Sagamar7

Paljon sain*

Seuraavat 3 kk mitä näkyy? Olen kolmentienristeyksessä ja mitä näkyy kun jatkan suoraan eteenpäin taakseni katsomatta. Työ ja kotiasiat sekä ristiverinen/vaalea herra. Mikä muuttuu/miten ja missä onnistumme/rakkaus?

3

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet kohdannut rakkauden, ja ongelmasi jäivät. Juuri nyt asiat eivät ole vielä valmiita mutta se ei sinua huoleta. On keskittyvä käytännnön juttuihin edessä jos ei halua jotain tilannetta/vanhaa tässä hetkessä, mutta nautin siitä hyvästä mitä sinulla on. Jos onnistutte niin näkyy että ette ole aivan perillä mutta kehitystä on.Työssä on jotkut tärkeät käsittelyt meneillään parempaan päin. Tämä tuo syksyyn tosi hyvät olot. Kotiasioissa olet tilanteen päässä mitä valita, ehkä tässä on pelkoa mukana mitä tehdä mutta tulevaisuuden suunnitelmat ovat käsillä nyt. Jatkat työskentelyä tai siihen paneutumista saavuttaaksesi sen mitä haluat.

    • Paljon sain*

      Kiitos ja kysyn vielä: Työssä on jotkut tärkeät käsittelyt meneillään parempaan päin. Tämä tuo syksyyn tosi hyvät olot. Jos onnistutte niin näkyy että ette ole aivan perillä mutta kehitystä on.
      Minä:Tänään on illalla liiton kokous asian tiimoilta. Miten näkisit jatkossa miten minun onneni- kääntyykö se jo parempaan päin? Ne tulevaisuuden suunnitelmani ovat tällä hetkellä vahvasti esillä ja tässä tarkoitan työasiaani? Haluaisin asua täällä missä nyt olen mutta toisessa kupissa vaakaa olisi se muutto edessä? Mitä näet?
      Muuttuuko paikkakunta/ Ei?
      Anteeksi tuli monta kysymystä:).

      • Jos onnesi kääntyy työasiassa: olet käsitellyt asioita huolella tunnollisesti, olet vaiheessa jolloin odotat tätä uutta mahdollisuutta mutta oletko täysin tyytyväinen ehtoihin? sillä jokin pitää sinua paikoillaan tai tunttuu ehkä olevan liikaa. Sinun on ymmärrettävä jokin seikka, mennä lävitse ehkä sokein silmin, ja vain vapauttaa itsesi näihin toiveisiin. Edessä on tällaista toimintaa jolloin on jätettävä kyselemiset, vain murtaa vanhat kaavat ja mennä eteenpäin. Menestykseen on tehtävä työtä. Kaikki tämä tulee olemaan helppoa kuitenkin, aloitat puolen vuoden jakson toteuttamalla näitä kreatiivia taitojasi ja tunnet että olet löytänyt oman tiesi ja lopetat puolen vuoden jakson että olet jämäkästi päättäväinen ja toteutat tätä työtä ilolla, missä entiset investoinnit kukkivat ja olet hyvin tietoinen kehityksestä eteenpäin.
        Et tule asumaan nykyisessä kauaa vaan elämäsi kääntyy hyvin positiiviseen suuntaan ja pääset ihan tyytyväisyyden huipulle, veikkaisin vuoden jälkeen asiat ovat valmiita muuttoon ja/tai uuteen pohjaan elämässä mikä tulee olemaan mahtava mahdollisuus elämässä. Uusi paikkakunta on hyvin mahdollista; siinä vapautumista esteistä ja uusia hyviä vaihtoehtoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe