4smile

Aikuinen nainen

Voitko katsna minulle mitä tulossa ihmissuhteet. Vähän epäilevä olo miesrintamalla. Hän on vaalea sinisilmäinen mies. Kiitos sinulle taas kerran.

7

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Nonnih.., sinä vielä.., sit alan töllään telkkarii..
      Huomenna katon mitä on rästissä..

      Hmm.., Mennyt
      Tässä tuli heti alkuunsa et luottamuksesi kanssa on ollu vähän niin sun näin - kun pelkäät toista naista, mutta tässä kyllä on ollut ristiverinen aikuinen mies.. Ehkäpä tää kumminkin on enempi liittynyt rahasopimusasioihin tällasen miehen kanssa ja suoraan vaikuttanut tulevaisuuden suunnitelmiisi. Joku viesti tullu, jossa vaadittu terävää päätä.

      Nyt
      Viesti tulee joltain sielunkumppaniltasi, tai erittäinkin läheiseltä ystävältäsi. Tässä on vaalea nainen, ehkä hyvinkin lämminhenkinen, älykäs, aikuinen nainen. Jokin juttu täsä on, joka tiputtaa sut kerta rysäyksellä pilvilinnoistasi maan pinnalle ja tähän jotenkin liittyy ristiverinen nainen. Huolia haalit ja nyt - aineellisissa asioissa.

      Tulee
      Toiveita herättäviä uutisia ja tuovat myös uuden mahdollisuuden/tilaisuuden. Sun ajatuksias hallihtee työasiat TAI sitten tää vaatii aikalailla työstämistä tää asia. Sulle ehdotellaan ties mitä ja sä uhkut pyhää raivoa.
      Kotiasioissa, valtakunnassa kaikki hyvin ja oot tyytyväinen ja pikkusen rakastunutkin vaaleaan aikuiseen mieheen ja syystäkin voit vetää pikkusen välillä henkeäkin, sillä voitonratsusi olet jo satuloinut ja tuo ratsu on valmiina kanssasi uusiin suuriin seikkailuihin.
      Sinä olet lämminhenkinen, välittävä aikuinen nainen, etkä mahda sille mitään että vaikka välillä koetkin olevas täysin ulkopuolinen kaikesta - olet senkin kanssa kuitenkin sinut. Kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa kuitenkin pikkusen joudut asettelemaan arvojasi sen suhteen - onnistuitko sittenkään.
      Sua ahistaa kun tiedät, että sun ois pakko kyetä jättämään vanhat taakse, mikäli aiot sitä isoa muutosta tuon vaalean aikuisen miehen kanssa miettiä. Sua stressaa kun pelkäät kuulevas jotain paljastavaa.
      Itekses paljon pohdit jotakin, eri paikkakunnalta olevaa - sinua täysin vallassaan pitävää miestä. Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja unessa kulkevaa uhkaa monet vaarat - koska hän ei välttämättä niitä näe. Sinulla on kaikki syy olla tyytyväinen siihen, mitä olet jo saavuttanut ja tähän liittyy joku harvemmin atvattu ihminen, jonka suhteen pikkusen alkais jo valokin pilkahdella.
      Jotakin tulee täysin äkkiarvaamatta ja se on sitten sillälailla että kuten siinä yhessä kauniissa laulussa sanotaan: You're my world, my life.., my everything.. Oot onnesi kukkuloilla, mutta valintojakin pitää tehä. Kaikkea elämässäsi kuitenkin on sulassa sopusoinnussa ja muutosten tuuletkin puhaltelevat ja olet kaikinpuolin balanssissa.
      Jossain pitkään ajtkuneessa jutussa, pitää takoa kun rauta on kuumaa. Maailmalta kiirii uutisia jossa koet, että asiat meni niinkun pitikin, mut sit jokin yllättää sut täysin ja vie aika vaikeitten asioitten kekselle.
      Kaiken menestymisesi keskelle tulee jotakin äkkiarvaamatta ja sun on osattava ratkaista mitä teet. Kilpailu on kovaa ja vaikka tilanne onkin haastava, nyt on pidettävä jalat maassa ja järki päässä. Se kuluttaa sua aikalailla :(
      Ero tai pelko siitä ja vaaleahko nainen, Joku puuhailee sun selkäs takana ties mitä ja saa tilanteen aika levottomaks.. Sun on aika vaikea kohdata tosiasioita jonkun viestin tiimoilta. Kuitenkin..,sinulla on ne onnistumisen avaimet hyppysissäsi ja ootkin aika hilpeällä mielellä lopulta, kun harmonia palautuu..

      • Aikuinen nainen

        PALJON KIITOKSIA TAAS SINULLE. Miten näet tämä vaalea mies tuleeko pidempi suhde vai onko vaan ohi menevä.


      • Aikuinen nainen
        Aikuinen nainen kirjoitti:

        PALJON KIITOKSIA TAAS SINULLE. Miten näet tämä vaalea mies tuleeko pidempi suhde vai onko vaan ohi menevä.

        Hei, jaksaatko vielä katsoa tämä vaalea mies mitä tulee?


    • 4 Smile

      oota hetki..

    • 4 Smile

      kotiasioissa sulla joku mielitietty ollut, mutta tilanne pikkusen haastava ollut. Onnistumismahdollisuuksistako kyse? Viestiä vaaleahoon aikuiseen mieheen lityen.

      Nyt
      Aineellisia asioita ja sitä, että nyt kaiken kiintymyksen keskelläkin, toiveikkuuttakin ilmassa ja nyt pitää takoa kun se rauta on kuumaa.. Sit maailmalta kiirii uutisia, joitten takia pikkusen saatat joutua asettelemaan arvojas uusiksi ja tää liittyy johonkin jo pidemmän aikaa jatkuneeseen juttuun.

      Hyvin suurta onnea ja koti oikeinpäin ja luottamustakin riittää. Sit tulossa jotakin, joka yllättää sut täysin tai sit kyse on kutsusta johonki sosiaaliseen tapahtumaan ja liittyy henkilöön, jolla on aika iso ote asioissasi. Menestystä ja jostakin asiasta eroon pääsemistä.
      Noh kun tuota.., täällä on hyvin suurta rakkauden tunnetta johonki ristiveriseen aikuiseen mieheen, sitä et tosin millään vielä usko, mutta jotakin mutu-tuntumaa jo on ja se hallihtee aika palon ajatuksiasi. Sopusointua ja sillehän et mitään mahda.
      Kaikki onnistumisen edellytykset ja harmoniaa. Kaikenlaisia ehdotuksia sinkoilee ja saa sut vähä levottomaks ja itekses paljon asioita pohditkin ja sun pitää osata ratkaista mitä teet ja siinä tarvitaan nyt terävää älyä.
      Vaalea nainen ja työn kortti. Eri paikkakunta ja tulevaisuuden suunnitelmia ja jonkun viestin myötä, kaikki syy iloon ja juhlaan
      Rahasopimusasiat ja vaalea aikuinen mies ja joku juttu, jossa oot kokenu ittes pikkusen ulkopuoliseksi ja nyt sua sit ravistellaan kunnolla. Viestiä jostain lämminhenkisestä, viisaasta aikuisesta naisesta ja tää sitten voikin koitua kohtaloiksesi.
      Pikkusen oot tyytymätön siihen 'oikeuteen, joka tapahtuu' ja muutosten tuulet puhaltelevat. Löydät kumminkin tasapainosi ja nyt onkin viisasta panna töppöset tiukasti maan kamaralle, Jotakin kaikkea muuta, kun miellyttävää - on tulossa ja sitä sitte pähkäilet kun häly ympäriltäsi laantuu.
      Tässä myös - on uusi mahdollisuutesi selättää joku nainen joka tässä kuviossa on. Jotakin tulee vääjäämättä - jonkun asian paljastuminen ja se vaatii sinulta kyllä aika paljon. valintoja pitää tehdä.
      Jotakin tulee puskista ja kilpailu on kovaa. Sinä menet kuitenkin vakain aikein - ristiverinen nainen, joku harvemmin tapaamasi ja tässä nyt on osattava päästää vanhoista haamuista irti, mikäli aikoo, että se aurinkokin alkaa paistaa.
      Tilanne ei ole helppo ja stressaat mokomaa, mutta sitten tuumaat että what a fuck, ja ohitat asian olan kohautuksella. Sun pitää kumminkin tajuta, että tässä ehkä on tarkoituksenakin tökkiä sua puukolla selkään, että alkaisit murehtimaan turhia - ihan turhaan

      • Aikuinen nainen

        Kiitos taas sinulle. Kyllä onnea ja rakkaus olisi tervetullut kaiken vaikeuden jälkeen. Mukavaa sunnuntai sinulle ja jaksamista myös.


      • Aikuinen nainen
        Aikuinen nainen kirjoitti:

        Kiitos taas sinulle. Kyllä onnea ja rakkaus olisi tervetullut kaiken vaikeuden jälkeen. Mukavaa sunnuntai sinulle ja jaksamista myös.

        Hei taas, katsotko terveys, rakkaus ja rahaasiat?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      78
      3965
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3052
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      3010
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2838
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2784
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2525
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      297
      2416
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      225
      2104
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1987
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1957
    Aihe