Nyt puhutaan!

rakkauspakkaus.

Kiinnostaa vaan tietää, että miksi jotkut ovat sitä mieltä, että lapsia ei pitäisi hankkia.
Tiesittekös ihmiset, että me kuollaan sukupuuttoon, kun ihmisiä ei tehdä lisää.
Ihmisten tarkoiuts ON LISÄÄNTYÄ. Mielestäni takerrutaan tyhmiin asioihin, esim. ikään. Mitä väliä tekeekö lapsen 20vuotiaana vai 40vuotiaana. Itse ainakin olen tyytyväinen, että minulla on 50v äiti. Se olis kamalaa jos parikymppisellä olis 60-70v äiti ku olis jättäny lasten teon vanhempaan ikään(en tuomitse). Että miks lasten vihaajat ovat niin jyrkkiä, ettei pitäisi lapsia hankkia? Ilmeisesti heillä on paha olo jostain, eivät itse saa lapsia jostain syystä, ei puolisoa, jne??

3

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rakkauspakkaus.

   Niin, enkä ymmärrä näitä puheita "lapsi on kuin pallo jalassa" tai "miks hankkia, kun siinä menee vapaus" jne tms paskapuhetta. En vain käsitä. Mihin ihminen sitä "vapauttaan" tarvitsee, kun sen voi käyttää lasten kasvattamiseen ja ylipäänsä elämän elämiseen.
   Pitäiskö vaan käydä töissä, urheilla, katsoa tv:tä jne, kun niitä lapsia voi hankkia tuomaan elämään lisää sisältöä. On ihanaa olla äiti jolla on lapsi rakastettavana ja kasvatettavana. TOTTAKAI se on raskasta joskus enemmän, joskus vähemmän.
   Nämä lastenvihaajat eivät ymmärrä, että hekin ovat olleet vauvoja, heitä on toivon mukaan rakastettu ja kasvatettu hyvin.

  • Tässä syyt

   Ilmastollisesti maapallo ei kestä tätä ihmismäärää. Ruokakin loppuu ja ravinteet maaperästä. Ihmisiä on Suomessakin liikaa, koska töitä ei tulevaisuudessa ole. Ihmisen ei kuulu täyttää maapalloa eikä Suomeakaan, kun kyllähän muitakin lajeja ihminen säätelee (esim hirvet, sudet, karhut). Nuorena lapsia tehneet eroavat yleensä, 60% eroaa tilastollisesti. Moniko avoliittoon syntyvän lapsen perhe sitten eroaa? Ero kasvattaa lapset kieroon, mutta niin kasvattaa riitaisa kotikin.

   Syntyvyyttä pitää olla, mutta vähintään puolet vähemmän kuin nyt, ja syntyvyys oikein alueellisesti keskitetysti ja laadullisesti eli pareilla, joilla on edellytykset pysyä yhdessä ja ola onnellisia, koska se on a ja o kasvatuksessa. Mykkäkoulu-perhet ovat myöskin tuhoisia lapsille.

   Lapsilisäleikkaukset ja synnytyssairaaloiden lakkautus tukee totuutta, jonka juuri kerroin.

   • Jesse Nasaretista

    Tämä on kyllä väärä palsta puhua tästä totuudesta, kun täällä nuoret tytöt sosiaalisten paineiden kourissa ja hormoonipilvessä vain provosoituvat totuudesta. Sitten johtavat keskustelun sille lapsellisella ilkkumislinjalle ja siihen sitten joku konahtaa, ja sota on pystyssä. Ei kyetä tajuamaan faktoja.

    Tuo on kyllä totta – ihmisiä on liikaa ja hyvinvointia ei voida kaikille taata. Samaan aikaan ihmisten määrä paisuu ja ansiotyön määrä vähenee, niin se on huono yhtälö. Ravinteet katoaa maaperästä ja kasvatetusta ruoasta, jolla vaikutusta moneen.
    Suomalaiset hankkii lapsia vanhasta tottumuksesta ja jotta suomalaisuus säilyisi, eikä ole realistinen uhka edes että suomalaiset kuolisivat sukupuuttoon. Ylikansoittamista tämä on. Ja mitä sitä jos suomalaisuus katoaa, kunhan maailma säilyy ihmisille ja eläimille?

    Maapallo kestää ihmisiä, mitta tätä lajia on puolet liikaa. Esimerkiksi afrikkalaisia kestää, jos ne elää viidakossa syöden hedelmiä ja paskomalla myrkytöntä ulostetta. Me kemiallisella ruoalla elävät sonnimme myrkkyä maaperään. Muutenkin on saastuttamista se, kun me eletään kylmässä ilmastossa aloja ja ilmastoa lämmittäen, ajetaan autoilla yms.

    Pitää osata katsoa peiliin ja kyseenalaistaa itseä. Realismia kiitos!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   583
   4708
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   562
   4274
  3. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2072
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1628
  5. 65
   1554
  6. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1167
  7. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   603
   1130
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   94
   1029
  9. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   934
  Aihe