Ympäristön saastuttajat!

Haloo Lappalainen!

Keitelepohjassa on tapahtunut ympäristön sotkemista. Ympäristölautakunta ja Lappalainen ovat tiukkana tässä asiassa, mutta Vaarinvuoressa ovat entisen Tennan homeiset ja aspestiset purkujätteet olleet jo viisi vuotta levällään. Miksei tähän ei puututa yhtä tiukasti?

13

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omat työt ensin

      Ekkönä ole vielä huomannut, että ympäristötoimi suhtautuu asioihin ns. "miestä myöten". Asioihin ja epäkohtiin suhtautuminen riippuu siitä, kenen asioista on kyse. Joidenkin henkilöiden osalla asioita katsellaan sormien läpi puuttumatta suuriinkaan epäkohtiin. Toisten ei tarvitse kuin pierasta niin se on maata kaatava juttu...

      Toisekseen kunnan virkamiehillä on niin paljon tärkeitä sivutoimia, että ei taida olla yksinkertaisesti aikaa puuttua Vaarinvuoren p a s k a kasoihin?

      • Työpaikka altistunut

        Ei ihmekkään, nyt se selvisi! Mua astmaatikkona alkoi salvata hengitystä vaarinvuoressa koiraa ulkoiluttaessa, onneksi oli piippu mukana. Jouduin soittamaan mieheni hakemaan autolla minut ja koirani pois.

        Kuka noin vaarallisia jätteitä on vaarinvuoreen kuskannut? Tietääkö tästä ympäristöviranomaiset? Voiko olla mahdollista, et nää asbestit kulkeutuu tuulen mukana ja siitä aiheutuu terveyshaittoja ihmisille? Kuulostaa terveydelle vaaralliselta piittaamattomuudelta!


    • VIHREILLE ASIAA!

      TÄMÄ ON TOSI VAKAVA TILANNE! KUKA VASTAA VAHINGOISTA MIKÄLI NIITÄ SYNTYY? MAKSAAKO KAUPUNKI ASBESTIIN ALTISTUNEILLE ELÄKETTÄ? KUKA VASTAA VAARINVUOREN YMPÄRISTÖN TUHOISTA? SERKKUNI TUTTU ON YMPÄRISTÖLAINSÄÄDÄNTÖÖN PEREHTYNYT HENKILÖ JOKA KUULUU KÄSITYKSENI MUKAAN VIHREIDEN YMPÄRISTÖAKTIVISTEIHIN JA ON KIINNOSTUNUT YMPÄRISTÖASIOISTA.

      hÄN ON TULOSSA KÄYMÄÄN VIITASAARELLA MIKÄLI KIIREILTÄÄN KERKIÄÄ. LAITTAKAA PAIKAT ENSITILASSA KUNTOON TAI SIITÄ EI HYVÄ SEURAA. NÄIN ON KÄYNYT JOSSAIN MUUALLAKIN PÄIN SUOMEA!

      • tarttis jotain tehdä

        Vaarivuoren tontin omistaa Viitasaaren kaupunki. Kuinka käy jätteiden, jos vuokralainen häipyy? Kunta maksaa ja kipeästi. Lappalaiset hoi ja pikaisesti töihin ja palkkaa tienaamaan. Taitaa olla kuitenkin ylivoimainen tehtävä. Pelottaa jos herrat ärähtää ja kaverit ei enää minusta tykkää!


      • Näin meil,kuis teil?
        tarttis jotain tehdä kirjoitti:

        Vaarivuoren tontin omistaa Viitasaaren kaupunki. Kuinka käy jätteiden, jos vuokralainen häipyy? Kunta maksaa ja kipeästi. Lappalaiset hoi ja pikaisesti töihin ja palkkaa tienaamaan. Taitaa olla kuitenkin ylivoimainen tehtävä. Pelottaa jos herrat ärähtää ja kaverit ei enää minusta tykkää!

        Musta tuntuu, et ympäristötoimella ei taida olla munaa puuttua tiettyjen henkilöiden asioihin. Eihän korppi korpin silmää noki! Toisekseen, kyl kaupungilla on rahaa maksaa- onhan se täs vuosien varrella nähty et tyffee riittää. Sitä on maksettu niin monien koijareiden laskuja ja sama tyyli senkuin jatkuu taatusti tästä eteenpäinkin.

        Kyl sitä taas innovoidaan viikonloppuna areenalla!


    • JOTAIN AJANKULUKSI

      TOKKOPAHAN VIITASAARELLA OLE TEHTY ISOMPIA YMPÄRISTÖRIKOKSIA KUIN MITÄ SEUDUN LÖPINÖIHIN OLI TAAS KIRJOITETTU KEITELEPOHJAN ENTISESTÄ PARRUVEISTÄMÖSTÄ???? KYL ON JUTUT NÄKÖJÄÄN VÄHISSÄ SEUDUN TOIMITUKSELLA. YMMÄRRÄN TOKI, ETTÄ KYLLÄHÄN YMPÄRISTÖTOIMIKIN TEKEE JOTAIN SAADAKSEEN AIKANSA KULUMAAN. TAITAA OLLA AJANKULKU MELKOLAILLA SITKEÄÄ SIELLÄKIN:)

    • kaikkee sitä...

      Nämä ympäristöasiat jos mitkä avaavat hyviä mahdollisuuksia päteä itseä! Jos joku ei suosittu henkilö pierasee, nii nostetaan melu- ja hajuhaitasta kauhea meteli! Jotkut taas näköjään saavat paskata ymäristöä kuinka tahansa ilman että siihen puututtaisiin millään tavalla?

    • Röntysen kannattaja

      Seutu lukiessani minulle muodostui jälleen kerran käsitys siitä, että Irja Röntynen vaikuttaisi tuntevan ympäristölainsäädännön kuin omat taskunsa. Eikö Viitasaaren kaupungin viisaiden kannattaisi tiedustella, että olisiko Röntynen käytettävissä konsultoimaan kuntalaisia mm. jätevesijärjestelmien rakentamisesta?

      Ai niin, mutta...kaippa hän pyrkii eduskuntaa tulevissa eduskuntavaaleissa ja saattaisipa mielestäni olla jopa varteenotettava ympäristöministeri ehdokas sitten kun hallituskuviot ovat selvillä.

    • ei kaveria jätetä

      Onko Lappalainen oikesti töissä vai onko vain olevinnaan. Valikoi kenen ympäristörikokset ovat tutkittava ja kenenkä sotkut kuitataan. Näin meillä verkostot toimii ja palkat juoksee. Mitallit kaulaan!

    • Mercurius Tre

      Teil kaupungin ympän puolel vaikuttaa olevan pahasti mätää asioiden fyysises hoidos. Onks teil aikaansaamaton virkamieskoneisto? Kattelimme Viitasaaren nettisivui ja totesimme vaimoni kanssa yhdes, et melkolail ylimitoitettu kaupungin orkanisaatio suhtees asukasmäärään. Kuinkas teil rahat riittää tollaiseen?

    • kenkää

      lappalainen ja ympäristötoimi huhhei. ketkä idiootit maksaa veroja että tuollanen saa pyöriä??? tehkää jotain, ette te noita mihinkää tarvi. nussivat keskenänsä vsaarelaisten rahoilla!!

      • Lappalainen hoi..

        Nyt katsotaan Lappalaisen velvollisuudet vahtia, että torinrannan liikekiinteistön purusta syntyvät aspestit ym. homemateriaali päätyvät oikeaan jätteenkäsittelylaitokseen.
        Samaan kuormaan pitäisi velvoittaa purkaja viemään myöskin Tennan purku- ja aspestijätteet ongelmajätelaitokseen. Tiettävästi ympäristöluvat Tennan jätteille ovat umpeutuneet Vaarinvuoresta ajat sitten.
        Kaikki myrkyt ovat taatusti imeytyneet maastoon, ja tämä jos mikä olisi pitänyt valvoa. Laittomia jäteasemia ei saa tulla enää yhtään Viitasaarelle!
        Lappalaisen rohkeus ei riitä näin pienistä asioista tuttuja kavereita huomauttelemaan. Saattaisi vieläpä Kepu suuttua. Hyvät eläkkeet pitäisi saada jotenkin varmistettua!
        Tässä on vaara että Tennan ongelmajätteet jäävät kunnan tontille loppuiäksi, ja kunta joutuu sitten vielä maksumieheksi!


    • terveyden puolesta

      Sontakasat senkuin lisääntyy Vaarivuoressa. Voi taivas sentään mitä touhua! Kaupungin "baskapoliiseilla" ei näköjään ole mitään haluakaan puuttua ympäristön roskaamiseen ja likaamiseen. Pahinta tässä lienee se että kun ihmiset sairastuu hengittäessään asbestit ym. epäpuhtaudet keuhkoihinsa-ettekö tajua!!! Joku kertoi että asbestin pöly kulkee tuulen mukana ja Viitasaarella on pahemmat myrkyt ilmassa kuin Tsernobylin ylinvoimala onnettomuuden jälkeen.

      Kukahan tuonkin Vaarinvuoren ympäristön roskaamisen loppupelissä maksaa? Eikö kaupungin olisi syytä pidättää keilahallin purkamisen maksusta ainakin osa siksi aikaa kunnes ympäristö on Vaarinvuoressa siivottu ja laitettu asianmukaiseen kuntoon.

      Eikait noin voi kukaan toimia, kuten Vaarinvuoressa? Pitääkö hälyyttää ympäristöaktivistit paikalle, vai tokko hyvä puhe auta?! Luulisi tässä yhteiskunnassa olevan tietynlaiset pelisäännöt, joita jokaisen on noudatettava!?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe