Kainuun ELY-keskus

Nyt Kainuun ELY-keskuksessa menossa YT-neuvottelut henkilöstön vähentämiseksi. Vielä koittaa se päivä jolloin ne sulkevat kokonaan Kainuun ELY:n

30

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pennasen kaverit

      J-Pennasella yt neuvottelut käynnissä,ei ole varaa enään ostaa uusia tumppuja.Tumputtaessa menee kaikki rahat , rakkuloita on jo kädet täynnä.

      • Luovuutta jokilta

        Katsohan jock jockia kun nyt esiintyy Pennasen kavereina.
        Joko jock jock tälle päivälle homoilit ja junkkasit?


    • Jo oli aikakin

      Valtion on aikakin jo tehostaa toimintojaan ja vähentää näistä virastoissa olevia suojatyöpaikkoja joissa työnteko ei ole se pääjuttu vaan virkapaikalla oleilu.

      • Luovuutta jokilta

        Jo olis aika minun ja Pennasen liittyä yhteen.


    • 2015 alusta kiinni !

      Kyllä kyseisen putiikin joutaa lopettaakin. Ei sillä ole koko Kainuun kannalta minkäänlaista merkitystä. Samat asiat voi hoitaa sivutoimena Helsingistä tai ainakin Oulusta yhden henkilön puolipäiväisenä hommana. Säästyisi melkoisesti ja nimenomaan otetaan silloin järki käteen eikä pidetä yllä mitään suojatyöpaikkoja veronmaksajien rahoilla.
      Kumileimasimet hoituu tehokkaammin Helsingistä käsin.

      • Hölmölandiassa

        80 000 ihmistä on työssä valtion virastoissa mikä lienee väkilukuun suhteutettuna maailmanennätys johon ei edes ddr:ssä kyetty. Tässä maassa on niin paljon jonninjoutavaa kynänpyörittäjää eri laitoksissa että paljon ois kirveellä töitä homman järkeistämiseksi.


    • PS:n rahat Sveitsiin

      Nyt kun päivystävä Kainuun Persujen tiedottaja on taas remissä niin voimmekin kysyä mielipidettä tähän asiaan: Ajankohtainen Kakkonen nyt (23.9) klo 21. Oikeudenkäynti Seppo Hauta-aho vs. PS
      23.9.2014 20:12 Seppo Hauta-aho

      Oikeudenkäynti
      Perussuomalaiset
      Puoluekokous
      Timo Soini

      28 kommenttia

      ilmoita asiaton viesti

      Taustaa

      Lokakuussa 2011 Perussuomalaiset rp:n hallitus päätti myöntää 1,5-2 miljoonan euron lainan (toimistohuoneiston ostamiseksi) Perussuomalaisten Tukisäätiölle. Samassa kokouksessa puolue päätti varata toimistohuoneiston remontointiin 0,7-1 miljoonaa euroa.

      Perussuomalaisten tukisäätiö ei ole nimestään huolimatta puolueen hallinnoima säätiö, vaan puolueen ulkopuolinen viiden yksityishenkilön hallinnoima säätiö. Kyseisellä säätiöjärjestelyllä siirretään puoluetukivaroja yksityisoikeudellisen säätiön omaisuudeksi, jonka hallituksessa mm. Timo Soini ja Raimo Vistbacka istuvat.

      Lähestyin puoluehallitusta ensimmäisen kerran tästä asiasta 1.9.2012 ja toin esille epäkohdat, jotka säätiöjärjestelyyn liittyvät. Useat lähestymiskerrat eivät tuottaneet tulosta. Esiinnyin Ajankohtaisessa kakkosessa asiassa 6.11.2012 ja jo siellä tuotiin esille, että säätiöjärjestelyasia pyritään saamaan puoluekokouksen käsiteltäväksi.

      Yritin saada säätiöjärjestelyasian puoluekokouksen käsiteltäväksi

      Yritin siis saada Perussuomalaisten puoluekokouksessa jäsenistön päätettäväksi säätiöjärjestelyasian. Tämä ei kuitenkaan onnistunut. Ensimmäisenä päivänä puheenvuoroni ja päätösehdotustani tukeva kannatuspuheenvuoro evättiin. Samoin evättiin myös kahdelta muulta henkilöltä puheenvuoron käyttäminen. Olisin tehnyt päätösehdotuksen puoluekokoukselle, jos olisin puheenvuoron saanut, että puoluekokous päättää ottaa käsittelylistalle uuden kohdan, jossa käsitellään puoluehallitukselle lähetetyt aloitteet. Niitä olivat ainakin säätiöjärjestelyä koskeva aloite, Perussuomalaisten eurokantaa koskeva aloite ja nuorten tekemä puolueen rahanjakoa koskeva aloite.

      Puoluekokouksessa ei kokouksen puheenjohtajalla, eikä myöskään puoluekokouksella itsellään ole valtuuksia eikä oikeuksia estää jäsenen puheenvuoron käyttämistä - näin nyt kuitenkin tapahtui. Blogitekstin alla on linkki videoon, josta voi käydä omin silmin katsomassa mitä tapahtui.

      Puoluekokouksen toinen päivä

      Koska en saanut kokouksen ensimmäisenä päivänä puheenvuoroa, niin hain toisena puoluekokouspäivänä puheenvuoroa kohtaan nro 20, "muut päätöstä vaativat asiat". Kun ollaan puoluekokouksessa, niin tuo päätös tarkoittaa tietenkin puoluekokouksen päätöstä.

      Esitin säätiöaloitteeni, johon sisältyi päätösehdotus: "puoluekokous päättää, että puoluehallitus velvoitetaan ryhtymään pikaisesti käytännön toimenpiteisiin puoluekokousdemokratian mukaisen säätiöjärjestelyn, jossa puoluevaltuusto valitsee joka vuosi Perussuomalaisten tukisäätiöön kuusi hallituksen jäsentä..."

      Aimo Remes kannatti päätösedotustani, joten siitä tuli varsinainen päätösehdotus.

      Koukousta johti tuolla hetkellä Timo Soini, joka päätti ilman keskustelun avausta omalla päätöksellään, että aloite viedään puoluehallituksen käsiteltäväksi ja kopautti nuijan pöytään - tämä ilman puoluekokouksen velvoittavaa päätöstä. Tässä kohtaa on tärkeä huomata, että yhdistyslain mukaan Timo Soini on esteellinen käsittelemään asiaa, koska hän istuu Perussuomalaisten Tukisäätiön hallituksessa. Yhdistyslain mukaan esteellinen henkilö ei voi osallistua asian käsittelyyn eikä tehdä päätösehdotuksia asiassa, jossa hänen henkilökohtainen etunsa saattaa olla ristiriidassa yhdistyksen edun kanssa. Tässä asiassa asia on juuri näin. Hallituksen jäsenen on oltava siksi erittäin varovainen.

      Seuraavan linkin takana on video, josta voi omin silmin katsella ja omin korvin kuunnella ensimmäisen puoluekokouspäivän tapahtumia. Hakiko allekirjoittanut puheenvuoroa vai eikö hakenut?

      • Koplari Kauko

        Pahempi aikoinaan oli keskustapuolueen Kauko Juhantalo.
        Ministerinä toimiessaan yritti koplata valtion ja omien rahojensa hoitamisen samaan pakettiin.
        Joutui siitä valtakunnanoikeuteen.
        Silloin meni luottamus keskustapuolueeseen asioidemme hoitajana.
        Kepun nykyinen puheenjohtaja Juha Sipilä on muuten lestadiolaisia ja se tausta näkyy hänen päätöksenteossa.
        Vajaa kaksi vuotta sitten tämä Juha Sipilä ehdotti Kajaanissa pidetyssä kuntavaalitilaisuudessa meilläkin olevan työvoimapulan ja sen lääkkeeksi vuolasta työperäistä maahanmuuttoa.
        Työttömyys oli silloin korkealla ja on vain kasvanut sen jälkeen.
        Joten tätä Sipilää ei pidä päästää minkään päätöksen päättäjäksi näin vailinaisilla ajattelulla.


      • kolmen kopla
        Koplari Kauko kirjoitti:

        Pahempi aikoinaan oli keskustapuolueen Kauko Juhantalo.
        Ministerinä toimiessaan yritti koplata valtion ja omien rahojensa hoitamisen samaan pakettiin.
        Joutui siitä valtakunnanoikeuteen.
        Silloin meni luottamus keskustapuolueeseen asioidemme hoitajana.
        Kepun nykyinen puheenjohtaja Juha Sipilä on muuten lestadiolaisia ja se tausta näkyy hänen päätöksenteossa.
        Vajaa kaksi vuotta sitten tämä Juha Sipilä ehdotti Kajaanissa pidetyssä kuntavaalitilaisuudessa meilläkin olevan työvoimapulan ja sen lääkkeeksi vuolasta työperäistä maahanmuuttoa.
        Työttömyys oli silloin korkealla ja on vain kasvanut sen jälkeen.
        Joten tätä Sipilää ei pidä päästää minkään päätöksen päättäjäksi näin vailinaisilla ajattelulla.

        Operaatio Lakaistaan maton alle on alkanut
        24.9.2014 10:36 Kristiina Kalliojärvi

        Oikeudenkäynti
        Perussomalaiset
        Säätiö
        Sensuuri

        63 kommenttia

        ilmoita asiaton viesti


        En ryhdy nyt kommentoimaan tai kuvaamaan Seppo Hauta-ahon nostamaa kannetta Perussuomalaisen puolueen johtoa vastaan ja sitä seurannutta oikeudenkäyntiä. Sitä koskevat faktat löydätte Sepon Hauta-ahon asiasta kirjoittamasta blogista, sen lopussa olevasta tallenteesta kesän 2013 puoluekokouksesta ja Ajankohtaisen kakkosen eilisestä ohjelmasta (löytyy Yle Areenasta).

        Sen sijaan on mielenkiintoista seurata, mitä on tapahtunut tuon eilisen jälkeen, jolloin asiasta tuli julkinen.Oli kaksi asiaa, joita olisi voinut odottaa tapahtuvan:

        1.Perussuomalaisten keskuudessa alkava tiukka selvittely siitä, mitä oikein on tapahtunut ja miksi. Odotettavissa oli myös kovaakin sananvaihtoa Soinin uskollisten kannattajien ja puoluejohdon toimintaan tyytymättömien välillä.

        Tulikin hiljaisuus. Tuntuu siltä, että asia halutaan hiljaisuudella lakaista maton alle. Facebookissa Perussuomalaisten avoin ryhmä oli tätä kirjoitusta aloittaessani poistanut jo ainakin kaksi avausta tuohon edellämainittuun Hauta-ahon blogiin liittyen. Ja vielä ihailtavalla ripeydellä. Tämän luulisi olevan huolestuttava merkki niille perussuomalaisille, jotka haluavat puolueen todella olevan niillä linjoilla, jotka puolueohjelmassa on määritelty. Puoluejohdon sen enempää kuin sen myötäilijöidensä toiminnassa on hyvin vaikeaa nähdä mitään avoimuuteen ja demokrattisuteen viittaavaakaan. Päin vastoin: sensuuri on yksi diktatuurin tunnusmerkeistä ja diktatuuri ei voi pysyä pystyssä ilman sensuuria (minkä luulisi meille suomalaisille tähän mennessä jo erittäin konkreettisesti ja omakohtaisesti selvinneen).

        Toinen asia, jota olisi voinut odottaa tapahtuvaksi oli, että valtamedia olisi hyökännyt, kuin ärisevä koiralauma luun kimmppuun, kommentoimaan ja ruotimaan tätä uutista, kaikella sillä pahantahtoisuudella, johon tiedämme lähimenneisyydestä sen, varsinkin Perussuomalaisten kohdalla, kykenevän. Jälleen: hiljaisuus.

        Jos olisin Perussuomalaisten suoraselkäistä, Suomen asiaa tosissaan ajavaa ja nykyhallinnon hulvatonta Suomen tuoamista huolestuneena seuraavaa kenttäväkeä, olisin tästä hiljaisuudesta vieläkin enemmän huolissani, kuin tuosta edellisestä. Se nimittäin kertoo median hyvin tietävän, ettei Perussuomalaisista nykyisellään, Soinin johdossa ole mitään vaaraa nykyisille vallanpitäjille, eikä heidän, ainoan oikean (meillä ei ole vaihtoehtoja) linjansa jatkumiselle. Soinia ei tarvitse enää suitsia. Hän on tottelevaisuuskoulutuksensa käynyt (ta sitten ei alunperinkään ollut kiinnostunut kuin omasta edustaan, kuka tietää) ja on nyt helposti talutettavissa lyhyessä hihnassa.


    • Persujen teinipanot

      Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen virallisti suhteensa 17-vuotiaan kanssa!
      Viihdeuutiset 24.09.2014 12:31

      Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen päivitti tänään (24.9.) Facebook-seinälleen parisuhdestatuksensa, jonka mukaan hän on suhteessa 17-vuotiaan Meri-tytön kanssa.

      Seiska kertoi Teuvon ja viitasaarelaistytön suhteesta jo toissa viikolla. Tuolloin kansanedustaja kiisti vielä asian.

      • Teinien persupanot

        euvo Hakkarainen teinitytöstä: Vien hänet vihille!
        Viihdeuutiset 24.09.2014 13:06

        Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen myöntää, että Seiskan toissaviikkoinen suhdepaljastus on täyttä totta. Seiska kertoi tuolloin, että Teuvolla on suhde 17-vuotiaaseen viitasaarelaistyttöön. Tänään (24.9.) Teuvo päivitti myös Facebook-sivunsa seinälle, että hän on parisuhteessa kyseisen tytön kanssa. Vielä toissa viikolla kansanedustaja kiisti suhteen.

        - Suhde on totta. Me seurustelemme, Teuvo myönsi Seiskalle tänään keskiviikkona.

        Miksi ihmeessä kiistit suhteen aiemmin?

        - No, se oli sellainen hätävale.

        Kauanko olette seurustelleet?

        - Jotain puoli vuotta.

        Onko suhde vakavalla pohjalla?

        - Kyllä näin voi sanoa. Haluan viedä hänet vihille.

        Tyttöhän on vasta 17-vuotias, ettehän te vielä voi mennä naimisiin.

        - Kohta tuo täyttää jo 18 vuotta.


        Teuvo, oletko humalassa?

        Teuvo, kuulostat aavistuksen humalaiselta. Oletko juopotellut?

        - No onhan tässä vähän tullut otettua.

        Oletko varma, että et huomenna kadu tätä haastattelua?

        - En varmasti kadu.

        Jos taas huijaat ja kiistät kaiken?

        - No en varmasti. Soittakaa sille tytölle. Kyllä se kertoo, miten asiat ovat, Teuvo päätti puhelun.


    • Kepun suunta

      Kepulaisilla menossa viimeiset ajat jolloin heidän kanntuksensa on yli 10 prosenttia. Jatkossa kepun kannatus tulee tipahtamaan samaan mitä Ruotsissa kepua vastaava puolue saa kannatusta eli sinne 3-4 prosentin luokkaan.
      Kepua pitää vielä nykyisissä asemissaan tämä ikäluokka joka on maaseudulla syntynyt maatalossa jossa on pari hehtaaria peltoa ja kymmenen hehtaaria metsää. Kuvittelevat heille kepun olevan sen ainoan ja oikean puolueen.
      Vaan kun hesitä alkaa aika jättämään, niin heidän lapsensa ei enää epua äänestä.
      Tämän tietävän kepulaiset itsekkin ihan hyvin ja siksipä heidän räksyttävä tyylinsä ei enää kovin pitkään enää vetele.
      Tämä kehitys on Suomelle pelkästään hyväksi ja loppuu kepulaisten lehmänkauppojen tekeminen joka käänteessä.
      Toki kepulaiset tämän totuuden tietäessään ovat sitä katkeria.

      • Teinien persu bänät

        Hakkaraisen teinirakas: Teuvo sekoilee - suhde ei ole totta!
        Viihdeuutiset 24.09.2014 13:44

        Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kertoi tänään (24.9.) Seiskalle, että hän on suhteessa viitasaarelaisen Meri-tytön, 17, kanssa.

        TAUSTAA: Teuvo Hakkarainen ja teinityttö – katso ensimmäinen yhteiskuva!

        Teuvo vahvisti suhteen myös Facebook-seinällään:





        Tavoitimme Teuvo Hakkaraisen uuden rakkaan, joka oli ärsyyntynyt ja hämmentynyt Teuvon suhdepaljastuksesta.

        - Suhde ei missään nimessä ole totta, Meri vakuutti.

        Mitä ihmettä? Miksi Teuvo väittää näin?

        - En kuule tiedä. Teidän pitää kysyä siltä.

        Hän väittää myös Facebookissa, että olette parisuhteessa?

        - Mitään parisuhdestatusta en ole todellakaan hyväksynyt, sillä emme ole edes Facebook-kavereita. Se oli kirjoittanut sen seinälleen.

        Onpas outoa.

        - Se sekoilee omiaan. Suoraan sanottuna minä haluan viettää aikani ihan oman ikäisteni kanssa. Emme ole Teuvon kanssa edes enää missään tekemisessä, Meri kertoi Seiskalle.



        PÄIVITETTY 24.9. klo 13:59: Lisätty kuvakaappaus Teuvo Hakkaraisen FB-seinältä.





        LUE LISÄÄ:

        Teuvo Hakkarainen teinitytöstä: Vien hänet vihille!

        Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen virallisti suhteensa 17-vuotiaan kanssa!

        Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen, 54, tapailee teinityttöä!

        Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen esitteli kotinsa Seiskalle: Naiset karttavat tällaisia paikkoja - video!

        Osa 6: Teuvo Hakkarainen kalastusohjelmassa: Vedän änkyräkännin kerran kuussa - video!

        Kohukansanedustaja Teuvo Hakkaraisen hurja krapulavinkki - näin lähtee morkkis!


      • Jo on tiedot
        Teinien persu bänät kirjoitti:

        Hakkaraisen teinirakas: Teuvo sekoilee - suhde ei ole totta!
        Viihdeuutiset 24.09.2014 13:44

        Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kertoi tänään (24.9.) Seiskalle, että hän on suhteessa viitasaarelaisen Meri-tytön, 17, kanssa.

        TAUSTAA: Teuvo Hakkarainen ja teinityttö – katso ensimmäinen yhteiskuva!

        Teuvo vahvisti suhteen myös Facebook-seinällään:





        Tavoitimme Teuvo Hakkaraisen uuden rakkaan, joka oli ärsyyntynyt ja hämmentynyt Teuvon suhdepaljastuksesta.

        - Suhde ei missään nimessä ole totta, Meri vakuutti.

        Mitä ihmettä? Miksi Teuvo väittää näin?

        - En kuule tiedä. Teidän pitää kysyä siltä.

        Hän väittää myös Facebookissa, että olette parisuhteessa?

        - Mitään parisuhdestatusta en ole todellakaan hyväksynyt, sillä emme ole edes Facebook-kavereita. Se oli kirjoittanut sen seinälleen.

        Onpas outoa.

        - Se sekoilee omiaan. Suoraan sanottuna minä haluan viettää aikani ihan oman ikäisteni kanssa. Emme ole Teuvon kanssa edes enää missään tekemisessä, Meri kertoi Seiskalle.



        PÄIVITETTY 24.9. klo 13:59: Lisätty kuvakaappaus Teuvo Hakkaraisen FB-seinältä.





        LUE LISÄÄ:

        Teuvo Hakkarainen teinitytöstä: Vien hänet vihille!

        Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen virallisti suhteensa 17-vuotiaan kanssa!

        Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen, 54, tapailee teinityttöä!

        Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen esitteli kotinsa Seiskalle: Naiset karttavat tällaisia paikkoja - video!

        Osa 6: Teuvo Hakkarainen kalastusohjelmassa: Vedän änkyräkännin kerran kuussa - video!

        Kohukansanedustaja Teuvo Hakkaraisen hurja krapulavinkki - näin lähtee morkkis!

        Jopa on persujen parjaajalla luotettavat lähteet, SEISKA-lehti.
        Olette te vaan typeriä kun uskotte kyseisen lehden juttuja.
        Ei taida olla teillä kaikki muumit laaksossa.


    • jock jock ojigianal

      Mälli siellä, mälli täällä - penna junkaa joka säällä! Äiti osti jo uuvet tumputkin..tum..tum..jo

    • lopputiliin kaikki

      Kainuun ely on valvomattomuudellaan tuhonnut jo osan kainuun vesistöistä, joten olisi ollut kainuun kannalta monta kertaa parempi mikäli koko virastoa ei olisi kainuussa ollutkaan.

    • ?? --??

      Miten nämä persujen jutut liittyy Kainuun ELY.keskukseen?

    • tum tum

      Miten nämä persujen jutut liittyy Kainuun ELY.keskukseen?
      Kysy Pennaselta se tietää.

    • tump tump

      Pennanen on mukaviisas tumputtaja joka kuppaa aiheet ja ideat muualta, omia ajatuksia ei ole.

    • rovasti

      Eihän sillä ole muuta mielessä kuin se yksi asia?.

    • nyrkillä töitä

      Tämmösiä hakkaraisia ei eduskunta tarvitse.eikä kukaan 17.v tyttö tuollaista sikanaamaa vaikkaolis rahaa.tytön isänä hakkarainen makoilis jo sairaalassa sais isänkädestä kunnolla

    • dwqwweweqwewd

      Milloin ELY-keskusksen johtajat osa työntekijöistä saadaan käräjile Talvivaara asioista.

      • kuinkas se nyt noin?

        Ely -keksus on asianomistajana käräjillä!

        Siis asianomistajana, ei syytettynä.

        Jospa Pekka Perän ja kumppaneiden asianajajat selvittävät perusteellisesti myös Ely -keskuksen osuuden tapahtumien kulkuun, kun alkavat rakentamaan puolustusta syytetyille.


      • kuka mitä lupasi?
        kuinkas se nyt noin? kirjoitti:

        Ely -keksus on asianomistajana käräjillä!

        Siis asianomistajana, ei syytettynä.

        Jospa Pekka Perän ja kumppaneiden asianajajat selvittävät perusteellisesti myös Ely -keskuksen osuuden tapahtumien kulkuun, kun alkavat rakentamaan puolustusta syytetyille.

        Ely keskuksella olisi ollut kaikki mahdollisuudet estää ympäristön saastuttaminen ja Talvivaaran olisi ollut pakko toimia laillisesti.

        Ely keskus oli passiivinen. Myötävaikuttiko Ely keskus siihen, että nyt epäillyt ympäirstörikokset pääsivät tapahtumaan? Ei ainakaan estänyt.

        Siitä kaivoksesta tuli kultakaivos - juristeille.


      • kuka mitä lupasi?
        kuka mitä lupasi? kirjoitti:

        Ely keskuksella olisi ollut kaikki mahdollisuudet estää ympäristön saastuttaminen ja Talvivaaran olisi ollut pakko toimia laillisesti.

        Ely keskus oli passiivinen. Myötävaikuttiko Ely keskus siihen, että nyt epäillyt ympäirstörikokset pääsivät tapahtumaan? Ei ainakaan estänyt.

        Siitä kaivoksesta tuli kultakaivos - juristeille.

        J-Pennanen lupasi muuten uudet tumput minulle.


    • Vitsi=kepu

      On ne vaan nuo kepua äänestävät Suomen yksinkertaisinta porukkaa.
      Muiden puolueen kannattajia se naurattaa näiden kepulaisten pöljyys.

    • kuntareformi

      Kuntia yhdistämällä ja poistamalla 5 vuoden irtisanomisuoja saataisiin kuntiin aikaan roimat säästöt.
      Tämä ei maistu keskustapuolueelle.
      Ilmeisesti liian paljon tuttuja kepulaisia on suojatyöpaikoissaan näissä kunnissa.

    • fghjklö

      J-Pennanen pieraisi ja huusi äiti nyt tuli taas suklaata housuun.

    • PIARU

      nyt haesoo!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe