selvänäköiselle tarot tulkitsijalle

äiti maalta

Näetkö minulle 66 synt elokuun naisihmiselle tulevaan. Jäin ilman työtä, työsuhteeni purettii koeajalla sairasloman vuoksi, olin sairaalassa ja meneti terveyteni vuosien saatossa nimenomaan tätä työtä tehden, jaloista meni kävelykyky huonommaksi jne. Taustalla surua lapsen kuolema 9v sitten ja toisen sairastaminen. Mitä näkyy, pääsenkö kuntoutukseen ja uudelleen opiskelemaan, pärjäämmekö taloudellisesti? Näkyykö työtä tai alanvaihdosta, muuttoa
Kiitos sinulle ja enkeleitä polullesi!

13

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työ: vaatisi asiaan paneutumista, tilanne on heikko mutta jokin keskittyminen tärkeämpiin asioihin (kuntoutus) on ajankohtainen. Uutta elämänvoimaa tulee esille. On tehtävä jotain sen eteen. Alanvaihto on vaihtoehto minkä voi mahdollisuuksien mukaan ottaa toimeksi. Siihen kätkeytyy varovaisuutta tulevaa ajatellen. Tämä on todennäköinen ja selkeä ulospääsy sinulle. Ja kun ennustan tämän lisäksi niin katson työtä vuosi eteenpäin: Mahdollisuus tai valintatilanne johonkin uuteen mikä takaa sinulle tasapainoa, mikä on inhimillisesti toteutettavissa. Opiskelu: ei ole toteutusta. 2. vuotta; intoa jostakin uudesta tiestä; suunnitelmaa. Talous 1 v: esteitä, on muutettava suunta jotta parannus tapahtuu mutta kun katson eteenpäin niin tulee apua tilanteeseen, ehkä tämä tulee muuton kautta tai sitten uudet työtehtävät mahdollistaa paremman talouden koska jokin on liikkeessä ja toimessa silloin.

    • Samperi2014

      Hei sagamar7!

      Voisitko katsoa minullekin kun kaikki tuntuu niin vaikealta. Ed. ns. parisuhde päättyi kun olin salannut erästä asiaa liian kauan ja tunnen syyllisyyttä siitä. Silti tiedän, että toisenkin osapuolen olisi pitänyt olla varovaisempi ym. jne. nyt pelkään, että hän yrittää kostaa minulle asiaa, vaikka en ole tehnyt mitään tahallani. Olin kertomatta koska kaikki, parisuhde yleensäkin tuli minulle niin äkkiä ja yllättäen etten kerennyt reagoida ja sitten olikin jo liian myöhäistä kertoa kun siippa on varustettu aika pirullisella luonteella. En siis uskaltanut. Ja nyt olen lähdössä reissuun pitkälle matkalle. Pelkään että tämä ihminen yrittää jotenkin kostaa minulle ja laittaa kapuloita rattaisiin jollain lailla. Joten rakkaus-asioista kyselisin, että mitä on/tulee tapahtumaan tällä alueella?APUAAA!!!!

      • Jokin mahdollisuus on jäänyt, tässä hetkessä nauttia siitä mitä on elämässä nyt ja eteen tulee syvällinen kohtaaminen jonkun kanssa. Tunteet ovat pinnalla syksyn aikana, sillä jokin rakkaussuhde on kyseessä.


    • Samperi2014

      Niin, siis jos vielä pikkuisen pystyisit tarkentamaan kun kysyin, että yrittääkö tämä minut jättänyt miespuolinen ihminen haastaa minut oikeuteen tai voiko hän/yrittääkö hän mahdollisesti vahingoittaa minua ruumiillisesti/henkisesti ym. Kun tässä on sekin puoli, että hän sanoo olevansa myös enneunien näkijä tai näkijä yleensä. Alkoi vaan yksinkertaisesti pelottamaan kun tuntuu olevan melko arvaamaton miehenpuoli. Joskus jopa tuntui, että kun hän otti vaikka vain muutaman kaljan esim. vkoloppuisin hänestä tuli kuin toinen henkilö, kuin riivattu. Todella ilkeä, vainoharhainen, syyttelevä ym. Tässä hetkessä on hieman vaikea nauttia mistään kun koko ajan pelkään, että mitä tässä tulee tapahtumaan seuraavaksi...Olen tullut siihen tulokseen itse, että itse en ota yhteyttä enää koskaan, jos mahdollista, mutta kun tässä on sekin puoli että olen todistajana eräässä jutussa joka liittyy häneen...eli näköjään irti ei vielä pääse piinasta vaikka kuinka riuhtoisi..En haluaisi enää nähdä häntä naamakkain enää..yksinkertaisesti unohtaakseni hänet, koska omien sanojensa mukaan ei pysty enää rakastamaan niin kuin parisuhteessa kuuluisi...Täytyy toivoa, ettei meikä enää joutuisi kärsimään onnettomista rakastumisista. Nytkin tuntuu ihan fyysisesti kuin sydäntä revittäisiin raastamalla ja puristelemalla ulos rinnasta..Mikään lääketehtaiden troppi ei tunnu tähän auttavan..Jos kuolema(henkinen) tulee, niin tulisi edes nopeasti ettei joutuisi enää kitumaan tässä rakkaudettomassa maailmassa.

      • Kiitos tiedosta Samperi sillä se auttaa minua tulkitsemaan. Sinulla on jokin onnekas yhteensattuma elämässä ja tapahtuu paljon tätä negatiivista suuntaa vastaan jotta se kääntyisi. Rakkaudessa kylläkin tie on tukossa, lähikuukausien aikana pääset jostain vanhasta raskaasta irti mikä on sitonut sinua ja löydät sisäisen rauhan, kannattaa nähdä positiivisen mielin tulevaisuuteen sillä jotain siellä tulee avautumaan sinulle.. Tästä miehestä kannattaa olla erossa ja sinun aika olisi keskittyä itseesi eikä mihinkään muuhun. Nämä ovat pidemmän ajan kysymyksiä, muutamia vuosia vie kunnes kaikki on todella hyvin, ja olet hyvin onnellinen.


    • Samperi2014

      Kiitos sagamar7!

      Minulla itselläni oli jo alussa hänestä sellainen tunne, että jokin on pielessä ja tuntui kuin olisin ollut autossa jonka kuljettaja oli täysin mielipuolinen ja säännöistä piittaamaton ja hallitsematon metsänpeto tai jokin..Tuntuu surkealta joutua vielä odottamaan ja odottamaan..Toivottavasti onneni kääntyisi kaikilla elämänalueilla, koska tuntuu siltä että olen joutunut surkeana vaan katsomaan vierestä, kuinka joka puolella näkyy onnellisia pareja. Ja tällä hetkellä tuntuu välillä, että tulen hulluksi. Välillä itkettää ja välillä naurattaa ja kaikki tämä tietenkin yksin kotona ja aina öisin, niinkuin kunnon hullun kuuluukin..Jotenkin tuntui, että olin tämän tilanteen kohdalla voimaton ja tuntui, että sen jotenkin kuuluikin tapahtua. En ymmärrä miksi ajattelen niin. Välillä tuntuu, kuin joku olisi kironnut minut, kun vähän väliä tämmöstä. Tai vähintään olen tehnyt jotakin kamalaa ed. elämässä tai jotain..Kämpässäkin tapahtuu kummia. Tänään heräsin päikkäunilta siihen kun aloekasvini suorastaan pompahti alas kirjahyllystä, mistä sen ei pitäisi edes pystyä putoamaan tietty heräsin siihen. Ja unissakin tapahtuu kummia..ilmeisesti mulla alitajunta koettaa jotakin kertoa tai jotain...Näin unta avautuvista ovista ja valosta ja siellä oli myös eräs vuosia sitten katoamistempun tehnyt naapurini/kaverini. Me vain hymyiltiin toisillemme. Koko ajan tuntuu, etten ole yksin kämpilläni. Saattaa olla tietty höperön houreitakin, mutta tätä on ollut tässä kämpässä aiemminkin ja lisäksi, mikään hehkulamppu ei kestä eteisessä kauan. Sähköäijäkin on käynyt kattomassa sitä ihmettä ja sanonut, ettei sähköissä mitään vikaa...että näin..

      • 4 Smile

        No on sulla aikamoista, huh heijjaa.
        Ei ihme,et alkaa mielikuvitus laukata..
        Kaikkea hyvää sinulle kaikesta huolimatta ja yritä pitää jalat maassa kaiken tohinan keskellä.

        Voinia sinne!


    • Samperi2014

      Hei sagamar7!

      Olisitko niin ystävällinen ja katsoisitko vielä kerran taroteista, onko minulle tulossa oikeusjuttuihin liittyviä hankaluuksia tässä seuraavan puolen vuoden säteellä? Tämä kaveri josta pitäisi olla erossa ei suostunut olemaan erossa minusta ja uhkaa nyt eräällä oikeusjutulla..Olen tällä hetkellä melkein sydänkohtauksen partaalla kun pelottaa, että toteuttaa uhkauksensa...Voitko vastata piankin, kun nyt on todellinen hätä...Kiitos etukäteen.

      • Hei Samperi, voisitko ottaa yhteyttä profiiliini sähköpostitse niin otan asiasi sitä kautta? Terveisin Sagamar7


    • Samperi2014

      Voisin ottaakin yhteyttä, mut en tiedä miten se tapahtuu, kun olen aika vihreä tietokoneen käytössä. Ja sitten vielä olen täysin rahaton...Mut yksi asia mun täytyy kyllä sanoa et mulla on ollu pienestä pitäen itelläkin joku ihme vaisto ihmisten ja asioiden suhteen. En vain joko osaa tai uskalla käyttää sitä, koska mulle on koko mun elämän ajan toitotettu sen olevan mielikuvitusta...Eli voitko antaa mulle ohjeet miten otetaan yhteyttä profiiliin sähköpostitse? Ja sitten se jos pitää maksaa ni tällä hetkellä olen ihan rahaton...Mut tilanne korjautuu tammikuussa..Olen nimittäin lähdössä reissuun joulukuussa aika pitkälle.....Siinä se onnenpotku..Joku valopilkku sentään..

    • Samperi2014

      Hei sagamar7!

      voitko antaa ohjeita minulle miten otetaan yhteyttä profiiliisi sähköpostitse kun en sitä todella osaa. Ja sanoisin, että nyt on hätä.

    • Samperi2014

      Kiitos 4smilelle vointien toivotuksista!

      Olen tehnyt nyt päätöksen tämän miehen suhteen. Eli pysyn kaukana, kunhan hän vain älyäisi pysyä kaukana....ja toisekseen luulen, että hänellä on mielenterveydellisiä ongelmia alkon käytön lisäksi. Tajusin vasta viime la että nyt on viime hetket päästää irti. Hän asuu semmoisessa paikassa jossa ei suvaita alkon käyttöä, ja ilmoitin että hän käyttää sitä siellä paikan jollekin johtajalle. En kostosta, vaan rakkaudesta, että hän pääsisi semmoiseen hoitoon jota tarvitsee. Hän kylläkin julmistuu tästä varmaankin ja tulee perääni kuin kanuunankuula, mutta onneksi on poliisi...Pystytkö sinä näkemään mitä tästä mutanttisopasta nousee? Eli tappaako hän minut, nostaako oikeusjutun jostain tai jotain muuta? Olen kyllä sellaisessa tilanteessa nyt, että oksat pois...En yksinkertaisesti tiedä mitä tehdä...Ole kiltti ja katso niin laajasti kuin pystyt. Musta yksinkertaisesti tuntuu, että tässä on nyt kysymys elämästä tai kuolemasta...en tiedä onko se fyysinen vai psyykkinen...

    • Halusin että otat yhteyttä e-postista kun olin kirjoittanut pitkän sivun sulle ja se katosi kun koneeni reistaili, sen takia. Mutta katson nykytilannettasi nyt. Olet todella onnettomassa tilanteessa miehen kanssa ja sinun tulisi jotenkin palata juurillesi, konkretisoida tilanteesi että se on vakava. Tämä vanha on jäänyt jo ajatuksen tasolla, se on vain tyhjyyttä, olisi tarvetta ottaa yhteyttä noin vain henkilöihin jotka auttavat tällaisissa tilanteissa, sillä jokin on todella väärin. Mies näkee että on menettänyt kaiken ja tässä on hyväksi käyttöä kun tilanne on rikkinäinen. Hän suunnittelee jotain tästä eteenpäin mutta korteista ei voi sanoa onko se hyvää vai pahaa, kortteja on luettava neutraalisti. Mutta tämä tilanne liittyy siihen että hänellä on suuri ongelma edessä, hän on menettänyt jonkunlaisen toivon sinun ja/tai itsensä kanssa jolloin hänen on helppo valita vääriä ratkaisuja, ja tässä hän näkee jonkinlaisen ulospääsyn sinuun liittyen ja mitä tämä on niin kuvailisin sen väkivallan haluna, hän haluaa suoda sinulle pahaa. Mitä hän ajattelee teistä jatkossa niin se on lähinnä alaspäin kuin ylös, mutta että hän näkee jonkinlaisen epäonnistumisen, epäonnea missä hän on vähän pudottanut tunteen mitä tehdä. Suosittelen että otat niin pian kuin mahdollista yhteyttä sosiaaliviranomaisiin joille voit avautua ja jotka pystyvät auttamaan sinua naisena ihan käytännössä! Ei kannata koskaan venyttää asiaa pidemmälle vaan toimia kun et ole turvassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe