Tarot-lukija

Liljan kukka

Hei,

voisitko tehdä minulle tulkinnan? Työasiat ovat pinnalla ja rakkausasiat. Ja tietenkin voit kertoa mitä vain nousee :) Kiitos kultainen sinulle

4

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luin pyyntösi ja päätin tehdä tulkinnan.

      Päätin tehdä tulkinnan kahdessa osassa, koska pyyntösi koskee kahta eri aluetta. Tein ensimmäisen tulkinnan työelämästäsi.


      Hyviä uutisia.

      Sain heti ensimmäisenä korttina lanttiässän. Kortti kuvastaa pilvestä urottuvaa kättä joka pitelee kolikkoa. Taustalla on puutarhaportti, jonka takana näkyy kaukainen vuori.

      - Näkisin niin, että sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta, tai sitten kyseessä on yksinkertaisesti viesti siitä että tiedossa on positiivisia asioita työelämään tai talouteen liittyen.

      - Toisaalta se voi myös symboloida jo konkretioitunutta, olemassa olevaa mahdollisuutta.


      Toinen kortti on maljojen lähetti. Kortti kuvastaa hieman hassuhkosti pukeutunutta miestä, baretti päässä. Mies on rannalla ja pitelee maljaa josta kurkistaa kala, miestä ihmetellen.

      - Kortti saattaa symboloida yllättävyyttä - samanlaista yllättävyyttä kuin miehen pitelemästä maljasta yhtäkkiä kurkistava kala. Kenties tämä tarjottu mahdollisuus tulee sinulle täysin yllättäen esimerkiksi jonkin uutisen muodossa, tai et ole vain osannut odottaa sitä.

      - On toisaalta myös nähty, että kortti kuvastaa haastetta. Ehkäpä tarjottu mahdollisuus esiintyy jonkinlaisen uuden haasteen muodossa - tarjottu mahdollisuus tarjoaa siis uusia, positiivisella tavalla vaativampia haasteita itsellesi. Voi olla mahdollista, että tämä vie sinut uusille vesille.

      - Kenties olet hämmentynyt tämän uuden mahdollisuuden tai pohdintojesi edessä. "Kannattaako mahdollisuuteen tarttua?"
      Suosittelen luottamaan ennen kaikkea vaistoosi, sydämeesi ja sisäiseen intuitioosi - siihen kuinka sinusta sisimmässäsi tuntuu.

      Kolmas kortti nelosmiekat. Kortti kuvastaa kultaista sarkofagia kirkkohuoneessa. Sarkofagin päällyksessä on kultainen ritari, selällään rukousasennossa, harras ilme kasvoillaan.

      - Tulet saamaan vähintäänkin hetkittäisen mielenrauhan - tai sitten sinua kehoitetaan rauhoittumaan tämän kaiken jälkeen. On aika rentoutua.


      ----


      Olit pyytänyt vielä tulkintaa rakkauteen liittyen.

      Sain ensimmäiseksi kortiksi vitoskolikot.

      Kortti kuvastaa kaksi köyhää ihmistä kulkemassa lumessa, sisältä lämpimän ja valaisevan kirkon ulkopuolella. Mielikuva on kuin "Tulitikkutyttö"-sadusta. Toinen henkilöistä, nainen, kulkee edellä rääsyissä jotka eivät selvästikään suojaa tarpeeksi hyvin pakkaselta. Takana kulkeva mies käyttää keppejä kävelläkseen, mikä näyttää vaivalloiselta.

      - Joko koet olevasi surkeassa tilassa rakkauteen liittyen - "kuin lumessa tarpova", tai sitten tämänhetkinen parisuhteesi on huonolla tolalla. On kylmyyttä, riitaa tai välinpitämättömyyttä.

      - Muista kuitenkin, että mikäli tarvitset kuuntelijaa, apu on lähellä. Voit aina ottaa yhteyttä ystäviisi ja läheisiisi.

      Toinen kortti on nuijaritari. Kortti kuvastaa kiireellä etenevää ritaria, joka on juuri rynnistänyt laukkaan. Tämä kortti voi kuvastaa niin positiivista kuin negatiivista.

      - Mikäli negatiivista, tämänhetkinen tilasi voi muuttua nopeasti huonompaan tilaan.

      - Toisaalta kortti kuvastaa myös päättäväisyyttä. Kenties tulet kokemaan halua päästä nopeasti pois kurjuudentilastasi ja olet valmis tekemään mitä tahansa asian eteen. Olet valmis "kohtaamaan maailman", mitä se sitten sinulle heittääkään.

      - Kortti voi kuvastaa myös uutta mahdollisuutta. Mikäli näin, harkitse tarkkaan kuinka toimit. On tärkeää että pidät pääsi kylmänä, tai saatat pudota ratsusi selästä.

      Viimeinen kortti on seiskakupit. Kortti kuvastaa yllättynyttä henkilöä joka kohtaa ilmestyksen. Ilmestyksessä on seitsemän kuppia, joissa on erilaisia näkyjä. Osa kuvastaa positiivisia asioita kuten valaistumista, voittoa ja vahvuutta, osa taas negatiivisia asioita - yhdessä kupeista on esimerkiksi käärme, toisessa aarteita.

      - Älä vain unelmoi, vaan ryhdy tuumasta toimeen. Jos haluat unelmiesi konkretisoituvan, sinun täytyy tehdä jotain niiden eteen.

      - Kortti voi toisaalta myös merkitä, että joudut valinnan eteen. Mieti hyvin kuinka toimit, sillä valinta voi olla hankala ja sillä voi olla odottamattomia seurauksia.


      Tässä olivat tulkintani.

    • Liljan kukka

      Voi kiitos ja halaus sinulle

    • totta 1

      tarot-lukija.
      Olisin vaatimattomasti tarot-tulkinnasta sitä mieltä että se on 100% huijausta ja ihmisten pettämistä.
      Miksi muuten vaivaudut pettämään ihmisiä eikö se ole jotenkin epäsovinnaista tässä rehellisessä maailmassa vai haluatko kuulua harhoinesi eri ryhmittymään voidaksesi päteä harhaisesti kuvitteellisessa kuvitelmissa.
      Ymmärrän kyllä että toimintasi on sinun ajankulusi mutta voihan ajankulun valita niin että se on todellista.
      Toivotaan muutosten tuulien puhaltavan muiden ihmisten parhaaksi sinunkin toimenpitein ja itsesi parhaaksi.
      Rehellinen valinta voi olla vaikeaa mutta yritä edes.
      Hyvää päivänjatkoa maailma on edelleen tuntematon emme tiedä paljoa muista mutta riittävästi lähes itsestämme. Oppikaamme itsestämme lisää se luo käsitystä myös muista.

      • 4 Smile

        Totta 1...,
        Tuo on sinun näkemyksesi, kuulostaa ajatuksesi myös aika lääketieteellisiltä.
        Siinä olen kanssasi samaa mieltä, että jokaisen on hyvä tutkiskellä itseään/toimiaan. Aina se ei kuitenkaan ole ihan noin mustavalkoista. On paljon ihmisiä, jotka ovat miettineet päänsä puhki, miten selvitä elämässään olevista vaikeista asioista. Sillon sun menetelmäs ei todellakaan auta mitään.
        Kun ihminen rypee vaikeitten asioittensa kimpussa, tuskin nähden ulospääsyä - siinä tuskin tulee mieleen ottaa kynää ja paperia ja ruveta jäsentämään missä nyt mikäkin mättää.
        Paljon helpompi on hakea sympatiaa ja yhtä tapaa (tarot) avata elämänsä solmuja.
        Ei näitäkään kuulu ihan tosissaan ottaa, sillä lukija myöskin - on vain ihminen, ei jumal-olento joka kaiken tietää.
        Minulle itselleni, kun on katottu - on tiedetty paljon asioita. Myös niitten kautta, on avautunut uudet näkymät käsitellä asioita. Omien ajatusten kanssa painiskellessa, ei niin välttämättä käy ja en mä kyllä ymmärrä mitä pahaa tässä on? En sitä sano, etteikö sinunkin ajatukset ihan hyviä ole, mutta Suomi on vapaa maa ja jokaisella on oikeus tehdä elämällään niinkuin tahtoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe