Westwoodin portaat ??

Jere

Ilmoitelkaa mielipiteitä kyseisestä porras valmistajasta.

12

20298

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hyvää kamaa

   Erittäin ansiokasta työtä ja etenkin Vantaan myymälässä erinomaisen hyvää palvelua.

   Ei toki markkinoiden halvin, mutta varmasti yksi parhaista.

   Suosittelen

   • kuklfu

    Mitä maksaa kierreportaat? Yksi kerros ylöspäin pitäisi päästä.


  • Iistwuud

   Kysyin tarjousta viidestä porrasfirmasta, ja Westwood oli huomattavasti kallein! Laatu lienee hyvä, mutta kysy ihmeessä muistakin paikoista ja tee vertailua niin hintojen kuin laadunkin nimissä!

  • Susba

   niin, sama juttu. viideltä toimittajalta saatiin tarjous ja Westwood oli kallein. Lisäksi tuputtivat koivua käsijohteisiin, vaikka nimenomaan toivoimme möntyä. Muutapa en osaa sanoa kun ei sitten tuttaviksi tultukaan.

   • Jere

    Olisko ehdotelmia muista hyvistä valmistajista joiden hinta on hieman huokeampi. Kiitos vastauksista.


   • Hyvät
    Jere kirjoitti:

    Olisko ehdotelmia muista hyvistä valmistajista joiden hinta on hieman huokeampi. Kiitos vastauksista.

    Tältä seudultaa löytyi hinta-/laatusuhteeltaan
    hyvät ja mittojen mukaan puusepäntyönä. Lisäksi palvelu erinomaista, eikä lisänä ole kalliita markkinointikustannuksia. Kysele paikallisilta puusepiltä.


   • Hexahdus
    Jere kirjoitti:

    Olisko ehdotelmia muista hyvistä valmistajista joiden hinta on hieman huokeampi. Kiitos vastauksista.

    Tilasimme portaat virolaiselta puusepänliikkeeltä. Samoilla tykötarpeilla halvin suomalainen tarjous hävisi n. 1000e. Nyt ovat portaat paikallaan, ja ovat erittäin kauniit ja laadukkaan tuntuiset.

    www.bennetpuit.ee, ja sieltä Paavo Vikat. Puhuu suomea oikein hyvin.


   • expeukku
    Jere kirjoitti:

    Olisko ehdotelmia muista hyvistä valmistajista joiden hinta on hieman huokeampi. Kiitos vastauksista.

    ei kyllä meillä tullut halvemmaksi kun otettiinkin ihan eri tyyliset rappuset kuin alunperin oli tarkoitus. mulla vaan meni heti käämit kun hinnoista ei mitään tietoa saanut edes suuntaa antavaa vaikka mitat ja materiaalit oli tiedossa ellei mennyt liikkeeseen paikan päälle - netissä tarjouspyyntö ei onnistunut. asiasta naristuani sain hinta-arviota halutuista ja ei-halutuista portaista ja alin ja ylin hinta oli tolkuton. tosin toimitusta odotellaan eli käyttökokemus puuttuu vielä, mutta jollain oli joskus toimitus näillä sivuilla mättänyt muutamalla viikolla - meitillä kaikki hoitunut todella joustavasti tähän asti.


   • Suosi paikallista
    Jere kirjoitti:

    Olisko ehdotelmia muista hyvistä valmistajista joiden hinta on hieman huokeampi. Kiitos vastauksista.

    Kyselkää ihmeessä paikallisilta puusepiltä tarjousta portaista ja kaiteista. Käsittääkseni usein kilpailukykyisiä varsinaisiin porrasfirmoihin verrattuna. Hyvä tietenkin olisi, että tiedät sepän tehneen jollekin portaat ennenkin.


  • Suosittelen

   Kolmeen eri otteeseen pyysin tarjousta. Aina se oli just myyjän pöydällä ja hän saisi sen saman päivän aikana postiin. Ei kuulunut. Soitin heidän pääkonttorilleen, josta minulle ystävällisesti ilmoitettiin, että heille tulee niin paljon tarjouspyyntöjä, että kaikille ei voida missään tapauksessa vastata.

   No, me käytimme rahamme pieneen perheyritykseen nimeltä Oksakosken Puunjalostus (http://www.kase.fi/~oksapuu/). Tuttavamme olivat ottaneet sieltä portaat ja kehuivat kovasti. Ja parin vuoden käytön jälkeen nuo meidän portaat ovat vieläkin loistavat. Eivät ole kertaakaan narisseet ja ovat hyvännäköiset.

   Me halusimme askelmat petsatuiksi parketin väriin. Mittauskäynnillä he ottivat parketinpalan mukaan ja sekoittivat petsin toivomusten mukaan. Hyvä tuli!

   • Tee se itse

    Tietty sitten jos ei ole ylimääräistä rahaa ja portaat pitää saada, voi kokeilla tehdä ne itse. Tulee aika pitkälti sellaiset kun haluaa tai "sattuu tulemaan". Rakennekuvat ja laskelmat tarvitsee ainakin vantaalla toimittaa rak.valvontaan ennen toteutusta.

    http://www.kolumbus.fi/mika.latvasto/portaat/index.html


  • never

   Meillä on westwoodin portaat ja ne on ihan paskat. Korjattu useaan otteeseen liimaamalla yms mutta natisee ja nitisee aina vaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   9383
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   52
   964
  3. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   886
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   854
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   61
   745
  Aihe