2 sim korttia samalle numerolle, onnistuuko?

Asikas oikeassa

Voiko saada 2 sim korttia samalle numerolle? Mulla on hieno puhelin tavallaan datan siirtoon ym jossa puhun hyvin vähän, enkä viitsi kantaa sitä maalla metsässä.

Lisäksi mulla on vanha puhelin jota pidän maalla metsässä ym mukana vain siksi että olen tavoitettavissa ym.

Kummastakaan en puhu paljon. Onko mahdollista saada kahta sim korttia samalle numerolle, kun se itse puhuminen on todella vähäistä, joltain operaattorilta?

Tai keksiikö joku tähän jotain muuta ratkaisua. Kahta liittymää en siis missään nimessä tarvitse, mutta jossain kuraolosuhteissa ja kalassa ym on aivan turha istua hienon älypuhelimen kanssa.

19

9918

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hei Asikas oikeassa

   Valitettavasti Saunalahdelta ei ole saatavissa kahta SIM-korttia samalle numerolle. Multi-SIM palvelun on poistunut myynnistä 2013. Valitettavasti en tiedä toisten operaattorien tilannetta palvelun suhteen.

   Aleksi / Saunalahden Palstatiimi
   http://palsta.saunalahti.fi

  • Valitettavasti ei...

   Kyllä palstatiimi muuten varmasti tietää... :D

   Eli Saunalahden liittymiin ei enää saa. Elisan tapoihin on kuulunut jo muutaman vuoden ajan poistaa "turhat" liittymät ja palvelut myynnistä, ja myydä asiakkaille ei-oota. Lisäksi liittymätarjonta täytyy "päivittää" uuteen vähintään 2 kertaa vuodessa, ja poistaa vanhat liittymätyyypit myynnistä. Niinhän se minun VoIP-liittymänikin irtisanottiin Saunalahden toimesta 30.11.2011 ja ei tarjottu vastaavaa vaihtoehtoa tilalle. Lopputulos: hankin VoIP-liittymän muualta ja samalla vaihtui muutkin liittymät toisille operaattoreille.

   Mutta siihen Multi-SIM asiaan. Kyllä niitä saa ainakin Soneralta. Ko. palvelun saa kaikkiin liittymiin ja se maksaa 5 €/kk. Täältä lisätietoja: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Multi-SIM

   • Elisa Mc Murphy

    Minuakin harmittaa ja kovasti tämä elisa-saunalahti-touhustelu (myöh. elisa). Syy mielipahaani on se, että elisan viihdepalvelu ei ole toiminut hetkeäkään, kuten sopimuksessa yritys on luvannut ja "sitoutunut" palvelunsa toimittamaan. Menin alun perin elisalle uusimaan laajakaistasopimusta. Hölmöyksissäni uskoin myyjän lupauksia nopeammasta wlan-verkosta, uudesta vallan ihmeellisestä ”nyt-todella-toimii-hd-laitteistosta”. Kaksi kuukautta piti tulla ilmaista katseluaikaakin ja muutama ilmainen elokuvavuokraus ja diiba daa baa…

    No eihän se toimi(nut)! Olen soittanut ja jonotellut loppukesästä 2014 alkaen koko syksyn vikailmoituksiin, omagurulle, asiakaspalveluun, laskutukseen ja ties minne. Täysin turhaan ja aivan turhia kustannuksia ja vaivaa on syntynyt puheluista, ajankäytöstäni ja selvittelyistä sekä kaikesta muusta haitasta ja vaivasta.

    Ärsyttää jonotuttaminen tuntitolkulla maksullisiin numeroihin ja vihdoin jonkun vastattua puhelu siten palloteltiin jollekin toiselle jonolle. Erityisen ärsyttävää oli, kun joku vähempilahjainen kyseli samoja idioottimaisuuksia, joita oli jo kysytty sataan kertaan ja joihin olin kirjallisestikin vastannut. Ja seuraavan aspa-lahjakkuuden kanssa juttu alkoi taas ihan alusta samojen tyhjänpäiväsyyksien läträämisellä. Joka kerran keskustelua säesti myös aspan terhakka painostus ja uhkailu ylimääräisestä laskutuksesta, mikli asentajaa käytettäisiin turhaan paikan päällä. Ei auttanut, vaikka nimenomaan vaadin asentajan käymään ja varmuuden vuoksi ottamaan uudet, sopimukseen kuuluvat, laitteet mukaansa. Olisi saatu kerralla kuntoon koko juttu. Mutta ei, niin ei. On se näitten operaattorien kanssa nii-iin vaikeata.

    Tein siis ensimmäiset vikailmoitukset jo elisa viihteen avausviikolla, mutta vasta rähinän nostettuani aspa otti vihdoin yhteytä lähes k o l m e n (3) k u u k a u d e n o d o t t e l u n jälkeen. Taas aloitettiin alusta kaikki selvittely, mutta mairittelulla sain edes uuden modeemin viallisen tilalle. Sain vihdoin jatkuvasti katkeilleen ja pitkiäkin aikoja mykkänä olleen nettiyhteyden toimimaan. Sama juttu mairitteluineen digiboxin kanssa. Aikaa kuluu, kuluu, kuluu, -luu, -uu ja vasta nyt postissa on uusi kiinalainen ihme-viihde-laatikko. Viikonlopulla tämä nykyinen boxi sanoutuikin totaalisesti irti tehtävästään n. tunnin välein. Lauantain se oli koko päivän ”nukkumassa”. Lisäksi boxi on kuumeillut koko ajan niin paljon, ettei kättä ole kärsinyt sen päällä pitää. Alkoi jo vähän arveluttaa, uskaltaisiko epäviihdelaatikoihin ylipäätään jättää virtoja kytketyksi - tulipalon pelossa.

    Elisan hommat on edelleen pahasti kesken, vaikkakin edes vireillä tätä kirjoittaessani. Tallenteita voi katsoa sattumanvaraisesti, netti toimii 75 %:n keskimääräisellä nopeudella, yksikään soppariin kuuluva hd-kanava ei toimi ja hd-tallennusta on voinut katsoa vain yhtenä päivänä muutaman tunnin ajan modeemin vaihdon jälkeen.

    Elisalla tuntuu olevan käsitys, että olisin jotenkin pelkästään tyytyväinen viallisten laitteiden vaihtamiseen. Tässähän on parhaimmillaankin kyse vasta siitä, että elisa vihdoin toimisi sopimuksen mukaisesti. Ja tämäkin vasta sitten, kun viihdepalvelu toimii moitteita. Kaikki muu on edelleen sopimatta.

    Saapa nähdä kuin tämä vielä päättyy. Se on kuitenkin tasan varmaa, että jollei asiallisia hyvityksiä tule, niin jatkot käydään raskaimman mukaan kuluttajariitalautakunnassa. Ja pissaliis.., anteeksi, elisaa viedään tasan tarkkaan 6-0 siinä koitoksessa.oitoksessa.


  • tuplasim

   OSTA DUAL SIM PUHELIN,,,,,,TOINEN KORTTI PREPAID

   • Valitettavasti ei...

    Dual-SIM= kaksi liittymää yhteen kännykkään.

    Aloittaja tarkoitti Multi-SIMiä, eli yksi liittymä, mutta kahdella SIM-kortilla, kahteen kännykkään.


  • Palautetta 1

   Kyllä joo Soneralla on . Saunalahden pitäisi ymmärtää että tavallinen kuluttaja jolla on varaa hankkia kallis älypuhelin ei välttämättä halua pitää sitä mukanaan joka paikassa kuten halonhakkuussa, metsässä ja kalassa. Mutta että tällainen tavallinen kuluttaja ei puhu puhelimeen juuri ollenkaan vaan haluaa vain mahdollisuuden pitää puhelinta mukanaan niin että on tavoitettavissa. Olisi jotenkin kohteliasta ja asiakasta arvostavaa tarjota tällaista mahdollisuutta. No, Sonera näin tekeekin. En ymmärrä miksi Elisalla eli Saunalahdella ajatellaan ihmisen istuvan suurin piirtein saunassakin kallis puhelin kädessään. Pitäis olla fiksumpaa porukkaa töissä. Nyt on vain tuotto mielessä ei asikkaan arvostaminen kuluttajana.

   • dna:n asiakas, vielä

    Onko Sonera ainut jolla on tuo multi-sim mahdollisuus?


   • Valitettavasti ei...
    dna:n asiakas, vielä kirjoitti:

    Onko Sonera ainut jolla on tuo multi-sim mahdollisuus?

    Selvitin Multi-SIMin saatavuuden muiltakin operaattoreilta.

    Elisa: Multi-SIM-palvelu on saatavilla vain yritysliittymiin. Saunalahti-liittymiin Multi-SIMiä ei enää myydä.

    DNA: Multi-SIM-palvelua ei ole saatavilla.

    Sonera: Multi-SIM-palvelun saa kaikkiin Soneran liittymiin, erikoisliittymiä lukuunottamatta. Tele Finland-liittymiin ei saa Multi-SIMiä.


   • Multi-sim

    Nää vähän vaihtelee mihin tarkoitukseen kannattaa multi-sim ottaa.

    Elisan yritysliittymän multisim palvelu on melkoisen edullinen n. 5 € is alv kuukaudessa. Tekstiviestit vain toiseen liittymään valittavissa. Data puhepaketti lisäksi min. 9, 90 € alv. (vain 5GB yhteensä!!) 0.99 €:lla voi päiväkohtaissti dataa käyttää rajattomasti ja käsittääkseni max nopeudella.

    Sonerassa taas SMS tulee molempiin. Sonerasa on pakko valita datapaketti 5€/kk ja yhteensä n. 13 € kokonaisumma.

    Molemmissa luonnollisesti puhelut samaan aikaan hälyttää. Jos esim. pääliittymä olisi vain puhetta ja SMS varten ja rinnaisliittymä WLAN:ssa dataa ei tarvittais.


   • voisijärkeistää
    Multi-sim kirjoitti:

    Nää vähän vaihtelee mihin tarkoitukseen kannattaa multi-sim ottaa.

    Elisan yritysliittymän multisim palvelu on melkoisen edullinen n. 5 € is alv kuukaudessa. Tekstiviestit vain toiseen liittymään valittavissa. Data puhepaketti lisäksi min. 9, 90 € alv. (vain 5GB yhteensä!!) 0.99 €:lla voi päiväkohtaissti dataa käyttää rajattomasti ja käsittääkseni max nopeudella.

    Sonerassa taas SMS tulee molempiin. Sonerasa on pakko valita datapaketti 5€/kk ja yhteensä n. 13 € kokonaisumma.

    Molemmissa luonnollisesti puhelut samaan aikaan hälyttää. Jos esim. pääliittymä olisi vain puhetta ja SMS varten ja rinnaisliittymä WLAN:ssa dataa ei tarvittais.

    Harvalla molemmat yhtä aikaa auki. Voisi olla että jos ovat molemmat auki, tekstiviestit ja vaikka puhelutkin menisi vain toiseen. Toinen kortti voisi olla myös tabletille, mutta en viitsisi maksaa mitään ylimääräistä.


  • Näintee

   Dna:lla on soitonsiirrot ja puhelunsiirrot ilmaisia dna liittymien välillä.

   Eli pääpuhelimeen dna kortti ja metsäpuhelimeen edullisin liittymä dna:lta, metsään mennessä pääpuhelimesta soitonsiirto metsäpuhelimen numeroon.

   • tuofiksua

    Jos vielä liittymät riittävän edullisia niin toimii.


   • vjdfivjdfjbvdfkj

    Soitonsiirto Elisasta Elisaan on myös ilmainen.


  • Alastarolainen

   Minulla on tuo 2013 lopetettu Elisan Multi-sim yhä käytössä, asiakaspalvelijat sitä aina ihmettelevät ja tarjoavat sen lopettamista, mutta alle 3 € kk-hintaan pidän sen kyllä. Minulla on autossa kiinalainen luottokortin kokoinen puhelin varana, kun esim. jää puhelin aamulla kotiin (hajamielinen). Kolmas kortti on väliin tabletissa, väliin Noksun 2-SIM-puhelimessa, jossa toisena työpuhelimen kortti.

  • Haatajpenaa

   Entä jos hukkaan sim korttini ja haen ujden?Luonnollisesti en hukannut simiä vain minulla olisi niitä nyt kaksi,,toimisiko?

  • norpat-

   Ratkaisu on saunalahden norppa latausliittymä , varapuhelimeen

  • Mummopihalla

   Minulla on kauan sitten hankittu Saunalahti/Elisa kaksois-nettiliittymä, joista toinen on tietokoneeseen ja toinen tablettiin, 33 euroa/kk. Nyt olen hankkinut uuden puhelimen, johon saa myös netin, eli pitääkö minun ostaa vielä kolmas nettiliittymä, että netti toimisi matkoillakin puhelimessa? Pieni nano-kortti pitäisi vaihtaa, kun entisessä läppäpuhelimessa on tosi iso kortti. Numero pitäisi pysyä samana, sekin on Saunalahtea. Neuvoja please mummolle!

   • Tero666

    Oisko vaan helpompi hommata yksinkertanen prepaid liittymä pelkillä puheluilla ja viesteillä kakkospuhelimeen.


  • Anonyymi

   9316785166

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   110
   1945
  2. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   89
   1659
  3. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1358
  4. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   59
   1138
  5. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   276
   1085
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   72
   987
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   59
   898
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   44
   867
  9. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   819
  10. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   67
   770
  Aihe