Sagamar7

Onnen Ruusu?

Mitä näkyy rakkauteeni? Vaalea mies on ja miten rakkausasiat etenee? Minkälaisena näkyy talous/työ? MItä muutoksia syksy tuo/ 6kk eteenpäin? Näkyykö asunnonvaihtoa??

5

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakkauteen nyt: Jotain uutta tukea tässä mikä antaa turvallisuutta tai paremmat mahdollisuudet käsillä; keinoa toteuttaa tilanteet tietoisuudessa siitä miten ne vaikuttavat ympärillä oleviin. On jotain vaikeutta mikä tuntuu olevan liikaa johtuen menetyksistä tai hedelmättömyydestä suhteessa ajatellen sitä mitä olisi toivonut. (pahimmassa tapauksessa että toinen on pettänyt toista) Tilanne vaatii kestävyyttä ja uskollisuutta, vain kehoitusta mennä suoraan asiaan, kuten tuoda ajatuksia esille. Mies on halunnut vähitellen mennä eteenpäin kanssasi. Kun katson rakkautta syksyyn niin tulee aika hiljainen tai ehkä ajoittain painavakin kausi; aika ei ole rakkaudelle, jokin ei ole ajankohtaista nyt ja estää elämästä täysipainoisesti, ehkä ratkaisematon asia painaa taustalla. Näyttää että jokin tilanne jota venytetään tai on seisahtunut. Jännitteitä tai riskejä on että asiat tulisivat esiin. Mutta eteen siitä tulee selkeyttä mitä tehdä, dramaattinen tai lopullinen päätös suhteen laadusta on kyseessä, tähän liittyy voimattomuutta, mahdollisesti erimielisyyttä jossa vaikea tehdä suunnitelmia tai sitä mitä haluaa.
      Asunnonvaihto on etuisa keväälle. Tässä syksyllä katsotaan asiaa jo.
      Talousasiat; asioille on tehtävä jotain, on sekaannuttava johonkin/ tehtävä asioille loppua, jännitteitä ja asioihin perehtymistä. Syksyyn tätä samaa voimattomuutta mikä rakkauteenkin tuli. Talveen: jokin vetää kahteen suuntaan tai tuo surullisesti ehkä esille täällä mistä on etsittävä suunta mihin päin mennä.
      Työ nyt: olet elämäntilanteessa missä otat vastaan mahdollisuudet, ehkä olet tekemisissä henkilöiden kanssa jotka auttavat sinua, mutta tässä vähän juutut kiinni ja toivot enemmän; on aika keskittyä itseensä; tilanne ei jotenkin ole suotuisa siihen mitä odotat, se vaatii ponnistuksia kääntää tilanne.

    • Onnen Ruusu?

      Asunnonvaihto on etuisa keväälle. Tässä syksyllä katsotaan asiaa jo. Olenko yksin vai kaksin kun katsotaan asuntoa??
      Näit rakkauteen....ratkaisematon asia painaa taustalla. Kyllä näin on. Sairas vanha mies joka on sairaalassa välillä tarvitsee miesystävän kaiken huomion nyt. Hän on välillä kotona ja hälytys kun tulee miehen on mentävä hänen luokse vaikka keskellä yötä. Lisäksi mies käy hyvin hyvin kaukana töissä.
      Ps. Uskollisia ollaan

      • Onnen Ruusu?

        Kysyn vielä.... nosto ja Kiitos.


      • Onnen Ruusu?
        Onnen Ruusu? kirjoitti:

        Kysyn vielä.... nosto ja Kiitos.

        up... kiitos taas


    • Minun on vaikempi antaa kyllä ja ei vastauksia, selitän vain ne tapahtumat mitkä tulevat esiin ja sitten voi itse katsoa rivien välistä. Mutta raotan tilannetta vielä eli jos haet yksin asuntoa niin tulee että ei ole innostusta tai toimintaa, kaksin; tulee suuria muutoksia missä asiat eivät ole entisellään. Muutto myöhemmin yksin; odottaa toiselta vastausta. Muutto kaksin: saavuttaa yhteiset tavoitteet ja unelmat.
      Työasioihin tänä vuonna; et hyväksy negatiivista ulospääsyä, jokin ei ole valmista tai tulee viivästyksiä/esteitä, mutta tulee myös jokin sopimus toisen osapuolen kanssa missä yhteistyötä ja tukea. Mutta kun katson vuoden alkua niin tulee epätasapainoa, on odotettava jotain koska tilanteissa on varovaisuutta. Kevääseen niin asiat menevät helpommin, toteutusta, vaikka siinä on voimattomuutta ja esteitä vielä. On keskityttävä pikku seikkoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe