Smile 4 / ystävä katkaisee välit?

SunGoesDark

Kaikki oli normaalisti, en keksi mitään syytä, mutta yhtäkkiä ystävä on "katkaissut välit", kuin maa olisi hänet niellyt. Tiedän hänen oikeasti "olevan" ja tekevän normaaleja asioita tälläkin hetkellä että mistään yllättävästä sairaudesta tms ei ole kyse, mutta minuun hän on ottanut etäisyyttä, eikä mitenkään pikkuhilljaa vaan kuin olisi seinään ajettu satasta. En tiedä mitä tekisin, yritän kaivella tyhjiä syitä ja miettiä mitä "koukkua" nyt kokeilisin. Tiedän hänen olevan epävakaa ja ailahtelevainen persoona ja luoja tietää että näin on tapahtunut ennenkin. Mistä on kyse? Näkisitkö jotain? Vaalea nainen kysyy.

Mietin, että jos jätän asian nyt kokonaan tähän, niin voiko olla niin etten näe häntä enää koskaan? En jaksa pelleillä tällä tavalla, tiedän että menetyksen korjaaminen sisimmässäni tulee kestämään pitkään, mutta en taida enää jaksaa tehdä asialle mitään ja suututtaa että hänellä on pokkaa tehdä näin, ihan kun mitään ei olisi tapahtunut, aiemmillakin kerroilla. Ei tulisi itse mieleenkään tehdä näin. Pallo jäi hänelle, jotain yhteistä jäi tekemättä vaikka oli suunniteltu, hän ei tehnytkään, ei ottanut yhteyttä, jätti asiat auki.

1

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      En tiedä, ovatko asiasi jo selvinneet, kun tuota aikaakin on vierähtänyt..

      Otan tolle naiselle, jos jotain tulis ilmi..

      No kun minusta täällä näyttää, että hän ois toivonu, että jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa vaalean naisen kanssa vois taas olla kaikki syy iloon ja juhlaan.., mut joku tässä nyt tekee asiasta vaikean.
      Tuli jotain vaaleasta aikuisesta miehestä ja kotiin liittyvistä asioista, joissa onnistuminen on suht haasteellista hänellä Jokin juttu, on ollut peräti ravistelevainen.
      Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja ristiverinen aikuinen mies ja onnea kukkuramitoin. Rahasopimusasiat ja ero jostakin. Eri paikkakunnalla asuva vaaleahko nainen.
      Selkäänpuukotusta ja päättäväisyyttä asian tiimoilta (ristiverinen nainen) Jotakin sille tulee täysin puskista ja tie on auki - mitä tulee johonkin sielunkumppaniin.

      SINÄ
      Joku juttu ollut, mitä et millään ole voinut todeksi uskoa. Tullut aika iso muutos, silti oot kuitenkin toiveikaskin ollut jostain, joka on tapahtunut jonkun aikaa sitten ja jota paljon olet itekses pohtinut.

      Nyt
      Selkäs takana puuhailua, jonkun sinulle erittäinkin läheisen ihmisen takia. Yrität tehdä kaikkesi, että aurinko alkais taas mollottaa näitten asioitten ylle ja se vaatii sinulta aika paljon päättäväisyyttä. ja jotenkin sun pitää nyt tää juttu ratkaista, tähän naiseen liittyen.

      TuleeStressiä ja sitä että kun häly ympäriltäsi laantuu - annat ajatuksissasi aikaa tälle, mutta varo kuitenkin ettet liiaksi jää märehtimään mokomaa. Tässä on ristiverinen nainen ja kotiin liittyvät asiat. Joku havemmin tavattu ystävä ja uuden mahdollisuuden myötään tuomaa keveyttä asioihin.
      Voitonratsusi olet jo satuloinut ja sulla on kaikki syy iloon ja juhlaan. Pikkusen sua nyppii kumminkin tilanteen ailahtelevuus ja haluaisit päästä eroon jo siitä, että jatkuvasti joudut miettimään miten milloinkin onnistut.
      Ohhoh.., Jotakin tulee niin puskista kun tulla voi ja se, mitä paljastuu - kysyy sinulta kyllä vahvaa luontoa ja vaivannäöltäkään et välty. Tässä on joku vaalea aikuinen mies, jolla on sinuun aikamoinen ote ja jotenkin onnistut itsesi luovimaan tästä.
      Kilpailu on kovaa, mutta muista olla ylpeä siitä, mitä jo olet saavuttanut! Sen avulla etenet tässä ja alat uudelleen suunnitella tulevaisuuttasi. Sopusointua/anteeksiantoa ja jokin ehdotuskin roikkuu ilmassa, joka haluaa valaa balanssia asiohin.
      Sit tulee jokin viesti, jonka takia sit taas haalit hartioilles kaikki maailman murheet, et sinä sille mitään voi. Kuitenkin, tulee viesti, joka kuljettaa sinua kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua ja tässä sinulle suodaan se lepo aiemmista ponnisteluistasi ja luottamuksesikin alkaa hiljalleen palailla.
      Jollekin läheisellesi/rakkaudessa, naiselliseen tapaasi tykkäät vielä jonkun aikaa kiukutella sen takia, ettei sulle kerrottu kaikkea. Jotakin ahdistavaa ehkä vielä kuuletkin,mutta siinä on ne onnistumisen avaimet sinulla.
      Joku vaikea asia ja valintojen tekemistä, liittyy johonkin vanhaan asiaan (aineelliset) ja siihen, että lopulta asiat järjestyvät, olkoonkin, vaikka jokin tässä kuitenkin yllättää sinut ja voi aika haasteellinenkin olla.
      Vaalea aikuinen mies ja suurta onnea ja sinä onneton menet ja rakastut tuohon mieheen ja viisaana naisena - pidät siltikin jalat maassa, mut silti sun ajatuksias kaihertaa joku ristiverinen aikuinen mies.
      Tosiasioitten hyväksymistä ja sitä että oikeus lopulta tapahtuu ja harmonia palaa. Joku aineellisiin asioihin liittyvä viesti tulee vääjäämättä ja se voi olla suht rankkakin viesti, sillä sun arvos menee täysin uusiks sen viestin myötä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe