Voodoo

Shokissa

En tiiä kirjotetaanko se näin mut, mä kokeilin voodoo nukkea mun bestiksen kanssa jokin aika sitten.. me inhottii iha sairaasti yhtä tyttöä, joka oli usein haukkunu meitä ja levitelly meistä kamalia juttuja, mitkä ei ees pitäny paikkaansa.
Me tehtii siit tytöstä voodoo nukke.
Ku se oli valmis, me otettii nuppineula ja alettii tökkimään nukkea selkään ja mahaan. Se oli tosi "hauskaa", ainaki sillä hetkellä, koska ei me tiietty mitä siitä seurais.
Seuraavana päivänä koulussa nimittäin, se tyttö ei tullu kouluu. Me ei sillo viel käsitetty asiaa. Me kyseltii sen tytön kavereilta et miks se ei ollu tullu kouluu, sen kamut meni vakaviks ja kerto et tyttö oli saannu iha ykskaks, kaupungilla, ku ne hengaili siellä, ni hirveitä mahakipuja, kunnes pyörty maahan. Ne soitti sit ambulanssin ja tyttö haettii sairaalaa.. Mä ja mun besta ei uskottu aluks niitä koska sithä se merkitsi et tavallaa me oltii vahingoitettu sitä likkaa. Mut me kysyttii meiä luokanvalvojalta, ni seki kerto saman jutun. Ja vielä se tyttö oli menettäny tajuntansa joskus kuuden- seitsemän maissa, just sillo ku me "kidutettii" sen tytön nukkea..
Älkää ikinä tehkö kestäkään voodoo nukkeja! Se on vaarallista! Kelle muulle on tapahtunu tämmösii juttuja??? Oliko tää mun ja mun bestan tapaus sattumaa vai totisinta totta???
Kiitti vastanneille..

7

1451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leviathan

      Hui kauhia senttäs!
      Kuis siin sit oikke kävis?

      Onx se sun bestis muutes hyvän näkönes?
      Onx tisut jo?

    • Usva9

      Tehän halusitte kostaa tuolle henkilölle eli antaa vähän takaisin mitä hän on teille tehneet ja sitten kun se toimi, niin pelästyitte asiaa.

      Miksi pelästyitte?
      Tapahtui niin kuin halusitte. Teidän pitäisi olla tyytyväisiä, kun se toimi. Tehän halusitte vahingoittaa häntä ihan oikeasti, vai ettekö sittenkään? Halusitteko vain pelleillä asioilla ja voimilla, joita ette tunne? Ei tuollaiset asiat ole leikin asioita, vaan todellisia. Noilla asioilla ei kannata leikkiä, koska ken leikkiin ryhtyy, hän sen myös kestäköön eli myös sen seuraukset tulisi hyväksyä ja ymmärtää.

      Joko haluaa oikeasti vahingoittaa kohdetta, tai sitten ei. Se pitää tiedostaa ja hyväksyä, jos johonkin ryhtyy ja silloin kun jotakin tapahtuu ei siitä edes pelästy. Mutta jos haluaa vain leikkiä niin pienestäkin toteutuneesta asiasta pelästyy, järkyttyy ja heikkohermoiselle saattaa aiheuttaa mielenterveydellisiä ongelmia.
      sama pätee esim. spiritismin peluuseen.

      Mutta jos tekee jotakin vakavissaan ja tietää, ymmärtää että hyväksyy seuraukset ja toteutuneet asiat, ei se aiheuta mitään ongelmia mielenterveyden alueella, eikä pelästytä, järkytä ihmistä.

      • Turmelus

        Olen yhtä mieltä Usvan kanssa. Ei ole mitään merkitystä sillä vahingoittaako toista maagisin keinoin vai meneekö vain tirvaisemaan turpiin. Kummastakin pitää ottaa vastuu. Kumpikin tekee yhtälailla vahinkoa. Voodoo-nukke ei silti ole sen vaarallisempi esine kuin nyrkki. Henkisen kehityksen myötä ihminen voi oivaltaa, että myös sillä on merkitystä mitä ajattelee ja tuntee toisia ihmisiä kohtaan, eikä vain se mitä fyysisesti tekee toisille.


    • Pelle Hermanni

      No ensinnäkin, jos jonkun kanssa on ongelmia, suosittelen puhumista. Jos ei auta, käänny opettajien puoleen.


      "Me tehtii siit tytöstä voodoo nukke."

      - Kertoisitko hieman tarkemmin tuosta nukesta. Miten valmistitte, luitteko mitään 'loitsuja', ja mitä osia olitte saaneet otettua oikeasta henkilöstä (verta, hiuksia vai mitä)?


      "ykskaks, kaupungilla, ku ne hengaili siellä, ni hirveitä mahakipuja, kunnes pyörty maahan. Ne soitti sit ambulanssin ja tyttö haettii sairaalaa.."

      - Ei mikään mahdottomuus. Ihmisille voi tulla mahkipuja huonon ruokavalion takia. Tai kenties hänellä on muuten vain ollut ongelmia vatsan kanssa.

      Jos hänellä on ollut kova nälkä, joka on aiheuttanut mahakivun ja hänen verensokerit ovat laskeneet vaarallisen alas sen takia, että ei ole syönyt, ja näin ollen hän myös pyörtyi?

      En uskoisi, että "voodoo" liittyi asiaan mitenkään. Voodoo toimii vain ja ainoastaan niihin ihmisiin, jotka tietävät, että heitä on "loitsittu". Ja sekin perustuu siihen, että ihmisen pitää sitä pelätä.

      Jos todella uskotte asian liittyneen, kääntykää vaikka poliisin puoleen (jos uskallatte, voi tulla aika kova nauru vastaan, ei millään pahalla), että voimme lukea tapauksesta lehdessä ;)

      Mutta kuitenkin, jos kertoisit vielä "hieman" tarkemmin, että missä päin suomea tapahtui, miten teitte nuken, miten vanhoja olette, kuinka vanha "kirottu" henkilö on, onko hänelle diabetes jne.

      • Shokissa

        Me "otettii" siit tytöst hiuksii.. Eime mitää loitsuja sanottu tai mitää sellasta koska meist se kuulosti naurettavalta. Se koko voodoo juttu oli pelkkää vitsiä.. eime oikeesti haluttu et se tyttö loukkaantuu. Ei hänellä ole diabetestä.. ei ainakaa olla kuultu et olis. Ja se tyttö on 14vuotias.. omaa ikääni, enkä kotikaupunkiani haluu paljastaa.. varmaa ymmärrät miks.
        Kiitti ku vastasit noin pitkästi nimittäin, en usko enää niiiiin tosissaa et hän pyörty meidän takia.. onneks..


    • DeviL.Dyone

      Se on mustaa magiaa ja ainoa tarkoitus siinä on satuttaa toista.Ei ole ikinä ollut ainut tapaus se,että kaikki mitä nukella tekee toiselle,kääntyy aina takaisin itseensä.

    • paholaisen palvelia

      suren teidän puolesta... :( paha juttu uskon teitä haluaisin tietää miten teitte sen nuken...? ja onko teidän rapussa/talossa kummitellut? meillä on lähetä meiliä: [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe