häiriköt

haluan nukkua

Kauanko nuo häirikkönaapurit vielä saavat terrorisoida talossamme vieden toisten yöunet, mitään ei välitetä järjestyssäännöistä .Päivällä ollaan hiljaa yö kun tulee niin mekkala alkaa.

1

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt
      Oot ollu tosiaan ahdistunut, mut sitte maailmalta on kiiriny jonkun sortin uutisia, jotka ovat tarjonneet sinulle uuden mahdollisuuden. Sit on tullu jokin muukin uutinen, jota sun on ollu aika vaikea sulattaauskoa todeksi. Nää on alkanu hallita ajatuksiasi, mutta jonkunlaisen aselevonkin oot saanu aikaseks kumminkin.

      Nyt
      Jokin viesti tulossa tai tullut ihan just vasta ja tää tulee sulle kyllä täysin puskista. Tähän liittyy jollain lailla vaalea aikuinen mies ja tämän kautta/avulla, alkaa luottamuksesi palailla ja keventää jonkun verran omaa olemistasikin. Jotakin myös paljastuu, joka vie sut valintojen äärelle ja voi olla aika haastavakin sellainen.

      Tulee
      Viestiä/tiedonantoa jälleen ja tää jotenkin vie sut vaikeitten asioitten äärelle TAI kyse voi olla sairastumisesta, joko omasta tai läheisen. Katsoisin kumminkin että kyse on nyt jostain vaikeudesta ja se liittyisi aineellisiin asioihin, joissa oot halunnut onnistua, mutta ne ei oikein ole ottaneetv tuulta purjeittensa alle. Oikeus kuitenkin tapahtuu ja löydät harmonian.
      Itekese ollessas - ja ihan hyvä on nyt ottaakin järjen lamppu käteen ja pohtia asioita kunnolla. Vaikka susta tuntuiski, et nyt pitäis jo tapahtua jotain, kuitenkin on tulossa muutoksiakin ja näihin muutoksiin liitty ristiverinen aikuinen mies. ja jotain hän puuhailee selkäs takana. Tää saattaa selvitä sulle jonkun ajan päästä, mutta sä olet tässäkin vahvemmalla.
      Jokin juttu, jossa oot kokenu ittes pikkusen outsideriksi, olkoonkin vaikka kuinka lämminhenkinen ja ymmärtävä olisit tahtonut olla - kuitenkin välillä toivot tilaa hengittääkin. Rahasopimusasiat ja vaaleahko aikuinen mies. Jokin vanha, kannattamaton asia pitää nyt osata jättää taakse - etenkin kun tässä jutussa on jotakin, minkä takia joudut puntaroimaan asioitasi uusiks.
      Taitaa olla sitten johtuvainen jostakin naisesta josta saat tietää.. Moisen viestin takia - sitten kun häly ympäriltäsi laantuu - vaivut ajatuksiisi ja mielikuvituksesi saa vallan. Tässä tapauksessa kyse on jostakin asiasta, joka tuo sinulle pajlon valoa ja iloa elämään, saatat saada jopa jonkun yllättävän kutsun ja olet onnellinen.
      Kilpailutilanne ja joku juttu, joka voi aika ravistelevakin olla. Vaaleahko nainen ja ero/eroon pääseminen jostakin/kolmas osapuoli. Oot täysin pääsemättömissä sen kanssa, että sulla on mahdollisuudet onnistua siinä, mitä teet. Tähän liittyy jollain tapaa joku lämmin ja ystävällinen, aikuinen nainen.
      Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä, olkoonkin vaikka edelleen haalit hartioilles ties mitä. Jotakin on tulossa vääjäämättä ja tämän tuloon et juurikaan voi vaikuttaa ja koskee jotain sun erittäinkin läheistä ystävääsi, jota nyt et kumminkaan ihan joka päivä tapaa, mutta jonka kanssa kuitenkin on kaikki syyt olla iloinen. Silti, kumminkin stressaat onnistumis mahdollisuuksiesi kanssa. Tää voi kysyä sinulta aika paljon rohkeutta, mutta myös päättäväisyyttä. Tähän voi liittyä myös virkamies - tai sitten jollain vain on sun tekemisiisi suuri valta. Sulle ehdotellaan ties mitä ja meinaat vallan hermostua, etkä liiemmin tyytyväinenkään ole.
      Ristiverinen nainen ja joku juttu, joka pitää vain osata ratkaista. Nyt jalat tiukasti maan kamaralle. Nyt nimittäin tepastellaan kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Tilanne on ailahtelevainen, muttei mahdoton.
      Saat kotisi oikeinpäin ja toiveikkuutesikin alkaa palailla. Työasioissakin jotakin, joka entisestään vakauttaa oloja. Tää liittyy johonkin jo pitkään jatkuneeseen juttuun ja kotiasioihin. Onne kukkuramitoin, kun muistaa ottaa huomioon vain faktat..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe