Tarot korteista lukijalle

Veenus

Mitäpä kortit kertovat rakkausasioihin, onko tulossa kihlausta tai perheenlisäystä, muuttoa?
Mitä näkyy työelämään?
Näkyykö, että stressi helpottaisi jo?

Kiitos sinulle:)

1

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Niin.., kaikenlaistahan sulle on ehdoteltu, mut ihan viisasta on ollut pitää jalat maassa. Kotiin liittyvissä asioissa olet edennyt vakaasti ja harkiten. Tässä on ollut kuvioisssa jo pitkään joku nainen, joka on eläny vähän niinku 'hengessä mukana.'

      Nyt
      Joku asia pitää nyt vaan osata ratkaista ja se ei meinaa suoda sinulle rauhaa.. Olet vuoroin onnelline ja sitten taas vihainen. Joku juttu tässä on paljastumassa ja siinä kysytään sinulta kyllä kaikki liikenevät lempeyden ajatukset. Iso muutos tulossa.

      Tulee
      Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja sitä, että nyt ois tartuttava toimeen- mitä ikinä se sitten tarkoittaakin?? Oot toisaalta toiveikas, mutta toisaalta et millään voi sulattaa jotakin asiaa. Löydät sopusoinnun ja pitkästä aikaa kuljet kevein askelin ja tunnet itsesi 'maailman valloittajaksi.'
      Harmoniaakin on ja tarjoutuu vielä jokin uusi mahdollisuuskin. Mut jokin viesti tulee ja sä alat kasata hartioilles turhaa taakkaa. Tilanne on pikkasen liikahtelu herkkä ja liittyy johonkin, josta oot kokenu jäänees pikkusen ulkopuoliseksi - ja haluaisit päästä eroon koko asiasta!
      Jotakin saat tietää, etkä mahda sille mitään että se valtaa ajatuksesi täysin. Nyt tarvit kaiken tahdonvoimasi. Sitten eri paikkakunnalta tulee jotakin, joka saa päivän paistamaan ja toiveesi heräävät henkiin.
      Jotakin tulee vääjäämättä jakotis on niin mallillaan kun olla voi. Oikeus tapahtuu johonkin harvemmin tapaamaasi ystävään liittyen ja kuun valossa elävät unet ja intuitiot. Vaivut 'koomaan,' mutta varo sitä tilaa, sillä et välttämättä tajua mitä ympärilläsi tapahtuu. Johonkin erittäinkin hyvään ystävääsi liittyen tulee jiotakin, todella yllättävää esiin.
      Ristiverinen aikuinen mies ja pienoista tyytymättömyyttä, olkoonkin vaikka kaikki onnistumisen mahdollisuudet olisikin käsillä. Muutosten tuulet puhaltelevat ja sun pitää nyt varoa olemasta liian sinisilmäinen, sillä joku puuhailee selkäs takana jotain. Huomioi vain faktat.
      Aineellisiin asioihin liittyen tulee jotain tiedonantoa - tässä on rahasopimus asiat ja valintojen tekemistä. Jokin saattaa olla tässä, peräti ravistelevaa. ja tähän saattaa liittyä jollain tapaa myös virkamies.
      Jotakin tulee täysin puskista ja sä joudut pikkusen miettimään arvojas uusiks. Maailmalta kiirii uutisia työhön liittyen. 2 vaaleaa miestä ja stressiä.
      Vaikka sua ahistaakin, oot siltikin poskettoman onnellinen taas toisaalta. Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja itekses fundeeraat ja ihan hyvä onkin, ottaa järjen lamppu käteen ja puntaroida asioita.Ylpeä saat olla siitä, mitä olet jo saavuttanut ja kun tulee joku viesti, sun astias on ylitsevuotavainen ;)
      Kilpailua menestyksestä vaalean ja ristiverisen naisen kanssa. Tilanne on haastava ja välillä vaikean oloinenkin, mutta ole rohkea, niin löydät oman väyläsi, jota pitkin kulkea

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe