Ammattikuljettajien itsekriminointisuoja..!

Kapitalistiriistäjä

Hienoja uutisia hampeille..! Korkeimman oikeuden päätöksellä jokainen voi olla kertomatta totuutta ja paeta kolaripaikalta! Yhteystietoja EI tarvitse jättää!

Itsekriminointisuojan nojalla voitte kolhia vapaasti mitä vaan ja pitää asian omana tietonanne!
Mikäli jonkun henki tai terveys on kyseessä, on kuitenkin pysähdyttävä paikalle. Pelkissä aineellisissa vahingoissa, voitte poistua paikalta ja kieltää syyllisyytenne aina oikeudessa asti! Oikeudessa valehteleminen on täysin luvallista syytetylle. Vain todistajia velvoitetaan puhumaan totta.

Eli todistamisvelvollisuus on vahingon kärsineellä ja teitä ei rankaista, vaikka myöhemmin teidät todettaisiin syyllisiksi.
Aika vapauttavaa, eikö totta! Antakaa raudan kirskua ja rakenteiden vääntyä!Työnnelkää pikkuautot sivuun tieltänne ja olkaa myöntämättä mitään! Vastuu syyllisyyden näytöstä on aina muilla! Niinhän rekkakuskit ovat kyllä toimineetkin jo vuosikymmeniä..:)

Teillä on siihen nyt lain perusteellakin täysi oikeus!

5

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuljetuspatruuna

      Mietipä sinä kun seuraavan kerran saat taas firmasi konkurssiin että miten hyvän suojan lainsäädäntö suo yrittäjille. Ei mitään väliä kuinka käy kun uuden firman voi aina perustaa ja jatkaa entiseen malliin. Yhteiskunta maksaa viulut. Nostetaan pikkasen veroja niin konkurssien kulut on katettu duunarien työllä. Kun seuraavan kerran taas lähetät tarjouksia kuljetustentilaajille niin laske rahdit vaan reippaasti alle kannattavuusrajan, kyllä yhteiskunta ahneutesi korvaa. Yrittäjien aiheuttamat kulut yhteiskunnalle on moninkertaiset siihen nähden mitä kukjettajat aiheuttavat materiaalivahinkoja. Mieti sitä kyrpä kun taas seuraavan kerran paskaasi suollat palstalle. Mikä muuten on aiheuttanut sinulle noin pahan katkeruuden ammattikuljettajia kohtaan? Omakohtaisesti olet kalustoa kaatanut ja muutenkin rikkonut ja nyt purat pettymystäsi netissä vittuilemalla? Vittuilet palstalla ja sitten jää aina taustalle piilottelemaan itseäsi etkä kertaakaan perustele kirjoituksiasi, etkä missään tapauksessa kerro yhyäkään esimerkkiä tapauksista joihin viittaat. Paskahousupelkurit toimivat niin. Nurkan takaa huudellaan mutta kun tulee aika vastata huudoistaan pelkurit juoksevat karkuun. Olet säälittävä nettihäirikkö!

    • jk901

      Maksakaa yrittäjät palkat rehdisti ja ajallaan,kusettajien autot kun tuppaa menemään aika hupaan kuntoon

      • Kuljetuspatruuna

        Kapitalistiriistäjä on palstan pahin idiootti. Kuten pastalla muutkin todenneet jostain syystä kuljettajanuralla epäonnistunut ja sitä kautta katkeroitunut. Purkaa siis pahaaoloaan täällä.


    • Kapille tiedoksi

      Eiköhän kapi ole ajokortiton alkoholisti. Miettikää? Eihän kukaan ajattele noin joka on oikeasti yrittäjä tai ammatti autonkuljettaja tai noita molempia.

    • Oikeudessa valehtele

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe