puhelinvaihteenhoitaja

ansku

Hei! Olisin kiinnostunut kuulemaan puhelinvaihteenhoitajan palkasta, ja mitä pidätte työstänne, jotka kyseisessä toimessa olette..? Olen myöskin käsittänyt,että alalle kouluttaudutaan lähinnä työn kautta-pitääkö paikkansa? Kiitokset!

11

9169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P. Veli

      Puhelinkeskuksella on suuri vastuu:
      Johtaja tietää kaikesta jotakin.
      Expertti tietää jostakin kaiken.
      Puhelinkeskus tietää kaiken.
      Voisi kuvitella, että palkka määräytyy tämän mukaan.

    • Mie

      Teen vaihteenhoidon lisäksi avustavia taloushallinnon hommia ja palkkani on 1900e/kk. Luulen, että palkkani on keskimääräistä suurempi? tämän "tason" hommista. Oma työpisteeni on muista työntekijöistä täysin erillään eli olen tässä lähinnä itsekseni. Minä koen tässä tämän itsekseen olemisen hyvin raskaana. Ei oikein pääse muiden työntekijöiden kanssa edes tutustumaan :/ Tuuraajan saan vain ruokatunnin ajaksi, muuten on hyvin sidottu tähän toimipisteeseensä. Pelkkään vaihteenhoitoon voidaan varmaan kouluttaa talon sisäisesti. Tietokonetta on osattava varmaan käyttää ennestään.

      • vaihteenhoitaja myöskin

        Palkkasi on todella huimaavan korkea. Itse saan samasta tehtävästä vaivaiset 1300 euroa/kk!! Voitko kertoa missä päin suomea olet töissä ja miten olet saanut neuvoteltua noin hyvän palkan itsellesi?


    • Terhi

      Olen kaupungilla puh.vaihteenhoitajana ja palkka 11 v. jälkeen 1700 e. Huonoon palkaansa nähden helppoa työtä, 6 viikon vuosiloma ja lyhyempi toimisto työaika kuin yksityisellä.

    • Kippis_ja_kulaus_elämäni_mu...

      Sinä päivänä, jona jotakin muuta työtä löydän, panen kädet kyynärpäitä myöden ristiin !!!

      Vihaan tuota lakkaamatta soivaa laitetta pöydälläni, johon vastaan kymmeniä kertoja päivässä - ellen jopa satoja, samalla tavalla!

      "--- Oy ---, Hyvää Päivää"

      Kun mieleinen spiikki olisi

      "Vittupaskaduunimesta, moro, vimonen kerta kun ikinä vastaan tähän vittupaska luuriin, moro!"

      Bruttopalkkani on 1750€ / kk. Teen vaihteenhoidon ohella myös laskutusta sekä muita juoksevia konttoritöitä - kiireeksi asti!

    • pöljän hommaa

      juupa..työ on hyvin paikkaansasidottua..on jaksettava istua koneen ääressä valmiina vastaamaan mahd. nopsaan..työ on yksinkertaista saman lauseen talittamista josta saa palkkaa työnantajasta riippuen 1.400 - 1.600..äänen sävystä asiakas kuulee millä tuulella vastaat puhelimeen joten hymy herkässä ja tarvittaessa jutustelu asiakkaan kanssa vaikka toisessa päässä olisi kuinka ärtynyt soittaja saattaa välillä tuntua kallonkutistajan hommalta..puhumalla paras ja asiakkaita ainakaan niitä v-mäisiä ei kannata jäähä miettimään ja tehä vaan työnsä laittaa kone päivän päätteeksi kiinni ja nauttia palkkapäivästä..
      parhaita on ne puhelinvaihteenhoitajan paikat joissa on vaan yhden firman vaihde Ei niinkuin ISS:llä kaikkien mahollisten firmojen soittajat..ja paikat joihin kuuluu ainoastaan vaihteenhoito..ei muita toimistotöitä sotkemaan vastaamista..

      toivon mukaan nämä omat kokemukset antoi lisätietoa..niin ja toki jokin esim. asiakaspalvelulinjan merkonomin koulutus joita voi suorittaa esim. aikuisopistossa työn ohessa ei varmaan ole pahitteeksi..siellä voit päivittää esim. atk taitoja..toki työhön aina perehdytetään..ja ne vanhat kaikkitietävät työhönsäkyllästyneet ämmät on niitä pahimpia työkavereita..kunpa olis aina nuoria työkavereina..niitte kanssa saa nauraa mikäli ne satu olemaan jo 20 jotain yh äitejä..no joka työssä on omat hyvät ja huonot puolet..lottovoittoa ootellessa ettei tarvi töitä tehä ainakaa rahan puutteessa..ite teen tällä hetkellä puhelinmyyntityötä ja etsin myös puhelinvaihteenhoitajan paikkaa jossa ei tarvitse vaatteilla koreilla eikä provikkapalkasta työtä tehä sen armoilla miten saa myytyä ja miten tulee palkka..kyl kiinteä palkkane työ on aina varmempaa ja helpompaa..tosin tällä viikolla olen jo tienannut sen mitä puhelinvaihteenhoitaja kahdessa viikossa..joten ahkerasti on tullu soiteltua ja tuote on hyvä kun se myy ite ittensä..

      • sss33

        palkkani on bruttona yksityisellä 1780€/kk. Puhelinvaihteessa istuskelen ja odottelen että joku soittaisi. Helppoa hommaa sinänsä, kun puheluita tulee niin vähän, että kyllä se ihan hyvä palkka on kun käyt 8h istumassa keskuksessa, johon puheluita tulee n. 3 kpl tunnissa. Aika tylsää hommaa pidemmän päälle


      • Nuppul
        sss33 kirjoitti:

        palkkani on bruttona yksityisellä 1780€/kk. Puhelinvaihteessa istuskelen ja odottelen että joku soittaisi. Helppoa hommaa sinänsä, kun puheluita tulee niin vähän, että kyllä se ihan hyvä palkka on kun käyt 8h istumassa keskuksessa, johon puheluita tulee n. 3 kpl tunnissa. Aika tylsää hommaa pidemmän päälle

        Sama minulla, työ on tylsää kun puheluita tulee ehkä 3-5 tunnissa, muun ajan pyörin netissä. Palkka 2300e/kk, yksityisellä Helsingissä.


    • wijfbv ocp,x

      voih, kuulostaa unelmien työpaikalta...siis nuo jossa puhelin soi noin harvakseltaan ja noinkin korkealla palkalla..tänään menen juuri tutustumaan hommaan :)

    • Turhin työ

      Onko ihan tosi että vielä nykyään on firmoissa puhelinvaihteenhoitajia..? Jos ei kyseistä tointa ole ulkoistettu isoille keskuspalveluille niin luulisi että kukin henkilö yrityksessä vastaa suoraan kännykkäänsä itse. Ihan turha pahvihommahan tuollainen vanhanajan sentraalisantran homma on, eikös kyseiset "santrat" siirtyneet jo aikoinaan taloushallinnon tekijöiksi firman sisällä?

      • ei kannata.

        Olet oikeassa. Esim. ennen terveyskeskuksissa aoli vaihteenhoitajat, jotka aamulla ottivat ajanvarauksen jonoon tulijat vastaan. Nykyään on automaattivastaaja, joka ottaa puhelinnumeron soittajalta tarvittaessa muistiin ja tekee ajanvaraushenkilöstölle soittopyynnön.

        Eli poistuva ammatti. Ne, jotka nyt ovat sitä vuosikymmeniä tehneet, saavat olla loppuun saakka, jos vaan eläke on parin vuoden päästä tulossa. Ja näitten osa-aikaeläke- yms.sijaisuuksiin ei kannata mennä, sillä jatko (ainakin kunnan puolella) sitten kun vakituinen poistuu, ei tosiaankaan ole kuin 5-prosenttisesti taattu korkeintaan.

        Turhat pois!

        Se on sitten eri asia, jos "vaihteenhoidolla" joku käsittää sen, että onkin kyse puhelimitse tapahtuvasta ainakin jonkin asteen asiantuntijaneuvojen antamisesta, kuten nyt vaikkapa joku Kelan vastauspalvelu jossakin missä lie Inarissa tms.

        Yhteen paikkaan minäkin tässä pari vuotta sitten laitoin hakemuksen, nimenomaan vaihteenhoitajaksi. No, sieltä rekrytoija soitti, ja ilmeisesti heidän laitoksessaan vaihteenhoitaja on myös sosiaalinen keskustelukumppani soittajalle, sillä tämä rekrytoija toi ilmi sen, että minä en vaikuta kovinkaan seurustelevalta tyypiltä. Että pitäisi siinä sitten puhelimessa ottaa osaa henkilön asioihin ja vaivoihin. No, ei se mun mielestä se vaihteenhoitajan työ tuota ole, mutta siinä laitoksessa on ilmeisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe