Murhapolttaja ja trokari Tuulikki

Tuomittu Rikollinen

Herttaisesti esiintyvä BB-mummo on tuomittu murhapolttaja ja trokari!
25.09.2014 11:02

Tätä BB-asukkia on vaikea uskoa rikolliseksi! Big Brother -talon pullantuoksuinen mummo, ruokavinkkejä jakava Tuulikki Timgren-Lillukkamäki on kuitenkin saanut ennen tosi-tv-uraansa vankeustuomiot sekä murhapoltosta että pirtun salakuljetuksesta ja istunut Helsingin lääninvankilassa Katajanokalla. Tuulikki ja hänen liikekumppaninsa toivat aikoinaan Suomeen peräti 17 000 litraa väkiviinaa.

Tuulikki on onnistunut pitämään asian salassa toisilta BB-asukeilta eikä asiasta ole puhuttu Big Brother -ohjelmassa.

Muistetaan seksipuheista

68-vuotias Tuulikki nähtiin ennen BB-taloa toisessa tosi-tv-ohjelmassa, Farmissa. Tuolloin hän herätti huomiota puheillaan eläkeläisten seksuaalisuudesta. Seksiin iloisesti suhtautuva Tuulikki ilmoitti esimerkiksi, että viisi orgasmia viikossa on sopiva määrä.

Tuulikki kertoi tuolloin Seiskalle myös, minkälainen mies häntä kiinnostaa:

- Naistennaurattajista tai kapakkahiiristä en perusta! Tavallinen, rehti, turvallinen ja vahva miehinen mies on mieleeni. Ja riittää, kun poimii päivänkakkaran niityn reunalta.

Tuulikilla on neljä lasta ja kuusi lastenlasta. Tuulikin kanssa BB-taloon meni myös hänen poikansa Markku, 36, joka putosi talosta viime sunnuntaina. Yllätys oli taloon muutettaessa molemminpuolinen, sillä kumpikaan ei tiennyt etukäteen toisen BB-pestistä.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Mitah-herttaisesti-esiintyva-BB-mummo-on-tuomittu-murhapolttaja-ja-trokari/1054254

30

656

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lusianeito

   Listasta uuppuu lukuisia muita rikoksia mm. Tuulikin rikosrekisteristä löytyy lisäksi rattijuopumuksia ja pahoinpitelyitä.

  • Kalteri-Idoli

   jeesustelemalla tuskin mustaleski kiemurtelee voittoon, vai haluaako suomen kansa tästä hänestä uuden nuorisoidolin?

  • rikollinen T

   suomen tekopyhin ihminen: TUULIKKI. ulos!!

   • vankilassa 1v 10kk

    seniili muumio joka ei pysty tekemään mitään. syö ja lihoo vaan. yök yök. ei enään muumioita taloon nukkumaan ja makaamaan.


  • linna-ämmä

   tuulikki on istunut vankilassa katajanokalla 1v 10kk !! tekopyhä sontiainen.yök. kehtaakin vielä arvostella nuorisoa, mokoma linna-ämmä.

  • floppi tuulikki

   Kuka hullu äänestää tuota vankila-akkaa ??!

   • vankila T

    joku seniili mielipuoli??


   • Tuulikkiko ainoa?
    vankila T kirjoitti:

    joku seniili mielipuoli??

    Laskekaapa, montako rikollista talossa loppujen lopuksi onkaan.
    Ja montako on ollut.


   • Näin O että
    Tuulikkiko ainoa? kirjoitti:

    Laskekaapa, montako rikollista talossa loppujen lopuksi onkaan.
    Ja montako on ollut.

    Sama kait se montako rikollista talossa on tai on ollut mutta pois tuo muumio pitää saada takaisin vankilaan istumaan tuomionsa loppuun iankaikkisesti ja ikuisesti.


  • 30v sitten

   Eikös se ole kärsiny sen jo?

  • etovuus on 100%:sta

   Koska tätä ämmää ei ole aikanaan ulos äänestetty, tulee eteen se, ettei sitä enää ulos saadakaan. Mahtaa trokari-tuhopolttaja olla otettu, kun nappaa vielä viinanmyyntitulojensa päälle 100.000 euroa. Talossa olevat huomaa, ettei väki ulkopuolella halua tätiä ulos ja jättävät varmasti ennenpitkää äänestämättä. Milläs sitä sitten enää sieltä ulos saa?
   Nytkin kehuskelee koko ajan itseään, kuinka hän on paras ja kaikkein parasta mitä maailmalla on tarjota.
   Ihmettelen suuresti, miten tätä luuskaa voi joku äänestää. Vai antaako BB itse ääniä sorvaamalla vähän tuloksia uuteen uskoon?
   Sen ymmärrän, että Tuulikin omaiset äänestävät häntä, että tämä kieroilija pysyisi mahdollisimman kauan pois kotoa, mutta ei kai kukaan muu rikollista, kieroa itsensäkehujaa äänestä?
   Tuulikissa ei ole mitään arvostamisen aihetta, vaikka hän kehottaakin vanhuksia kunnioittamaan. Kunnioitus pitää ansaita!
   Kyllä oli akalla varmaan haaroväli märkänä, kun uudet asukkaat taloon tulivat. Koko ajan liepuuttaa näitten ympärillä ja kehuskelee. Kuinka kehtaa?

  • Ei aihetta enenpään.

   Olet sairas hakeudu hoitoon.

  • Puusta alas!

   Kyllä ootte täydellisiä ja siveellisiä ihmisiä! Ootteko? Tuulikki on tekonsa tehnyt, rangaistuksen kärsinyt ja se siitä! Mielestäni hän on selvinnyt talossa ihan hyvin, ainut vika varmaan nykynuorten mielestä, kun yrittää pitää/opettaa noille elukoille vähän kuria. Niinhän ei saisi tehdä, vaan jokaisella pitäisi olla oikeus häiritä toisia ja toteuttaa itseään ihan miten ja missä vain!!?

   • N 65v.

    Tunnen myötähäpeää! Ulos vain ja mitä pikimmiten....


  • Korvat hajoaa!

   Ennemmin minä Tuulikkia katson ja kuuntelen, kuin sitä rääkyvää pikkupissistä.

  • Kokoomus

   Tuulikki on sitä heikompaa aineista, ei ihme että nuoret nykyään halveksivat näitä "Tuulikkeja" jotka lusmuavat kaikissa asioissa.

   On myös reippaita ja tarmokkaita vanhempia ihmisiä ei kaikki ole samanlaista jätettä.

   • vankituulikki

    Jep! Ikävän kuvan saa ikäihmisistä, kun Tuulikkia katsoo.


   • komppaan

    Samaa vois sanoa osasta nuorisoa,osalla jo 2-3 kymppisinä mahan rellukka roikkuu,reippaudesta eitietoakaan.


  • Don Tuuliki Corleone

   Minun mielestäni iällä ei ole mitään merkitystä vaan luonteella. Tuulikki vähättelee ja haukkuu muita kanssa kilpailijoitaan eikä pyydä anteeksi sanomisiaan on muka omasta mielestään aina oikeassa. Vikisi Jannelle (kun Janne tuli taloon) että "nuoriso yrittää päästä minusta eroon siinä onnistumatta", luulee olevansa yleisön suosikki, mutta lentäisi ulos kuin banaani pakoputkesta jos saisi antaa miinus ääniä. Sitten muka tomerana lähtee syysmyrskyyn että "minähän jaksan". Ei jaksanut päivääkään, halusi vain käydä katsomassa paikan ja palasi taloon häpeänviitta hartioillaan. Ei tee hevonv*ttuakaan talossa muutakuin hengittää.

  • Ai mekö parempia?

   Eikä meillä kenelläkään ole minkaanlaisia valtuuksia tai oikeuksia tuomita häntä. On tuomionsa kärsinyt ja se siitä, vai kuinka? Kukas se nostikaan sen kiven maasta ja sanoi "se joka teistä on ....." ? Nyt ainakin näyttää olevan vahvassa uskossa ja sen pitäisi meille kuolevaisille riittää. Hävetkää !

   • 17+3

    Voitko kertoa loppuun tuon tarinan kivestä ja maasta? En ole ikinä kuullut sitä. Kiitos


   • Suntio vaan

    Tarina jatkuu näin. ...paskan vertaa minun kaltainen kantaa nämä pelloillani makaavat kivet tuonne naapurin pelto tilkulle. Sanoi Piispa Henrik suomeen tultuaan ja ottaessaan läänityksiä kirkon haltuun.


   • edelliselle

    vahvaa uskoa. viisi orkkua viikossa. Ja julistaa muutenkin seksielämäänsä. On uskovaisillakin seksielämä, mutta eihän tuota muutkaan kahvipöydissä paljoa kertoile. Tuulikki kyllä.


  • KotiinFeikkaamaan

   Tuulikki kotiin tänään!

  • Minttunen Mari

   Tuulikissa on väriä ja rohkeutta. Jos kaikkien rikkeet kymmenien vuosien takaa tutkitaan tulee tuon verran varmasti.
   Ei ole mitään hävettävää, anti palaa vaan Tuulikki. MInä äänestän sinua enkä noita rellukoita jotka panevatkin kuin kanit. Rakastelusta ei kellään tietoakaan.

   • sinä taas toistit

    Ei näköjään ole ihmisillä mitään muuta huolta kuin Tuulikin haukkuminen.Talossa on ollut nytkin ihmisiä joilla on tuomioita mutta kukapa heistä huutelee niistä.Ei taida Seiskakaan etsiä ellei joku anna vihjettä.Siska kyllä kirjoittelee joskus pskaakin mutta jos lähdet oikaisemaan niin se on jo asia jota kukaan ei enää muista kuten Tuuklikin tapauksessa oikaisu olsi joskus ensui vuonnaKaikki te jotka taas saitte purkaa pahaa oloanne niin rauhallista loppuvuotta kaiketi saatte BBensi vuonnakin ettei pahat jää mätänemään aivoihinne(kaiketi teilläonaivot)


   • herkkää
    sinä taas toistit kirjoitti:

    Ei näköjään ole ihmisillä mitään muuta huolta kuin Tuulikin haukkuminen.Talossa on ollut nytkin ihmisiä joilla on tuomioita mutta kukapa heistä huutelee niistä.Ei taida Seiskakaan etsiä ellei joku anna vihjettä.Siska kyllä kirjoittelee joskus pskaakin mutta jos lähdet oikaisemaan niin se on jo asia jota kukaan ei enää muista kuten Tuuklikin tapauksessa oikaisu olsi joskus ensui vuonnaKaikki te jotka taas saitte purkaa pahaa oloanne niin rauhallista loppuvuotta kaiketi saatte BBensi vuonnakin ettei pahat jää mätänemään aivoihinne(kaiketi teilläonaivot)

    Mikä oikaisu.Tottahan juttu oli, eikä siinä vielä kaikki...


   • komppaan
    herkkää kirjoitti:

    Mikä oikaisu.Tottahan juttu oli, eikä siinä vielä kaikki...

    Yhäkö jaksatta jauhaa vanhaa asiaa,tuomio kärsitty jo yli kolmekymmentä vuotta takaperin,oisko jo aika vaihtaa levyä.


   • Kaikkea näkee

    Missä äänestät? Vaaleissako?
    Tästä näkee kuinka paljon nämä ilkeilijät yms. katsovat edes koko ohjelmaa! Kunhan tällä palstalla suutaan soittavat! Suurin osa varmaan onnettomia peräkammarinpoikia tai muita syrjäytyneitä.

    Minuttunen Marikin uhosi vielä viime yönä äänestävänsä idoliaan Tuulikkia, talon entistä ja kierointa asukasta!:))
    Mari taisi olla kännissä? Olet nyt pahasti myöhässä, kun Tuulikki on "selvittämässä" asioitaan talon ulkopuolella jo sunnuntaista asti.


  • Erusmiini

   Minä äänestän Tuulikkia vaikka onkin kotona. Kukaan ei kiellä äänestämästä häntä. On pahat työnsä sovittanut ja kaikilla meillä niitä on. Tekevälle sattuu ja hyvä vaan jos joku yrittäää vähän vakuutusyhtiötä sumuttaa. Niin paskoja ovat ja perineet monelta ihmiseltä itselleen ansaitut rahat.
   Taidan lähettää Tuulikille kiitokset ja vähän joulurahaa. Olisi vaan vielä pyyhkinyt tuon Jennan nokan takapuolipaperiin. Siivoton ja räyhäkäs nuori. Dani menetti mahdollisuutensa tuohon kanipariin.

   Olisi ollut edes rakastelemista, mutta se oli vain nylkytystä, ihan todella kuin ketulla ja kanilla. Näytti samalta. Dani ei vielä tiedä millaista on naisen kanssa rakastelu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4874
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   597
   3882
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2920
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2654
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   153
   2386
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   111
   1977
  7. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1084
  8. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   197
   1044
  9. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   90
   1034
  10. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   854
  Aihe