(Lahti) Kylpyhuoneremontti, kokemuksia kyseististä firmoista?

kdjsfyds

Etsimme luotettavaa ja hyvää tekijää, meidän kylpyhuoneen ja saunan saneerausta varten.
Olisi mukava jos jollain olisi jotain kokemusta kyseisien firmojen kanssa ja osaa kertoa että miten on sujunut remontti ?

- T:mi Rk team
- Remonttiapu Hakala
- Saneeraus Suhonen
- Ora Team
- Pekka Pori T:mi pöri
- Rakennuspalvelu Salminen

Jos tiedätte muitakin hyviä urakoitsijoita niin kertokaa,

7

458

  Vastaukset

  • Tähtiremontit. Ei halvin, mutta laadukas ja luotettava. Aikataulut pitää.

  • PYSY kaukana tosta tähtiremontti firmasta, lestat töissä ja kieroo sakki 100% yli hintaa !

  • Paras mahdollinen on Vetomi oy . Kaveri yksin tekee ja hyvää jälkeä. Hinta ei halvin mut kohtuullinen ja hoitaa homman alusta loppuun. Putkarin ja sähkärin saa hänen kauttaan .

  • Vain Täysiurpo kyselee suolesta tekijöitä1

  • No orateami tullut vastaan pari kertaa; kylppärikaadot eteiseen; homma uusiks.. Sitten listat olhuoneen nurkka jäännyt eri kohteessa noin 7mm lyhyeks molempiin suuntaan kirsikkaväri lista kolot umpeen mustalla silikonilla.. Ois valokuviakin mut ei pysty tähän liittää. Hartza

   • Samanlaisia Ora-team kokemuksia. Tuo lista-asia kuulostaa tyypilliseltä Ora-Team laadulta. Itse ole katsellut heidän lattiatasoittajan työnjälkeä ja maalaria. Pyörävarasto on toisarvoinen tila, mutta lattian tasoitus muistuttaa perunapeltoa. Kiirellä joku hutaissut ja se on siinä. Maalari maalaa käytävien seiniä välittämättä siitä mitä on alla. Ei viitsi ottaa edes vanhoja proppuja pois ja täyttää reikiä. Vapaalla kädellä vetää valkoisella maalilla tammenväristen ovilistojen sivut. Maalia listojen sivuissa.

    Ora-teamin virolainen laattamies leikkasi kulmahiomakoneella laattoja sisällä. Tuli rempan loppuvaiheessa yllättän pölyä. KPH oven kynnykseen ei tullut vedenpitävää kynnystä 15 mm, ennen kuin siitä huomautettiin. Oli "unohtunut".

    Kellariin tuli uusia nosto-ovia vanhojen lehtiovien tilalle. Ora-team viimeisteli ovenpielet laudoilla. Näyttää hassulta kivitalossa. Päitä ei ole malattu. Maali alkaa hilseilemään pian, koska vettä roiskuu lautojen alapäähän. Taloyhtiön murhe jatkossa.

    Ora-team tekee jokainen vaiheen mahdollisimman halvalla. Vaatii kunnon valvontaa. Tehdään tarkoituksella rimaa hipovaa laatua tai sitten osaaminen ei riitä parempaan. Suosittelen kohteisiin, jotka ei jää näkyviin tai ulkonäöllä ei ole väliä. Voi olla toki osaavia tekijöitä heillä, mutta ovat olleet muissa kohteissa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   235
   18084
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   325
   3457
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   167
   1584