Kuala Lumpurin kenttä (LCCT) ja muita kokemuksia

Aasia2014

Hei!

Olemme lähdössä kaveriporukan kanssa Thaimaahan ja sieltä mahdollisesti parin päivän reissulle Kuala Lumpuriin. Millaisia kokemuksia ja käytännön vinkkejä teillä olisi antaa kentältä keskustaan siirtymisessä? Lennämme AirAsialla...
Myös nähtävyys ja hotellivinkkejä otetaan vastaan!

4

202

  Vastaukset

  • heipä hei
   LCCTerminaalista keskikaupungille on matkaa seittemisenkymmentä kilsaa. aikaa kuluu tunti / pari. terminaalin edessä on TEXI Counter koju, josta voi ostaa taxikupongin hotellille. hinta jossain sadan MYRrin huitteissa perustaxi ja sadanviidenkympin, tilataxi. toinen vaihtoehto on AirAsian oma bussi, joka ajaa keskusasemalle (KL Sentral). lippuja saa ylheensä lentoemolta konheesa viiden MURrin hinthaan. sieltä etteenpäin pääsee sit taxilla (kaupunkialuheela ei kahdella kympillä pitkälle pääse), MYrabidilla (http://www.myrapid.com.my/#) tahi näköalabussilla (http://www.myhoponhopoff.com/), jollon saa ihan kivan sight seeingin samala.
   aika hyvä tietopaketti nähtävyyksistä ja hotelleista olis täälä: http://www.kl-hotels.com/
   jos vain pari päivää aikoo majjailla, niin mie ottasin majapaikan tuolta Bukit Bintangin aluhheelta. siinon palijon näkemistä kävelymatkan pääsä. mie asuin viime talavena muutaman päivän Bintand Warisanisa ja soli minusta hintaansa nähen ihan kiva. vähin jo kulahtanu mutta oikeen kotonen tunnelma ja keskeiselä paikala. mutta aika hyvin niisä ylheensä hinta ja laatu vastaavat toisihhaan.

   terkut:
   perapappa

  • Air Asia käyttää KLIA2 eli kakkosterminaalia,joka on valmistunut noin puoli vuotta sitten.Parhaiten cityyn pääsee käyttämällä KLIA Ekspres junaa mikä kulkee lentokentän ja KL Sentralin väliä.Matka taittuu lentokentältä kylille 28 minuutissa ja yhdensuuntainen hinta on 8-9 euroa.

   laskeutuminen Kuala Lumpuriin videolla.

   http://youtu.be/MuRvJc3QVic

  • Helpommalla pääsee jos ottaa taksin, varsinkin jos hotelli on Bukit Bintangin alueella. Tämän vuoden helmikuussa TEXI counterilta ostettu taksimatka perustaksilla maksoi 70 ringgittiä. Eli yksin matkustavan kannattaa mennä junalla, kahdelta matka maksaa suunnilleen saman menee sitten junalla tai taksilla mutta taksilla helpompaa ja jopa nopeampaa ellei hotelli satu olemaan KL sentralin lähellä.

  • Juna on kätevä. Takaisin kentälle tullessa voi jo aamupäivällä jättää laukun juna-asemalla lähtöselvitykseen ja mennä illalla kentälle ilman matkatavaroita, laukku menee lennolle automaattisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   160
   8267
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   84
   3181