Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Smile4

Janiina__

Hei Smile4,
Olisiko mahdollista saada tulkinta rakkauteen? Mitä tietty mieshenkilö ajattelee minusta? Olen vaalea nainen.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt
      Sun on ollu vähä vaikea mieltää jotakin juttua, joka ei ihan mennykään niinku oisit toivonut. Joku selkäs takana puuhastelija on ollu, jonka kanssa jo sinut ootkin, mutta täällä on ollut myös jokin muutos, liittyykö sitten tuohon edellä kuvattuun kun täällä on, että jotakin on tullut täysin puskista, mutta että jonkunlaiseen sovintoon oot jo päässyt

      Nyt
      Joku juttu tässä nyt on. Kyseessä voi olla joko iso muutos TAI sitten sun pitää osata päästää irti jostakin joka ei kannata. Tää aiheuttaa jonkun asteista liikehdintää ja tasapainon säilymisen kanssa stressaat jonkin verran. Sitten tässä on vaalea TAI sitten lämmin ja ymmärtäväinen aikuinen nainen - joku tulee aikamoisena yllätyksenä ja vaikuttais että tähän liittyy henkilö, joka 'pitää sua otteessaan.'

      Tulee
      Maailmalta kiirii uutisia, joitten tiimoilta tuumaat että pistääkkö piikkarit jalkaan ja lähtiskös tantsuihin ;) Olet hilpeällä mielellä, muttet mahda sille silti mitään, että joku kummiski nakertaa tuota hilpeyttäsi. Sit tulee viesti, joka saa päivän taas paistamaan.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot. Lienetkö kuittenkin puntaroit yhtä asiaa - huomaamatta sitä toisaalla olevaa asiaa. Tässä nyt on kyse kumminkin uudesta mahdollisuudesta/tilaisuudesta. Ne onnistumisen tiirikat on sinulla, mutta kun pitäis vielä osata ratkaista mitä tekee.. Tää näyttäs liittyvän johonkin jo, pidemmän aikaa jatkuneeseen juttuun ja siihen että siitä ilmenee jotain. se tulee sulle juoruna/viestinä/kirjeenä.
      Joku nainen ja se, että tää tulee vääjäämättä ja sen takia menee arvosi uusiksi. Valintoja. Ja aika ravistelevakin tuo tapahtuma voi olla, vieden sinut kohti eroa/eroon pääsemistä jostakin/kolmas osapuoli.
      Kuitenkin.., toisaalta onnistutkin aikeissasi, vaikka pikkusen takajaloillas oot. Paljon fundeeraat jotain harvemmin tavattua ystävääsi/tuttuasi. Rahasopimusasiat on nyt tapetilla.
      Saat viestin, josta et yhtään tykkää, liittyy aineellisiin asioihin ja niiden myötä ovat suoraan verrannolliset kotiasioihisi. Saat jonkun viestin ja sinulta kysytään aika paljon rohkeutta, että edelleen voit 'näyttää' onnelliselta.
      Ristiverinen aikuinen mies ja ties mitä ehdotuksia. Liittyy asiaan jossa pikkusen koet jääväs ulkopuoliseksi, etenkin mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmien tekemiseen. Tilanne on haastava, muttei toivoton ja lopultas se sit sujuu, niinkun on parasta.
      Rakkaus ja pataässä, eli nyt tarvit teräväpäisyyttä/tahdonlujuutta. Tässä on ristiverinen nainen ja vaaleahko mies. Menet vaikka silmät sidottuina läpi kuohujen ja ohuella nuorallasi - siltikään putoamatta. Tilanne on kieltämättä vaikea, pidä siltikin jalat maassa ja järki päässä.
      Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja vaikka nyt ootkin ahistunut jonkun hyvän ystäväs takia ja yrität ymmärtää ymmärtämästä päästyäsikin, työtä tämä sinulta vaatii, vielä jonkun aikaa, mutta sitten asiat järjestyvät kuitenkin lopulta.
      Hirveästi haalit murheita vaalean aikuisen miehen taholta, rakastat ja toivot harmonian säilyvän. Luottamuksesikin pikkusen on koetuksella jonkun kilpailutilanteen takia. Nyt kuitenkin on tuijotettava vain niihin faktoihin ja oltava topakkana kaiken keskellä

    • Janiina__

      Kiitos paljon kattavasta tulkinnasta! Tämä avautuu minulle vähitellen...
      Mukavaa syksyä Sinulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe