Smile ja tarot/selvänäkösi

2 Yksinäistä

Asun kaukana vaaleasta miehestä. Annoin hänelle viikko sitten toivetta että muutan
häntä lähemmäksi asumaan. Onnistunko tässä ja Onko minulla Onnea

3

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Katon sul, sit on pakko alkaa hiljentymään rankkaa koitosta varten..

      raha-asioissa sun on pitäny tehä aika paljon kaikenlaisia valintoja, eikä kaikki oo menny ihan niinku oisit halunnu. Jostakin eroon pääseminen/ero/kolmas osapuoli ja ystävä jota harvemmin olet tavannut. Jokin juttu tullut ilmi tuoden muassaan sen että on ollut päästettävä vanhoista, kannattamattomista asioista irti.

      Uusi mahdollisuus ja tasapainoilua sen kanssa, minkä oot kokenut et ois sun mielestä pitäny olla oikeudenmukasta. Tässä jotain riidan tynkää/kiukkua/pahaa mieltä ja kun tulee viesti, on sopua aika vaikea löytää. Koet olos petetyks.

      tässä jo pitkään on ollut joku nainen, johon oot suhtautunut ehkä turhankin kepeästi (tai suhtaudut..) tässä on nyt vaaleahko aikuinen mies ja se, että onnistuaksesi, nyt on taottava kun se rauta on kuuma - olkoonkin, vaikka tässä on jotakin mitä et oikein millään saata uskoa todeksi.
      Tulossa viestiä, liittyen asiaan jossa oot kokenu jäänees pikkusen ulkopuoliseks. Tää viesti ehdottomasti, on tasapainoa luova, mutta silti haalit hartioilles turhaa kannettavaa. Tosiasioitten huomioimista, kovankin kilpailun keskellä. Lopulta koti oikeinpäin.
      Ristiverinen aikuinen mies ja ties mitä ehdotelmia, kyse on henkilöstä josta välität aika paljon ja nyt tässä tepastellaan kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Jokin viesti yllättää sut täysin ja niitten tiimoilta taidat vaipua päivä unelmiin..Ristiverinen nainen ja ehkä turhankin luottavaista asennetta. Nyt on pidettävä jalat tiukasti maan pinnalla, ettei juttu mee vaikeaks ja tässä on kyse nimenomaan jostain, joka on eri paikkakunnalta ja ratkaisuista, onko ne siellä yhtään sen valoisammat.
      jotakin tulossa vääjäämättä, liittyen henkilöön jolla on erittäinkin suuri valta tekemissäsi, joudut miettimään arvojas uudelleen sen suhteen onko ne onnistumisen avaimet hyppysissäsi, jokin juttu nimittäin voi peräti ravistelevaksikin koitua ja saat sen viestin muodossa ja liittyy kotiasioihisi.
      Tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen, etenkin aineellisissa asioissa, jokin asia kysyy voimia, mutta näin sen kohtalon rattaat asiaa näyttäisi raksuttavan. Stressiä ja ahdistusta siitä miten asioista luovit.
      Nyt täällä on jotain vaaleita naisia ja peräti onnellista aikaa, emmä sit tiedä, onko tuo ratsumies tuolla välissä nuorehko mies vai meinaaks luottamusta näitten naisten kanssa. Kuitenkin täällä on 2 pakan suurinta rakkauskorttia hertat 9 ja 10 ja yleensä se tarkoittaa häitä. Ellei sellaisesta ole kyse - olet muuten pökerryttävän onnellinen, vaikka kaikin puolin tilanne pikkusen on liikahtelu herkkä.
      Kauheesti et kuitenkaan muutoksista tykkä ja paljon mietit tätä sinun 'hengenheimolaistasi.' Etkä sä niistä ajatuksista taida eroon päästäkään, vaikka niin hengähdystaukoa kaipaatkin
      Löydät lopulta kuitenkin taas harmoniasi, olkoonkin vaikka onnistuminen siinä ajoittain, on aika haasteellista. Elättelet toiveita edelleen jonkun vaalean aikuisen miehen suhteen suhteellisen päättäväisenäkin. Työasioissa kumminkin jotakin ilmaantuu etees täysin puskista. En tiä mitä......

    • 2 Yksinäistä

      Kiitos. Kysyn vielä tarkemmin Nyt täällä on jotain vaaleita naisia ja peräti onnellista aikaa, Työasioissa kumminkin jotakin ilmaantuu etees täysin puskista.
      Nyt nousi kysymys työasiasta? Mietin liittyykö ne naiset tähän työasiaan? Vai kuinka?

      • 2 Yksinäistä

        ...jokin juttu nimittäin voi peräti ravistelevaksikin koitua ja saat sen viestin muodossa ja liittyy kotiasioihisi. Mitä näet tähän lisää: näit viestin? Jos kerkiät katsoa:) Poimin tuon rivin tuolta välistä, Kiitos paljon ajastasi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe