Epäselvyyksiä elämässä

Selvyyttä asioihin

Tein lopun eräästä ystävyyssuhteesta jokin aika sitten. Mietin vaan teinkö oikean ratkaisun? Tunsin itseni hyväksikäytetyksi siinä suhteessa, mutta oliko tuntemukseni sittenkin liioittelua ja kärpäsestä tulikin härkänen? Mitä toinen osapuoli ajattelee tilanteesta?
Onko elämääni tulossa muutoksia lähiaikoina vai jatkuuko yksinäisyys? Kannanko vielä menneen parisuhteen luurankoja kaapissa, kun uudet suhteet ei tunnu kiinnostavan vaikka toisaalta haluaisinkin jo kumppanin.
Tässä on monta kysymystä joihin haluaisin vastauksen ja sitä myötä hieman selvennystä omiin pohdintoihin

4

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäselvyyksiä elämäs

      Voi eikö joku voisi vastata

    • totta 1

      Selvyyttä asioihin.
      Sanotaan että olet eksyksissä koska kyselet mitä sinun tulee tehdä. Oikeastaan vain sinä itse yleensä tunnet itsesi joten sinulla on tieto siihen ratkaisuun mihin suuntaan haluamasi elämän voisit parhaiten ja itseäsi tyydyttävällä tavalla ratkaista.
      Tee vaikka näin.
      Vedä pysty viiva. Viivan vasemmalle puolelle kirjoitat hyvät asiat joita osaat ja olet toteuttanut. Viivan oikealle puolelle kirjoitat negatiiviset asiat itsestäsi. Yllätyksenäsi huomaat kuinka paljon löytyykään viivan molemmille puolille kerrottavaa.
      Sitten vaan tarkastelemaan tuloksia voiko hyviä asioita vielä parantaa ja huonoista asioista luopua tai ainakin korjata kohtuulliselle tasolle ympäristö huomioiden myös.
      Sitten vedät vaakaviivan ja sen alle kirjoitat tulevaisuutesi suunnan mihin pyrit. Huomaatko että itse tiedät parhaiten mitä haluat. Sitten vaan toteuttamaan vähän kerrassaan omaa elämääsi oman järkesi mukaan jolloin elämäsi löytää ja kohtaa uusia ulottuvaisuuksia. Huomaat pian että elämähän on ihan jees pitää vain valita mikä itselle sopii joka johtaa taas ympäristön huomaamaan että sinulla on elämä hallussa et ole siis tuuli viiri. Onnea itse tutkisteluun siitä se uusi elämä urkenee.

    • 4 Smile

      Ihan uhallakin katon mitä saan irti..

      Mennyt
      Kysyjä ei tiedä minkä ottaisi ja minkä jättäisi. Toinen vaihtoehto houkuttelee, mutta toisaalta se tuntuu liian kepeältä. On tehtävä päätös ja siihen liittyy aina vastuu. Toivo elää. Elämässä on myös onnea, viisutta ja iloa. Luovuuden ja inspiraation lähde on aina olemassa. Kun sen löytää, siitä voi ammentaa loputtomasti. On kuitenkin huolehdittava, ettei kaada tuota vettä maahan, joka ei kasva mitään. Tässä on vaalea aikuinen mies, joka mitä ilmeisimmin oli sinulle, enemmän kun ystävä. Jokin viesti kotiasioihin liittyen ollut, joka ehkäpä on tuonut tullessaan matkan eri paikkakunnalle.

      Nyt
      Kuoleman kortti. Ei tarkoita tietenkään nyt mitään kuolemaa - vaan sitä että on tapahtumassa isohko muutos. Viikatemies leikkaa entisen, mitä kasvaa tilalle- riippuu kysyjästä itsestään. Vaarana on toivottomuuden tunne joka on turha, tai aloitekyvyttömyys joka voi olla vähän aikaa hyväkin..Tää kuitenkin koskettelee jotain asiaa joka on jo jonkun aikaa kestänyt. Nyt on viisasta tällätä ne töppöset vaan maata kohti, erosta huolimattakin. Jotakin saat kuulla ja stressi on valmis.

      Tulee
      Vaikka tilnteesi nyt vaikuttaakin olevan kondiksessa, vaarana on jähmettyminen ja siit pitäis nyt luovia ittes irti. Vaikka näennäisesti tilanne on balanssisa, sen eteen kuitenkin on myös tehtävä töitä - mikään nimittäin ei ole itsestään selvää. Piru on sitonut miehen ja naisen. Elämäntilanne on jotenkin ahdistava, liian kahlittu. Usein syynä on se, että aineellinen hyvinvointi on päässyt ainoaksi hallitsevaksi asiaksi. Henki loppuu. Kahlitsija voi olla myös viha. Pitäisi miettiä omia asenteitaan kotiin liittyvissä asioissa. Ehkä käytät voimiasi väärin - hyvissä yhteyksissä, vaivalloinen ongelma ratkeaa.. Ristiverinen aikuinen mies ja jonkun asian paljastuminen kotiin liittyvissä asioissa.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot - myös mielikuvitus villeimmillään. Unissa ja unelmissa kulkevaauhkaavat vaarat, koska hän ei näe niitä. Tämä voi tarkoittaa myös omaa tai läheisen sairautta. Tämä on asia, jossa olet tuntenut jäänees pikkusen ulkopuoliseksi, etkä mahda sille mitään että vaadit faktoja pöytään. Jotakin tulee täysin puskista ja se saanee sut tuntemaan ittes erittäinkin onnistuneeks asioissas.

      Jotakin peräti ravistelevaa, johon liittyy nainen joka on lämmin, älykäs ja aikuinen ja jolla on hyvä sydän. Tää pikkusen elää tää tilanne ja vaatii päättäväisyyttä. Jotakin tulee vääjäämättä ja koet että tämä nainen jonka mielsit erittäinkin läheiseksi ystäväksesi - ei välttämättä sitä olekaan.
      Hirveä riita/kiukku harvemmin tavatun ihmisen takia. Tässä on mukana aineellisia asioita ja ristiverinen aikuinen nainen. Nyt pitää olla topakkana ja takoa kun rauta on kuuma., sillä sen myötä saat myös lopulta kevyemmän mielenkin. En kyllä tiiä mikä tuo vaaleahko nainen tos sit on..
      Jokin yllättävä tieto/kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan ja sua se enemmänkin ahistaa. Tässä on tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä, jonkun jutun jälkeen joka ei ihan putkeen menny. Tulee joku viesti, joka tasapainottaa tilanteen ja alkaa se mollukkakin taivaallasi tilaa vallata.
      Elämän pyörä: Tämä liikkuva kortti merkitsee usein elämän muutosta. Mitä kylvää - sitä myös niittää. Myös pelottava mahdollisuus voi toteutua. Yleensä vahva kortti, uusi on innostavaa. ja kun sitten täällä on tuo maljojen (hertta)9, tää sitte tarkottaa onnellista rakkautta/ aineellista hyvinvointia/tyytyväisyyttä ja terveyttä. Vaalea aikuinen mies ja muutosten tuulten puhaltelua. Tässä on myös miekkojen kuningas, eli vaikutusvaltainen henkilö (pappi/poliisi) näitten juttujen jälkeistä balanssia - joka tosin voi vaatia aikalailla voimavarojakin.
      Täällä on kaikki menestymisen elementit, mutta varo myös selkäs takana puuhastelevaa sakkia, jotka mielellään pukeutuvat valheelliseen hyväntahtoisuuden kaapuun. Kilpailu on kovaa, mutta voit onnistua siltikin ja se tuo sinulle välillä naurettavan onnellista oloakin ja lepoa aiemmista ponnisteluista.
      Maailmalta kiirii uutisia, jotka saatat mieltää pikkusen haasteelliseksikin. Kaikenlaisia voittoja ja ne saavatkin ajatuksistasi aika suuren vallan. Pikkusen joudut miettimään arvojasi uusiks, sinulle tarjoutuvasta uudesta mahdollisuudesta. Kaikenlaista sulle ehdotellankin..
      Rahasopimusasiat ovatten suht vaikeita ja niitä paljon itekses pohdit ja sua kismittää kun pitää osata ratkaista miten etenet jossakin jutussa joka liittyy eri paikkakuntaan ja siihen miten saisit luottamuksen ja harmonian taas takaisin.

    • Epäselvyyksiä elämäs

      Kiitos vastauksesta 4 Smile ja ihanaa syksyä sinulle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5604
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      57
      1718
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe