Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olisinpa tiennyt, että Ykköskeittiö (Kitzen KZN Oy) huijaa

ZZTepi67

Ollaan kokeneita remontoijia useamman keittiöremontin kokemuksella ja valitettavasti on huomattu ettei mihinkään voi luottaa. Haluttiin tehdä laadukkaampi keittiö, joten valittiin KALLIS Ykköskeittiö ( Kitzen KZN Oy). Paha virhe. Myyjät antoi virheellisiä tietoja ja huijasivat tuotteistaan ja palveluistaan sekä suunnittelussa ja kaupanteossa minkä kerkesivät. Tärkeintä oli saada kauppa sovittua, sen jälkeen selvisi ettei juuri mikään myyntipuheissa kerrottu pitänyt paikkaansa. Oli lasketeltu ns. luikuria. Suunnitelma oli ylimalkainen eikä ammattitaidoton keittiösuunnittelija ottanut itsekään jälkikäteen selvää, mitä yksityiskohtia oli missäkin. Kysymyksiin ei saatu vastauksia, meileihin ei vastattu. Toimitukset venyi, tuli lukuisia virheellisiä tuotteita ja uusia sai odotella viikkoja, asennus viivästyi ja meni useassa kohdin pieleen ja kaikesta sai tapella kuukausien ajan. Firma luisti kaikesta vastuustaan, mitään ei pahoiteltu tai hyvitetty. Laatu on huonompi kuin ns. halpakeittiöillä. Liekö firma vaihtanut nimeä sen vuoksi että pääsisi vanhasta huonosta maineesta eroon (josta ei valitettavasti oltu selvillä valintaa tehdessä).

Keittiöremonttia harkitseville pieni vinkki: kannattaa valita joku edullisimmista vaihtoehdoista. Niillä on laatu samaa luokkaa kuin kalliimmilla ja palvelu yleensä joustavampaa. Ainakaan ei huijata päin naamaa. Jos suunnittelun tai kaupanteon aikana pienikin asia mietityttää, kannattaa peli viheltää poikki ja kävellä pois. Firmoja ei kiinnosta teidän keittiön toimivuus vaan saada rahat mahdollisimman helposti pois. Mikä kyllä jaksaa ihmetyttää. Eettisempi toiminta tulis varmaan pitemmän päälle kannattavammaksi bisneksenkin kannalta.

24

10275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kitzen Perämiehenkatu
      Varoitus liikkeen toimintatavasta, virheellistä tietoa, ammattitaidotonta suunnittelua, huonoa palvelua, vastuuta ei oteta.
      Ikävä kokemus

    • keittoremppa83

      Itselläni täysin päinvastainen kokemus. Kaikista keittiöliikkeistä juuri Kitzen:sissä sai asiantuntevaa ja luottamuksen herättävää palvelua. Keittiöprojekti sujui suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen sovitun mukaisesti ja erinomaisesti.
      Oman kokemukseni pohjalta voin suositella kyseistä liikettä.

    • Muhammad

      Mikäs pallinaamari siellä laskettelee luikuria?

    • FartMan

      ...hitto, kup pierettää...

    • HyväPalvelukokemus

      En osaa sanoa mistään kitzenistä, mutta ennenvanhaisesta Ykköskeittiöstä museokadulta ostettiin keittiö - saivat sen riittävän tarkasti meidän keittiön seinänpituuteen ja -korkeuteen. Halvempi myymälä ei pystynyt erikoismittoihin.

      Saimme 5v. takuun ja joku oven reuna sitten vietiinkin myymälään viiden vuoden päästä, kun lakkaus oli vähän kulahtanut. Tulivat pakulla hakemaan, mutta päättivätkin ottaa KAIKKI ovet ja laatikot lakattavaksi takuuseen koska muuten tulee liian eri näköinen. Toivat takaisin, laitettiin paikalleen ja nyt on siistin näköinen vielä 11 vuoden jälkeen, kun sai uusintalakkauksen. Tuskin tämä nyt on tavallinen takuukäytäntö mutta mielestäni palvelu oli kyllä hyvää.

    • IhanTyytyväinenAsiakas

      Minullakin kokemus vain entisestä Ykköskeittiöstä viidentoista vuoden takaa. Palvelu suunnitelmasta asennukseen pelasi. Kaapistot ja kivitasot asettuivat millilleen paikoilleen. Eikä ollut lainkaan kaikista kallein keittiötarjoaja. Vieläkin keittiö kaunis, vaikkakin mm. siellä täällä esim.jätekaapin oven reunat vesipisteen alla jo kuluneet pinnaltaan.

      • TyytyväinenKeittiöönsä

        Minulla myös 15 vuoden kokemus entisestä Ykköskeittiöstä. Tilasin kaapistot omien mittausteni mukaan ja asensin itse, hyvin sopivat paikalleen. Tänään tuli ensimäinen vika: roskaämpärin muovisessa alustassa noin 15cm murtuma, jonka juuri liimasin. Maalipintojen reunoissa muutamia pieniä kulumia, muuten kuin uusi!


    • keittiöekspertti

      Suurin ongelma syntyy jo siinä vaiheessa kun tuleva asiakas tarttuu itselleen liian kalliin keittiömyymälän ovenkahvaan. Katastrofi sinetöityy sillä että lahjaton keittiömyyjäkään ei huomaa ongelmaa, vaan ryhtyy taluttamaan asiakasta kauppaa kohden tarjoamalla tälle kaikkein huokeimpia ratkaisuja pimittämällä asiakkaaltaan asian todellista laitaa.

      Siinä vaiheessa kun asiakas huomaa myyjän myyneen hänelle jotakin muuta kuin sen myymälän näyttävimmän tiloissa esillä olleen keittiön, kohtaamme helposti näyn joka ei sovi perheen herkimmille silmille.

    • kitch

      Hmm, ajattelin mennä Kitseniin. Mulla aiempaa kokemusta Ykköskeittiösta ja en voi kuin kehua. Mutta ajathan muuttuvat. Ykköskeittiö toimitti harvinaisen korkeaa laatua jo ajat sitten. Harvapa tänään myy yhtä tasokasta korkeakiiltoista mdf-ovea, jotain uritettua paskaa vaan missä väri ei pysy ja lika pinnoittuu. Kun en ole sitä hinkkaavaa sorttia. Lisäksi vanhaan taloon mittatilauksena, toiveiden mukainen. Kun möin asunnon uusi omistaja halusi säilyttää keittiön mutta laajentaa sitä koko seinän pituudeksi. Ja siinä sitten Ykköskeittiöt hoitamassa homman uuden asiakkaan erityistoiveiden mukaisesti ja saman näköiseksi jatkeeksi. Nykyään on pakko ostaa puuta, kun ei ei tahdo löytyä enää tasokkaita mdf-ovia mistään, tai ovat sitten samaa hintaa kuin puu!? Eli jos vain tehdas pysynyt laadussaan niin suosittelen.

    • Juupas_Eipäs
    • Epäilijä

      Onkohan tuolla yrityksellä asiat nykyisin kunnossa? Tulos on plussalla v.2017. Olen tilannut sieltä keittttiön, mutta en ole vielä maksanut.

    • Anonyymi

      Valitettavasti samaa mieltä. Ensimmäisen vuoden jälkeen maali alkoi kulua enemmän pyyhityistä pinnoista (esim roskislaatikon reunoista). 3 vuoden jälkeen kulumia kaikissa pinnoissa ja reunoista maali kulunut kokonaan (en ole mikään himosiivoaja eli liiasta pyyhkimisestä ei ole kysymys). Valkoinen väri ottaa myös helposti väriä ruoka-aineista, joita keittiön kyllä pitäisi kestää.

    • Anonyymi

      Asioin Kitzenissä heidän pienemmissä tiloissa vuoden 2019 aikana ja tilasin keittiön heiltä. En voi kenellekkään suositella liikettä ja heidän tuotettaan kenellekkään. Hintaan nähden laatu todella huonoa. Henkilökunta myös erittäin ammattitaidontonta ja koppavaa. Kierrä kaukaa.

      • Anonyymi

        Valitettavasti myös huonoja kokemuksia Kitzenistä ja heidän käyttämstään Asennus Pähkinä Oy:stä. Tilasin keittiön maaliskuussa, nyt on elokuu eikä keittiö ole vieläkään valmis. On kuulemma muita kiireitä. Laskut tulivat kyllä jopa etuajassa, mutta asennuksen kans heillä ei ole kiire. En suosittele kumpaakaan firmaa.


    • Anonyymi

      Olin joskus töissä firmassa jossa tehtiin kalliita täysin räätälöityjä mittatilauskeittiöitä, paljon tehtiin vanhoihin arvoasuntoihin tyyliin sopivia täysipuisia keittiöitä ja muuta sisustukseen liittyvää mutta myös moderneja keittiöitä.

      Oli ihan yleinen käytäntö, että sopimukseen oli kirjattu myöhästymissakko ja ei asiakas loppulaskua maksanut ennen kuin keittiö oli hyväksytty asiakkaan toimesta.

      Keittiömyyjä joka ei tällaiseen suostu olisi minulla asiakkaana ulkona. Asiakkaalle tuo viestii: näillä on ihan selkeä aikomus hoitaa tämä homma sovitusti ja kunnialla.

    • Anonyymi

      Paikallinen osaava puuseppä tekee parhaan keittiön. Suunnitelman voi tehdä itse, mutta se kannattaa näyttää ammattilaiselle, jolloin tarkoitan lähinnä kotitalousopettajaa. Arkkitehti tai sisustusarkkitehtikin saattaa tuottaa lisäarvoa, mutta ei niin paljoa kuin kotitalousopettaja.

      • Anonyymi

        Suomalainen ei osaa kuin ajaa siihen keskustan kalliissa liiketilassa olevaan keittiöfirmaan vaikka ajaminen kaupungin laidalla olevaan puusepänliikkeeseen voisi tuoda säästöjä, että laatua. Ei keittiö ole rakettitiedettä ja hintakin kohtaa asiakkaan hyvin kun ei ole sitä kallista keskustan liiketilaa, provikkapalkkaisia myyjiä ja ulkoistettua asennusta vaan kaikki hoituu yhden katon alla ja yhden firman henkilökunnan toimesta.

        Firmat jotka valmistavat vaativia julkistiloja yms. osaavat kyllä keittiönkin tehdä samoilla laatukriteereillä joita heidän yritysasiakkaansa vaativat. Ja niihin ei pääse joku keittiömaailma tai Puustelli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen ei osaa kuin ajaa siihen keskustan kalliissa liiketilassa olevaan keittiöfirmaan vaikka ajaminen kaupungin laidalla olevaan puusepänliikkeeseen voisi tuoda säästöjä, että laatua. Ei keittiö ole rakettitiedettä ja hintakin kohtaa asiakkaan hyvin kun ei ole sitä kallista keskustan liiketilaa, provikkapalkkaisia myyjiä ja ulkoistettua asennusta vaan kaikki hoituu yhden katon alla ja yhden firman henkilökunnan toimesta.

        Firmat jotka valmistavat vaativia julkistiloja yms. osaavat kyllä keittiönkin tehdä samoilla laatukriteereillä joita heidän yritysasiakkaansa vaativat. Ja niihin ei pääse joku keittiömaailma tai Puustelli.

        Näinhän se on, keittiö on puusepälle varsin yksinkertainen tuote ja puusepänliikkeelle joka mitta on vakiomitta, tilan johon keittiö tulee huomioiminen joka suhteessa ei ole mitään erikoistyötä. Ja voidaan käyttää myös laadukkaampia materiaaleja kuin massatuottajat, ei sen laatutason nosto materiaalien osalta maltaita maksa.


    • Anonyymi

      Syksyllä 2021 tehdyssä keittiöremontissa kaikki meni nappiin keittiön osalta, kiitos Kitzenille! Suunnittelusta remppaporukan auttamiseen asti kokoamisen aikana. Meillä siis oli oma remppaporukka, joka myös kokosi keittiön. Keittiö ainakin vaikuttaa laadukkaalta näin lyhyen käytön perusteella ja saimme erittäin paljon kaivatun toimitojen järkeistyksen, hyvä suunnittelija tiesi, mitä teki. Ihanaa, kun nyt on oikeasti kauniin keittiön lisäksi keittiö, jossa on helppoa työskennellä!

    • Anonyymi

      Puhelin kiinni. Onko yritys lopettanut toiminnan?

      • Anonyymi

        Konkurssissa, oli koko liiketoiminta taannoin myytävänä lainvoima.comissa. Että näin.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konkurssissa, oli koko liiketoiminta taannoin myytävänä lainvoima.comissa. Että näin.

        Uudet omistajat näyttää nyt olevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa tietoa:

        https://www.finder.fi/Rakennustarvikkeet rakennusmateriaalit/Kitzen KZN Oy/Helsinki/yhteystiedot/2861532

        Ongelmahan tuli siitä, kun rikas rouva ryhtyi johtajaksi ilman mitään kokemusta keittiösuunnittelusta tai -valmistuksesta. Kaiken piti olla hienoa ja kallista. Aivan liian kalliit toimitilat, järkyttävän hintaisia italialaisia liukuovikaappeja, myymälän remonttikulut tähtitieteelliset. Ei toimi Suomessa. Överiksi meni. Tuote itse hyvä.
        Muistakaa että homma on paljolti kiinni, millainen myyjä/suunnittelija osuu kohdalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe