvällä pohjalla, missä vaiheessa ap kirjoitti, että niiden parisuhde olis jotenki huono?


   • säälin sua papperoin

    Olen pahoillani, että ajattelet lastesi olevan maanvaivoja.


   • Realistiq
    kysynpähän vaan kirjoitti:

    öööö, niiden suhde vaikuttaa olevan hyvällä pohjalla, missä vaiheessa ap kirjoitti, että niiden parisuhde olis jotenki huono?

    Ei tuossa nyt tarvitse erikseen asiaa sanoa, jokainen jolla on kokemusta ja näkemystä tuon asian voi päätellä. Se on vain realismia ja kokemusta.


   • Realistiq
    säälin sua papperoin kirjoitti:

    Olen pahoillani, että ajattelet lastesi olevan maanvaivoja.

    Sinun äpärät on maanvaivoja, niin olet sinäkin.


   • the

    Huoh!
    Ei säästytty tuolta tyhjänpäiväiseltä lässytykseltä tässäKÄÄN aloituksessa ja joku vielä tarttui surkeaan provoosi.
    Älä ota kantaa kenenkään elämään jos et siitä tiedä käytännössä mitään.


   • totuutta kehiin
    Realistiq kirjoitti:

    Sinun äpärät on maanvaivoja, niin olet sinäkin.

    Voi hullupaska Oulusta. Säälittää, kun olet tuollainen pikkumunainen luuseri. Tuollaisella rumalla ukolla, ei voi ollakkaan muita kuin maanvaivoja lapsina. Tulevia kusipäänarsisteja ja huomionhakuisia takertujia. Aivan kuten sinäkin :):):)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   86
   3988
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   189
   3083
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   103
   2274
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1860
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1623
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1299
  7. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   954
  8. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   880
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   703
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   695
  Aihe